Reklama

Léčba přístrojem Zapper

Návštěvník (Út, 18. 9. 2007 - 14:09)

Celková úspešnosť liečby onkologických ochorení tzv. klasickými metódami, t.j. chemoterapiou a rádioterapiou je však iba do 20%, a to ešte za predpokladu, že onkologické ochorenie bude podchytené včas, teda najneskôr v štádiach I. a II, teda v štádiach klinicky operovate?ných

mirek (Út, 18. 9. 2007 - 14:09)

řejmě jste se zapomněl podívat na zdroj těchto informací.Kdyby tenhle článek a zdroj uveřejnil prezident lékařské komory tak byto už asi takový nesmysl asi nebyl žeano.Vy pořád asi ještě nechápete že tyto informace byly pouze přetištěny.Někomu to trvá déle,chápu.

takže zdroj
Prameny a odkazy:
Zemřel ministr kultury Pavel Dostál (idnes)
Článek Giftkur ohne Nutzen v německém týdeníku Der Spiegel (4. 10. 2004) - online pouze za poplatek
Kniha Chemotherapie fortgeschrittener Karzinome von Ulrich Abel
Článek Keine Angst vor "Chemo" v časopise FORUM Gesundheit, 1/2004
Chemotherapie aus ganzheitsmedizinischer Sicht (Zusammenfassung

Návštěvník (Út, 18. 9. 2007 - 14:09)

Boze muj jeste pan Pacan, ktery tvrdi, ze umi vylecit i DM1,jak to asi dela? fakt to je ten pravy expert na vse..no a pak se divte, ze ma alternativa spatnou povest, treba prave diky takovym Pacanum, kteri tvrdi nesmysly..

Návštěvník (Út, 18. 9. 2007 - 13:09)

To jsou nesmysly, fakt, kdyz doktori stavkujou, tak asi nedelaji narocny operace, ne..jejda fakt mrknete na nejaky statistiky treba na SVOD, ja chapu, ze treba nejste v matice moc silni, ale prece jen co je moc to je moc. ..vzdyt to jsou strasne hlouposti, ktere tu nekteri plodite...proc ma slovo alternativni u nas spatny vyznam? protoze se u nas do toho dali z valne casti podvodnici, tak proto..tento nazor asi vznikl prave diky tomu..

mirek (Út, 18. 9. 2007 - 13:09)

http://www.tiborpacan.cz/cz/chemoterapie.html

mirek (Út, 18. 9. 2007 - 13:09)

cit.-

mirek (Út, 18. 9. 2007 - 13:09)

http://www.beta-glukan.cz/nemoci-v-souvislostech-a-jejich-priciny/

mirek (Út, 18. 9. 2007 - 13:09)

taky zajímavé-
http://www.metabolicketypy.com/ruzne_1.htm

mirek (Út, 18. 9. 2007 - 13:09)

Rakovina je druhou nejčastější příčinou smrti, ale podle lékařů se zřejmě brzy stane jedničkou. Vždyť ve světě jsou každoročně zjištěny tři milióny nádorů, z nichž 2,2 miliónu své nositele zahubí. Nejčastější je karcinom tlustého střeva, žaludku, jater, slinivky břišní a jícnu. U nás převládá karcinom tlustého střeva, který je běžnější než kdekoliv jinde. "Vzestup počtu nádorových onemocnění je způsoben větším počtem rizik, od genetických vlivů po kouření a stres," tvrdí Zdeněk Dienstbier, předseda Ligy proti rakovině Praha.

Tak nevím,asi ta léčba nefunguje tak jak tvdí anonym.Anebo?

Návštěvník (Út, 18. 9. 2007 - 12:09)

"Spolčení lékaři dokázali zablokovat přístup k novým způsobům léčeni daleko víc, než kterákoliv jiná skupina." Prezident Jim Carter

Měsíc, v němž stávkující kanadští lékaři prováděli jen "nezbytné základní úkony", se zapsal do statistiky zcela nečekaným způsobem:
úmrtnost pacientů v tomto měsíci poklesla o 40 procent...

af (Út, 18. 9. 2007 - 12:09)

hehe, autor se neseknul crafte, ale to není mpodstatné, proč ksakru ty komerční udělátory makají na těch 30-ti kilech???
...alias je někde potvrzeno že těch 30 kilo je to pravé, nebo je to firemní šaškárna na tahání peněz???

