Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 11:09)

USA žijí idioti, ta země je zvrácená, takto si váží věcí,  kterézničí a pak se musí vyrobit a zplundrovat půlku planety znova, aby měli opět něco co mohouzničit č...ráci.

ODŘÍZNOUT USA OD VŠECH ZDROJŮ, ať si žije sama a za SVOJE!

https://www.itemfix.com/v?t=pmccdj

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 11:09)

Vyšší škola řízení...

Nikomu se nic nestalo...narozdíl od angažmá USA a GB...kde tříští kosti a praskaj orgány a vylejvaj se mozky mladejch mužů...uchaláci patrně buzeranti...jak známo nenáviděj buzeranty zapšklí nenávistní buzeranti v anglických lepších školách, kde pak dělaj jen z popudu jejich rodiny na to konto nejvyšší místa ve stáátě...

https://www.itemfix.com/v?t=4cju71

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 11:09)

Zvrácenost ubohost,  trapnost, dekadence, zpí*enost!

Příště může být clash of the pipinas a známé zkrachovalé celebrity si mohou navzájem lízat frndy , která odolá orgasmu dýl...stejná úroveň.

ZBABĚLOST...

Starosta za ODS zmlátil cikána...který je v dluzích a musel si nějak pomoci sobě a rodině, ubohé...

Novotnému naopak na sociálních sítích gratuloval například známý politický komentátor Petros Michopulos. „Dobře ty! Budu ti teď říkat Muhammad Ali z Řeporyj,“ napsal na síti X.

Mluvilo se také o tom, že Godla do zápasu nastoupil čistě kvůli penězům. „Pan Godla má exekuce, vezme tedy každý kšeft. Sám řekl, že neabsolvoval ani jeden trénink. Z téhle oslavy na mě dýchá trapnost, nemůžu si pomoci,“ uvedl další diskutující.

Default User Image
Cynik - realista (Po, 9. 9. 2024 - 11:09)

Já ten fight viděl a bylo to v pohodě, Godla měl fyzičku asi osmdesátiletého.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 10:09)

Capisto??!

Konec,tečka podělaným válkám zejména na Ukrajině a Israel-palestina.

Default User Image
Cynik - realista (Po, 9. 9. 2024 - 11:09)

Jelikož odporný skřet, který zde krade cizí nicky, nejeví sebemenší snahu chovat se jako člověk, a stále se projevuje jako odporné, opovrhované hovado, bude tento text opakovaně vkládán v libovolně zvolenou hodinu, i bez dalších mých textů, na něj navazujících:

Jistě dokážete odlišit mé příspěvky od toho, co vyblije pod mně ukradeným nickem nikomu nepotřebné a neprospěšné hovado, hovado nezaměstnané a nezaměstnatelné, hovado bez blízkých a bez přátel, hovado zplozené díky zvrácenému zoofilnímu sexu, jinými slovy neléčený a neléčitelný hňup. 

Jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může trávit dny i noci opruzováním v internetových diskusích, jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může krást cizí nicky a v diskusích se dohadovat sám se sebou.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 10:09)

A nyní již se mohou díky jejich podnikatelům přesídlit na Mars a tam žít, takže konečně se USA zbavíme, děkujem , odejděte z Ukrajiny!

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 10:09)

Jsem pro ukončení války a definitivní rozdělení Ukrajiny na Ruskou a Ukrajinskou část, když už Ukrajina 2014-2022 odmítla soustátí v rámci federace.Tam se založilo na válce.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 10:09)

Mohli to zkusit jako "dvojdomek" případně se rozdělit úplně a ta volná Ukrajina na východě si mohla odhlasovat nebo mohla být připojena k Rusku, to vyjde na stejno.Důležité, že občani chtěli mír, a pokud nechtěli a chtěli válku (COŽ JE NAPROSTÝ NESMYSL, VĚTŠINA NECHTĚLA VÁLKU) a pokud tak jsou VOLOVÉ.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 10:09)

Koho dopr.dele zajímá v jakém státním mírovém uspořádání bude žít pidiúzemí Donbasu a Krym?! Nikoho!

