Reklama

NOHA V SÁDŘE

Anonym (Út, 24. 9. 2024 - 05:09)

Дорогой господин Гржебичик,

действительно остановитесь здесь, иначе наш инспектор приедет к вам и потребует объяснений и выплаты материального ущерба плюс просрочка, проценты и плата за выход. Ты все еще думаешь, что это прогулка по парку, но ты ведешь себя очень по-детски и героически, так что сейчас мы посмотрим, какой ты герой на самом деле.

عزيزي السيد هربيتشيك،

توقف هنا حقًا، وإلا سيقوم مفتشنا بزيارتك ويطلب منك توضيحًا ودفع التعويضات المالية بالإضافة إلى التأخير والفوائد ورسوم الخروج. مازلت تعتقد أن الأمر مجرد نزهة في الحديقة هنا، لكنك تتصرف بتصرفات طفولية وبطولية للغاية، لذا سنرى الآن أي نوع من الأبطال أنت حقًا.

親愛的赫熱比奇克先生,

真的停在這裡,否則我們的檢查員會拜訪您並要求您做出解釋並支付財務損失以及延誤、利息和退出費用。你仍然認為這是在公園散步,但你非常孩子氣和英雄,所以現在我們來看看你到底是一個什麼樣的英雄。

Dear Mr. Hřebičík,

really stop here, otherwise our inspector will visit you and demand an explanation and payment of financial damages plus delay, interest and an exit fee. You still think it's a walk in the park here, but you're being very childish and heroic, so now we'll see what kind of hero you really are.

Αγαπητέ κύριε Hřebičík,

πραγματικά σταματήστε εδώ, διαφορετικά ο επιθεωρητής μας θα σας επισκεφθεί και θα σας ζητήσει εξηγήσεις και πληρωμή οικονομικών ζημιών συν καθυστέρηση, τόκο και τέλος εξόδου. Ακόμα νομίζεις ότι είναι μια βόλτα στο πάρκο εδώ, αλλά είσαι πολύ παιδικός και ηρωικός, οπότε τώρα θα δούμε τι είδους ήρωας είσαι πραγματικά.

Anonym (Út, 24. 9. 2024 - 05:09)

Už mu jebe internacionálně 🤣

Default User Image
Idanuts (Út, 24. 9. 2024 - 05:09)

Ahoj,

Chceš-li mít ruku nebo nohu v sádře stačí mi napsat na [email protected]. Vzhledem k útoku na mou osobu je čekání na odpověď delší. V nejbližší době dojde ke změně jelikož útočníci zasílají SCAM SPAM tváří se od banky, pojišťovny, kurýrní společnosti dejte si také Vy na to pozor, žádný Babiš, Fiala, Pavel za jednorázovou investici 6000 Kč nenabízí za 6 hodin výdělky, teď podvádí i s hlasy Polívky, Farné i Gottové! 

Default User Image
Idanuts (Út, 24. 9. 2024 - 05:09)

Vážení čtenáři,

bohužel Mistr Já, chytrej si myslí co vše zde neodhalil, ale doopravdy já to v hlavě narozdíl od něj mám ještě srovnaný a sám se sebou si zde nepíšu to jen Mistr Já, chytrej se zde vydává za xyz lidí. Víme moc dobře, že jde o šmejda Michala Hřebíčíka z Benešova u Prahy proti kterému bylo již zahájeno trestní řízení stačí sledovat RobStark. Hřebičík až zde doloží důkaz, že jsem někoho podvedl tak pak ať mě klidně poškozuje jinak tento mamrd ať raději drží hubu! 

Default User Image
Ladislav Němec (Út, 24. 9. 2024 - 05:09)

Už v tom máš psychouši bordel. Zajdi si pro plegomazin, zlobí tě nějak nervy koukám. A napiš psychouši.

Default User Image
Idanuts (Po, 23. 9. 2024 - 20:09)

Zdravím Vás Kristýnko,

to, že máte obě nožičky v sádře a musíte fungovat na vozíku je samozřejmě nepříjemné. Snad se nemusíte nikam složitě přepravovat městskou dopravou. Věřím, že zůstáváte i když jistě se vztekem doma a snažíte se co možná nejvíce šetřit. Věřím tomu, že pohyb je velmi obtížný, ale pokud máte sádru po celé délce nohy tak jistě máte mezi noha aj tyčku. Já měl jen nohu v sádře pod koleno a jen jednu takže se fungovat s omezením dalo. Měl jsem francouzské berle a po dvou týdnech začal chodit do práce. Sádra mi během práce vůbec nepřekážela nebo teda co si budeme když to muselo být dodalo se to přežít. Já jsem i vcelku fanoušek do sádry, ortézu tu bych nechtěl. Plínky tak s těma mám zkušenosti jen s dětství a to si doopravdy nepamatuju. No já věřím, že už jste stejně na tom trochu jinak a snad lépe. Snad Vás také někdo za příjemného slunného počasí dostal na chvíli ven a prstíky jste provětrala já co měl sádru tak přes prstíky ponožka šla hodně málo. Snad nebudu mít zase přetrhané vazy v kotníku.

