Reklama

erekce v sauně a na nuda- pláži

Anonym (So, 31. 8. 2024 - 07:08)

Jenže stojan si nedá poroučet. Nelze ho ovládat vůlí. Někdy pomůže ejakulace, někdy ani to ne. Ejakulovat na veřejnosti, je krajní neslušnost a tak se s tím, že panáčkuje, musíme smířit. Když jsem tu svojí vzal poprvé do společné sauny, tak ze mne byla nervozní. V páře jsme měli prostěradla, ale v bazénu mezi ženami, už byl stojan jako tyč. Samozřemě, že jsem jí vysvětlil, že kvůli ní. Ostatním ženám se to líbilo pokukovaly a usmívaly se, ale naštěstí tam byl jeden stařík, který měl i v klidu chobot až ke kolenům a odhalený obří žalud se mu legračně bimbal mezi stehny, až to pleskalo, tak věnovaly pozornost spíše jemu. Ta moje taky. Poslala mne, abych si ulevil na WC, ale moc to nepomohlo. Když jsme odcházeli tak řekla, že už nikdy, ale za týden už se ptala kdy půjdeme zas.

Default User Image
Petr (So, 31. 8. 2024 - 19:08)

Nemám problém se venku na vhodných místech koupat nahý, ale obnažený žalud bych se na veřejnosti styděl ukázat.

Anonym (Út, 3. 9. 2024 - 15:09)

Obnažený žalud určitě přitáhne více pozornosti, a to i od žen když ho vidí v klidu. My co ho tak máme to nebereme jako něco za co bychom se měli stydět, ale jako něco naprosto normálního. Jsem obřezaný a nepřipadá si kvůl tomu blbě.  Ostatní možná mohou mít jiný pocit, ale když už mám být někde  nahý tak bych se cítil divně kdybych přes něj měl kůžičku. 

Default User Image
Anonymka (So, 31. 8. 2024 - 12:08)

A mít nahý erekci na veřejnosti neslušost není?

Anonym (So, 31. 8. 2024 - 13:08)

Jakou veřejnost myslíš? Ve sprchách, v sauně, na nudy pláži, kde jsou všchni nahatí, asi ne. Při nějakých erotických hrátkách, kde se to očekává, taky ne, ale na místech, kde to není běžné, to může být posouzeno jako výtržnictví.

Default User Image
Anonymka (Ne, 1. 9. 2024 - 12:09)

Neslušnost asi není to správné slovo. Spíš je to hodně intimní. Já se na vzrušeného muže ráda podívám a nijak mě to nepohoršuje. Na druhou stranu, když si představím, že bych byla muž, asi by mi nebylo příjemné, že někdo cizí třeba na pláži vidí moji erekci. To mi přijde podobné, jako kdyby žena měla vystrčený poštěváček. Ale je pravda, že muži se obecně méně stydí, takže to tak asi neberou.

Anonym (Ne, 1. 9. 2024 - 14:09)

Oni jsou muži různí. Někteří se stydí a snaží se erekci skrývat a jiní exhibují i když se někteří nemají čím chlubit. Prostě je pozornost vzrušuje. Rozdíl je v přijímání tohoto jevu u mužů, od žen. Některé vzruší a zaujme, jiné rozveselí, ale také pohorší. Také záleží na situaci, náladě a prostředí. Ne všude je to vhodné a vítané. Pak jsou zde ještě partnerky a manželky, některé jsou pyšné, na to co mají doma k dispozici, ale jiné naopak mají obavy, aby o něj nepřišly, protože zaujmou konkurentky. Míval jsem i zarachy dokud jsem se neuklidnil. Buď mne uklidnila ona, nebo jsem musel sám.

Default User Image
Anonymka (Ne, 1. 9. 2024 - 19:09)

Zarach za erekci.........:))))) Ty nakonec skončíš v klícce, o které se tu jinde pořád píše. ;)

Anonym (Ne, 1. 9. 2024 - 23:09)

Neskončím. Ta moje je hrdá na to, co má jen ona, ale nepřeje si, aby to lákalo jiné.

Default User Image
Anonymka (Po, 2. 9. 2024 - 11:09)

Jenže když tady o tom píšeš, tak si to jiné představují a láká je to. Takže kdyby se to ta tvoje dozvěděla, tak bys kromě zaracha dostal i na zadek.

