Reklama

Sandály

Diskuse o nošení sandálů.

Anonym (Po, 18. 3. 2024 - 02:03)

„Je to nesmysl.“ Hygienička s řešením černého kašle ve školách zaskočila epidemiology.

Školní docházku nelze podmiňovat tím, zda jsou žáci očkovaní, upozornilo ministerstvo. ...... Jak to teda, že u nás byly firmy, co si přijetím do zaměstnání a docházkou do zaměstnání podmiňvali očkováním proti Covidu ???

Anonym (Po, 18. 3. 2024 - 01:03)

Petr Kadlec  Věta: "Moskvě záleží na tom, aby všechny její kroky působily jako právně relevantní" vypovídá o tom, že autor nezná ruskou povahu. To, že jejich vůdce ignoruje právo, dělá si co chce a opovrhuje dohodami s ostatními, běžné Rusy naplňuje pocitem pýchy. Oni vůbec nechápou, proč by měli dodržovat nějaké právo. To je myšlení Evropanů, které se autor pokouší projektovat i do Rusů, ale oni tak nemyslí......USA jako demokratický stát vyvraždili na 100 000 000 000 Indiánů, po II sv.válce zavraždili přes 18 000 000 000  lidí na planetě. Kolik USA PREZIDENTŮ o sobě může říct : Já nejsem hromadný vrah, já jsem žádnou armádu nikam neposlal ! USA nedodržují žádná mezinárodní práva, přepadají suverenní státy a rabují jejich suroviny ! A jak vidím, tak vy pane Kadlec o tomhle asi nevíte, že ??? Jinak by jste přece nevzýval USA a nebo se mýlím ???

Anonym (Po, 18. 3. 2024 - 01:03)

Niger vyhodil ze svého území americké vojáky.... Dobře udělal !!!

Anonym (Po, 18. 3. 2024 - 01:03)

Hádka o Babiše: Je hrozbou a chce se mstít, varoval Kupka. Jste zbabělci, opáčil Nacher..... To nejsou pane Nacer zbabělci, to jsou SRÁČI !!!

Anonym (Po, 18. 3. 2024 - 01:03)

CTK

Ukrajina a její spojenci odsuzují Putina a ruské volby bez účasti opozice.... Vždyť u nás jsou vloby také fraška !!! Všechny strany ovládají Chazarové a tak vždycky vyhrají !!!

Anonym (Po, 18. 3. 2024 - 00:03)

Zelenskyj: Putin ochořel mocí.... Možná jo. Ale ty jsi Chazar a sloužíš Americkým Chazarům a posíláš pro Americké zájmy Ukrajinské kluky na smrt !!! Jsi zločinec !!!

Anonym (Ne, 17. 3. 2024 - 20:03)

Podívejte se, jak soptí puklina na Islandu. Láva z ní teče dvěma směry..... Co bude teď dělat ta banda darebáků v Green Dealu ??? Dají sopce pokutu ???

Anonym (Ne, 17. 3. 2024 - 14:03)

Tak jsem se díval pani Terezo na tu vaši Partii a musím konstatovst, že máte podobné problémy udržet směr k pravicovým šéfům !!! Stajně jako má paní Jílková ve svém Máte slovo. Obě se snažíte udusit levicové diskutující, podporujete viditelně pravicové diskutující ve vašich programech! Vše co se v těchto programech děje je podle mně schváleno touto vládou a vy máte úkol udržet děj tak, aby se neřekla pravda ! Třeba útok na komunistickou poslankyni paní Detroix (?) argumentací minulostí komunizmu !!! Vždyť vznik komunizmu má na svědomí kapitalizmus !!! Svou nenažraností, ponižováním pracujících a dehonestací lidí, kteří proti kapitalizmu těmto lidem pomáhaly a dokonce i vražděním těchto lidí !!! Kapitalizmus v čele s demokracií mají na svědomí veškeré zlo na této planetě !!! V dnešní době se demokracie změnila ve FAŠIZMUS !!!

Anonym (Ne, 17. 3. 2024 - 01:03)

Evropská komise vyhověla zemědělcům..... Za komunistů jsme vyvýželi 9% potravin vyrobených u nás !!!  Kolik potravin dnes dovážíme ??? Orná půdy se zabírá pro spermárketa, montovny a sklady !!! To je turecké hospodářství !!! Z toho vyplývá, že všechny popřevratové vlády byly a jsou jen banda IDIOTŮ !!!

