Reklama

Kde a kdy onanujete?

Default User Image
Viktor 15 (Po, 19. 8. 2024 - 10:08)

Já si honím tak jednou za dva dny, ale dokážu i měsíc neonanovat. Většinou masturbuji v posteli v koupelně nebo ve sprše, výjimečně i na veřejných záchodech. A co vy?

Anonym (Po, 19. 8. 2024 - 05:08)

"Kde a kdy onanujete?" To má být výzva ke schůzce?

Anonym (Ne, 18. 8. 2024 - 23:08)

Co když je to úchylačka?

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 21:08)

Hovno ti je potom úchyláku !

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 09:08)

Já jsem měl předčasnou ejakulaci, když mi bylo 12 let. Tehdy jsem viděl svojí 10 letou sestřenici jak v dřepu s roztaženýma nohama močí a drží si při tom oběma rukama pysky. Tehdy jsem měl pocit, že budu muset močit taky. Vyndal jsem penis z tepláků, ale místo moče ze mne vystříklo něco bílého a současně se mi strašně ulevilo. Sestřenice mezitím v klidu dočůrala a natáhla si tepláky.

Default User Image
porybný Louda (Ne, 18. 8. 2024 - 14:08)

 také ze mě vyteklo něco bílého, pálila mě močová trubice a nebyla to mrdka, ale kapavka. Chytil jsem ji od Zdenky, která byla lehce povolná, každý kdo si chtěl zaprcat a oslovil ji, tomu dala. 

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 11:08)

Dnes už určitě víš co to bylo. Nebo pořád ne? Možná to věděla sestřenice a mohla ti to vysvětlit. :))

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 11:08)

Sestřenice určitě něco věděla nebo alespoň tušila, protože má staršího bráchu. Tehdy o prázdninách přede mnou čůrala každou chvíli a vůbec se nestyděla. Dělala to schválně. Já na její pičku a na ten proud moče čuměl s vytřeštěnýma očima a s boulí v kalhotách. Další rok o prázdninách už jsme se domluvili. Ona začala močit, já jsem začal onanovat. Tehdy mi taky dovolila, abych jí sáhl na pičku. Takhle jsme to dělali až do jejích 15 let. To už jí měla chlupatou. Mě bylo 17 let. Po prázdninách jsme si našli každý někoho do páru. Já jsem poprvé zasunul a jí ho tam nějaký kluk poprvé strčil. Už je to třicet let. 

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 13:08)

Některý holky to asi mají v genech. Myslím to provokativní močení. Se sestřenicemi to nebylo. Bylo jen poznávání a osahávání až do uspokojení. Ale jistá V.... přede mnou často čůrala a pak jsme pokračovali jako s těmi sestřenicemi. Taky si to pamatuji dodnes. Dělají to i dospělé. Na rande, nebo na výletech, (jako mé kolegyně). "Potřebuju čůrat. Hlídej jestli někdo nejde!" A pak to dělá tak, abych dobře viděl. Jednou to dokonce dělaly dvě najednou, takže jsem to měl jako stereo. Pravděpodobně jistý prostředek sblížení a vzájemné důvěry.

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 13:08)

To by mne zajímalo, co by ty holky udělaly, kdybys při tom jejich čůrání před nimi vytáhl penis a začal onanovat?

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 13:08)

Když to bylo na rande, tak jsem to i udělal a pak byl většinou sex. Pro některé jiné to nebylo žádné překvapení, protože už to viděly.

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 13:08)

Jo, to jsem taky zažil, že ty holky přede mnou močily a pak z toho byl sex. A když už jednou proběhl sex, tak potom ta holka přede mnou močila naprosto samozřejmě, a to i v době, kdy už jsme spolu třeba dávno nebyli. Sranda byla, když se na nějaké akci sešli třeba dvě takové. U mne to není nic divného, celý život jsem si vybíral ženy z blízkého okolí. 

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 11:08)

Je vidět, že to pro tebe byl opravdu silný sexuální zážitek, když si to pamatuješ tak dlouho.

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 12:08)

Jasně že to pro mne byl opravdu silný sexuální zážitek. Do dnes mám pře očima, jak si ty pysky drží a vytéká z ní proud moče. A pokaždé, když si na to vzpomenu, tak mám erekci. Od té doby jsem měl řadu žen a mohl je všechny detailně prozkoumávat. Ale tenhle zážitek bude pro mne nadsmrti nejsilnější. A to proto, že byl první. Tehdy jsem si poprvé uvědomil, že jsem chlap, že se mi líbí holky a hlavně jak obrovská přitažlivost to je. Od té doby podvědomě téměř vše co dělám směřuje k tomu, abych ženu získal nebo si jí udržel. Samozřejmě se k tomu postupně přidávaly city jako je láska, empatie, porozumění. Prostě tak jak jsem vyspíval a přibývaly mi roky. Ale první impuls k tomu všemu dala má tehdy desetiletá močící sestřenice.  

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 12:08)

Píšeš, že ti dovolila sahat na pičku. A ona tobě na něj nesahala? Pro ni to také přece muselo být velké lákadlo dívat se zblízka na ztopořený penis.

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 12:08)

Jasně, že mi na něj sahala. Osahávali jsme se navzájem. O těch následujících prázdninách jsem se už naučil trochu ovládat ejakulaci, takže jsme si mohli hrát spolu delší dobu. Myslím, že se jí můj ztopořený penis líbil. Pokaždé trochu zrudla, začala rychleji dýchat a prstem si hrála s klitorisem. Takže vzrušená asi byla taky. Ale orgasmus jsem u ní nezažil, nebo o něm alespoň nevím. Také nevím, jestli jí měla uvnitř mokrou, protože mne nikdy nenapadlo dát jí dovnitř prst. Bál jsem se, abych jí neublížil. Pičku měla mokrou vždycky z venku po vymočení.

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 12:08)

Chloupky v té době asi ještě neměla. Ty už ve dvanácti asi jo, takže to pro ni muselo být taky zajímavé a vzrušující.

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 13:08)

Ne chloupky v té době ještě neměla.  Proto bylo tak krásně vidět to její čůrání. Já byl o dva roky starší a měl jsem nějaké chloupky nahoře u kořene penisu. Jí začali růst chloupky taky až kolem 12 let. Nejprve na buchtičce a pak i na pyscích  A penis pro ní byl určitě vzrušující. Už proto, že jsem si vždycky před ní přetahoval předkožku. Já jsem jí mohl sahat přímo na buchtičku a taky jí hladit stydké pysky. Jak jsem psal výše, do pochvy jsem jí prst nedal, bál jsem se, abych jí neublížil. 

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 13:08)

Takže ty jsi byl vlastně první kluk, který jí ukázal úplně všechno. U bratra nejspíš obnažený žalud neviděla.

Anonym (Pá, 9. 8. 2024 - 13:08)

Ano, asi jsem byl první, který jí ukázal všechno. O jejím bratrovi jsme se nikdy nebavili, ale pochybuji, že by jí někdy záměrně ukazoval penis, natož obnažený žalud. A nemyslím, že by o to ona stála. Nikdo normální nevnímá sourozence jako erotický objekt. A už vůbec ne, když jsou spolu denně. My jsme se vídali hlavně o prázdninách, protože jsme každý z jiného konce republiky. Ke všemu nejsme úplně přímí bratranci a sestřenice. Naše matky byly sestřenice. Takže jsme spíše z druhého kolena. Proto ta zvědavost a erotická přitažlivost byla vzájemně trochu větší.

Reklama

Přidat komentář