Je to nějaký pošahaný vyřiizování účtů mezi Ljublankou, Langley + MI5 a MI6.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 10:09)

USA "vydrancovali" půlku planety se svými mizernými 300 000 000 obyvateli, kde konzumuje jen navíc minimum lidí maximum planety.

Dovedli další státy k napodobení jejich stylu a nutí je stále víc napodobovat jejich styl.

Je to mizerná země, mizerný lidi, mizerný systém.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 10:09)

USA vyvolali tuhle válku spolu s Británíí, to se musí nechat jsou akčnější a vždy byli než Evropa.

Evropa by se nikdy sama dorborovlně neodřízla od Ruska a jeho surovin.

A co se týče morálnosti, nemorálnosti, tak to jsou americké eufemismy.

VÁLKA JE VŮL!

A vysoce nemorální. 

Rusové si Putina zvolili z Bídy amerikou dosazeného Jelcina a šlo jim o holé přežití, tedy to co táhne západ, životní úroveň.To je logické a pochopitelné.

Pak už se Putin udržel svými pákami u moci.

TAKŽE ZODPOVĚDNOST RUSŮ ZA PUTINA je stejná jako ZA SYSTÉM DVOU STRAN, KDY SE DOSTANE VŽDY V USA JEDEN VĚTŠÍD DEBIL K  MOCI NEŽ DRUHEJ a v podstatě je to ŠUNUL a je to jedno, kdo vyhraje.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 10:09)

USA si  dle mého dala do superpočítačů kolik asi jim ještě bude trvat, než jejich země bude naprosto zplundrována a nutně potřebujou osídlit jiný kontinent.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 09:09)

Co probíhá v ČR je jakási kampaň, proti lásce a sympatiím k Rusku, tedy negativní kampaň.Tedy co tu dělali Bárta, Cílek, skoro všechny pravicově mediální osobnosti do médií, tak dělají ještě další a další dosud neznámí historici, politologové, ukrajinisti, atd..

TAKŽE se máme na co ještě těšit.

A CÍLEM JE NAŠE DUŠE!

takže hurá, nechme si ZPRASIT naše vzdělání, rozum, veškerý dosavadní poznatky VYŠKOLENÝMI SPECIALISTY V SPECIÁLNÍ MENTÁLNÍ OPERACI ZNIČIT VZTAH K RUSKU!

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 09:09)

Zatímco tady umírají civilisté násilím na obou stranách postavení na jistou smrt, tak prase z Řeporyj mlátí "cikány" v kleci.

https://www.youtube.com/watch?v=q2qf9D0S1Vc

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 09:09)

Bohužel nebo bohudík pro stabilitu světa, tak SSSR vyvinulo takové systémy a zbraně a stíhačky, že vlastně jsou schopné a uzpůsobené na tak obrovskou zemi , aby ji pohlídali, takže nevím z čeho plyne doměnka, že SSSR by se mohlo rozpadnout.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 09:09)

MiG-31 má 519 kusů. Většina zůstala ve výzbroji ruského letectva, zatímco asi třicet je údajně ve výzbroji kazašského letectva.

Tím se dá pohlídat celé Rusko.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 09:09)

Má to i tankování za letu a špičkový radar, co vidí asi 200km mnoho cílů najednou.

Tudíž při jeho rychlosti dokáže obletět docela dobré území.

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 09:09)

1. Foltýn je vůl! 

Spletl si že není na buzerplace a že nemá pře sebou nastoupené odvedence ČSLA!

Anonym (Po, 9. 9. 2024 - 09:09)

Zdravíme Vincka, zdá se ,  že druhonick je  známka dobrého rozmaru, to je dobře i pro ostatní diskutery a pro diskusi.

Reklama

Přidat komentář