Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Ne, 21. 1. 2024 - 12:01)

Hlídky zrekrutované kioskové pivní svoloče lokálních buránků a aljoholiků v absťáku do příměstských vlacích spíš situaci zahustí, atmosféra houstne, tato sorta má papíry na hlavu, krajní názory, neumí komunikovat, vyhledává rvačky. 

 

Jsem byl terčem pro zanedbaný lehce outsiderský oděv, zatímco švihácký opilec adresoval dívky a pak volal další s tím, že není opilý a že si ji připnul do navigace a patrně ji jede obsouložit.. 

Default User Image
21.1. (Ne, 21. 1. 2024 - 15:01)

Slečna Králová našla mimo jiné vedle trezoru i bezceler s názvem Černá slepice. Domnívá se tedy, že pro Dominikánský řád je důležité vědět: Kterak se líhne z vajíček bazilišek, jenž do domu štěstí přináší.

Anonym (Ne, 21. 1. 2024 - 18:01)

Bazilišek vajec nesnese, ani nekokrhá, tak jaký štěstí?

Anonym (Ne, 21. 1. 2024 - 13:01)

To museli zrušit OSOŽ? 

Anonym (Ne, 21. 1. 2024 - 13:01)

Se to tam na hl. n. Prahe teď všichni tito rekruti a chovanci pacienti léčeben a hejsci z buránkova, nejv. lulani, zobani  nasypaní léky, anaboliky, scházejí jak slunéčka sedmipi*ná než jejich vlak přepřáhne lokomotivu a strojvedoucí, stewardi si odskočí, taknoxidují na hlaváku svou duševní prázdnotu.. 

Anonym (Ne, 21. 1. 2024 - 12:01)

Švihák lázeňský? To spíš "švihlý sáněmi", ale na tu vojnu já m*dám..! 

Default User Image
Lafferova křivka. (Ne, 21. 1. 2024 - 12:01)

Její pomyslný vrchol byl daňovým balíčkem vlády daleko překročen. Křivka určuje do kdy je zvyšování daní přínosem a od kdy ne. Neboli do kdy výnosy z daní stoupají a od kdy klesají. Nejde jen o pokles tržní spotřeby, ale může to ohrozit i podnikání až po zánik některých oborů a výrob, protože se prostě nevyplatí je provozovat. Tím je vážně ohrožena sama ekonomika státu. Nejen spotřebitelé. 

Takovým klasickým příkladem jsou tabákové výrobky. Daň na ně byla téměř dvojnásobně zvýšena, ale výnosy klesly o pětinu a stále klesají. Není to tím, že by kuřáci přestali kouřit, čímž je tato daň obhajována. Kouří podle průzkumů zhruba stejně, ale levnější cigarety nakupují v okolních státech a cizinci přestali u nás nakupovat úplně.

Amaterismus naší vlády je zde zřetelný. Co taky můžeme očekávat od elektrikáře a neodborných politických náměstků? A poradci? Ti by se měli vrátit do školy.

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 21. 1. 2024 - 12:01)

„A pan prezident Pavel byl v Israeli a podpořil Stát Israel ,to udělal moc dobře. Každá země je obrazem svého prezidenta a ČR má moc dobrého prezidenta. Já ho volil,to jsem udělal dobře a se mnou národ ve většině. Jasný důkaz toho,že Češi jsou na urovni a mají vysoké intelektuální Nibó.“ (ShabbaTot-Jahoda (Ne, 21. 1. 2024 - 06:01)

 Jistě, pro křiváckého, prolhaného a pokryteckého katolíka a lidoveckého voliče je „moc dobrým prezidentem“ bývalý komunistický špión, předseda ZO KSČ, který o své minulosti lhal, aby pravdu přiznal až po svém zvolení, a jehož milostivou je další komunistka, připravující se za socialismu na kariéru politručky… 

Prezident Pavel, známý též jako PePa, či agent Pávek, ovšem podpořil zejména Katar:

V Kataru Pavel připomněl, že jde o jednoho z největších exportérů ropy a zemního plynu na světě, ale také zemi, která pomáhá k moderování vyhrocených situací na světě včetně současné situace kolem Gazy.

