Reklama

erekce v sauně a na nuda- pláži

Anonym (St, 18. 9. 2024 - 16:09)

Vstoupil a okamžitě upoutal pozornost. Vysoký, štíhlý, svalnatý, opálený krasavec. Pohledy žen spočinuly na jeho penisu, který visel na pytli. Najednou se mu začal zvětšovat a napřimovat. Předkožka mu slezla a odhalila rudého lesklého žaluda, většího než průměr silného žilnatého těla penisu. Za chvíli mu pyj trčel šikmo vzhůru v plné kráse a kapala z něj preejakulační tekutina. Některé ženy vzdychaly, instinktivně roztahovaly nohy a nemohly z něj spustit oči. Přistoupil k jedné z nich a řekl. "Domů! Potřebuju tě." Následovala ho bez řečí. "Ta se teda má...." Povzdechly si ostatní.

Anonym (Čt, 19. 9. 2024 - 12:09)

O tom se ti zdava casto ze? Ale realne to dopadne tak, ze vejdes do sauny a zensky na tebe zarvou: Mazej domu ty prase, a hned!

Anonym (Čt, 19. 9. 2024 - 14:09)

Ona to byla sauna?

Anonym (Čt, 19. 9. 2024 - 19:09)

Byl očekáván. 

Default User Image
Alca (St, 18. 9. 2024 - 13:09)

Před asi 4 rokama jsem byla se sestrou na nudaplazi ale nepficialni na kolech na Velkém Dárku. Se ségrou máme hubene postavy i po dětech a hlavne po 40 . Neměly jsme plavky tak jak se říká holky na ostro z cyklokrosu Její syn tenkrát 14 se styděl a nechtěl do vody až jsem s ní byla ve vodě a plavala tak se osmelil a byl ve vodě. 14 letej kluk prostě mě viděl nahou bez podprsenky a bez kalhotek .To pak zase nechtěl   ven   Zradilo ho nadobcko.Dostal krásnou pevnou erekci Sestra ho peskovala ale já jsem ho uklidnila ze se nic neděje a že jsem ráda že me to lichoti .Že určitě to nikomu říkat nebudeme.

 

 

     

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 09:09)

Máme rodinnou saunu. Pokaždé mám erekci v bazénu i mimo něj, protože jsem mezi nahými ženami. Manželka mne zakrývá a kritizuje jako nějakého hanbáře, ale tchyně říká, aby to nedělala, protože je vidět, že má pořádnýho chlapa.

Default User Image
Honza (Po, 16. 9. 2024 - 19:09)

Máme u nás takovou menší saunu kde je jenom smíšený provoz a chodí tam většinou pořád stejní lidé takže se trochu známe. Většina lidí tam chodí normálně v osušce, ale jedná paní si vždycky sedne jenom na ručník, kolikrát dá ještě nohy trochu od sebe a povídá si. To mi pak stojí. Ona to ví a myslím že jí to dělá dobře.

Default User Image
Papisek.cz (Po, 16. 9. 2024 - 11:09)

Můž je osvobozen od masturbační závislosti po 36 letech.

"Nevěřil v Boha a začal jsem masturbovat ve 6. třídě. Už jsem nemohl přestat. Měl jsem noční můry, vídal jsem různé lidi a ošklivé duchy, jak se mnou měli sex, když jsem spal. Bylo to, jako by v mém životě nic nefungovalo. Nebyl jsem se sebou spokojený. Díky poslechu modliteb byl jsem osvobozen. Současné době nechci se dívat na nic pornografického. Upřímně děkuji Bohu. "

Poslouchat celé svědectví https://ceskepodcasty.cz/epizoda/486328

Default User Image
Jan (Po, 16. 9. 2024 - 02:09)

Ve vodě jsem si ho tajně vyhonil. Když jsem se vrátil už trochu s ochablim penisem tak jsme si znova povídali. Pak mě pozvala jestli bych se nechtěl stavit u nich doma na kafe. Souhlil jsem. Pozvala mě na víkend že to je manžel pryč. Nakonec jsem sní skončil v její postei a nejen sní ale i s její dcerou. Nakonec k ní pravidelně docházim a šoustám nejen maminu ale i její dceru. Je to super

Default User Image
Jan (Po, 16. 9. 2024 - 02:09)

