Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Default User Image
Cynik - realista (So, 14. 9. 2024 - 19:09)

Daniel  Kaiser  trefil  přesně  to, co   ve  mně  doutnalo – to  jak  Fiala  a jeho Obludárium  problém  možných povodní  pojali.

Jedna  tiskovka  stíhá  druhou, stejně  jako vyjádření  pro  TV.  Vládní  papaláši  se tváří  skoro tak  vážně a  zachmuřeně, jako  když  mluví  o podvratných  živlech,  dezolátech a  dezinformacích.  Ale  při tom  nezapomínají na  to, aby  si každý  všiml,  že  jsou  rozhodní a  akční!  Prostě  silní  lídři.V TV!!!  Takovéhle  volebně bezprostřední  PR  by  nedokázal vymyslet  ani  marketingový  mág  Mára a nezaplatila  by ho ani Kellenerovic  rodina.  A oni  to mají náhle a zadarmo!!!

Ta  několika  denní  průtrž  mračen, doslova  pár  dnů  před krajskými  volbami  je pro  ně  a jejich  volební  šance  doslova  požehnáním.  Zní  to sice  drsně  a možná  pokud  se  dnes naplní  ty nejčernější  scénáře  až  drze a  naprosto  brutálně –  prostě  Fiala a  Obludárium  mají  opět  opět kliku!Od blázince. Doslova  jim  před  volbami prší  štěstí.  Ten  nezměrný  déšť  dá zapomenout  na  všechny jejich průšvihy,  aroganci, sprostotu,  neschopnost, hloupost,  ponížené  slouhovství, atd. atd. Protože  oni  jsou pořád  v televizi.“

https://1url.cz/u1Gva

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 14. 9. 2024 - 22:09)

Jistě dokážete odlišit mé příspěvky od toho, co vyblije pod mně ukradeným nickem nikomu nepotřebné a neprospěšné hovado, hovado nezaměstnané a nezaměstnatelné, hovado bez blízkých a bez přátel, hovado zplozené díky zvrácenému zoofilnímu sexu, jinými slovy neléčený a neléčitelný hňup. 

Jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může trávit dny i noci opruzováním v internetových diskusích, jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může krást cizí nicky a v diskusích se dohadovat sám se sebou.

Tento text vkládám a budu vkládat opakovaně, není zapotřebí něco měnit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 14. 9. 2024 - 19:09)

Jestli  systém, na jehož  vytváření  a přípravě se nijak  nepodíleli,   zafunguje  jak má.  Pak  si s  gustem  přisvojí  všechny  zásluhy.  Abych  uvedl  konkrétní příklad – včera po poledni  jsem  byl nucen sledovat  tiskovku  po zasedání  ústředního  krizového  štábu. Fiala, Rakovina, Hladík, Výborný a šéf  hasičů.  A jeli  jak  už popsáno výše  a řečeno s  Danielem Kaiserem – pojali velké deště  jako Třetí  světovou.  Vypíchnu  z  toho soare  jeden  jediný moment  –  Hladík se neopomenul pochlubit  – za uplynulých  20 let  investoval  stát  do protipovodňové  ochrany  přes  60 miliard  korun!

To  čumíte  vořežpruti, co?

60 miliard!  Takových  prachů…

Ovšem za  20 let. Takže  průměrně  něco  málo přes  3 miliardy  ročně.   Srovnejte  to prosím  s  tím kolik posíláme na  Ukrajinu….  Pokud mne  paměť  neklame, psal  jsem o  tom před pár týdny, tak  tam  se  nasypalo za  2,5 roku asi  miliard  150….  tedy  těch  60 co na povodně  za  dvacet   let nyní  pro Ukrajinu  ročně!!!! Kdo si tohle  spočítá a kdo  to zkomunikuje?

Nikoho  z přítomných intervjůků  ani nenapadlo  se  zeptat  stejného  Hladíka  nebo  Fialy  – už  vládnete  skoro  20%  z těch  dvaceti  let, kolik  šlo  do protipovodňové  ochrany  za  vašeho vládnutí?

