Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Čt, 5. 9. 2024 - 10:09)

Trojspolek, centrální mocnosti tajé loupili, jradli, vraždili. Tohle je to samý. 

Default User Image
Major Margaret J "Hot Lips" Houlihan (Čt, 5. 9. 2024 - 12:09)

Teď jsem si vyprstila trojspolek a teču a stříkám jak lasice v říji.

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 5. 9. 2024 - 12:09)

Dobrý, že ses dobře vyprstila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ale proč je tady tak málo shitu?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jak je to možné?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takhle by to opravdu nešlo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Default User Image
Major Margaret J "Hot Lips" Houlihan (Čt, 5. 9. 2024 - 12:09)

ČČČČČ to je zadek jak měsíčěk, nekňubové, mr*ám na vás!

Anonym (Čt, 5. 9. 2024 - 12:09)

:-))

Anonym (Čt, 5. 9. 2024 - 09:09)

Sprosté je uprchlíci za prachy když nepřijmem, tady nás vydíraj, drželi si dlouho svůj trh v Německu od Čechů, aby se Češi nenaučili jak Ukrajinci se naučili v Česku v každé lakovně či stavbě, výrobně, lesáctví, zahradničení v Horní Lhotě nad potokem.

ČR prý tunelováno do zahraničí. 

 

Logické taky

Bilion korun z EU nám nedali na dotacích cílených na to, aby tu bxlo jak zahraničně podnikat, to si vybíraj na nás. 

 

Nyní přešli k prac. síle, jasně cílené na uprchlíky z Ukrajiny, aby je nevyhodtili, protože "pracovně potřební." 

Anonym (Čt, 5. 9. 2024 - 09:09)

Pude o odbory. Amazon a třeba Walmart neuspěly v Německu, neprošli jim šikana zaměstnanců, určování jim sexuálních vztahů v soukromí(nesmí být z pracoviště v USA Walmartech) a snaha v Amazonu okamžitě odbory vyhodit.. 

 

Tož Fialo konej. 

 

Už za Babiše zlikvidovali taxislužbu(2019).Zrušili povinnosti označit suto, archivovat taxamezry, znát místopis a upravovat si pravidla místními vyhláškami. 

I když za socíku to bylo bráno "taxikář-diagnósa" kurvy, vexláci, taxíci, zimmerfrei jedna ruka. 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 5. 9. 2024 - 06:09)

Jistě dokážete odlišit mé příspěvky od toho, co vyblije pod mně ukradeným nickem nikomu nepotřebné a neprospěšné hovado, hovado nezaměstnané a nezaměstnatelné, hovado bez blízkých a bez přátel, hovado zplozené díky zvrácenému zoofilnímu sexu, jinými slovy neléčený a neléčitelný hňup. 

Jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může trávit dny i noci opruzováním v internetových diskusích, jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může krást cizí nicky a v diskusích se dohadovat sám se sebou.

Tento text vkládám a budu vkládat opakovaně, není zapotřebí něco měnit.

Doplním, že tento text vkládám jen ráno, jako první z mých příspěvků.

Pokud se tento text objevuje i v průběhu dne, byl zkopírován a vložen výše popsaným hovadem.

Nu což, nebudu tomu hovadu přece bránit, aby s použitím mého textu výstižně popisovalo samo sebe.

Anonym (Čt, 5. 9. 2024 - 09:09)

Nestraš, triplblufuješ Pitomio! . 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 5. 9. 2024 - 06:09)

Pravda je jako olej, vyplave na hladinu, říkává se… a v případě ruského úderu v Poltavě vyplavala pravda na povrch pozoruhodně rychle.

Oficiální propaganda se předháněla v tvrzeních o zásahu civilních objektů a o desítkách zabitých civilistů, kdejaké bezectné hovado vysílalo ze své bezectné tlamy bezectné žvásty, a přitom bylo možno již krátce po útoku zjistit, o co šlo, jen chtít…

Samozřejmě, je škoda každého zbytečně zmařeného života ve válce Ruska s říší běloptákovou, ve válce, která mohla již dávno skončit, a vlastně nemusela ani začít, kdyby „vyspělý Západ“ dodržoval dohody a smlouvy, a hlavně – kdyby Evropská socialistická unie usilovně nepracovala na vlastním sebezničení sebevraždednou podporou vykurvené říše běloptákovy.

