Reklama

Meridia

radana (St, 2. 4. 2008 - 21:04)

peťlko nemysly však taky mamka nabrala. ja naopak hubnu.. je to o pocitani kalorii a je pravdou ze u mě platí snížíš sacharidy a váha jde dolů.. a držet se okolo 5000Kj a jde to dolů prostě natuty.....tohle je zaručená dieta ale málokdo u ní vydrží...pokud budeš chtít písni mi třeba na icq ja ty ostatní icq nestihla tak jsem mimo obraz...375-506-934 ale jsem na něm jen když nejsem v praci, chodím 2*cvičit, hodně na step aerobic po něm mi jde dolů vše a spinning zadek šel dolu taky. ale některej tyden jdu např. 1* pak třeba 2-3* a i power joga je naprosto super....

JanaA (St, 2. 4. 2008 - 21:04)

Péťo buhužel nemam. Ale řeknu manželovi ať mi s tim pomůže, protože pro mě je to španělská vesnice:-((. A hodně lidí se mě na to ptá. Tak že až to budu mít dám Ti vědět:-)).
Gábi hlavně napiš jaké to jílo bylo, já už totiž nemam co jíst a ta pohanka mi moc nechutná:-)). Tak že střídám kuře, file, ale je to pořád nějak stejný:-((. V po jsem si v rest. dala k ob. vařené hovězí s dušenou zeleninou a to taky bylo dobrý.
Tak holky jdu hajat dobrou

Petra (St, 2. 4. 2008 - 21:04)

Teda:-) Tak to Tvoji mamču obdivuju. Já jsem se taky koukala na jejich stránky, ale pořádně jsem nepochopila, na jakém systému to funguje. A jak cvičíš? Jak často?? Díky díky za rady. Jsem začátečnice, tak sbírám každé zkušenosti hubňulek :-)

radana (St, 2. 4. 2008 - 21:04)

peto za dlouho protoze jsem to nechala vzdy na vuli a do toho jsem mela roční pauzu s miminkem. začala jsem před pěti lety se 112 ve stobu zhubla jsem jen o 8 kilo a moje mamka o 25 za 3 mesice byla jsem z toho hotova, ale ja to dodržovala přisně pak jsem se v zaři vdavala a po svatbě jsem si dala vše co jsem si pul roku odpírala výsledek? skoro vše nahoře pak jsem se na sebe naprdla a za 3 měsíce tvrdšího režimu 12 kg a apak pomalu dál až na 93 před otěhotněním egypt all inclusice a to si asi představíš co tam člověk dělal papal. bylo to vyborny mě to stálo 3 kilča a pak othotnění a 12 kg nahoře. i když jsem byla císařem začla jsem tvrdě makat do toho meri a jsem na 90 ale jak rikam meri na mě nefunguje ani když jsem si dala cca 1 dní pauzi gabi... je to o vuli a není tak pevna ale říkám to cvičení za 1 měsíc cca 7 cm přes stehno prostě to šlo dolů... ale je to pořád 90 zatracený geny:-(((

Petra (St, 2. 4. 2008 - 21:04)

Radi a za jak dlouho si to shodila??

radana (St, 2. 4. 2008 - 21:04)

Asi tak a i kdyz nejsem zadna hvezda jsem spokojena mam o 20 kg mene nez jsem nastoupila v praci vsichni naopak kynou. sice mam hodne 90kg ale vypadam lip nez 112 že....takze každej kouka a zavidi, a upřimně komu by to nedělalo dobře. ja si nedelam falešné naděje a idealni vahou nikdy jsem nebyla hubena ale dulezite je to umět nosit dámy:-)))

Petra (St, 2. 4. 2008 - 20:04)

Radana: Přesně tak :-) Musí být v nás velké odhodlání :-)

radana (St, 2. 4. 2008 - 20:04)

alexandro a co čekáš že ti tady napíšeme, stejně si myslím, že sem určitý lidi píšou schválně jen aby popíchli.. holky nenecháme se přece vytočit... mě taky přijde že fungovala meri hlavně první týden to jsem jídlo nemusela ani vidět a ted mam stejně chutě nevím jak je to možný, a někdy je to prostě silnější, ale nahoru nejdu. nechápu když tady někdo napíše poradte něco co funguje. funguje přeci rozhodnutí že chci něco se sebou udělat a začít pro to něco dělat. ne o tom jenom kecat mam takovou sousedku a už mi leze na nervy neustale dotazy a kolikrat chodis cvicit a kde je cviceni od kolika heka ze ma 20 kg nadvahy ale NIC nedela. pak ji rikam jak musi pravidelne jist a ona ze na to nema cas.. a ze ma rada nekam si zajit a dat si tohle a tohle.. no kde neni rady není pomoci, ja pak s 10 měsíčšním mimčem a plným uvazkem chodiim 2-3 týdně cvičit a diví se že jsem něco zhubla...sice to není tak vahově ale jsem stejně rada, takhle jsem holky nikdy nevypadala.. ale vahově bych to chtěla popohnat... ale přijde mi že to cvičo jde na svaly a vaha dolu nejde... jste šikulky jak to zvladate.. a říkam duležite je pro to něco dělat ne jen o tom kecat, a když nam to někdy ujede no co stane se každýmu