Je v našem zájmu vztahy se zeměmi jako je Katar rozvíjet. Katar patří k těm velice umírněným zemím v regionu a s takovými zeměmi má smysl vést dialog, protože jsou schopny nejen moderovat některé problémy, které jsou velice citlivé, ale jsou také nakloněny tomu, aby Izrael, arabské země, Rusko, Ukrajina, západ s východem více komunikovali a snažili se hledat společná řešení,“ podotkl Pavel.“

(https://1url.cz/UufXb)

Nu, a Katar, s plným vědomím Izraele, financoval Hamás stamilióny dolarů, přepravovanými v hotovosti přes Izrael. 

Co ty na to, tlusťochu? 

Je v našem zájmu vztahy se zeměmi jako je Katar rozvíjet", zvěstoval agent Pávek, kterého popisuješ jako "moc dobrého prezidenta". Myslí to agentu Pávkovi "správně politicky", tlusťochu?

Lze vyloučit, že ty prachy, které šly z Kataru přes Izrael k Hamásu, posloužily také k útoku na Izrael a k zabíjení Izraelců?

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Ne, 21. 1. 2024 - 13:01)

virtuálně chčiju a seru na Aeronet kde politici SPD vystupují spolu s nacitickými ideology Adolfa Hitlera jako byl Ulrich Fleischauer který se osobně stýkal s Adolfem Hitlerem a jeho bandou !

No jistě že své žblblebchty nasáváš u zdroje jako je hnusně antesemitský Aeronet! Kde jinde bys ty  WCmane asi přišel na to,že Israel platil výpalné teroristům z Hamásu,aby měl klid a mír?

Takovéhle sračky jsou pouze na proruských dezinformačních webech,nikde jinde

Já nepopírám,že to není pravda..klidně může být,ale to je již minulostí a nyní Israel těm islamistickým čertům peníze nedává. Pouze kulky !

A zase to je ten tvůj hodnověrný zdroj Aeronet,který se z toho může normálně posrat a hýká o genocidě palestinského lidu!

Ty hýkáš s ním. Ty si jako paroháč z voličské základny SPD strč Aeronet do řiti a před tím ho pomaž chilly máčkou s papričkou Braun butlach,abysis tu šmakuládu extra vychtnal.A nezapomeň na ořechy. Na nich je Brawn butlach uplně nejleší,já to znám,když jsem krájel Brawn butlach bez rukavic do voleje na salát,tak sem šel pak do sprchy a obmyl se tam uplně celý,to by tě probralo ty  smrade.

Už si Stát Israel neber do huby a zalez . Pořád o tom budeš krafat když se tě nikdo nežádá?

Náš pan prezident Pavel má na rozdíl od tebe čest,tvář pravého muže a je ikonou vysokého mravně intelektuálního Nibó,to je slušný člověk!

Ten by se na nacistickém dezinformačním plátku nenechal dát dohromady s předním nacistou třetí říše co punktoval s Hitlerem a jeho vrahy nenávist,zlobu,válku a hnusný rasistický antisemitizmus

Ty o mém pokrytectví bleješ? A co jseš ty,když zde opakuješ řeči Aeronetu proti Israeli a při tom tvrdíš,že proti němu nic nemáš?

Jo a co se týče Kataru,tak až se bude těžit v Israeli,nastane konkurence . Pak budou politici jezdit do Tel Avivu!!

Dočkej času jako husa klasu !!

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 21. 1. 2024 - 12:01)

No a pod dalším článkem Radek Koten odpálil v televizi šokující informaci,že vládní Pětikoalice se snaží spolu s korenspondeční volbou občanství protlačit i novelu zákona nabývání občanství ČR pro stovky a stovky tisíc českých krajanů na celém světě…“ (ShabbaTot-Jahoda (Ne, 21. 1. 2024 - 05:01) 

Sádelníku, už zase jsi byl na Aeronetu?

