Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Pá, 19. 1. 2024 - 19:01)

 

Divné, dej link.. Patrně nebyla nezletilá... 

Default User Image
Seznam (Pá, 19. 1. 2024 - 13:01)

"Nutela hadr. Cena plechovkové plzně v Německu vás zvedne ze židle." Pilsner Urquell za O,99 eur (cca 24,80 kč). U nás totéž za 37,90 kč. Za celý karton 24 piv ušetříte v Německu 300,- kč. Musíme být Evropě pro smích.

Default User Image
19.1. (Pá, 19. 1. 2024 - 06:01)

Věci jsou složité a ve Státě o to víc.

Anonym (Pá, 19. 1. 2024 - 07:01)

Složité rozložit, vysvětlit, neskládat, o moc se nehádat. Moc je né moc dobrá nemoc.

Default User Image
19.1. (Pá, 19. 1. 2024 - 06:01)

Ještě bychom tady měli zmínit i institut státu ve státě OSPOD.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 19. 1. 2024 - 07:01)

Cynik je v jeho péči neb je mentálně na urovni prvoka.

Anonym (Pá, 19. 1. 2024 - 07:01)

OSPOD- problémy jsou vespod, nevšímat si hospod.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 19. 1. 2024 - 07:01)

jenže Cynik chlastá pořát! To je starý močák.

Default User Image
19.1. (Pá, 19. 1. 2024 - 05:01)

Von der Leyenové Jestli jich má víc, tak není divu, že jim to nestačí s titulem.

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 19. 1. 2024 - 04:01)

Situace v Česku se bude zlepšovat, nastane ekonomický růst, říká v podcastu PoliTalk premiér Petr Fiala (ODS). Inflace se podle něj vrátí na hodnoty, na které byli lidé do roku 2021 zvyklí, tedy na 3 až 4 procenta, mzdy porostou o pět až deset procent. 

Podle premiéra se však ukazuje, že už nyní inflace klesá a projevuje se to i v cenách potravin, na které vláda od ledna snížila DPH o tři procentní body. Počkat si však musíme do 10. února, kdy Český statistický úřad zveřejní přesná čísla.“ (https://1url.cz/1ufye)

Že „inflace klesá a projevuje se to i v cenách potravin“? U výrobců ano, na pulty prodejen však pokles cen potravin patrně nedorazil:

"Ekonom Lukáš Kovanda oznámil, že výrobci potravin zlevnili v prosinci meziročně o 20 %. Skutečné ceny potravin pro zákazníka v obchodech se však snížily jen o 0,3 %." 

(https://1url.cz/1ufyW)

 

Asi tak...

Z uvedeného je zcela zjevné, kde zůstává podstatný kus prodejních cen.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 19. 1. 2024 - 07:01)

co tady zase bleješ v žoldu Aeronetu ?

A to si jako myslíš,že až tam bude Tomio s Andrejkem,že přestaneme jezdit na nákupy do Polska ?

A nyní You Tube : Čáp bílý -stavba hnízda a klapání zobákem

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 19. 1. 2024 - 04:01)

Tragikomickou figurku v podobě vysílače signálů a fialového blábolila hodnotí text na PP:

 

Péťa věří v inflaci 3%. A je spokojen sám se sebou. (Už neřekl, že to je k tomu brutusu, co tady inflačně vytvořil vloni).

Péťa věří, že mzdy porostou o 10%. A je spokojen sám se sebou. (Už neřekl, v kolika firmách už neporostou, protože díky jeho vládě musely skončit. Ostravsko by mohlo vyprávět.) Přidávat se má hlavně v energetice a plynárenství. Tak to se nedivíme a skáčeme spolu se složenkou radostí též.

Péťa si myslí, že lidé jsou jen unavení a že 2% plánovaného ekonomického růstu, se kterým je spokojen, to spasí. (Vůbec nechápe, že když nemáte na energie a zaříznou vám zvýšení důchodu, tak to fakt není únava.)

Péťa věří, že s růžovou budoucností, o které je přesvědčen, se vrátí důvěra a obdiv v jeho vládu. (Tak ono z těch 17% už se moc klesat nedá.)

