Reklama

Meridia

lailinkaa pro r (Čt, 3. 4. 2008 - 21:04)

ahoj,poslala bys mi taky prosim prosim ten jídelníček na lailinkaa"atlas.cz
Děkuji moc moc moc a držim palečky ,ať se ti dál daří

lailinkaa pro L (Čt, 3. 4. 2008 - 21:04)

Leni,myslet na tebe určitě budu.Uvidíš,že to bude v pohodě.Jsem zvědavá,jak ti to půjde,tak nezapomeň psát...
Já se teď momentálně svíjim při dalším žlučníkovym záchvatu.Je to už hrůza.22,4, jdu na operaci,taky proto chci ještě něco zhubnout.Představa,že se mě zeptají na váhu mě děsí!!!Už vidim ,jak do papírů píšou tučnym písmem OBÉZNÍ-za kameny si může sama!!
No nic,když jsem se dokázala vypapkat,musim dokázat i zhubnout.
Meri už na mě taky moc nepůsobí.Včera jsem si jí zapomněla vzít a přišla jsem na to až večer úplně náhodou.

mihinka (Čt, 3. 4. 2008 - 21:04)

Radanko moc moc děkuji,salát z těch tyčinek si taky udělám.na zítra mám ještě toho šmakouna,tak až v sobotu.já taky do salátu používám kysanou smetanu,extra lehkou,ale jen trošku,na tu majonézu si zatím ještě netroufám.jsem ráda že mi to tak dobře jde,tak to nechci pokazit

Radanko moc moc děkuji za další skvělý recept,ten si udělám hned v sobotu,na zítra mám ještě šmakouna.já si dělám salát s kuřecím masem,a do něho taky používám extra lehkou kysanou smetanu.na tu majonézu si ještě zatím netroufám,nerada bych něco pokazyla.jsem ráda že mi to tak hezky jde dolů.tak pa a napiš

¨Lucajs (Čt, 3. 4. 2008 - 21:04)

Mám :-) 349-585-317, to bych byla rada, když bych na to nebyla sama :-)

Petra (Čt, 3. 4. 2008 - 20:04)

Ahojky Lucajsku, tak tě tady vítám mezi námi, doufám, že se Ti bude dařiti :-) Kdybys měla ICQ, tak si můžeme psát tam :-)

Lucajs (Čt, 3. 4. 2008 - 20:04)

Ahoj holky, (snad můžu tykat)Jesli dovolíte, ráda bych se k vám přidala :-)
Od 18,3 beru Meridii 15mg, počáteční váha 96 na 164 cm. je mi 26 a v těhu jsem přibrala 32 kilo :-( Dnes mám dole 4 kilča, ale 7 cm v pase. Necvičím, bo to neudejchám a přiznám se su líná. Mám ale desetiměsíčního synka, kterej mě dává docela zabrat, takže pohyb přece jenom trošku mám. Četla jsem tuto debatu od uplnýho začátku a dneska po 16 dnech, sem se dobrala až k vám na konec. Jste všechny moc šikovný, držím vám palce. Kéž by se mě taky tak dobře vedlo. Mám problém s pevnou vůlí, přes týden vše ok, držím se kolem 5000 KJ, ale jak příjde víkend, je to v prčicích. Jezdíme ke tchýni a ta furt vyvaařuje a peče dobroty :-( V nedělu bylo zas krásně a to sme šli na zahrádku a pivku prostě neodolám a jedno si taky dat neumím :-( No nic, sem se vykecala a budu vám nadále sledovat :-) Pokud bych mohla poprosit... taky bych chtěla ten jídelníček jestli by to bylo možný. Tady je moje adresa Lucajs.s"seznam.cz Díky díky díky. Lucka.

radana (Čt, 3. 4. 2008 - 20:04)

teda mihinko ty jsi skvělá.. ja ho dělám jako čínu na ramě culines ciblku pak jakoukoliv mraženou zeleninu a do toho nakrájený na malé kostičky šmakoun, vždy dávám česnek a koření dle chuti každého. jinak pak miluju salát z krabích tyčinek.
-krabí tyčinky, paprika nejlepší je takovaá masitá tmavě zelená, jablko bez slupky na kostičky, osolit opepřit a přidat můžete i kukuřici bonduel a pak buď jogurt nebo zakysanou smetanu nebo i lžíci majolky ale light ale tu vždy dávám s kombinací s jogurtem a osolit a opepřit nic jinýho tenhle je hrozně dobrej.
jezis uz premyslim co budu o vikendu varit ale uz delsi dobu mam chut na losose se spenatem tak to asi vyhraje ten. co vy poradte...

mihinka (Čt, 3. 4. 2008 - 19:04)

Radano tvoje recepty se mi moc líbí,mám už na něco sladkého šílenou chut,ale ještě chvilku vydržím!až se dostanu na 90 kilo,pak si něco určitě dám!šmakouna jsem si dělala dneska,mám to ráda,a dávám si ho často.dneska jsem si ho udělala se žampiony,rajčaty a paprikou.jestli můžeš,napiš mi prosím nějaký tvůj recept jak si ho děláš.děkuji.
jinak holky já mám k dnešnímu dni 17 kilo dole,takže 95.hurá.