...a když, tak jaké frekvence a jak silné výstupní napětí je to co vede k cíli = účinek

af (Út, 18. 9. 2007 - 12:09)

no v Africe se původní kmeny dodnes dožívají kolem 30-ti let a žijí tradičním, přírodním životem = lovci+sběrači, nebo pastevci...

pro Mirka (Út, 18. 9. 2007 - 10:09)

Kupodivu, coz asi zrejme nevite, v zahranici vychazeji o altern. normalni dokonce impaktovane casopisy citovane na med pub.Pohledejte v med pubu. Tj. i alternativni metody se daji normalne testovat atd. Osud je snuska silenych blbosti, nema cenu hovorit..ja nemam s lekari tyto spatne zkusenosti, pokud vubec.. chodim k dobrym lekarum..nevim co maji vasi znami za nemoci, takze opet nema cenu hovorit..hlavne vzdyt si chodte kam chcete, delejte si co chcete, alespon bude lekaru mene pacientu, jiz ted je zubaru, onkologu a nakonec i obvodaku nedostatek..v civilizovanych zemich se proste veci skutecne testuji, rada veci zde beznych je trestna, neni mozne prodat chudakum kazdou kravovinu a pak se jiím vysmat.. proc asi probuh myslite, ze ti zahranicni borci se nahnali prave k nam? vzdyt my jsme takove evropske smetiste i co se tyce alternativy..
1 lek na rakovinu nikdy nebude, jde o desitky ci stovky zcela odlisnych chorob, ale uspesnot se zlepsuje kazdym rokem a to velmi..Napr. Hodc. chor. byvala smrtelna z cca 90 procent, dnes se naopak 90 pr. lidi vyleci atd..

Craft (Út, 18. 9. 2007 - 10:09)

Riskantní léčba rakoviny je každá, ale všechny jsou méně destruktivní než ona chemoterapie, kde nikdo z doktorů vám stejně nezaručí výsledek.
K té stravě, s tím souhlasím, ale je potřeba si uvědomit, že i ona dnešní zelenina a ovoce má velmi pramálo potřebných živin, naopak obsahuje nemálo různých chem. látek z postřiků, takže v konečné fázi tím akorát zaplníme žaludek a získáme vlákninu. Již z daleka zemědělská půda neobsahuje tolik stopových prvků a minerálu, takže je potřeba je tělu dodat i v jiné formě nejlépe koloidní. Takže pokud si někdo myslí, že všechny potřebné živiny tělu dopřeje pouze stravou, byť zeleninou koupenou v marketech je naivní.
Tak jsme si to vyříkali a vracím se k tématu.

Někdo tady uváděl zapojení s obvodem 8038.
Problém je v tom, že dle katalogového listu je XR8038 pouze do 200kHz a ICL 8038 do 300kHz, takže autor se v popisu rozsahu očividně seknul, když uvedl až 1MHz.
Zajímavější je již obvod MAX038 - u nás těžko k mání a nebo trochu obstarožní XR2206, který je lehce k sehnání za nízkou cenu a má rozsah až do 1MHz.

Craft

mirek (Út, 18. 9. 2007 - 09:09)

Anonym-Pokud mate nejaky rozumny odkaz, dodejte, treba i nejaky zahranicni alternativni casopis, ale slusny, blbosti fakt ne.
Jak chcete rozeznat blbost a slušný názor,Kde je hranice.Ku příkladu Osud většinou přebírá články z jiných servrů.Jak chcete poznat rozdíl-co když to blbost není.
Já mám čím dál větší pocit že oficiální medicína je ta alternativní.Každé 3 roky slyším a čtu v médiích že medicína našla další lék na rakovinu-obrovská sláva -kde jsou ty léky?-no prostě nejsou a nebudou!Kdy jste byli naposledy u Lékaře.Co vám řekne když si na něco stěžujete.Slyším to skoro pořád od svých známých-posílají vás z vyšetření na vyšetření a na nic většinou nepříjdou, a pak už většinou zoufalí lidé hledají alternativu.Vím to,protože jsem taky chodil k jedné léčitelce a stěma lidma jsem o tomhle hovořil.A chodili tam i lékaři-jak je to možné že jim medicína nepomohla!!!
Teď čekám otázku kde mám na to důkazy-Já ale papírové důkazy nepotřebju, já jsem to zažil!