Vždyť tam chodíš daleko častěji, než já…

A jak dlouho ještě hodláš nejen z tamější diskuse tupě opisovat, místo prajednodcuchého zkopírování a vkládání textu?

Hloupý katolický tlusťochu, v tomto případě ovšem Aeronet vycházel z rozhovoru poslance Kotena pro CNN Prima. To je dost seriózní zdroj, co ty na to?

Poslanec Koten uvedl, „že k zákonu o korespondenční volbě je navázán, resp. přilepen ještě jeden zákon, a to poslanecká novela zákona o nabývaní občanství.

Podle informací Radka Kotena chce tato novela poskytnout udělování občanství českým krajanům až do 4. kolene, včetně jejich dětí, a to na základě prohlášení, že oni sami, anebo jejich předci (až do 4. kolene) měli v minulosti někdy české nebo československé státní občanství. Naše redakce celou věc prověřila a našli jsme opravdu předlohu novely tohoto zákona a její obsah.

Jedná se o sněmovní tisk. č. 585/0 [1] s hlavičkou, že jde o  návrh poslanců Romana Bělora (STAN), Vladimíra Balaše (STAN), Ondřeje Benešíka (KDU-ČSL) , Evy Decroix (ODS), Jakuba Michálka (Piráti), Martiny Ochodnické (TOP 09) a Hayata Okamury (KDU-ČSL) na vydání zákona, kterým se mění zákon č. 186/2013 Sb., o státním občanství České republiky a o změně některých zákonů (zákon o státním občanství České republiky), ve znění pozdějších předpisů.“

(https://1url.cz/QuIQV)

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Ne, 21. 1. 2024 - 13:01)

no a co já vím,tak Babiš pan byl proti volební učasti voličské základny občanů za velkou louží co vzali roha za kopečky. To by mu  neštimovalo,proč asi?

Já to vím,ty to nevíš protože jseš uplně blbej.

Tečka,víc to rozbírat nebudu.

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 21. 1. 2024 - 12:01)

V důvodové zprávě [2] se uvádí, že zákon má vyřešit tzv. důkazní nouzi žadatelů o české občanství z řad českých krajanů, kteří chtějí znovu získat občanství ČR, ale nemají k dispozici už dokumenty o předešlém českém či československém občanství, případně nemají doklady o jeho pozbytí.

Novela zákona tak zavádí institut prominutí důkazního břemene, kdy český krajan čestným prohlášením prohlásí, že v minulosti byl on sám, či někdo z jeho rodičů, prarodičů nebo pra-prarodičů českým občanem. 

(https://1url.cz/QuIQV) 

Neuvěřitelná krávovina – stačí čestné prohlášení a občanství je v kapse?

Hloupý katolický tlusťochu, který zde často vyřváváš „AŤ ŽIJE USA!“, máš alespoň matné tušení, jak lze získat americké občanství?

 

Existují tři hlavní způsoby:

  • Naturalizace 
  • Díky manželství s občanem USA 
  • Díky občanství USA vašich rodičů  
  1. Naturalizací

Snad ten nejběžnější způsob. Žádné příbuzné v USA k němu nepotřebujete. Stačí získat Zelenou kartu a splnit následující podmínky:

  • Být starší 18 let. 
  • Mít Zelenou kartu vydanou v posledních 5 letech. 
  • Prokázat, že jste během těchto 5 let byli v USA fyzicky přítomni alespoň 30 měsíců. 
  • Prokázat, že jste alespoň 3 měsíci v kuse žili v jednom ze států USA. 
  • Ovládat angličtinu plynule. A to slovem i písmem. 
  • Vyznat se v historii USA a ovládat základy občanské nauky. 
  • Ukázat svou oddanost principům a idejím Ústavy USA. 
  • Mít trestní rejstřík bez poskvrnky a být člověk dobrého charakteru.“

Získání amerického občanství díky manželství s občanem USA a díky občanství USA vašich rodičů bys mohl nalézt sám na https://wise.com/cz/blog/americke-obcanstvi.