Péťa je nadšen cenami potravin, které prý klesly díky jeho snížení DPH o 3%. (Ten výlet za Nutellou za půlku mu evidentně nic nepřinesl a je mimoň dál.)

Péťa má pozitivní signály a vůbec mu nevadí, že Německo, na kterém jsme ekonomicky závislí se propadá do recese.

Péťa stejně průzkumům nevěří a spokojen sám se sebou odkráčel za zvuku silných signálů do svého světa za zrcadlem.

(https://pravyprostor.net/?p=171878)

Jak dlouho ještě bude modroptactvo vzhlížet k fialovému blábolilovi?

Dokud se nepropadne ve voličských preferencích tam, kam se propadli již křiváčtí a podrazáčtí lidovci, jejichž omračující 2% voličské podpory, spojené s Jurečkovým nýmandstvím a opakovaným lhaním patrně ještě nedosáhly dna? Vzestup prefrencí nelze očekávat, což  vede u lidovců ke značné nervozitě - vždyť vidina míst u žlabů a koryt se pro příští roky vzdaluje...

Bratři a sestry se patrně chystají zaříznout svého předsedu, více v článcích s titulky: 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 19. 1. 2024 - 04:01)

Večírek byl poslední kapkou." Nespokojeným lidovcům dochází s Jurečkou trpělivost

 

Pod Jurečkou se houpe židle. Část lidovců chce co nejdřív sjezd

 

Jurečka kauzou s večírkem naštval vlastní spolustraníky. Bude se držet funkce jako klíště, myslí si politolog

 

Rozloží Jurečka KDU-ČSL? Už i sympaťák Bělobrádek chce srozumitelnost a změnu

 

Jsme v klinické smrti, vyměňme celé vedení,“ píše Jurečkovi exšéf lidovců

 

Pokusí se to Jurečka s klesajícím hloučkem svých věrných (tedy těch, kteří zatím u žlabů a koryt jsou) upytlíkovat tak, že skončí s náčelnictvím u lidovců, avšak ministerský flek si podrží?

Nebo se snad fialový blábolil výjimečně projeví jako chlap, a Jurečku vyrazí i z MPSV?

Uvidíme.

Nečekám však  výrazný růst preferencí kolaborantského a vlastizrádného pětislepence, a to ani v případě, že by ta pakáž prosadila korespondenční volby a pokusila se jejich výsledky zmanipulovat.

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 19. 1. 2024 - 03:01)

Primitivní, tlusté vesnické hovado Jahoda jako obvykle včera nedokázalo nalézt smysluplné protiargumenty vůči mým včerejším příspěvkům, a nejspíš také v bezmezném vzteku nad svou duševní bezcenností a nemohoucností se uchýlilo k tradičním skřekům, vycházejícím z jeho odporného, sádlem se třesoucího panděra, či ze dna mnoha jím vypitých flašek, příkladně:

jako nevěřící pes,prase a opice opět blázníš a meleš z cesty.

To u svých milášků jseš stejně jako všichni čeští ataisté. Hmyz co nemá cenu ani za zašlápnutí botou pravověrného ,vyvoleného bojovníka Alláhova.

Až budu žrát špekáčky z Polska ,vzpomenu si na tebe ty bujaře skotačící kozlíku. Tebe si islamista taky zařízne jak kozlíka,bude z tebe šťavnatá pečínka na česneku. HAHAHA“.

Nikoliv poprvé se to odporné, tlusté katolické hovado kochá představou, co by islamisté prováděli „ataistům“. Nikdy však nenapsalo, jak by s islamisty vycházeli katolíci. 

Patrně by s nimi kolaborovali, jako kolaborovali už s německými nacisty, kterým nesvatá církev po prohrané válce pomáhala uniknout spravedlnosti.

Patrně by s nimi kolaborovali, jako kolaborovali katoličtí duchovní s komunisty ve sdružení Pacem in terris.

Vždyť i vatikánský svatý pantáta, místo obrany své víry, žádal "nadřadit práva migrantů před obavami o bezpečnost zemí, kam přicházejí a zabránění hromadným deportacím."

