Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 12:09)

Timoty Snyder je zůčinec, který by měl mít zakázaný vstup za železnou oponu,  kterou zaplavil Ukrajinci a jejichž rozpočty, boj s drogami a mafiemi udělal stejně neudržitelný jako dluhová spirála a marasmus nenávisti a zla v ulicích v USA.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 12:09)

O: Tymoty Snyder je zličinec jako "krvavá bába" který by měl mít zakázaný vstup za železnou oponu, protože jen vyzívá k násilí, zabíjení, nenávisti s náboženského kvakerského fanatismu.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 12:09)

Nuselák oslavil už 50. let, kde ty soudruzi udělali chybu, že to furt drží , divné, takoví to byli krvežízniví zvěrstvy posedlí a uměli postavit nuselák.Asi jen tak naoko, aby se nevidělo, že ve volném čase sají krev kapitalistikým dětem..

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

Američani vygenerovali jinou skupinu vedoucích úspěšných lidí.

Nazval bych to, že "nemaj svědomí."

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

The X owner raised eyebrows with his response to an X user who asked “Why they want to kill Donald Trump?” Musk wrote: “And no one is even trying to assassinate Biden/Kamala,” adding a thinking-face emoji.

 

Majitel X zvedl obočí svou odpovědí uživateli X, který se zeptal: „Proč chtějí zabít Donalda Trumpa? Musk napsal: „A nikdo se ani nepokouší zavraždit Bidena/Kamalu,“ přidal emotikony s myslící tváří.

Ale pozor, alespoň někdo se nesnaží přetvařovat a píše jak mu zobák narost a co se nabízí napsat.

Ale v USA je prostředí, že mustíte být miliardář s obrovským přínosem pro společnosti a zaměstnanost,vědu, výzkum, nakonec i válku v zahraničí,pak musíte mít vlastní sociální platformu a HE HE HE , STEJNĚ TEN POST ZA CHVLI "autocenzurou" MUSÍTE VYMAZAT... protože by jste měl jinak obrovské problémy a byl by na vás zátah vládních úřadů na vaši firmu...(patrně na daně...ty nemá nikdo nikdy zcela v pořádku, nebo na pracovní zákony,kteér by znemožnili rychlost vašeho progresu a výzkumu..)

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

Se podržte, to je jasný plagiát TYMOTHY SNYDER,uskutečnil (konflikt probíhá) už 72 knih v češitně...!!!Vše ryze podporující Nový svetový řád po porážce Ruska.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

Jednoduše jiní autoři píší za něj...

To samé jako knihy od krvavé báby Marie Korbelové alias Madelaine. Jak možno věřit někomu, kdo si kvůli úspěchu je schopen změnit své křestní jméno!

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

Timoty Snyder je dle mého plagiát, je za tím organisovaná zločinná skupina s cílem zničit uspořádání světa a založit nový světový řád pod vedením USA.

PROTOŽE tohle jeden člověk sám nenapíše...kolik knih on vydal na podporu války USA na Ukrajině...viz.  zde...snad 20 ?!

https://1url.cz/l1lQw

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

Tady vidět další vnitřní sondu do psychiky těchto demokratů. 

Je to to samé viz Timothy Snider. Jde o obyčejného protestanta-aktivistu-který "bojuje aktivně proti zlu" ale kdyby měl bombu, tak ji hodí na "evil Russia" a tam v křečích a vlnách atomového pekla zemřou ženy děti, psi,kočky, zvířata, a zůstanou tam zmutovaní živočichové a lidi jako v Černobylu a "on bude spokojen" jak zaséval pravdu a lásku a Boha...

https://1url.cz/v1lQr

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

O:Timothy Snyder co svojí "tvorbou" morálně zašťiťuje válku USA na Ukrajině, tak je kvaker...je to sekta která tady v Praze rozhodla, že budeme jezdit 

30km/h a stojí za Extinction rebelion(Poslední generace),  které třeba polili Monu Lisu v Louvru červenou tekutinou atd..a zakládá tyto pobočky i v Praze.(REPORTÁŽ: Blokády v Praze organizuje Němec, který má 6 neziskovek a 2 firmy. Jedna je na seznamu extrémistů s podivným příjmením a jménem-asi rodiče taky kvakeři, KAI ARNE SPRINGORUM)

 

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

ODPORNÉ jak pravicová miliardářská Bakalovo média demonstrjí svojí nezávislost.

