Reklama

Co vede muze k tomu, aby podvadeli?

Návštěvník (So, 6. 1. 2007 - 23:01)

a jeje,zase se sem nakýbloval nějakej bejčí úchyl,kterej si spletl diskusní stránky

Návštěvník (So, 6. 1. 2007 - 05:01)

Hleda se velmi stedre obdareny cerny byk na pareni 47 lete mazelky. Manzelka bude tehotna 8 tydnu a pak bude mit potrat, manzelka chce nosit cernochovo dite dokud je plodna, manzel bude sedet v rohu a divat se, je nutny chlap s alespon 20 cm curakem a pobyt pres noc je mozny, tohle neni pro chlapi co chteji rychlovku, je nutny ten co to dokaze delat opakovane a bonusem by byl zdatny strikac, manzelku vzrusuje hruby sex a jeji a manzelovo ponizovani je nutne, musi byt ponizovana za vysici kozy a vytahanou kundu, Byk nesmi byt homofobni protoze manzelka chce videt manzela jak lize bykovi curaka a zavadi ho do jeji kundy, rovnez manzel ocisti zenu po kazde ejakulaci. (pozn: je tim mineno ze ji vylize kundu od cernochova semene). Jeji kunda, zadek a pusa jsou k dispozici ale prosim strikejte ji do kundy aby se zvysila sance otehotneni.
Kdyby neotehotnela pri prvnim setkani opakovane souloze jsou k dispozici a byk ji muze mrdat bez ochrany po celou dobu 8 tydenniho tehotenstvi. Mame trochu zkusenost jelikoz manzelka byla pred par lety omrdana 11 chlapy ale nikdy predtim nemela cernocha.
Prosime vsechny byky aby poslali fotky a email a jak jste zkuseni, hledame cerne byky mezi 17 - 40 lety z mistni oblasti.

eva pro lídu (Pá, 5. 1. 2007 - 23:01)

hezky napsaný,ale bohužel ne vždy to má takový happy end jako u vás
někdy nad některým zlým marně přemýšlím k čemu by mohlo být dobrý

Nezávislý čtená (Pá, 5. 1. 2007 - 19:01)

Co vede muže k tomu, aby podváděli?
Ale to je přece jednoduché, jsou to ženy.

Lída (Čt, 4. 1. 2007 - 12:01)

lidé - jak ženy, tak i muži - si často nedokáží otevřeně promluvit o tom, co se jim v sexu líbí a co by popřípadě chtěli vyzkoušet. Myslím si, že to je hlavní důvod nevěry. Ze zkušenosti vím, že je to pravda...
Já jsem třeba chtěla dělat věci u kterých jsem si nebyla jistá, že by se partnerovi líbily - on byl na tom stejně. Dopadlo to tak, že já byla nešťastná a on mě podváděl.
Dnes spolu děláme všelijaké skopičiny a náš vztah se změnil (k lepšímu).
P.S. stálo to teda mraky úsilí - hlavně začít znovu důvěřovat, ale když se lidi mají doopravdy rádi, tak to jde a nakonec si třeba i řeknete - všechno zlé je pro něco dobré....

Návštěvník (Čt, 4. 1. 2007 - 12:01)

Jasně v teplákách jsou krásný všichni.

I. (Čt, 4. 1. 2007 - 10:01)

Ona ta kolegyně, co v práci ukazuje tangáče apod. doma třeba taky chodí v otahaných teplácích. Stejné je to i u mužů - před cizími podrží dveře apod., doma si v pohodě ulevují.
Asi je něco jiného se scházet potajnu 1 - 2 x týdně na hodinu anebo spolu třeba 20 let žít. To už záleží na každém, co si vybere. Mě třeba někdy zaujme nějaký muž (ne že bych hned myslela na sex) a tak fantazíruju, jaký je asi doma, v soukromí. Výsledek - jsem 16 let věrná, ale nejen kvůli tomu faktazírování.

