Reklama

mlada holka a starsi chlap

Anonym (Po, 15. 4. 2024 - 12:04)

Staršího jsem měla jen o osm let, byla to sice velká láska, ale nějak nevydržela. Nyní mám partnera O 12let mladšího, je mi 38, jemu 26 a čekáme mimino. Jsme spolu 3roky a vše vpořádku. Myslím, že ten věkový rozdíl je ale ideální do deseti let a je jedno kdo je starší. 

Anonym (Po, 15. 4. 2024 - 12:04)

Za pár let pro něj budeš stará a zůstaneš i s děckem sama .

Anonym (Po, 15. 4. 2024 - 12:04)

Je to možné. Ale stejně tak by pro mě byl za pár let starší manžel, kdyby to bylo naopak. A opustila bych já jeho asi dle tebe. Vyjde to nastejno. 

Anonym (Po, 15. 4. 2024 - 14:04)

Spíš jde asi o to, že větší věkový rozdíl ve prospěch muže je osvědčený kdežto naopak jde o takový experiment. Vztahy kde jsou muži o 10 i víc let starší jsou daleko obvyklejší než obráceně. Muži jsou navíc jaksi víc produktivní v pozdějším věku než ženy.

Anonym (Po, 15. 4. 2024 - 16:04)

Osvědčený experiment? Neřekla bych. Ale obvyklejší to ano, společnost kde žena má být mladá slepice vhodná hlavně k tomu aby rodila děti a vařila. A muž aby vydělával, tak to myslíš. A protože rodit může jen do určité doby, tak by měla být mladá, ano? No tak tyto role už jsou rozbité, děti žena stihne jedno dvě do čtyřiceti . Navíc muži mají ve vyšším věku pochopitelné sexuální problémy a většinou dědkovatí, ale zase nemusí to být pravidlem. Produktivnější v čem? Jakože víc vydělávají? Ani to už neplatí.

Default User Image
Marie (Po, 15. 4. 2024 - 10:04)

Když jsem jako osmáctiletá neposkvrněná holka začala chodit s manželem, kterému bylo třicet pět, což je o sednáclet starší, tak jsem o tom vůbec nepřemýšlela. V posteli u mě v pronajatém bytě jsme skončili hned druhé rande a oba jsme chtěli a milovali bez toho aby jsme nějak přemýšleli. Do měsíce jsem to nedostala a jelikož z příznaků jsem tušila jsem čla doktorce a ta mi oznámila, že jsem těhotná. Hned byla svatba a první syn se narodil pět měsíců po svatbě, kde jsem již měla bříško. Další dvě děti se nám narodili po dvou letech. Jsme spolu již pětadvacet let a několikrát jsem právě přemýšlela jaké by to bylo pokud bych si vzala mladého kluka a na rovinu i jaký je sex s mladým klukem. Já poznala jen jednoho a manžel co říkal, že jsem byla také i v jeho letech první. Zatím nám to po všech stránkách vyhovuje a vycházíme si vtříc.

Default User Image
Ivana (Út, 9. 4. 2024 - 15:04)

Můj přítel je starší o 12 let tak ani nevím jestli je to moc... Já s tím problém teda nemám a už jsme řešili i založení rodinky. 

Default User Image
Viktorie (Út, 9. 4. 2024 - 15:04)

Celkem je to častější a přirozenější, že je dají do hromady mladá holka a starší chlap již jen z důvodu, že chtějí mít společné děti, než když je to obráceně stará ženská a kolem ní švitoří mladý zajíček, kterého přitahuje, že si šmrcne nebo že má peníze. Já mám také přítele o čtrnáct let staršího, jsme spolu již dvacetdva let a stále ná to vyhovuje i když dnes máme jednadvacetiletého kluka a přítel má z předchozího vztahu již skoro třicetiletou dceru.

Anonym (Út, 9. 4. 2024 - 15:04)

U nás žije manželský pár. Původně byl muž manželem matky, ale ta zemřela a tak si vzal její dceru z předchozího manželství. Moc jim to sluší, jsou jako dvě hrdličky a ona už mu porodila tři děti. Někteří to ale odsuzují. Nechápu proč?

Default User Image
Lenka (Út, 9. 4. 2024 - 14:04)

My máme s manželem rozdíl 16 let a nikdy jsme věkový rozdíl neřešili a mně přijde ten rozdíl v pohodě. Naopak mi velmi imponuje jeho obrovský životní přehled a jak si ví ve svízelných situacích řady. A díky sportu je to pořád velmi přitažlivý muž což mi řeklo už několik kamarádek i kolegyň z práce.

Anonym (Út, 9. 4. 2024 - 13:04)

Pro staré pány je mladá ještě nezkušená holka hotovým balzámem. Ne nadarmo s nimi obcovali a v arabských zemích stále obcují vladaři a majitelé harémů. Věřili, že při nich omládnou. Samozřejmě, že byli sexuálně výkonnější, protože mladé masíčko více chutná. Rovněž bohatí současníci se rádi věnují mládí, někdy až pedofilně. 

Chodil jsem s osmnáctiletou dívkou. Jednou jsem se jí zeptal, kdy a jak přišla o panenství. Její matka měla padesátiletého druha. Z obav že o něj přijde, tak jí připustila, aby si ho udržela, ve třinácti. Chlap si užíval s oběma současně a když se nabažil, tak je stejně opustil. Pak mi nabídla taky matku, protože ta už si dlouho nezašukala. Byl jsem ještě hloupej a rozešel jsem se s ní. Dnes mne to mrzí. Mohl jsem si užít trojku s mámou a dcerou.