Papež také tvrdí, že „osobní bezpečnost migrantů by měla být upřednostňována před bezpečností států.“ A pro zadržené migranty, kteří přišli do země neoprávněně, by se podle papeže mělo „usilovat o nalezení alternativních řešení, aby mohli setrvat tam, kam přišli“. 

(https://1url.cz/Vufm6)

Opakovaně se tedy to primitivní, tlusté katolické hovado Jahoda vyžívá v představách násilí a zabíjení, páchaných islamisty, přestože před časem napsalo:

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 19. 1. 2024 - 03:01)

Přát někomu kulku a smrt není katolické a papženské a já jsem katolík a pámbíčkář a proto jsem proti smrti kohokoli,dokonce i ruských válečných zločinců na Ukrajině.“ (25. Květen 2023 – 15:10)

Lež a katolické pokrytectví, typické pro Jahodu, odporně tlustou bečku žluklého sádla, promísenou náboženskými a propagandistickými sračkami, vždyť se nejen opakovaně vyžívá v popisech násilí a zabíjení ze strany islamistů, ale v diskusi byl schopen přát i smrt neočkovaným někde pod mostem.

Vzpomeneme-li si na jeho nezdravé zaujetí „placatými, neochmýřenými holčičkami“ a „neochmýřenými hošíky“, které v diskusi zoufale a zcela nedůvěryhodně často odůvodňuje tím, že píše o Rusku, vidíme nechutně tlustého prasečkáře s intelektem značně nevalným, který zcela lživě, s katolickým pokrytectvím, byl o sobě schopen tvrdit:

mám své Nibó a intelektuální úroveň vysokého formátu a nechávám se jak Op z čeledi primátů…“, (22. 12. 2023 – 16:12.)

Ne, u tlusťocha Jahody nešlo o žalostný pokus o vtip, či o ironii, ten naprostý blb (a jen naprostý blb volí tlupy pětislepence) to myslel zcela vážně... 

Ten prolhaný špinavec o sobě též opakovaně tvrdil, že k ženám se chová vždy slušně.

Skutečně?

JÁ MÁM peletky za 26 tisíc a tím pádem budu mít teplo,teplo teplíčko a co se týče mých bližních,ti ať si poradí jak chtějí,jejich problém...přece po mě nikdo nemůže chtít,abych spasil celý svět a rozdal se do posledního....no ale!Abyste teda neřekla,že jsem škrt,tak můžu přihodit motlitbičku za bliční své,to je zadarmo,to mě neubude.“ „ ...jo a doufám že jste se připravila dobře na topnou sezónu jak já,jahoda!Jestli nee,tak to budete mít ale fakt blbé,ha,ha,ha“  (15. Červenec 2022 - 9:15) 

Prostě - lhář a pokrytec...

Lidovecký volič.

Katolík.

Nic překvapivého.

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 19. 1. 2024 - 03:01)

Ale co už, jen ať se ten opovrženíhodný ubožák kochá ve svých zvrácených představách o násilnostech, páchaných islamisty, alespoň z nich vytěsní již zmiňované placaté, neochmýřené holčičky a placaté hošíky, a snad vytěsní i perverzní představy „nejsvětější ikony čistoty“, o jejímž obličeji, pocákaném spermatem, zde to odporné, tlusté prase též opakovaně psalo, a jak je jeho obvyklým a typickým zvykem, připisovalo tyto představy mně.

mám své Nibó a intelektuální úroveň vysokého formátu a nechávám se jak Op z čeledi primátů…“, zvěstovalo to tlusté, nemyslící a myšlení neschopné hovado…

To hloupý katolický tlusťoch ukázal například tehdy, když byl schopen kvůli několika ušetřeným korunám obechcávat zdi italské restaurace:

"My,nažratí musikanti jsme šli ke zídce u té restavračky,tu pochcali a řekli jsme- Kultura za 500 a bylo....opět jsme my Češi někoho ve světě přechcali,to by tak hrálo ještě platit 500 Lir...z českých musikantů si nikdo šloufky dělat nebude!.“ (26. Květen 2023 – 22:44)

Hloupý katolický tlusťoch se dokázal zde v diskusi pochlubit svým naprostým buranstvím, to je opravdu intelektuální úroveň vysokého formátu…

Aha...