LOBYSTOVI ZA RADAR Klvaňovi, říkají "znalec...USA" ať jdou doprdele zavádět takovéto termíny neexistující do češtiny.

Tam je to ""pundit " v angličtině a je to akronym eufemismus pro "lobysta" a mluvící hlava mediální m*dka a politická k*rva influencerská..

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

Kdo pochybuje o II. POKUSU na Trumpa,zde (to američani zase umí) skvělý tutorial jak se vše odehrálo. Zde patrně jiná kvalita ochrany vládních činitelů než v prvém případě což super extre kvalitu ukázali, protože nešlo o míting, ale běžnou prakticky 7x24 činnost,jako hra v golf a měli ji pokrytou. Střelec byl zkušený harcovník, žoldák USA ve válce na Ukrajině.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

Zde je samojasan napojení na Hillary, Clinntonity, Nulandouvou, Snydera, Appelbaum, a tuhle Israelsko-demokratickou kliku v USA politice.

Kdy žoldák jasně věděl, co se stane s válkou na Ukrajině po vítězství Trumpa, tedy vice versa kdo tu válku živí a podporuje z těch dvou skupin v usa bipolární politické krajině.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

Jistě dokážete odlišit mé příspěvky od toho, co vyblije pod mně ukradeným nickem nikomu nepotřebné a neprospěšné hovado, hovado nezaměstnané a nezaměstnatelné, hovado bez blízkých a bez přátel, hovado zplozené díky zvrácenému zoofilnímu sexu, jinými slovy neléčený a neléčitelný hňup. 

Jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může trávit dny i noci opruzováním v internetových diskusích, jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může krást cizí nicky a v diskusích se dohadovat sám se sebou.

Tento text vkládám a budu vkládat opakovaně, není zapotřebí něco měnit.

Doplním, že tento text vkládám jen ráno, jako první z mých příspěvků.

Pokud se tento text objevuje i v průběhu dne, byl zkopírován a vložen výše popsaným hovadem.

Nu což, nebudu tomu hovadu přece bránit, aby s použitím mého textu výstižně popisovalo samo sebe.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

Ať mi nikdo neříká,že tohle je normální ve smyslu přínosem pro společnost, ta žena evidentně není seriosní, pokud si myslí, že ji projde jakékoliv místo a že se hodí na ministerstvo obrany s takovýmhle kolotočářským kukučem...

https://1url.cz/x1leO

Ano, blížíme se východním zemím (je mi jedno zda Ukrajině nebo Rusku) tam ženy taky takto okázalé, vulgární brýle, kožichy, šály, ale všude smrad,bída, hnus.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

P,č,a p,r,d,e,l poháním neb ji rytimicky předstihuje a ta ji jen opožděně sleduje při chůzi.To jsem vypozoroval za leta pozorování v Praze u žen v minisukních, alias plácačka na p..ču.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

Krásné prdlo-pičování..na seně..oslíku..radši chroupej kořenovou zeleninu...a buď rád , že si v čochu v teple, a že jsi okrasné a ne masné zvíře.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

Nechápu proč se tomu u žen říká chůze když je to prdlopičování a ptákoprdlopičování, protože muž zas rytmicky sleduje takovou ženu krokem za í.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

í á, í á , oslíku, byl jsi debukovýn jako oslík v stodole na seně..

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

Bohužel v ČR nemáme ani žádného autentického originála, který by odpovídal národnímu populistovi Robertu Ficovi.

Rakušan rozhodně ne, Okamura tam je to sporné a ten pude s každým jen pro byznis s počty hlasů a vliv a v případě moci naseká další hotely pro Japonské turisty v centru Prahy, to je tak vše, je to byznis podnikatel se strachem a úzkostí.

A Turek to je jen člověk Klause spolu s Macinkou, lidi z super-inteligentních kruhů jakýchsi borců z devadesátech ke Klausovi vzhlížející.

A Šmarda to je sice vlastnec, ale ČSSD není Slovenského typu, jsou tam jiní borci spíše marxistického typu, což je naopak ve Ficově squadře jsou marxisti cílem jejich volebních úspěchů.

A Šlachta je sice asi vlastencec, ale zase jako s cílem maximum Policejního prezidenta, tím se zase nedá vládnout.

Reklama

Přidat komentář