Reklama

Existuje dnes panic po třicítce ?

Default User Image
Alice (So, 24. 8. 2024 - 16:08)

To že jsou kluci ve třiceti panicové není tak dramatické, horší je to u nás holek co jsme ve třiceti ještě panny. Já jsem již jednou s klukem byla v posteli, ale za celý večer se mu nepostavil protože byl trochu opilý, i jsem se mu ho snažila honit a byl stále malý a měkký, tak se do mě nedostal. Pak jsme to vzdali a více jsem s tím klukem nic neměla. Ten kluk byl také ještě panic. 

Default User Image
Panorama89 (Pá, 30. 8. 2024 - 19:08)

Jak vidno, přemíra pití není nebezpečná jen za volantem, ale dokonce i v bezpečí postele aneb alkohol v jeho krvi Tě zachránil od ztráty panenství s nějakým dost možná budoucím ožungrem. Ne, ani v nejmenším jsi neprohrála, jak vyznívá Tvůj příspěvek; měla jsi velké štěstí. Představ si, jak by mohl vypadat vztah s takovým člověkem po 10 létech a měli jste děti.

Já bych neřekl, že nepolíbenost ve vyšším věku je horší u žen. V čem? Panenství můžeš s někým zahodit kdykoliv a jsi na tom rázem jako ostatní. Ale pokud tak jednou učiníš a později toho budeš litovat, není návratu. Jinými slovy: Aktuálně máš něco, co může nabídnout dnes už málokterá. A pokud někomu vadí tato Tvoje nezkušenost, pak je to jeho problém, ne Tvůj. ;-)

Panorama89

doktorka.cz/diskuse/vzhlizim-k-bohyni-hymene

Anonym (Po, 19. 8. 2024 - 15:08)

Tak jinak člověk uvažuje třeba v 15 a jinak ve 35 letech. V těch 15 letech si říkáš, že překonáš ještě tohle a támhleto a ono se to zlepší. Ale v těch 35 letech už si to říkat nemůžeš, pokud se do té doby neuskuteční žádná pozitivní změna. To potom rezignuješ na snahu najít si nějakou ženu a začne ti to být všechno jedno. A protože není mnoho aktivit, které se dají dělat o samotě, tak většinou ti chlapi začnou chlastat, a to je začátek jejich konce. 

Default User Image
FTOMAS (Pá, 23. 8. 2024 - 23:08)

Každý je nějaký. Já ani v těch patnácti neměl motivaci se o něco pokoušet. Teď mi chybí rok do čtyřicítky a nikdy jsem neměl potřebu ženy nahánět. Mám dost aktivit a sám nejsem mám přátele. Lidská společnost v podobě rodiny, přátel a kolegů v práci mi plně dostačuje. Protože na přítomnost žen v mém životě nejsem zvyklý, tak si ani nějakou formu soužití neumím představit. Mimochodem chlast se mi hnusí a jsem abstinent. 

Anonym (So, 24. 8. 2024 - 00:08)

Máš svůj životní styl, který ti vyhovuje, měnit ho nechceš a tak si žiješ. Jenže tím nikoho nepotěšíš, ani neublížíš. Jenom nechápu proč zrovna sem přispíváš? Myslíš, že to někomu pomůže?

Default User Image
FTOMAS (So, 24. 8. 2024 - 23:08)

Proč sem přispívám? Ne upřímně si nemyslím, že by to někomu pomohlo. Podle toho co vidím kolem sebe a na různých sociálních sítích to vypadá, že každý souloží už od 14. Tady pozvávám, že to tak není a zkrátka mě baví být v kontaktu s komunitou lidí, co jsou na tom stejně. V realitě si na tohle téma lidi totiž moc povídat nechtějí a nepřiznají tento status.  Je fajn si číst dosavadní životní příběhy, těch co jsou na tom obdobně. Je to zajímavé. 

Default User Image
Lukáš (So, 17. 8. 2024 - 12:08)

Když jsem měl můj první sex s holkou v šestnácti letech, tak jsem si myslel, že je to nornální si sehnat holku a souložit. Jenže pak se to vše nějak stáčí jinak, mě se blíží právě ta třicítka a já od té doby neměl nic s žádnou ženskou. Když si myslím, že by toto mohlo být on, tak se to nějak rozplyne a zjišťuji, že u toho všeho moc přemýšlím a plánuji a to je asi špatně. 