Díky idiotské imigrační a grýndýlové politice jde Evropská socialistická unie již dlouho do hajzlu, a ten pohyb se náramně zrychlil protiruskou politikou, kdy ku prospěchu a omračujícím ziskům za plyn a za zbraně především amerických firem se Evropská socialistická unie zbavuje dodávek ruských surovin, aby je nahrazovala především americkým zkapalněným plynem, s vyšší cenou, a také s výrazně vyšším rizikem, že ho nebude dostatek, že se říše běloptákova na Evropskou socialistickou unii prostě vysere. (Budou volby, nebude plyn. Biden pozastavil schvalování nových LNG terminálů, https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/lng-omezeni-biden-trump-volby.A240126_143635_eko-zahranicni_blp)

Nuže, Biden už asi netuší, která bije, toho duševně matného exota již mnoho nevypouštějí na čerstvý vzduch a mezi lidi, nicméně podobné nápady z říše běloptákovy rozhodně vyloučit nelze. 

 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 5. 9. 2024 - 06:09)

A pokud by se k americkým podrazům přidal i podraz ze sousední Říše, byla by malá země v srdci Evropy asi dost v prdeli:

"Česko vytýká Německu, že výrazně omezilo tok plynu pro zdejší trh. To by mohlo nahrát Rusku, upozorňuje ministr Síkela", https://1url.cz/J1prL

"Německo hromadí plyn, který je určený Česku, píše Síkela v dopise eurokomisařce pro energetiku", https://1url.cz/e1prt

Jen připomenu, že po vypuknutí americké války s Ruskem na Ukrajině to byl právě Síkela, který blábolil o tom, kterak Německo vypne svůj průmysl, aby přeposlalo plyn do Česka, čili aby "podřadná slovanská rasa" nestrádala zimou.

A to jsme měli v uplnulých letech docela kliku v podobě mírných zim. Pokud by však přišla zima tuhá a dlouhá, obávám se, že to, co je v zásobnících, rozhodně nebude stačit, ani nebude možné ze zásobníků odebírat potřebným tempem dostatečné množství plynu.

Nevím sice, kolik je možno vydolovat denně z oněch zásobníků, vypomohu si však srovnáním:

Před vypuknutím rusko - americké války na Ukrajině činila v tuhých dnech spotřeba plynu u nás až 50 miliónů kubíků denně, přičemž ze zásobníků bylo možno "vydojit" maximálně zhruba 18 miliónů kubíků.

Zbytek, nebo spíše několikanásobek potřebného plynu, proudil z Ruska plynovodem.

Odkud by plyn připroudil v současnosti, pokud by denní spotřeba byla vyšší než to, co je možno vydolovat ze zásobníků, a pokud by v Říši usoudili, že podřadná slovanská rasa se zase tak moc ohřát nepotřebuje, a plyn pro Česko by zablokovali?

O těchto možnostech, které rozhodně nejsou nereálné, se však propaganda ani bezectné tlamy všivých pětislepených politiků mnoho nezmiňují, a nepříjemnou pravdu o zásahu výcvikové střediska ozbrojených sil Ukrajiny v Poltavě se snaží "vylepšit"  obvyklými propagandistickými skřeky a žvásty.

 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 5. 9. 2024 - 06:09)

Co se stalo v Poltavě.

Ruské ozbrojené síly  zasáhly výcvikové středisko ozbrojených sil Ukrajiny, fungující na základě bývalé Poltavské Vyšší vojenské velitelské školy spojů pojmenované po maršálu Moskalenkovi. Úder zavedený raketovým systémem Iskander byl namířen proti 128. horské útočné brigádě ukrajinských ozbrojených sil a předstihl nepřítele při sestavování personálu. Jedna z raket zasáhla vzdělávací a administrativní budovu a druhá zničila jídelnu. V sousedních domech byla rozbitá okna.“

https://1url.cz/Y1prK 

Zasažena tedy byla  vzdělávací a administrativní budova a jídelna? Netvrdila propaganda velmi usilovně, že byla zasažena nemocnice?

 

„Dostal jsem předběžné zprávy o ruském úderu na Poltavu. Podle nyní dostupných informací dvě balistické střely zasáhly území vzdělávacího institutu a sousední nemocnice. Jedna z budov institutu komunikací byla částečně zničena. Lidé zůstali uvězněni pod troskami. Mnozí byli zachráněni. Více než 180 lidí bylo zraněno. Bohužel je mnoho mrtvých. Dosud jich bylo hlášeno jednačtyřicet. Upřímnou soustrast všem rodinám a přátelům,“ řekl ve videu publikovaném na síti Telegram těsně po úderu ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Od té doby počty obětí i raněných narostly. 51 mrtvých, 217 zraněných." 

https://1url.cz/G1prr

Podle všeho tlaková vlna po výbuchu dvou balistických střel rozbila okna v nemocnici a okolních budovách, to ale rozhodně neznamená přímý zásah, který zjevně směřoval na vojenský, nikoliv civilní cíl...
 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 5. 9. 2024 - 06:09)

"Agentura Reuters informovala, že ruské rakety zaútočily na Kadetní školu vojenských komunikací. Ukrajinské ministerstvo obrany informovalo, že Rusko „zahájilo barbarský útok na jednu z městských vzdělávacích institucí“. 