Návštěvník (Čt, 4. 1. 2007 - 07:01)

Když vidím manželky mých přátel,tak se jim ani nedivím.Většinou jsou to uvadající satorie.A ženy taky podvádí dokonce prý víc jak muži.

eva (Čt, 4. 1. 2007 - 03:01)

někdy vznikne nevěra kvůli starým teplákům,ve kterých se doma žena producíruje a nepečuje o sebe,někdy je to letitým stereotypem,někdy se sexuální nespokojeností s partnerem,někdy povahou muže lovce,někdy ženy nymfomanky a tak různě.jistý je ale to,že dnes to už šuká(pardon) jedno přes druhý z různých důvodů a věrný partnery by už dnes mohli ukazovat v rezervaci.

Návštěvník (St, 3. 1. 2007 - 22:01)

Tak podvede,to je snad jasné.

????? (St, 3. 1. 2007 - 22:01)

a co ked sa zena prestane o seba starat pribera, chodi po dome v teplakoch tak co potom ak vam zacne nadbiehat kolegina z prace
ukazuje vam nove podvazky , tangace atd.

tíví (St, 3. 1. 2007 - 22:01)

pro šotek: tomu věříš? takovej je asi vadnej, nebo to umí dobře skrývat

Nikol (St, 3. 1. 2007 - 22:01)

Nevím, zda si pamatujete na můj příspěvek o prolhaném milenci, ale nikdo se ještě nevyjádřil k tomu, zda si myslíte, že by se to ta jeho měla dovědět nebo ne.Myslíte si, že nevěra se dá tři roky doma utajit? Pořád nevím, ví to, neví to?Patřilo by mu to, aby to prasklo, ale ona za to nemůže, lže jí nejspíš jako mně.Před pěti lety se prý kvůli ní rozvedl se svou bývalou manželkou, teď jí dělá to samé.Hajzl! A já jsem káča, protože to s ním nemám sílu ukončit.Díky za rady, vaše příběhy a povzbuzení.

šotek (St, 3. 1. 2007 - 20:01)

opravdu chlapy jsou v tonto ohledě jiní skoro všechny ženy čekají že je bude chlap milovat až do konce života ale bohužel ja jsem vdaná skoro deset let a sveho manžela stále miluji a kdyby si našel nějakou milenku tak bych se stoho těžko dostavala ale myslím si že jsou i muži věrný celí život a doufam že jích je více

Návštěvník (St, 3. 1. 2007 - 19:01)

tak to byla jistě jedna z těch z Perlovky,co?

Fanda (St, 3. 1. 2007 - 19:01)

Mě k nevěře vedla máma,vždycky mě říkala Fando co nevyleze na strom a před tebou neuteče to ošukej!Tak se podle toho řídím.

petr 73 (St, 3. 1. 2007 - 17:01)

nevěra u mužů je dost častá,záleží jak je ten chlap silná osobnost,jak má svoji partnerku rád,jak si jí váží atd.atd.já jsem s manželkou 9 let a nikdy jsem jí nebyl nevěrný(příležitostí bylo až až-jsem muzikant a ožralí žennský tak to je síla) a jak jsem dopadl? manželka ode mě před 2 měsíci odešla k rodičům:tak že jsem měl ženský souložit a souložit

Martin (St, 3. 1. 2007 - 15:01)

Když to tady čtu, tak nechápu, kde se v lidech bere ta naivita a důvěřivost. Litovat se můžete maximálně po jednom takovém zážitku. Kdo naletí vícekrát, tak je hlupák.

eva (St, 3. 1. 2007 - 12:01)

ja si myslim,ze my zeny bychom se take tak chovaly ale nemuzeme,protoze se musime starat o deti a nemuzem litat od jednoho chlapa ke druhemu,kdyz se nam neco prestane libit tak,jak to delaji chlapi.

Návštěvník (St, 3. 1. 2007 - 12:01)

Když nevěra ,tak nevěra.Ale proč musí chlapi lhát na všech frontách.S jednou se vodí za ručičku a s druhou souloží?Mám pocit ,že si pánové, některé druhy nefér chování vzali jako vzor,o kterém si myslí,že jenom proto ,že jsou "z Marsu",tak toto jednání nesnižuje jejich charakter.Takže lžou ,aby si mohli co nejvíce užívat,měli super servis a my blbky jim věříme.

Reklama

Přidat komentář