Default User Image
Viktor (Út, 9. 4. 2024 - 11:04)

Před lety se do mě zamilovala mladá holka o osmnáct let mladší a já vlastně do ní také. Přátelé mi varovali, že se holka nabaží, že bude chtít mladého a já zůstanu zase sám. Ano ona byla moje vlastně první holka a její první kluk s tím rozdílem, že jí bylo sedmnáct. Byli jsme spolu pět let co vlastně studovala. Každý vikend jsme trávili spolu, jezdili na dovolené a když dostudovala, tak jsem počítal s tím, že se vezmeme a založíme rodinu. Jenže opak byl pravdou, ona si narazila mladého kluka se kterým mi začala podvádět až jsme se rozešli a já jsem opět sám.

Default User Image
Eva (Po, 8. 4. 2024 - 21:04)

Nemohu si pomoc a ani to nemyslím nějak zle, ale mě muži ve věku 40+  prostě smrdí a žádná vůně to alespoň pro mě nějak nepřebije. 

Anonym (Út, 9. 4. 2024 - 13:04)

Tak jestli ti není mezi 15-20 tak musíš být mimořádně vylízaná .

Default User Image
Jitka (Po, 8. 4. 2024 - 14:04)

Můj první chlap, kterého jsem děsně obdivovala byl skoro o třicet let starší. Já osmnáctiletá svobodná holka a on pětačtyřicetiletý rozvedený švihák. Já po něm letěla a on toho využil. První asi tři dni jsme si psali sladné SMS, volali a čtvrtý den jsem i doma zalhala, že budu u kámošky jsem přespala u něho, kdy jsem ho jen překvapila, že jsem byla ještě panna. Moje návštěva u něho se stále stupňovala, až jsem i doma řekla pravdu. Vyslechla jsem si přednášku ale, když zjistili, že semnou nic nesvedou tak mi nechali. Chodila jsem s ním více než rok, kdy jsem odmaturovala, ale rozhodující moment byl, když jsem otěhotněla a on dítě nechtěl, protože již tři měl z předešlého vztahu a já dítě chtěla. Tak jsme se rozešli a já si dítě nechala, ale jak to někdy bývá do roka jsem si našla přítele věkově k sobě, který zase opačně, když mu přítelkyně otěhotněla, tak se s ním rozešla. Již plánujeme rozšíření společné rodiny. 

Default User Image
Michaela (Pá, 5. 4. 2024 - 15:04)

No já mám přítele o 22 let staršího a jsem zamilovaná až po uši. Jenže on nechce rodinu a nevím jestli mě brzy nepošle do háje, protože mi je 28 a docela ráda bych se vdávala a měla dítě. Přitom nikdy nebyl ženatý a ani děti nemá. Pracoval dlouho na námořních lodích a tak to zanechalo nějaké stopy. 

Default User Image
Miroslav (Pá, 5. 4. 2024 - 13:04)

Nebyl jsem jediný. Když k nám podniku nastoupila nová mladá holka do kanceláře, tak jsem se jí ujal a začal ji vše vysvětlovat a všude vodit až jsem si ji jednoho dne odvedl také domů, přesto, že jsem o dvacet let starší. Zjistil jsem, že ta holka má větší zájem a i o sex než já a tak jsme skončili za chvilku v posteli. Naše vzájemná náklonost se stále zvyšovala až jednoho dne si přinesla z lékárny test, že to nedostala a po aplikaci byl pozitivní. Oba jsme měli velkou radost, já měl docela velký byt a narodil se nám syn. Nechtěli jsme jedináčka, tak jsme skoro do roka měli holčičku. Bylo to jako z románu a na předpis. Jenže po nějakém čase se začala kamarádit s jedním přítelem z mládí a došlo to tak daleko, že jsem přišel z práce oni byli spolu v posteli. Jeho jsem vyhodil a s družkou udělal rozhovor jak si to představuje. Že ho miluje a odešla k němu. Děti máme na střídačku a je to docela záhul. Ona již má další dítě s tím novým, já jsem zatím sám.

Default User Image
Martina (St, 27. 3. 2024 - 08:03)

Po střední škole jsem nastoupila do práce, kde jsem byla ve skupině pěti kolegů. Já jsem do té doby neměla žádnou vážnou známost. Začala jsem si rozumět s jedním kolegou kterému bylo kolem čtyřiceti, záhy jsem zjistila, že je ještě svobodný. Asi po měsíci jsem s ním šla do kina a po kině na skleničku, odkud mi doprovodil domů, při loučení jsme se začali líbat což byl první náznak. Za týden jsme již jeji na víkend na Šumavu s noclehem, kde jsme oba prvně poznali co je to vlastně ten sex a opravdu se do sebe zamilovali. Šel čas svatba, rodina, výchova dětí a v šedesáti mi manžel zemřel a já zůstala čtyřicetiletá vdova s dospělými dětmi. Dnes se to již nějak srovnává a já mám přítele na občasné schůzky. V tom je problém pokud je mezi partnery velký věkový rozdíl,  

Anonym (St, 27. 3. 2024 - 17:03)

Chci si pokecat prosím napiš: [email protected]

Default User Image
Arnošt (St, 27. 3. 2024 - 15:03)

V 60 umřel? Moc brzy. Mohl žít klidně do 90.

Reklama

Přidat komentář