pro MOntyho (Po, 17. 9. 2007 - 22:09)

Mate nejaky odkaz na to odstraneni kamenu? Rozumny, ne Osud a podobne blbosti..
S dedicnosti to je slozite, nechci to tu rozebirat, ale treba cysticka fibroza (pomerne casta) vznikne setkanim 2 zcela zdravych nosicu, v zahranici se to jiz nekde testuje ( pro zastance AM- testuje to klasicka medicina), jinak onemocni myslim 25 procent potomku, ted presne nevim
rada dalsich nemoci je dedicna tak podivne,nemoci ktere uvadim tj. DM1, UC,Bechterev,RA atd. se nekdy v rodine vyskytuji, nekdy vubec ne...
Crohn a UC- vyzivou se daji ovlivnit, konec koncu jde o onemocneni strev, ale uprimne receno uplne vyleceni tj. vcetne dukazu na zaklade lab. vysetreni?? Bohuzel zrovna zde na doktorce jsou pripady, kdy se lide dali ukolibat uspechem prave alt. lecby- vyzivy, prestali brat klas. leky a nemoc pak propukla zcela tvrde a naplno..u DM1, RA ani RS asi vyziva nezmuze zcela nic....
Co se tyce vyzivy i tech vseobecnych pravidel clovek slysi tolik, odlisnych, meni se,navic clovek ma praci, rodinu, konicky atd. a nebude svuj zivot venovat neustale sledovani kdy ji, co, jak dlouho travi atd. Pokud mate nejaky rozumny odkaz, dodejte, treba i nejaky zahranicni alternativni casopis, ale slusny, blbosti fakt ne...Fořt je predni cesky alt. odbornik na vyzivu, ale stejne na konci jsou nejake jeho vyrobky, Tureček ( Vyziva + reiki)- no najdete si ho, nechci to komentovat, Jonas- cisti cisti :-))). ... ale neverim tomu,ze si nekdo vyleci rakovinu treba prsu ci prostaty vyzivou...resp. jen !!vyzivou....jak by ta biologie zapracovala? Co by to zhoubne bujeni zastavilo? Opet by to chtelo nejakou overenou studii....
mj. proc je u nas jeste vice podvodniku v alternative nez jinde: mame spatne zakony,stahuji se sem podvodnici z byvaleho SSSR a naopak z USA, media davaji prednost malo soudnym clankum o alternative, mame slabe spotrebitelske organizace a navic alespon po revoluci byli ruzni lecitele apod. postaveni na roven disidentu, tot muj nazor. No a to vse prispelo k absolutne nesoudnemu prijimani ruznych podvodniku...

Monty (Po, 17. 9. 2007 - 19:09)

Odkaz ktery uvadite zminuje rozpousteni kamenu. Je pravdepodobne, ze se obtize po nejakem case znovu objevily. Mnohem snazsi, levnejsi a predevsim mnohem ucinejsi je kameny primo expelovat, tj. mirne rozpustit, uvolnit zlucovody, a vyloucit kameny.

Co se tyce dedicnych chorob, to je naprosto jina zalezitost. Nicmene za 1. skutecne zdravy otec a matka nesplodi nemocne dite; za 2. dedi se spise predispozice, sklony k onemocneni, nez onemocneni samo. 3.opakuji, ze lekem neni strava, ale regnerativni schopnosti organismu.

Vami uvedene "lecitele" neznam a nikdy jsem o nich neslysel. Proto nemohu hodnotit co doporucuji.

Z UC se pouze za pomoci stravy vylecil clovek ktereho osobne znam, a neni jediny. Vyleceni,z UC po spravne provedenem pustu a nasledne zmene jidelnicku neni vyjimkou, ale spise pravidlem.