Intelektuální úroveň vysokého formátu opravdu nelze hledat u primitivního, extrémně tlustého živočicha, řízeného pouhými uinstinkty, které mu velí sežrat vše, co je v dosahu, nejlépe zadarmo.

Vždyť ten ubožák vnáší své představy o žrádle, na které zjevně myslí neustále, i do výblitků typu: "ty vylízanej špekáčku,potencionálně prskající mastný buřtíku napíchnutý na rožeň a podávaný s kremžskou  hořčicí a křenem s chlebíkem".

Podtrženo a sečteno - ukazuje se, že hloupý katolický tlusťoch Jahoda je i nadále smysluplně neschopen reagovat na příspěvky, jsou-li v rozporu s náboženskými a propagandistickými sračkami, vyplňujícími jeho dutinu lebeční.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 19. 1. 2024 - 04:01)

Milý špekáčku.

 Ještě jsi zapomněl na své ideologické soukmenovce Rusáky,nejen islamisté,ale i Rusáci páchají,obvzláště teda na Ukrajině se to ruské čuňčuně vodervalo ze řetětu. Toto vše nejsou mé fantazie,to jsou reálné praktiky těch ruských a islamistických čuňáků.

Ano....Rusko je velké,není v silách ruské armády odpovídat za všechny devianty co naverbovala na specielní třídenní operaci která se táhne již druhý rok ,fak ale je takový,že toto se děje pouze v ruské armádě a ne v americké armádě. Protože v US Army by si voják nedovolil znásilnit 10 -letého hošíka před očma matky,prznit 10 letá děvčátka a pak je zavraždit,znásilňovat jak na běžícím páse všechny  teen dívky co se nachomejtnou,mučit dětičky pod 14 let v mučírnách podporovaných Pentagonem,věznit je v dětských vězeních a popravovat je na popravách. On by si takový voják US Army nedovolil ani řezat genitálie,hlavy ,napichovat je na kůl a podřezávat zajatce,unášet děti po statisících z domovů....tohle vše je pouze výsada Rusáka na Ukrajině. Zapomněl jsem na něco ? Jistě že jo,copak já jsem jak oni, abych to vyjadřoval spontáně a ze sebe ? To si ty ruské sviňárny prostě musím někde přečíst na internetě,abych je mohl zde prezentovat. 

 A protože toto by voják US Army nikdy neudělal,je přece jasné že je lepší ! 

 Nedávno se prosáklo,že islamisté z Hamásu řezali hlavy vojákům IDF a prodávali je v Gaze jako suvenýry. 

Jejich praktiky jsem taky popsal,ty mektale blbej,to aby si jeden uvědomil jak dokáže být ten svět krutej a kdo ho takový dělá.

Že?

A k tomu idioti co to omlouvají a lžou ,zejména pak o genocidě palestinského lidu ,masakrech IDF v nemocnicích a dělají ze sebe zbabělé sračky bez vlastního názoru a rozumu.

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 19. 1. 2024 - 03:01)

Pravdou ovšem je, že hloupý katolický tlusťoch vlastně nemá sebemenší šanci vyvracet jasná a nezpochybnitelná fakta, jestliže třeba  žvanil takto:

"Jo a na plyn z Kataru bych v tvém případě moc nesázel...toho bude mít Israel brzo na rozdávání a klidně může v EU nahradit i ten z Kataru.“ (ShabbaTot-Jahoda (So, 13. 1. 2024 – 08:01)

Od primitivní bečky žluklého sádla lze jen těžko očekávat názor na slova bývalého předsedy ZO KSČ, připravujícího se na kariéru komunistického špióna, aby nakonec usedl na prezidentskou sesli v malé zemi v srdci Evropy. Jeho převlékání kabátů samozřejmě sádelník vyhodnotil, že mu to „myslí politicky správně“…

Ten „politicky správně myslící“ prezident ovšem na plyn z Kataru zjevně sází:

„V Kataru Pavel připomněl, že jde o jednoho z největších exportérů ropy a zemního plynu na světě, ale také zemi, která pomáhá k moderování vyhrocených situací na světě včetně současné situace kolem Gazy.