Anonym (So, 17. 8. 2024 - 12:08)

Když jsi měl sex, už nejsi panic. Je to divné. Já po prvním sexu jel jako kombajn. Než jsem se oženil a usadil, tak jsem měl na pažbě hodně zářezů, nejen z vrstevnic, ale i mnohem starších. Teď už jsem sám a i když stále mohu a zájem by byl, nechci se už vázat. Užívám si to, jak je nanic, býti panic. :))

Anonym (Pá, 16. 8. 2024 - 22:08)

Kdysi jsem dal takové dva dohromady. On panic nebyl. Rozvedený, otec samoživitel, ale kluk už byl skoro dospělý. Ona, stoprocentní panna po čtyřicítce. Nenáviděli se. Začal jsem oběma nezávisle říkat, že o sobě hezky mluví. Zabralo to. Za půl roku měli svatbu. Oba mi slibovali, že mne pozvou. Nestalo se. Asi měli obavy, že bych mluvil. Špatně mne znali. To bych neudělal. Prožili spolu pár let štěstí a poměrně brzy oba zemřeli.

Default User Image
Libuše (Pá, 16. 8. 2024 - 18:08)

Před pěti roky jsem potkala jednoho známého, který se mi svěřil, že přesto že je mu skoro padesát, tak že ještě neměl nic s žádnou ženskou, že je panic. Nechci vypadat jako kurva nebo nebo opačně nějaká milosrdná, ale nějak mi ho bylo líto, tak jsem se mu nabídla, že mu poskytnu moje ústrojí. Byl sice překvapený, ale šťastný. U něho doma jsme to uskutečnili s použitím kondomu, který on doma měl. Manželovi jsem to neřekla a asi nikdy neřeknu, ale mám krásný pocit, že jsem někomu pomohla dál do života. Ten si následně našel přítelkyni.

Anonym (Pá, 16. 8. 2024 - 21:08)

Umožnila jsi mu překročit Rubikon nejistoty a studu. Velmi záslužný čin. 

Default User Image
Pepa (Pá, 16. 8. 2024 - 13:08)

Já jsem také panic a bude mi už skoro padesát. A nevidím v tom problém. Ženy ani muži mne nikdy nepřitahovali. Nahou živou ženu jsem ani nikdy neviděl. Nikdy jsem nechápal, co může na sexu a na nějakém vztahu někoho přitahovat. Ani jsem nikdy nechápal, jaké kraviny (školu, práci, majetek, děti atd) jsou lidé schopni řešit. Já se věnuji chlastu a každý den se ožeru. A nic jiného nepotřebuji. Jediná důležitá věc v životě člověka je, aby včas zemřel a vyhnul se tak sraní do plen v nějaké eldéence.

Anonym (Pá, 16. 8. 2024 - 13:08)

Takových je i mezi ženatými, nebo rozvedenými. V tom nejsi nic vyjímečného.

Anonym (Pá, 16. 8. 2024 - 13:08)

Ty myslíš, že jsou nějací ženatí panicové? A proč by se tedy ženili?

Anonym (Pá, 16. 8. 2024 - 14:08)

Nebyli panicové, ale chovají se tak, díky alkoholu a impotenci.

Anonym (Pá, 16. 8. 2024 - 13:08)

Ty myslíš, že jsou nějací ženatí panicové? A proč by se tedy ženili?

Anonym (Pá, 16. 8. 2024 - 14:08)

Dříve plodní, nyní nepoužitelní.

Default User Image
Lukáš (Út, 13. 8. 2024 - 17:08)

Je nás spoustu kluků co jsme do třiceti neměli ještě nic z žádnou holkou. Já jsem v partě kluků a holek a nevím co dělám blbě, když mám možnost tak mám většinou strach holce říci o rande, abych něco nepokazil. Myslím, že to samé je asi i u holek. Vyzní to blbě, ale asi bych potřeboval, aby mi tu holku strčili do postele.

Anonym (Út, 13. 8. 2024 - 18:08)

Ty brďo. Já o to přišel v šestnácti a to jsem byl mezi kamarády skoro poslední. Holky ještě dřív. Těch paniců a panen bylo tenkrát poskrovnu. Holt jiná doba. Taky jsme měli nejen více vztahů, ale určitě i dětí. Já šest.

Anonym (Čt, 15. 8. 2024 - 23:08)

Dnes je jiná doba, šuká se přes telefon a honí doma u porna. Ještě by to nějaká nána dala k soudu jako znásilnění. 

Reklama

Přidat komentář