Anonym (Ne, 17. 3. 2024 - 00:03)

Lipavský zareagoval na Medvěděvův výplod.... Jakýpak šéf České diplomacie ??? Je to šéf Chazarské vlády v České republice, nemá s Čechy nic společného, akorát to, že spolu se svými kumpány uzurpují Českou republiku a ničí Český národ !!! A OSN se na to dívá a mlčí a nebo se rači dívá jinam ???

Anonym (Ne, 17. 3. 2024 - 00:03)

KOMENTÁŘ: Dobrá zpráva z Ruska – Alex Švamberk.... Pane Švamberk, vy jste TDIOT !!! To,že USA zavraždila od konce II sv. války přes 18 milionů lidí vám asi nevadí, že ??? 6e na základě výmyslu přepadly Vietnam a zavraždili tam přes 3 miliony lidí vám asi také nevadí, a že tu armádu tam poslali Američtí preziděnti, to jsou asi MÍROTVORCI, že ??? Že přepadly Grenadu, Panamu, Libyi, Afghanistan, Irak, Jugoslávii, to vám také nevadí, že ??? Jste bezcharakterní zmetek, jako všichni Chazarové a Anglosasové, že rozpoutali II sv. válku a válku na Ukrajině vám také nevadí, že ??? A že teď připravují III sv. válku vám jistě také nevadí !!! Už jste si vykopal na zahradě bunkr a máte tam zásoby na 20 let ??? Bunkry by si měli vykopat všichni ti kreténi, co chtěji III sv. válku !!! A hodně hluboké, až tam chcípnou, tak aby to nesmrdělo na povrchu !!!

Anonym (So, 16. 3. 2024 - 23:03)

ŽIVĚ PARTIE Terezie Tománkové  Zbyněk Stanjura, Alena Schillerová ......Stanjuro, vy všichni uzurpátoři naši země potřebujete vyhnat z naši republiky !!!

Anonym (So, 16. 3. 2024 - 18:03)

Nestoudné požadavky Medveděva pro mír na Ukrajině: Připojení země k Rusku i oběti, které platí reparace agresorům..... Všude kde se angažují Amíci je jen rozvrat, násilí a vraždění !!!

Anonym (So, 16. 3. 2024 - 18:03)

Putin opět hrozí světu jaderným arsenálem. Nebral bych to na lehkou váhu, varuje Just.... Také bych to nebral na lehkou váhu. Pokud ZÁPAD rozpoutá III sv. válku, tak ten kdo kude prohrávat použije Nukleární zbraně !!!

Anonym (So, 16. 3. 2024 - 18:03)

Pokud nebude na Ukrajině mír, nastane třetí světová. Rozhodne se do sta dní, tvrdí Vučić..... Všichni by si měli uvědomit, že za tímto konfliktem na Ukrajině jsou Chazarové a Anglosasové !!! A ti chtějí jakoukoliv válku na zničení Ruska a to už od roku 1242 !!! Rusko má suroviny a ZÁPADU docházejí !!!

Anonym (So, 16. 3. 2024 - 14:03)

Angelika

Mladičká Angelika se má provdat za hraběte de Peyrac, kterého předchází pověst ošklivého a zlého muže. Podaří se jí překonat nelibost a následně i nástrahy osudu? Francouzsko-belgicko-česko-… .... Bože, to je slátanina Amerického typu !!!

Anonym (So, 16. 3. 2024 - 14:03)

Ničivé tornádo v USA!!! Neni to náhodou trest BOŽÍ za to svinstvo, co dělají po světě ???

Anonym (So, 16. 3. 2024 - 14:03)

ŽIVĚ Zprávy Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně. (Premiéra)..... Proč mají všicni moderátoří Českých TV ZELENÉ oči ???

Anonym (Pá, 15. 3. 2024 - 21:03)

CNN Prima NEWS

Český Roger Waters? Na Kluse se valí kritika kvůli videu o Gaze, lidé ho označují za lháře.....Pane Klus, odpověď na vaši otázku je velmi jednoduchá : V Izraeli vládnou Chazarové a v České republice TAKÉ !!!

Anonym (Pá, 15. 3. 2024 - 20:03)

Plné zdraví

Moč je ukazatelem vašeho zdraví. Měli bychom ji pít či lokálně používat na bolavá místa?

Příběh od Jana Šmatlavová.... Ten kdo vám podával tyto informace vám opoměl říci, jakou barvu má moč zdravého jedince ! Zdravý člověk má oranžovou moč - jako pomerančovou šťávu !

 

Reklama

Přidat komentář