Anonym (Po, 23. 9. 2024 - 21:09)

Ty vole, proč si píšeš sám se sebou a vydáváš se za Kristýnu ? Ty už jsi opravdu magor.

Anonym (Po, 23. 9. 2024 - 22:09)

Má schízu a neléčí to a takhle to pokračuje. Těch diskuzí kde si píše sám sobě je víc. A taky se sám se sebou dokáže hádat a jiné kousky. 

Anonym (Po, 23. 9. 2024 - 20:09)

Jdi se léčit ty psychopate.

Default User Image
Idanuts (Út, 24. 9. 2024 - 05:09)

Tak co kdy chceš dostat do huby?! Věř mi, že jsem s kolegy připraven Tě zbavit všech zubů a vytřít s Tebou dokonale podlahu. Věznice čeká!

Anonym (Út, 24. 9. 2024 - 05:09)

No však na tebe čekám už několik týdnů a ty nikde. Hlavně ať je to ta správná adresa. Víš že v tom máš už bordel a ta tvoje dutá makovice ještě větší. Tak se těším.

Default User Image
Kristý (So, 14. 9. 2024 - 19:09)

Zdravím,

chtěla bych se zeptat, jestli má někdo podobnou zkušenost. Včera mě při cestě z práce srazilo auto. Odnesly to obě nohy a protože jsem se na ně nemohla postavit, tak mě sanitka odvezla do nemocnice. Rentgeny ukázaly, že mám zlomené obě kosti v obou bércích a naštípnutý levý kotník. Dostala jsem na obě nohy vysoké sádrové dlahy a nechali si mě v nemocnici s tím, že se uvidí, jak bude vypadat rentgen a otok dnes. Dnes ráno mě teda vyšetřili a rozhodli, že operace nebude potřeba a léčba bude konzervativní. Na sádrovně mi tak dodělali klasické cirkulární sádry na obou nohách a nachystali mi vozík. Jakmile sádry trochu zatvrdly, tak mi pomohli na vozík a lékař mi jen sdělil termín kontroly, dal recept a vyvezli mě na chodbu. Musela jsem zavolat příteli, aby pro mě do nemocnice dojel a pomohl mi na tom vozíku. Je to teda pěkné utrpení a hodně složité se s těmi sádrami nějak pohybovat. Doma mi pomohl z vozíku na gauč a od té doby vlastně ležím. Vůbec nevím, jak to budu dělat s toaletou. Sama se tam prostě nedostanu. Přemýšlím, že bych prostě nosila plenky. Je tu někdo s podobnými zkušenostmi? 

Default User Image
Jana Grabiec (So, 7. 9. 2024 - 14:09)

Ahoj,

děkuji moc všem za krásný pozdrav v Hostivicích dost z vás mě tam poznala :-). Děkuji také Šárce na 43/1 za krásný autogram :-). Michal má 191/9 je to skvělý den :-). Jsem hodně zvědavá s kým se potkám za dva týdny znovu. V případě zájmu o sádru mi prosím dej vědět :-).

 

Jana

Anonym (So, 7. 9. 2024 - 15:09)

Klidně piš jako Idanuts, úchyle.

Default User Image
Anonym (Út, 18. 6. 2024 - 07:06)

Dělají se ještě sádry s podpatky?

Default User Image
Idanuts (Út, 18. 6. 2024 - 12:06)

Ahoj, ano dělají se stále SLWC cast, ale přiznám se, že potkat někoho se sádrou je už mít velký štěstí :-). Máš-li o sádru na noze zájem mohu to pro Tebe zajistit. E-mail je přezdívka uvedená jako jméno a vše přes Seznam. Peníze dopředu nevyžaduji proto se nejedná o žádný podvod jak zde vesele Xaver, Anonym, Jana Grabiec, Věra Krásná, Ladislav Němec o mě píšou. Jen chci připomenout, že e-mail k 30. červnu 2024 končí. 

Anonym (Út, 18. 6. 2024 - 21:06)

Ty jsi děláš srandu, ale ono na tebe dojde a brzy budeš v sádře ty a celý. 😂☠️

Anonym (Út, 18. 6. 2024 - 21:06)

Ty jsi děláš srandu, ale ono na tebe dojde a brzy budeš v sádře ty a celý. 😂☠️

Anonym (Út, 18. 6. 2024 - 16:06)

Jé, to je krásný jak sis tu jako sám se sebou napsal a odpověděl si . Voni jsou hlava 😂

Default User Image
Petra Wolfová (Út, 18. 6. 2024 - 06:06)

Ahoj, ve čtvrtek mám jet do Pardubic na školení, ale mám nohu v sádře. Je dobré mít volně prsty u nohy v sádře nebo raději si mám vzít silonku? Na zdravou nohu si vezmu balerínku. Děkuji moc za tipy a rady. Vaše Péťa (19 let)

Reklama

Přidat komentář