Reklama

Meridia

andy pro Danu (So, 5. 4. 2008 - 12:04)

cauky Dani , uz je to s tou hlavou lepsi , to spani , no me to nechybi protoze ja to nejak nestiham pozorovat ,delam na dvanacky takze po nocni spim jako spalek , je pravda co tu holky pisou ze je potreba vydrzet ten tyden a pak ty v. ucinky odeznivaj i kdyz ted mi zas zacina byt zima :-) ale lepsi nez ta hlava , tak Danusko at se ti dari a v pondeli pri vazeni , uz se tesim :-) zatim z toho mam dobry pocit.

bobeš (So, 5. 4. 2008 - 12:04)

Vám taky přeji hezký den.Ahoj

Ráďa (So, 5. 4. 2008 - 12:04)

Určitě se ozvy jak to jde.Jdu kuchtit,ať mě ti moji chlapy nesní hledem! Holky, krásný den!! :-))

bobeš (So, 5. 4. 2008 - 11:04)

Taky tak po první holce jsem šla na původní váhu ,po 2 klukovi mi zůstalo 12kg a u 3 holky mám celkovou váhu 77 kg na výšku 163 podle indexu mám mírnou nadváhu 10.6 kg, před prvním jsem měla 60 proto bych chtěla jen těch 10-15 dolů tak nám přeji hodně zdaru a málo vedlejších reakcí pak napíši jak jsem dopadla.

Ráďa (So, 5. 4. 2008 - 11:04)

Ať sí říkají, co chtějí.Já mám dva kluky, po prvím jsem se dostala hned na původní váhu, ale ten druhej mě zhuntoval. Po 4.týdnech mám asi 6kg dole.Teď celklem dost zadržuju vodu, tak to nevím úplně přesně.

bobeš (So, 5. 4. 2008 - 11:04)

a kolik kg máš dole , vím že někdo prášky odsuzuje ale po 3 dětech mi to nějak dolů nešlo tak to skouším takhle,četla jsem hodně názorů na internetu no je to hrůza jak někteří urážejí ty co si Meridii vemou (že jsou líní sedí jen na zadku,v rakvi ti to bude slušet atd)no hrůza

Ráďa (So, 5. 4. 2008 - 11:04)

Ahoj Bobeš, neboj, je to celkem v pohodě, jen ze začátku to sucho v puse a trochu studený ruky, nic jiného mě nepotkalo.A po 4.týdnech už mě netrápí ani to!!

bobeš (So, 5. 4. 2008 - 11:04)

Dnes jsem začala s Meridii mám trochu s toho srach stěch vedlejších účinků, potřebuji dolů tak 10-15 kg tak doufám že to výjde jaké máte skušenosti vy.

Ráďa (So, 5. 4. 2008 - 10:04)

Ahoj Gábi, můžu tě potěšit, na mě to přišlo už po 4 týdnech s Meri, vkradla jsem se do špajzu a snědla stršímu synovi Diskíta a jednu čokoládouo tyčinku. Asi to ty naše tělíčka občas potřebujou, ale požitek jsem z toho moc neměla a spíš mi bylo šoufl. Navíc mám ty naše ženský problémy, tak se fakt mudím držet, to jsem vždycky vyplenila, co jsem mohla. Dneska jen ryba na vodě a zelenina. Holky nedáme se!! Krásný víkend

Pro Radku (So, 5. 4. 2008 - 10:04)

Radko- problém je právě v tom, že jíš málo, tělo si všechno co sníš ukládá, MUSIŠ ZAČIT JIST abys zhubla !

Gábina (So, 5. 4. 2008 - 09:04)

Ahoj Helčo,tak to jsem ráda,že nejsem sama,já moc sladké také nemusím,ale první co jsem sežrala bylo právě to!!!!!a pak něco slaného,na výčitky prdím,jedu dál,Helčo,ale ty jsi neměla opravdu velkou nadváhu jako já!!!!!ještě chci dolu aspoň 8 kilo!!!!no myslím,že už to fakt půjde pomaleji,ale už si aspoň oblíknu co chci a to je pro mě důležíté.Helčo,asi ti to taky už půjde pomaleji,ale vůbec nešil,protože je moc důležité,že když jsi nebrala Meri jsi NEPRIBRALA!!!!tak to jsi opravdu moc šikulka:-),dneska jsem brouzdala po netu a obvila jsem tam opět zajmavé rady.
Jo děvčátka,našla jsem tam pro ty co máte zácpu,prej starou osvědčenou radu babskou:-)
1lžíčka švestkových povidel a k tomu lžička másla,rozpustit a sníst teplé prej to funguje,děvčátku jdu na kukandu do seku,jo jak hlásili,že bude hnusné počásko,tak hlásím Praha čistá obloha:-) jdu s dětma ven pa

eva (So, 5. 4. 2008 - 09:04)

ahoj tak dnes je to o něco lepší konečně jsem si došla na vc ale pomocí že jsem si musela napařit zadek,ale je to rozhodně lepší než poslední dva týdny.víc sem začala pít a jím více jogurtů,kefírů-ovoce a zeleninu,je možný že to všechno bylo zezačátku že jsem jedla jednou deně uvidíme jak to bude pokračovat