Analytik Vlastislav Bříza pro Českou televizi řekl, že právě kadetní škola měla být cílem. Zasaženy byly i okolní domy a nemocnice.

Ukrajinské ozbrojené síly později po útoku potvrdily, že při útoku zemřely i vojenské síly. „Přišli jsme o statečné Ukrajince, naše bratry a sestry, vojáky,“ stojí v prohlášení ukrajinských ozbrojených sil. Ukrajinské vojenské vedení zároveň iniciovalo vyšetřování s cílem analyzovat, zda vedení kadetní školy udělalo dost pro to, aby uchránilo školu i kadety před podobným útokem. Zároveň slíbilo, že zpřísní opatření, které zajistí větší bezpečí před útoky nepřátelských raket na vojenské objekty v týlu."

https://1url.cz/G1prr

 

Formulaci "barbarský útok na jednu z městských vzdělávacích institucí“ považuji za vykurvenost, snažící se nakukat stádu tupých hlav, že šlo třeba o knihivnu, či školu, nikoliv o cíl zjevně vojenský.

Analytik Vlastislav Bříza pro Českou televizi řekl, že právě kadetní škola měla být cílem. 

A teď pozor - něco neuvěřitelného, což zjistíte, pokud si zmíněnou reportáž rozkliknete na https://1url.cz/O1pru

 

Česká televize referovala o události vcelku pravdivě!!!

 

Nevěřím, že by se veřejnoprávní médium stalo vyváženým a objektivním, nicméně vše souvisí se vším - v případě velmi reálného vítězství pana Trumpa v amerických prezidentských volbách, pokud splní, co slibuje, totiž, že zastaví válku na Ukrajině, nastanou v eurounijní politice asi dost změny, bohužel nikoliv takové, že by banda všivých válečnických politiků, kteří poslali EU do obrovských sraček, zaslouženě skončila v teplácích a v oranžových kombinézách.

 

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 5. 9. 2024 - 06:09)

Propagandistické sračkomety měly dost času a možností ověřit si skutečný stav věci:

"Masakr na Ukrajině: přečtěte si prosím českou Foltýnovu propagandu a originál z ukrajinských zdrojů!"

 

13:41

Velký průšvih: armáda a Bezugla píší o úderu na soustředění vojenského personálu ukrajinských ozbrojených sil v Poltavě, generální štáb mlčí

Vojenské vedení se zatím k ostřelování Poltavy a jeho pravděpodobným tragickým následkům nevyjádřilo.

 

14:31

Raketový útok na Poltavu: Ministerstvo obrany a Zelenskij potvrdili útok balistikou, více než 40 mrtvých (co to bylo za lidi jaksi pomlčel)

Jedna z budov Institutu komunikací byla zničena!"

https://1url.cz/D1pr1

"Odpoledne 3. září se objevila informace, že by ruské jednotky mohly zasáhnout soustředění ukrajinské armády v Poltavě . Bylo hlášeno, že obránci byli pravděpodobně zabiti a zraněni.  Ano, místní obyvatelé začali o možné tragédii nejprve informovat na sociálních sítích. O možném příjezdu do Poltavy psala i lidovecká zástupkyně Maryana Bezuglaya. Zdůraznila, že předchozí identické tragédie je nic nenaučily.

Ruské telegramové kanály také napsaly, že útočníci zahájili raketový útok na vojenskou školu ozbrojených sil Ukrajiny v Poltavě. Rusové také zveřejňují videa, která zdánlivě ukazují důsledky bombardování.

 A toto zvěrstvo vybralo např. FORUM 24: https://www.forum24.cz/desitky-mrtvych-stovky-zranenych-ruskove-zautocili-na-poltavu-strely-zasahly-nemocnici-oznamil-zelenskyj

Porovnejte a pak vám bude jasné, jak vzniká skutečná nenávist plukovníka Foltýna!

A pak je vám jasné, jak to působí na mladé eurosoudruhy na vysokých školách a co jim lejou do palic..."

https://1url.cz/D1pr1

Default User Image
Cynik - realista (Čt, 5. 9. 2024 - 06:09)

Zejména sračkomet forum24 nezklamal:

„Naši političtí soupeři často křičí, že příliš pomáháme Ukrajině. Že musíme přestat a bude mír. Ale Ukrajině pomáháme právě proto, aby nedocházelo k takovým krveprolitím jako dnes v Poltavě, kdy ruské střely zabily přes 40 lidí. V pomoci Ukrajině proto budeme pokračovat jak v rámci naší muniční iniciativy, tak dalšími formami,“ napsal na sociální síti X premiér Petr Fiala. 