Ta čísla  by mne  mimořádně  zajímala!  Mimořádně!

Ale  nikdo se nezeptá,  buď  jsou natolik jako  ehm“novináři“  duševně  sterilní  nebo  vědí proč  nerušit současné  mocné.´

https://1url.cz/u1Gva

 

Tolik z Vlkova článku.

Default User Image
Cynik - realista (So, 14. 9. 2024 - 21:09)

Tolik z Vlkova článku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 14. 9. 2024 - 19:09)

Takže… Prší na pětislepenou, kolaborantskou a vlastizrádnou vládu národní zkázy opravdu štěstí, nebo na ni padají hovna s háčkama?

Proukrajinské nadšení, či spíše urputný fanatismus již polevil, a zejména obyvatelstvo ze zaplavených oblastí by se mohlo a mělo ptát, proč nás Ukrajina stále již oněch Vlkem uváděných 150 miliard korun, proč militantní blbka, uprdelená v sesli ministryně obrany (či spíše války) objednala americká éra F-35, která budeme bujaře po mnoho let splácet, abychom zhruba za 10 let (snad) obdrželi první kousek… zatímco na protipovodňová opatření jdou ušmudlané tři miliardy ročně.

Ptát by však se mělo nejen obyvatelstvo, ale samozřejmě též opoziční politici, přičemž v normální zemi by se důkladně vyptávali “hlídací psi demokracie”, tedy žurnalisté, z nichž ovšem v našich podmínkách má většina podobu nikoliv psů, nýbrž bečících a hlavou kývajících ovcí…

 

Není také nikterak překvapivé, že se k povodním vyjádřil i bývalý předseda ZO KSČ, známý též jako agent Pávek, tedy současný prezident:

Z povodní vyjdeme silnější, prohlásil prezident Pavel

Prezident Petr Pavel věří, že si s krizí stoupajících řek Česká republika poradí a vyjde z nich silnější. Pomohou jí k tomu lepší modely a systém varování, než které měla v době ničivých povodní v letech 1997 a 2002. Vyjádřil uznání vládě, hejtmanům, starostům a všem složkám a pracovníkům, kteří se na řešení situace podílejí. 

Chci vyjádřit uznání vládě, hejtmanům, starostům, složkám IZS, pracovníkům v energetice, dopravě a všem ostatním, kdo se podílejí na zvládnutí této nepředvídatelné situace. Jejich profesionalita, nasazení, ale také solidarita a vzájemná pomoc nás všech je důležitým předpokladem, že si i s touto krizí poradíme a vyjdeme z ní opět o něco silnější,“ dodala hlava státu.“

https://1url.cz/G1GvC 

Default User Image
Cynik - realista (So, 14. 9. 2024 - 19:09)

Vyjádřil uznání vládě, hejtmanům, starostům a všem složkám a pracovníkům, kteří se na řešení situace podílejí.“ Ano, s tím lze souhlasit, ovšem ten žvást „že si i s touto krizí poradíme a vyjdeme z ní opět o něco silnější“ si mohl agent Pávek odpustit.

Přestože citovaný článek vyšel na Novinkách, jejichž čtenářstvo a diskutující většinou souzní s prezidentem i s kolaborantskou a vlastizrádnou vládou národní zkázy, poměrně hodně čtenářských reakcí pod článkem nezní nikterak jásavě.

Některé z nich cituji:

"To je pěkně blbý komentář, lidi nejspíš přijdou o střechu nad hlavou a bude je to stát hromadu peněz takže rozhodně z toho silnější nevyjdou ale spíš chudší a nešťastnější." 

"Z něj ta komunistická výchova doslova čiší, "Vyjdeme silnější" Ten se nezapře." 

"Z povodní vyjdeme silnější, prohlásil prezident Pavel. A o několik miliard chudší a nějaké zájmové skupiny o desítky milionů bohatší. Jako v roce 1997."