„Je v našem zájmu vztahy se zeměmi jako je Katar rozvíjet. Katar patří k těm velice umírněným zemím v regionu a s takovými zeměmi má smysl vést dialog, protože jsou schopny nejen moderovat některé problémy, které jsou velice citlivé, ale jsou také nakloněny tomu, aby Izrael, arabské země, Rusko, Ukrajina, západ s východem více komunikovali a snažili se hledat společná řešení,“ podotkl Pavel.“

(https://1url.cz/UufXb)

Samozřejmě se nelze divit, že hloupý katolický tlusťoch slovaagent Pávka přešel mlčením, vždyť přece Katar "do Pásma Gazy posílal stamiliony dolarů. To vše se však dělo s izraelským požehnáním, uvedla stanice CNN, která na odhalení podrobností spolupracovala s izraelskou investigativní skupinou Šomrim." (https://1url.cz/KufX9)

Ubohý, trapný blbeček Jahoda - fanaticky obdivuje Izrael i PePu, a teď tohle...  

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 19. 1. 2024 - 05:01)

Co mě je do Kataru ? To že exportuje ropu a plyn ho obdivuhodným nedělá a navíc jejich princ Sani byl přistižen se staženýma kalhotama v České republice v přítomnosti nezletilých děvčátek. Jeden by normálně řek,že je to pedofil ,tohle mám obdivovat ?¨

Jestli někoho v té oblasti doopravdy obdivuji a s tím jsem se zde nikdy netajil jsou Spojené Arabské Emiráty. Bez ropy,plynu a z pouště ten národ vybudoval supermoderní nadčasovou civilizaci kterou bere vážně celý svět. V SAE musí být vše nejlepší,největší,nejprvnější a maximálně jedinečné.

 Arab ze SAE v praxi světu ukázal jak dokáže být arabské kultura a civilizace schopná a to na základě tradic světa islámu. 

Oni jsou prostě nejlepší uplně ve všem !

 

A tohle vše na základě tvůrčích schopností Arabů v SAE.

To je lokální a ne všichni Arabové  po světě jsou tací. Mě by hlavně zajímalo,jak si povede Katar až jim dojde plyn a ropa...no,.nebudem je podceňovat,třeba jo. Jenže vzhledem k tomu jak se staví k radikálnímu islámu propojenému se světovým terorizmem být schopen nemusí. Tam nebude podpora z venčí jak v SAE ! 

Pokud Katar peče s islamisty napojených na Al Kaida ,západ přestane zajímat až dojdou fosilní zdroje,něco co v případě SAE nehrozí . V Kataru jsem ale nebyl,nebudu je soudit na základě jednoho pedofila. Byl jsem v SAE a ten Stát na mě udělal obrovský dojem a to mě přesvědčilo,že Arab dokáže být světovou špičkou a má na to. Docela jim fandím a obdivuji je.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 19. 1. 2024 - 05:01)

 " Ubohý trapný blbeček Jahoda -fanaticky obdivuje Izrael "....No to tak to si teda piš že obdivuji Stát Israel.

Jo a ještě něco ti řeknu...Israel je blbůvzdorný.

Ten je maximálně imunní vůči lidské omezenosti,zlu a nenávisti a všechny přežije,vždy bude mít navrch.

On je takový Israel starý co lidstvo lidstvem je a nikdo nikdy ho nedokázal zničit. Takový Israel byl v dobách,kdy Evropa žila v prvobytně pospolné společnosti v jeskyních jako lovci a zběrači,lovila mamuty a tygl šavlozubý s medvědem krátkočelým lovil evropské prapředky kteří ani nevěděli jak se rozdělvá oheň a nebýt blesku a bouřky,poscípal by v jeskyních zimou a hladem .

Israel měl v té době již starodávnou vysoce propracovanou kulturu a uroveň . Byl plně gramotný a vzdělaný a měl svou literaturu a Košer !

Chápeš to ??

 

 

Reklama

Přidat komentář