Petra (St, 2. 4. 2008 - 20:04)

ahojky gabčo, psala jsem email, ale od Tebe žádná odezva, škoda. Já jsem se k těm rybám ještě neodhodlala, tak snad brzy :-)

Gábina (St, 2. 4. 2008 - 20:04)

Ahoj Helčo,tak tě vítám zpět:-),víš,že jsem nad tím uvažovala,že jí vysadím,fakt to nefunguje!!je to asi tak 2 týdny.
Helčo,já ti moc gratuluji,ke krásnému výsledku!!!!A jsi fakt dobrá,že jsi nenabrala!!!jsem také na sebe zvědavá,a že jsi si dala dortík,řekni si no a coooo?:-)já si taky dala sladké,ale kousíček,myslím,že když se nebudem přežírat,tak se nic nestane co?Jsem moc ráda,že jsi opět tady!!
Holky,dělám hokus pokus,koupila jsem Pangas filety(vživotě jsem ten název neslyšela,ale vypadá to dobře)osolila, očesnekovala,kmín a pokapala hodně citronem,do zapékací misky jsem na dno dala červenou cibuli a normální cibku,na kolečka mrkev(víc zeleniny jsem nenašla)podlila troškou vody a na to dala tu rybu,takže děvčátka jsem zvědavá co stoho vyleze,to mám zejtra k obědu,určitě dám vědět jaké to bylo:-),tak já mažu žehlit:-(PA

ALEXANDRA (St, 2. 4. 2008 - 20:04)

HM DIKY
ČEKALA JSEM ASI NĚCO VÍC............

Petra (St, 2. 4. 2008 - 19:04)

alexandro: Zajdi si k doktorce :-*

ALEXANDRA (St, 2. 4. 2008 - 19:04)

Ahoj můžete mi někdo poradit, kde se dá sehnat meridia 15mg bez předpisu??a za kolik? Brala jsem meridia 10mg, a ta mi teda vůbec nepomohla. Nebo znáte někdo ještě něco co zaručeně funguje?? Díky za odpověď a budu moc ráda když mi někdo odepíše na email : PDDK"centrum.cz nebo i tady na discusi díky
MOC DÍKY

Petra (St, 2. 4. 2008 - 19:04)

Jani nemáš ICQ?

Petra (St, 2. 4. 2008 - 19:04)

Ahojky Jani, já jsem hodně zvědavá na to, kdy ke mě dojde ten večerní hlad. Už beru meridku 2. týden a já se doslova musím nutit jíst.

JanaA (St, 2. 4. 2008 - 19:04)

Péťo díky za odpověď. Litr vody na jednou je teda dost hustý, já vypiju tak 3,5l za celý den. Já beru meri 3 týden. Za dva týdny jsem zhubla 3kg. Ale ten druhý týden jsem byla nemocná, tak jsem meri i vynechala, pak zas rychle nasadila, tak že to bylo takový divoký. Teď už jsem v poho, tak beru pravidelně. Ten to týden se dostavila zácpa, tak že nic moc. Ale přešla mě zima. Večer ale hlad mám, tak proběhne nějaká zelenina, většinou mrkev, nebo mistička mrkev s bablkem :-))))

JanaA (St, 2. 4. 2008 - 19:04)

Zdar Gábi, tak tě vítám. To jsem ráda, že jsi v poho. Svalovou horečku ti nezávidim, měla jsem jí jednou a nemohla s hejbat snad tejden :-((
Helčo tobě taky gratuluju, to jsi dobrá.
Tak se mějte všichni krásně :-)

Petra (St, 2. 4. 2008 - 19:04)

ahojky holky, tak jak se dneska máte??? Nějáké nové typy na vaření?? Já už si nevím rady :-)

Helča (St, 2. 4. 2008 - 16:04)

Ahoj Gábi, to ti moc gratuluji k takovému úspěchu... Já jsem začala s Meri zase v pondělí tak jsem spokojenej člověk. Mám dole celkem 15 kg. Ještě potřebuji těch 5 a budu šťastná, tak sned se mi to povede. Budu se vážit v pátek tak jsem zvědavá. Myslím že tak rychle už to nepůjde, jako když jsem začala. To bylo 5 kg za týden fuč. Jsem ráda, že jsem se ty 4 týdny otestovala bez meri a ještě jsem bez ní dala pryč asi tak 2 kg, takže super.
Gábi, možná by ti taky pomohlo ji na chvíli vysadit a pak začít znovu. Ty máš vůli, jako blázen tak ty by jsi to zmákla. Já takovou vůli jako ty nemám, protože já si dala v neděli i dortík :-( Lenička měla narozky 4 roky.
Tak se holky všechny držte a já zase někdy písnu. PA PA Helča

Gábina (St, 2. 4. 2008 - 14:04)

Jo ještě jsem zapomněla,o víkendu jsem si dala ráno malej kousek buchty,jsem se ocenila za ty nervy,a dnes ráno malinkej plátek domácí vánočky:-(moc dobrá domáci,jsem hamba vím:-)

Reklama

Přidat komentář