Je mě 41 a na nuda pláž chodím pravidelně. Jednou jsem tam potkal svojí bývalou spolužačku. Krásně jsme si spolu povídali a ani jsme se před sebou nijak nestyděli. Erekci jsem měl tak na půl poněvadž to to byla fakt kočka. Řekla mi že je tam se svojí 1 letou dcerou a že si šla koupit něco k pití. Pak bjevila krásmladá nahá slečna a v ruce držela kelímek limonády. Představila nás a pak si její dcera sedla na deku. Pohled na ní bl úchvatné krásnej. Krásní prsa 3 a v rozkroku oholená na čárku jako její máma. Dál jsme si spolu povídali ale ať jm se snažil sebe víc tak se dostavila erekce že během chvilky jsem ho měl jak stožár s obnaženim žudek. Bylo mi trapně a zača se jim omlouvat ale její máma mě uklidnila že se nic nestalo že to se stane. Rozhodně nešlo přehlédnout jak máma tak i její dcera občas sjely oči na mou stojící kládu hlavně její dcera. Řekl jsem jí že si zajdu nachvilku do vody.

Default User Image
Eva (Út, 3. 9. 2024 - 12:09)

Ráda chodím na nuda pláže vyhrazené pro gaye . 

Anonym (Út, 3. 9. 2024 - 16:09)

A kdyby muž šel na nuda pláž pro lesby, to by asi neprošlo. 

Anonym (Út, 3. 9. 2024 - 12:09)

Jo? A jak tě přijímají? Nekazíš jim zábavu? Teplouši, které znám, když vidí i oblečenou ženu, říkají: "Fuj, ženská!!!"

Anonym (So, 31. 8. 2024 - 09:08)

Přijímací pohovor u personální ředitelky: "Nejste přijat." "Jak to? Odpověděl jsem na všechny otázky." "Ukázala jsem vám co jsem mohla, ale vám se nepostavil." :))

Anonym (Čt, 29. 8. 2024 - 18:08)

Erekce, je takový mužský problém, zvlášť když má být a není, a nebo je, a nemá být. Ten první případ je "jen" zklamaná partnerka a ten druhý může být považován za neslušnost, nebo dokonce ohrožení. Něco jiného to je ve zdravotnických zařízeních, kde to je považováno za přednost, důkaz zdraví a normální funkce pohlaví. Hučení v klacku je jediný zvuk, který je vidět. Dámy prominou, ale je to pro vás pocta, ať si mylíte, nebo děláte cokoliv.

Anonym (Út, 3. 9. 2024 - 17:09)

Asi tak. Ale nevím jak se k tomu staví ženy v těch zdravotnických zařízeních.  Před pár lety jsem byl na obřízce, asistovala tomu starší paní a byla u toho ještě mladá praktikantka která to měla pozorovat jak to probíhá. Byl jsem z toho všeho hodně  nervózní, a měl dost rozporuplné  pocity.  Hlavně jsem si říkal nedívat se té  mladé  do očí, jinak by mi stoupl raz dva. I tak se asi mírné vzrušení dostavilo když jsem si uvědomil že dvě ženy jsou u takového intimního zákroku po kterém mi zůstane natrvalo odkrytý žalud. Já  co se vždy styděl a teď tohle.  Když bylo po všem tak ta starší se na mě podívala ptala se jak mi je, zatímco já seděl nahý s  obvázaným  lehce stojícím penisem a z obvazu mi  koukala špička žaludu. Pak jsem se oblékl a chvíli musel sedět v čekárně. A v tom se objevila ta mladá a tak zvláštně se na mě dlouze podívala Nevěděl jsem jak vůbec v tu chvíli reagovat.    

Anonym (Út, 3. 9. 2024 - 18:09)

Dodnes jsem si myslel, že obřízka se dělá při erekci. Asi nějaká nová metoda.

Default User Image
Anonymka (Pá, 30. 8. 2024 - 11:08)

Je to milé, když vidím, že nějaký muž má vzedmutý rozkrok kvůli mně.

Anonym (Pá, 30. 8. 2024 - 13:08)

A co když se to tvému partnerovi stane i kvůli jiné a ona se tím ráda pochlubí? Musel jsem to pak vysvětlovat, ale mě se staví často i bez příčiny ta moje to ví, takže se z toho vykecám. "Měl jsem "stojana". No a co?"

Default User Image
Anonymka (Pá, 30. 8. 2024 - 18:08)

Vnímám jako v pořádku, když mají jiní muži jak ty říkáš stojana kvůli mně. Ale pokud by ho měl můj partner kvůli jiné ženě, už by se mi to nelíbilo.

Reklama

Přidat komentář