Petra (So, 5. 4. 2008 - 09:04)

Ahojky, přeju všem krásný a hubnoucí víkend :-) Kdo se chce přidat do teamu, ať se přidá :-) ICQ 224745754 :-)

Radka (So, 5. 4. 2008 - 08:04)

Já také beru Meridii už od ledna. Výsledek? Jím míň, a stejně mám dole asi tak 3 kg, což se mi zdá fakt dost málo. Jenže, já vždycky jedla málo a váha se nehnula. Kdysi se mi podařilo zhubnout 25 kg, ale to jsem nejedla skoro nic, tak půl celozrnného rohlíku a 1 bílý jogurt denně.A měla jsem nervy.Starosti přestaly a já začla přibírat. Zírám,co do sebe cpou druzí...Sladké skoro nejím, pouze občas zobnu,z vepřového je mi špatně-bůček jsem neměla ani nepamatuji.Knedlík mám tak 2x do roka..A co s tím? Fakt je, že mám málo pohybu, jsem hodně u PC.To bude asi tím.Ale Meridia mi moc nepomáhá.

Helča (So, 5. 4. 2008 - 08:04)

Ahoj Gábi,
ty pevnou vůli máš, O tom není pochyb. Tohle co se ti stalo, to se mi stalo asi jednou, ale moje tělo asi potřebovalo sladký, protože já šla na čoko, pičkoty a takový věci. Ale proč to tomu tělíčku nedat, vždyť už ho trápíme takovou dobu. Tak když to potřebuje tak mu to dáme.
Gábi ty jo, 27 kg to je fakt super:-) Moc ti gratuluji. Na to že jsme začali nastejno tak já mám dole 15 Kg. Je pravda, že mám Meri 10, ale fakt si dobrá.
Tak ať ti to jde doře až do cíle....
A Vám všem HOLKY taky přeju co největší úbytky, ať jsme v létě HUBENÉ. Pa Pa Helča

Gábina (So, 5. 4. 2008 - 07:04)

Ahoj holky,tak Vám musím napsat co se mi včera přihodila,abych uvedla holky co mě neznají do obrazu,Meri beru od2 ledna,vždy dodržovala dietku,mám dole něco přes 27 kg:-)fakt jsem spokojená,ale teď to příjde!!!!
Včera ohromná krize,odpoledne jsem tu sežrala co jsem tu našla!!!!No když jsem žrala paráda uleva,ale pak hroznej mazec,nebylo mi vůbec dobře!!!!!
Takže,dnes a možná zejtra nežeru,musím se potrestat!!Už se Vám to taky někomu stalo?Spíš se ptám Vás co berete Meri dlouho,jestli máte něco podbného!!Kurňa mě to tak teď štve,ale asi to tělo potřebovalo,jak si to nedovedu vysvětlit,Myslím,že pevnou vůli mám,no nevím,holky díky za názory pa G

Gábina (So, 5. 4. 2008 - 06:04)

Eva,Ahoj Evi,jediná moje rada jen dojdi na chiru ať it je odstaní,moje segra na tom byla a jen poho

zdendula (So, 5. 4. 2008 - 06:04)

Tak je sobota a já jsem po dvanáctce a místo abych spala tak tu blbnu v kuchyni.Prostě né a né spát.To mě zničí-tak alespon čtu vaše příspěvky a říkám si jak jste dobré a jak jste v pohodě.Tak se držte šikulkyHezký den

Blána (So, 5. 4. 2008 - 02:04)

Ahoj Jájo,taky jsem tady poprvé,meri beru od čtvrtka a moje proporce taky nic moc--170cm -97kg.Tak bych byla ráda kdyby jsme se podporovali při tom našem hubnutí.DÍK

Andrejka (So, 5. 4. 2008 - 00:04)

Jo a a kolik jsem zhubla nevim pac jsem nemela moznost vazit se asi tejden:) Ale nosim uz Kalhoty ktere jsme si koupila asi tak dva mesicu dozadu v sekaci (nenosila jsme je pac bol kapanek male) UZ NEJSOU!!!!

Reklama

Přidat komentář