"Vzhledem k posledním pár rokům, kdy po každém atentátu v zahraničí, tamní politici říkají slova jako ,, budeme silnější a pod. ", tak se nedivím, že na tyto slova jsou už někteří lidé alergický. I já se těmto výrokům jen směji. Jinak nijak nerozporuji, že jak president, tak vláda se chová celkem rozumně a to nejsem jejich voličem." 

"Uznání vládě? Za co? Asi proto že okamžitě začala pořádat tiskovky, kde se vlastně nic nedozvíš. Ale všichni ti co makají a pomáhají venku lidem, hasiči, policisté, lékaři, zdravotníci, ostatní složky IZS včetně dobrovolníků ( občanů ), to jsou všichni ti na než tahle vláda totálně kašle, zvyšuje jim daně, drahota všeho, platy jim nezvýší jen sobě. Hlavni je vlastní bezvýznamné PR a rychle strčit tlamky před kamery, kde je to jen možné. Silnější z toho nikdo nevyjde jen unavenější, se zničeným majetkem a doufejme že bez zranění." 

Asi tak... 
 

Default User Image
14.9. (So, 14. 9. 2024 - 19:09)

Večerní zprávy.

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 17:09)

Předem Foltýnovi odpouštím. Potřebuje, aby mu někdo věřil. 

Voják když si chce vzít život, nemá až 20. povedenej pokus skoku s nuseláku s rozběhem o tyči přes Hoeschlovův Havlův zábranný skok tzv. Freudův prd o tyči. 

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 17:09)

Foltýna bychom si měli vážit. Nemlží a hraje s odkrytými kartami. Víme, zač je toho loket. Taky nepotřebuje být zvolený, tak se nemusí přetvařovat. Dělá za manekýny tu hrubou práci, kterou oni nemohou.

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 16:09)

přestupek hrubé neslušnosti, který byl spáchán tím, že byl rušen výkon pravomoci prezidenta republiky, jeho náměstka ..."

Jsko že Foltýn nemůže být nazván" volem kulovanejm? "

Co to zavádí za dezolátdské chciválkovské manýry!? 

 

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 16:09)

MODROPTACTVO  pomalu se stává vznešeným ptákem přitom tajová fašistická svoloč neznalý politický neznalci, ale o to horlivější dlefovači mediálních m*dek typu nova nebo prima. 

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 15:09)

V Praze vůbec neprší nejméně 2h, kde udělali modráci soudruzi, mluvící hlavy, kecálisti chybu!? 

Takhle strach a stud z neponoci úzkost nevyvoláte a 1000. letou vodu nedostanete do zpráv! 

Že by důkaz sochy nesvobody a nezodpovědnosti pro zprávaře a mediocre nediální mr*ky!? 

Default User Image
14.9. (So, 14. 9. 2024 - 14:09)

Voda je vzdycky horsi nez pozar 

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 17:09)

Přirozeně. Vodu ohněm neuhasíš.

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 16:09)

Jo, to je pravda, jak jsi moudrý. Ty jsi psycholog!? 

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 14:09)

Nono, ve čtvrtek ses nám někde ztratila a už tě nebylo… Po tvých příspěvcích zůstaly jen tečky. 🤔

Default User Image
Vincek (So, 14. 9. 2024 - 15:09)

Nech toho a neotravuj!!

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 11:09)

NONA, jestli nechcete reagovat, tak prosím. Nevím proč to píšete, je to směšné, tak nereagujte.

Ale co mi vadí váš tady byznis se strachem, vše negativní zprávy.

Dáváte sem výhraně nějaké úmrtí, zneužití sbírky pro pozůstalé, nebo negativní předpovědi počasí a průběžné informováních co už se naplnilo z negativních předpovědí.

Jsem v klidu v práci a nemám čas se zabývat vašimi negativními zprávami.

Pokud potřebuji tak si najdu info.

Default User Image
Cynik - realista (So, 14. 9. 2024 - 12:09)

Co to plácáš? Bez prdele - pokud už nechodíš k nějakému psychiatrovi, tak se u něj objednej.

 

 

 

 

nona (So, 14. 9. 2024 - 13:09)

čau kde jsi furt? :)

Reklama

Přidat komentář