Reklama

Tibetská houba

Dáša (Pá, 23. 10. 2009 - 09:10)

Máme doma užř dlouho...Souhlasím s Hankou. Zázraky to asi nebudou, ale určitě neublíží. Záleží asi na každém, ne všichni jsme stejní človíčkové. Já ji piju asi 2 měsíce, ani nedělám pravidelné týdenní přestávky po 21 dnech užívání a musím přiznat, že mi na trávení a střeva pomáhá. Piji ji večer a pak už nic nejím.

Hanka (Čt, 22. 10. 2009 - 18:10)

Máme doma užř dlouho Tibetskou houbu a moji rodiče ji pijí pravidelně,nejdříve každý den a potom už tak ne, ale můžu říct jedno je to vynikající věc, opravdu obum dvum velice pomohla a to si srandu nedělám!Samozřejmě nemůžete chtít zázraky. Ale pokud máte možnost mějte ji doma a pijte večer, poté už nic nejeste a opravdu hodně blahodárně působí na organismus a čistí krev. já osobně mám problémy se střevama a také ji občas piji..

Mamča (Út, 20. 10. 2009 - 21:10)

A věříte,že je to tak léčivý?Víte o někom konkrétním,co mu na něco pomohla?Já jí taky pila,ale neléčila jsem si tím nic,jen mi chutnala.Bylo to fajn,protože jsem už večer nic nejedla.Nemá se,když jí vypijete,nic už jíst.Takže mě odpadly starosti s váhou.

savami (Út, 20. 10. 2009 - 20:10)

Savami,díky za radu. Už jdu...Ivo jo stěma střevama to můžu jen potvrdit mě to pomáhá dokonale tak ať kefírek chutná

Iva (Út, 20. 10. 2009 - 09:10)

Savami,díky za radu. Už jdu na to. Prý to moc dobře působí na střeva a já ke všemu mám kefír ráda.

savami (Út, 20. 10. 2009 - 09:10)

Já mám tibets. houbu už asi 3...Ivo můžeš vyndej jí dej do umyté sklenice a zmrazenou zalij mlékem já to takhle dělám v době dovolené a vždy kefírovala opět a dobře

Iva (Po, 19. 10. 2009 - 20:10)

Já mám tibets. houbu už asi 3 měsíce na mrařáku. Můžu ji rozmrazit a zase začít používat? Nestalo se jí nic? Díky

savami (Po, 19. 10. 2009 - 17:10)

kombucha ,tibecká houba,tibi krystaly
mohu zaslat v případě zájmu pište
[email protected]

Itas (Út, 13. 10. 2009 - 19:10)

vice hledejte na www.tojesila.cz

alena.hesova@se (Čt, 8. 10. 2009 - 10:10)

Daruji tibetskou houbu....Dobry den, s pritelem jsme se dali smele na zdravy zivot.Je to hrozne fajn a bavi nas to oba.Delame si tzv Kimčchi,coz je originalita z Korei.Je to vlastne smes nakrajene zeleniny,prevlada tedy cinske zeli,cesnek, cili papricky, a opravdu ruzne druhy pokrajene zeleniny jak kdo ma rad.My davame napr cerstve papriky,mrkev,redkvicky...opravdu cokolic.Do takto pripravene zeleniny pridavame sul,cukr aby se to konzervovalo.Cukru nemusi byt moc davam 3 polevkove lzice na 2 kg zeli spis abych podporila fermentacni proces.Dale delame kombuchu a ted bychom chteli zkusit Tibetskou houbu.Jak se da sehnat?

Marie Šnáblová (Po, 5. 10. 2009 - 21:10)

Daruji tibetskou houbu. Rychle se mi množí. Jsem z Prahy 8. [email protected] nebo 605855444

Dáša (St, 16. 9. 2009 - 09:09)

uzivam hubu asi 3 tyzdne a...Deni, je možné obojí, zmrazením se ale prý může znehodnotit. Já jsem byla 10 dní na dovolené, zalila jsem jí mlékem, aby byla ponořená a dala do lednice. Kefír pochopitelně v chladu neudělala. Po příjezdu jsem mléko vylila, houbu důkladně propláchla a pokračovala jsem dál. Nic se jí nestalo, krásně kefíruje.

deni (Út, 15. 9. 2009 - 22:09)

uzivam hubu asi 3 tyzdne a rozdala som z nej uz viacerym ludom. coskoro odchadzam na 1 tyzden na dovolenku mohol by mi niekto poradit ako hubicku uskladnovat?je lepsie ju zmrazit alebo dat len tak do plastoveho kelimka do lednice?dik

věra (So, 5. 9. 2009 - 13:09)

můžu houbu v těhotenství?'

Dáša (Po, 31. 8. 2009 - 13:08)

Daruji Tibetskou houbu. K předání Berounsko (Hořovice), popř. Příbramsko (Březnice, Jince).'

Kateřina (Pá, 21. 8. 2009 - 08:08)

Daruji tibetskou houbu za bal. kávy na presso. Praha. kvacuska"seznam.cz'

Alena (St, 19. 8. 2009 - 11:08)

Já mám taky tibetskou houbu něco přes dva měsíce a když je houbiček víc a rychle pracují,musím je i několikrát během těch 24hodin protřepat,pak se mi nestane,že by bylo mléko rozdělené na "tvaroh"a mléko řídké.Je to pak kvalitní nápoj.Dělám to tak denně.'

Monika (Ne, 12. 7. 2009 - 19:07)

Nabízím tibetskou houbu,rychle se mi množí.Jen Praha.Pište prosím na e-mail mosaky"seznam.cz'

Lila (Út, 23. 6. 2009 - 21:06)

Jano, já používám mléko polotučné trvanlivé a kefír mám za 24 hodin.'

Vlastík (Út, 23. 6. 2009 - 14:06)

Ahoj Jano,
trvá Ti to asi 48 hodin proto, protože asi používáš trvanlivé mléko. My používáme sáčkové mléko od Lídla Pilos-Olma 1,5 % tuku a máme kefír již za 24 hodin hotový.'

Reklama

Přidat komentář