Mnohem ostřeji pak reagoval europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL), který ruského diktátora Vladimira Putina označil za vraha. „Putin je vrah. Jeho útok na Poltavu, kde zavraždil desítky lidí a zranil několik stovek, ukazuje, jak je důležité Ukrajině pomáhat tohoto novodobého Hitlera zastavit co nejdál od našich hranic,“ vypálil lidovecký politik." 

https://1url.cz/z1prJ

Nuže, fialový blábolile a šmejde, Ukrajině by nejvíce pomohlo příměří a zahájení mírových jednání, nikoliv prodlužování americké války s Ruskem na ukrajinském území, díky níž má dnes Ukrajina zhruba polovinu obyvatel, než před několika lety, protože statisíce Ukrajinců zahynuly a milióny prostě zdrhly.

Zdechovský? Co lidovec, to špinavec, říkává se, a tento exemplář uvedená slova potvrzuje.

Za podobné řeči žaluje lidovecký výtečník Bartošek v parlamentu  Okamuru, mohl by žalovat i Zdechovského...

To ale nenastane, vrána vráně oči nevyklove, a lidovečtí soudruzi se nepochybně budou podporovat při prodlužování pobytu u žlabů a koryt, od nichž by v normálním světě mnozí (a samozřejmě nejen lidovci) byli za kolaboraci a vlastizradu, odvedeni v klepetech, aby skončili v malých komůrkách se vzduchem, filtrovaným mřížemi.

 V normálním světě...

Nikoliv v Evropské socialistické unii, a rozhodně nikoliv v zemi, kterou vedou vykurvení šmejdi do záhuby nejen ekonomické, bezpečnostní, ale i v možné jaderné válce... 

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Čt, 5. 9. 2024 - 13:09)

Dnes sis mě vůbec nevšim  !! 

Anonym (Čt, 5. 9. 2024 - 01:09)

Dětem se vše dovolí a pak vychovávaj své rodiče skrz dealování vnoučat. Správný výchovný pohlavek vyřeší mnoho. 

Anonym (Čt, 5. 9. 2024 - 00:09)

Vládní strany se totiž hádají o zavedení výpovědi z práce bez uvedení důvodu. ODS a TOP 09 chtějí třaskavou změnu prosazovat navzdory lidovcům i odborům.

 

A co na straně zaměstnance, někaká fair oboustraná výhoda!? 

 

Např. přednostní zaplňování míst Čechy!? 

Ne, jim jde o zahraniční firmy, které teď ještě nemohou ale chtěj jen Ukrajinky, protože v Něnecku nahlásí, že 20 míst ukraine friendly a to bude v ČR. 

 

TOPO9  je hazard strana volit. 

Už chtěli privatizovat Budweiser a patrně další a dakší, no Bakalovi a jeho USA akcionářům, vždyť je to Baksla foundated. 

 

Navíc ji vládne šílená aktivistka, co začla pi utečeneckých tábirech kolem Evropy prací s dětmi, aby to pak využila nesmyslně a nebezpečné místo k neziskovosti k práci v politice. 

 

Tihke lidi co patří do nezisku pak sou na úřadech a berou 2 mega uprchlíků ročně. 

 

Default User Image
Výpověďi bez udání důvodu. (Čt, 5. 9. 2024 - 06:09)

Ozvat by se měli nejen zaměstnanci, ale i odboroví, pracovně právní právníci. Ti totiž budou zbyteční a nezaměstnaní. Výpověď bez udání důvodů nahrává hlavně těm, kteří chtějí nahradit "dražší" pracovní sílu tuzemců, levnější zahraniční.

Anonym (St, 4. 9. 2024 - 19:09)

Tak dnes myslím jsme to dali dohromady. Negativní propaganda, pro nás nová v ČR, nezvyklá, nenormální, válečný stav, takže to svědčí o válečném stavu, který se tu snaží zavést.Podobá se Hitlerově negativní reklamě proti odpůrcům a nepřátelům Říše domnělým nebo skutečným.

České noviny o včerejším leteckém úderu na školící středisko vojáků v poltavě ještě propagandističtější než zahraniční tisk včera, kde zmínili, že šlo o vojenskou školu specialistů na radiový boj takže buď vojáky v školící se nebo vlastně vyšší ročníky už vojáků prakticky. Neudali ani počty mrtvých a zda šlo a kolik šlo o vojáky, kolik studenty vojenské školy, kolik ty švédské údajně experty co je školili, prostě normální Foltýn a spol.

Reklama

Přidat komentář