 

Vidíš snad někde, že americké občanství lze získat pochybným čestným prohlášením?

Víš snad o nějaké zemi, kde lze získat občanství na základě čestného prohlášení?

Mimořádná vykurvenost kolaborantského pětislepence.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Ne, 21. 1. 2024 - 13:01)

ČECHOAMERIČANI HURÁÁÁ,DO VOLEBNÍCH MÍŮSTNOSTÍ A POLIIKY,HURÁÁÁ.

 

Anonym (Ne, 21. 1. 2024 - 13:01)

Naturalizovaných "Čechů" mohou být až 3 miliony a to už je velká voličská síla. Postupně se mohou, jako volení, dostat do všech struktur státní správy a moci. Mimochodem. Toto je po příkladu Ukrajiny.

Default User Image
Cynik - realista (Ne, 21. 1. 2024 - 12:01)

Volební preference pětislepence klesají a klesají, vykulenec Rakušan nervově nevydržel a dokonale se zesměšnil videem ze sportovní šatny, v němž se snaží napostým blbům (a jen naprostý blb volí tlupy pětislepence) nakukat, že od teď již jinak, a lépe… a hlavně dost podrazil fialového blábolila i ostatní koaliční partnery.

Nevěřil bych, že stupidní nutelové video fialového blábolila lze překonat, Rakušan to dokázal.

Poté, kdy nejbližší papalášské okolí podrželo lháře a nýmanda Jurečku, začalo u lidovců nápadné hemžení, jelikož bratři a sestry chápou, že setrvalý stav v podobě chabé 2-2,5% voličské přízně znamená jediné – málo kapustičky, zato nadbytek slimáků…

A pokud by modroptactvo pochopilo, že si v podobě lidoveckých parazitů na sebe uvázalo těžký balvan, díky němuž ubývá voličů i modroptactva samotného, s gustem a rozmachem by kopli lidovecké parazity do prdele, což by pro ně znamenalo buď paraziticky se přisát na jinou tlupu, nebo se pokusit o volební úspěch samostatně. 

To by ovšem byla pro lidovecké křiváky a podrazáky šance zcela minimální – žádná kapustička, nýbrž politický krchov.

Není nikterak překvapivé, že za takové situace se bude pětislepená pakáš snažit o udržení žlabů a koryt jakýmikoliv prostředky.

 

Václav Bělohradský, český filosof a sociolog, žijící od roku 1970 v Itálii a působící od roku 1989 též v Česku, to vidí jasně: 

 

"Ten, kdo mění volební pravidla, a úpěnlivě argumentuje fair-play, všeobecným dobrem anebo i vyšší kvalitou demokracie, skoro vždy tak činí ve svůj vlastní politický prospěch."

(Právo, 20.1., Korespondenční hlasy ovlivní výsledek v jednom kraji, strana 6)

 

Bezesporu.

Něco nejasného?

Anonym (Ne, 21. 1. 2024 - 09:01)

𝕷𝖊 𝕲𝖗𝖆𝖓𝖉 𝕸é𝖈𝖍𝖆𝖓𝖙 𝕷𝖔𝖚𝖕 𝖊𝖘𝖙 𝖆𝖒𝖔𝖚𝖗𝖊𝖚𝖝..

Anonym (Ne, 21. 1. 2024 - 09:01)

Patfyzikou jdi s absintem do p..dele!

Anonym (Ne, 21. 1. 2024 - 09:01)

Plzeň -15 C

Anonym (Ne, 21. 1. 2024 - 09:01)

Macinka, Klausova mladím odkvetlá pr*inka.

Anonym (Ne, 21. 1. 2024 - 12:01)

pralinka? 

Reklama

Přidat komentář