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 19:09)

Laškovně mne někdy i třepne. Zezadu i zepředu.

Default User Image
Anonymka (Út, 3. 9. 2024 - 18:09)

Zepředu je to určitě účinnější a s menší námahou. ;)

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 13:09)

Ve skutečnosti řešíme problém kam s ním, aby to bylo co nejméně vidět. Těsné slipy, volné kalhoty delší bundy, to je jejíí starost. Obléká mne velice pečlivě odjakživa. Jinak, kde nehrozí záběh, tak s tím problém nemá. Mojí výbavu zná její matka i sestry. Mimo jiné, taky ze sauny a bazénu. Ty jí jen tajně závidí, ale k ničemu nedochází. Ve vší počestnosti.

Default User Image
Anonymka (Po, 2. 9. 2024 - 19:09)

Bože, ty jsi ale nestyda! Neříkej, že se některá občas o tvoji výbavu alespoň nenápadně neotře.

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 19:09)

Jsem nestyda. Otře. A někdy se třeme jako pstruzi v horské bystřině.

Anonym (So, 31. 8. 2024 - 13:08)

Když jsem byl o prázdninách na brigádě na fabrice, tak jsme se po šichtě všichni najednou sprchovali. Přišla tam uklízečka a chlapi se s ní normálně bavili. Pak přišla ke mě. Měl jsem diamantovou erekci. Prohlídla si mne a řekla: "Á novej. Mladej. Koukám, schopnej. Ty budeš brzy dělat mistra mrdu. Když se osvědčíš, namluvím ti svojí dceru." Chlapi se smáli jako blázni a já byl rudej až za ušima.

Default User Image
Ľubo (St, 31. 7. 2024 - 09:07)

Roky sa dole holim do hladka,doma chodim zásadne nahý.Zatiaľ ma okrem manželky a dvoch kamarátov nevidel nikto nahého.Som hanblivý.To že som bol pred kamarátom prvý ráz nahý bola náhoda.Keď prišiel otvoril som dvere neuvedomil som si že som nahý.Uvedomil som si až keď pytal zapaľovač,chcel som vopchať ruku do vrecka, žiadne som nemal.Keď som si uvedomil že celý čas som pred ním nahý vzrušilo má to natoľko že som mal erekciu.Hneď na to som ejakuloval bez toho že by som sa dotkol penisu.Bol som stoho tak roztržitý že som sa zabudol po celý čas čo bol u nás obliecť.Zistil dom to keď som otvaral dvere výťahu.Šťastie že má nevideli susedia.Druhého kamaráta už som čakal nahý,bol som zvedavý ako budem reagovať.Všetko sa zopakovalo,erekcia,výron semena.Z manželkou ideme do Grécka na dovolenku a zbierame sa na nuda pláž.Mám obavu či sa mi to nezopakuje.Chcel by som vedieť,ak by sa mi to stálo ako na to budú reagovať nudisti.Alebo si mám pred tým ako pôjdeme na nuda pláž vyhoniť?Lebo čo sa mi stalo pred druhým kamošom mal som z manželkou necelu hodinu pred tým sex a nepomohlo mi to.Tiež by som chcel vedieť či je bežné vidieť muža ak je dole vyholeny? Do slova mi vadí byť dole zarastený.Ake riešenie by bolo najlepšie?Alebo už sa vám niečo podobné stalo?Ako ste na to reagovali?Nechcel by som si nechať ujsť príležitosť ísť na nuda pláž.Na Slovensku sa hanbim navštíviť nuda pláž, hanbím sa hlavne pre to že stretneme niekoho známeho.V cudzine je viac anonymity ako doma.Manželka tiež počíta z anonymitou ináč by som ju na nuda pláž nedotiahol.Možno  po prvej návšteve nuda plážev zahraničí z manželkou nájdeme odvahu navštívi nuda pláž aj doma na slovensku.

Anonym (St, 28. 8. 2024 - 11:08)

Když jsem oholil manželku, chtěla abych se oholil taky. Nejdřív se mi vysmála máma, že vypadám jako přerostlej puberťák. Tchyně, když nás viděla, to zakázala oběma, že jsme jako malý děti. Tak se už neholíme pro klid v rodině.

Anonym (So, 31. 8. 2024 - 09:08)

To je zase blábol úchyla.

Anonym (So, 31. 8. 2024 - 09:08)

Píše lepšolid.

Reklama

Přidat komentář