Napsal jste: "dobrou stravu nepovazuji za medicinu ani klasickou ani alternativni" .Ja take ne. Takova strava umozni organismu aby se vylecil. Coz je samozrejme alternativni pristup k leceni nemoci.

Strava je individiualni zalezitost, ale existuji samozrejme obecna pravidla, ktera by, u aspektu tak zavazne ovlivnujiciho nasi kvalitu zivota, mela byt kazdemu znama, ale nejsou. Jako napr. jake druhy potravin se jak dlouho prumerne travi, jake procesy ke svemu traveni potrebuji, co se deje v organismu, kdyz do nej date inkompatibilni potraviny, ktere potrebuji k traveni opacne procesy, jak reaguje telo na cizorode latky, atd.

Napsal jste: "Kdo by to mel byt" - Kde se lide uci? - ve skole:-)

pro Montyho (Po, 17. 9. 2007 - 13:09)

http://www.zdrava-rodina.cz/med/med0201/med0241.html

kameny rozpousteni klasicka studie

pro Montyho (Po, 17. 9. 2007 - 13:09)

a jeste- nektere druhy rakoviny jsou bohuzel dosti dedicne...takze jist muzete jak chcete...

pro Crafta a Mo (Po, 17. 9. 2007 - 13:09)

pro Crafta - jste ponekud nevyrovnany, navic nemate pravdu, prectete si nejakou diskusi ohledne Jurkovice, proc tem lidem ty leky zbyly.:-(( No nic,ja pokud dostanu rakovinu, volim klasickou lecbu, Vy si delejte co chcete, vzdyt pravo odmitnout chemoterapii ma kazdy. Navic pokud mi je znamo tak p. Jurkovic stejne ze zdravotnich duvodu vubec nebere pacienty.Opravdu by mne zajimalo, kolik prokazatelne!!! tech lidi rakovinu zvladlo za pomoci jen alternativy, vite ono se malokde tak lze, jak v alternativni medicine. To ze mne nazvete ignorantem, na faktech nic nemeni. statistiky prece udavaji obdobi po ruznych casovych obdodich, obvykle 5, 10 let, takze ...
to Monty - jiste strava je zaklad, to je jasne. Lec prohlednete li tisic zdroju, najdete tisic nazoru. Zcela si odporujicich. např. na jedné straně Petr Fort, na druhe treba lecitel Turecek, na treti Jonas atd... zelenina tu zdrava tu ne, ovoce to same, mleko atd., jednou vse syrove, jindy vse varene, tuny rajcat, tuny zrni...Navic jak dobre pisete: "V alternativni medicine je obrovske mnozstvi podvodniku a v CR je to, nevim proc, snad jeste vetsi procento nez kde jinde v civilizovanem svete." Takze za radami ohledne zdrave vyzivy stoji casto (vzdy?)nejaky zajem prodat to ci ono....navic nemoci, ktere ja uvadim a pro ktere dle meho alternativa nema bud zadne reseni ci zcela minimalni jako je DM1, RA, UC apod. nemaji se stravou nic spolecneho. A tyto nemoci zacinaji byt velky problem!!!To ye si spatnou stravou znicite zlucnik, je pravda, to ze nektere !!!!pouze nektere druhy kamenu jdou rozpustit, opet pravda ( jine ale ne).To ze vetsina populace u nas ji moc, nekvalitni stravu, neodpovidajici telesne namaze atd. je samozrejme pravda. Staci se podivat. Ovsem uprimne receno, kdo je ten, kdo ma pravdu? Asi si nerozumime, ja totiz dobrou stravu nepovazuji za medicinu ani klasickou ani alternativni. To je proste strava. Ja pro sebe volim smisenou, dost zeleniny, mene masa, vino cervene :-))..a rozdil mezi castkou odvadenou na me zdravotni pojisteni a cerpanou je nekolik desitek tisic Kc rocne. Zatim.Muzem samozrejme jeste mluvit o sportu atd. Takze nakonec, kdo je ten kdo....."ale ucil nekoho z nas nekdy nekdo jak se spravne stravovat? " kdo by to mel byt...

Reklama

Přidat komentář