radana (Čt, 3. 4. 2008 - 19:04)

šmakoun je alternativa masa !
Šmakoun vzniká vařením vaječného bílku
neobsahuje tuk, cukr, cholesterol, lepek, gluten http://www.smakoun.cz/ není to špatný a má dobrou funkčnost dávala jsem ho do číny místo masa a nasákne chut koření a zeleniny a sníží se tím hodně kalorická hodnota 100 g má jen 200 kj kuře má tak 600

pro andy (Čt, 3. 4. 2008 - 19:04)

beru taky meridii a mám problémy se napít za celý den a nemůžu na záchod dělá my to velký problém

eva (Čt, 3. 4. 2008 - 19:04)

co je ten šmakoun

radana (Čt, 3. 4. 2008 - 18:04)

jo a šmakouna jste někdo jedl? je to super nízkotučná věc a dá se použít téměř na všechno..

radana (Čt, 3. 4. 2008 - 18:04)

něco sladkého zde máme také ale vypočítané což je velké plus
Tvarohový koláč pro hubnoucí :-) STOB

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

hladká mouka 200 g

radana (Čt, 3. 4. 2008 - 18:04)

holky co takhle nějakej recept trochu vám to tady zaspamuju - jen pro inspiraci jakoukoliv zeleninu můžete nahradit
Pečená zelenina s krabími tyčinkami- STOB

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

200 g krabích tyčinek,
200 g lilku (nakrájejte, osolte a dejte na 20 min vybrečet),
300 g cukety,
300 g papriky,
100 g žampiónů,
2 větší rajčata,
2 lžíce olivového oleje,
česnek (4 stroužky),
cibule(1/2 větší),
bazalka, tymián (nejlépe čerstvé, pokud není tak např. Provensálské koření)

POSTUP PŘÍPRAVY

Postup:
Předehřejte si troubu (na 200 stupňů C). Na teflonový plech dejte 1 lžíci olivového oleje a lilky a dejte do trouby. Mezitím nakrájejte cukety na čtvrtkolečka, žampióny na silnější plátky, papriky na kousky (nepříliš malé), česnek na plátky a cibuli na kolečka. Osolte, přidejte čerstvě mletý pepř, nasekané bylinky, promíchejte a přidejte k lilkům. Polijte druhou lžící oleje. Pečte asi 30 min. Přidejte rajčata nakrájená na plátky, promíchejte a pečte dalších 15-20 min. Nakonec rozložte krabí tyčinky a dejte ještě na 5 min prohřát.

Počet porcí: 4
Energie: 755KJ / 1 porce

Radana (Čt, 3. 4. 2008 - 18:04)

holčiny poslala jsem vám emailem ten jídelníček od havlíčka.

Lenka pro Laili (Čt, 3. 4. 2008 - 17:04)

Ahojíček tak zejtra se snad dostanu k dr. pro tu meri tak na mě mysli ozvu se večer. pa

eva (Čt, 3. 4. 2008 - 17:04)

ahoj čtu vaše příspěvky,beru také meridii asi dva týdny,mám ale menší potíže trpím s hemeroidi a nemohu s toho na vc ale za dva týdny mám 2kg dole

Andrejka (Čt, 3. 4. 2008 - 16:04)

Tak sla jsem kolem sekace a nasla tam kalhoty po kterych jsem zaslintala.Problem je ze jsou o skoro dve konfekcni cisla mensi. Ajajaj:-) Koupila jsem si je i tak. Zatim se na ne jen divam:D doufam ze je brzo budu mit i na sobe:D jinak mi to rozerve srdce!!! :D no holky mam co delat natahnu je tak leda po stehna:))) ok lehce nad kolena:-)))uf uf bude to makanice:)drzte vse co mate ja buudu taky:)

andy pro Janču (Čt, 3. 4. 2008 - 15:04)

mas naprostou pravdu a ve vsem a uz se tesim az na me ten muj bude po 11letech zarlit :-):-):-)mej se krasne .

Gábina (Čt, 3. 4. 2008 - 15:04)

Ahojky klárko,určitě dosáhneš to co si přeješ!!Takže ti nemusím povídat co to byl za mazec,když jsem chodim do práce,fuj včera jsem nemohla ani pomale sejít schody,i jedno patro jsem sjížděla výtahem:-(,no dneska už je to o moc lepší!!ještě teda ani nepokrčím kolena,snad to zejtra bude lepší a o víkendu si dám dácha,už budu chodit jen PLAVAT!!stejně mě to skákání nebaví(je pravda,že jsem se přitom hodně spotila).
Holky,tak rybka měla velkej uspěch i u manžela(ten zdravé věci nemusí:-),o víkendu si udělám vepeřové maso pečené a k tomu špenát(tem mám moc ráda:-)
v pondělí také budu hlásit,takže pa
Klárko,já jsem si dlouho pekla kuřecí stehno bez kůže k tomu cel.pečivo.-)

Reklama

Přidat komentář