Reklama

Co vede muze k tomu, aby podvadeli?

Návštěvník (Pá, 4. 7. 2008 - 23:07)

Až budou baby řádně hulit(polykat),nebudou mít chlapi potřebu podvádět!Aby bylo jasno!

mirabel (Pá, 4. 7. 2008 - 11:07)

Jinak přemýšlela jsem o tématu této diskuse - nečetla jsem jí celou, takže možná budu psát, co tu již někdo řekl. Myslím si, že chlapi prostě mají touhu smočit si ho i někde jinde než pořád u té svojí doma. Je to v nich, možná ve všech. Mají potřebu lovit nové a nové samice a dokazovat jim, že oni jsou nejlepší samci. Někteří z nich tomu celý život úspěšně odolávají (a smekám před nimi), jiní prostě skočí na všechno, co se jim namane, někteří prostě jenom jednou ulítnou třeba pod vlivem alkoholu. Můj přítel se přiznal, že tu touhu v sobě má. Já ho z jeho mužského pohledu chápu, ale z pohledu mého, jako ženy, je to pro mě naprosto nepředstavitelný a ta představa mě bolí.

mirabel (Pá, 4. 7. 2008 - 11:07)

Pro Libora a jemu podobné: To je sice hezký, že se kurvíš jen jedné, ale zase kdybys jí řekl,kolik jsi jich přeřízl, tak jí to složí. Zato ty tvoje milenky mohly mít každá třeba jenom tebe, takže byly nevěrné jenom s jedním. Takže co je hořší 22 milenek nebo 1 milenec. Kdo se kurví víc?

Genderka (Ne, 29. 6. 2008 - 00:06)

Na to vůbec neber zřetel,Báro,další z vypatlanců,kteří si myslí,že hezká ženská,a pozor,kterou si dlouho vybírá,nemůže být nemocná,už toto mi stačí k tomu,abych se primitivem uvažujícím tímhle způsobem vůbec nezabývala,chudák jeho polovice a vypatlaná makovice!

Ilor to Bára (So, 28. 6. 2008 - 21:06)

Já se kurvím jen jedné,ale těch 18 je nevěrných svým mužíčkům a tak co je teda víc 1 nebo 18?
Řekl bych že by jsi taky potřebovala napojit na centrální mozek aby jsi to pochopila.
Ale ty už jsi asi v posledním stádiu a tak bys musela být napojena horní otvor

Návštěvník (So, 28. 6. 2008 - 21:06)

tak,tak

BÁRA (So, 28. 6. 2008 - 21:06)

No to čumim,ty si jich měl už 22,ale podvádíš jen jednu a ženský se kurvěj víc než ty?To je skutečně originální obhajoba,takovej žvást může napadnout fakt jenom chlapa a to pořádně vygumovanýho.

Návštěvník (So, 28. 6. 2008 - 08:06)

debile!

Libor to Gender (So, 28. 6. 2008 - 03:06)

Co to tady meleš za nesmysly.Já si nemusím zvedat sebevědomí to mi zvedne milenka a stará.A ještě ony za to platí né já ty huso.Co se týká těch chorob tak to nehrozí proto že si dlouho a dobře vybírám.Když to tak spočítám tak já jsem nevěrý jen jedné,ale ty husy co jsem sbalil tak těch bylo už dvacet dva a z devadesáti procent vdaných.Tak že vy se kurvíte více než já.
Víte co stačí ženě k nevěře?Né?Tak já vám to teda povím.Není to délka sebevědomí,láska,dobrodružství,romantika a vášeň.Je to kanape.Když jste v místnosti samy a je tam kanape tak hned máte nohy do praku.

Genderka (Pá, 27. 6. 2008 - 22:06)

Totiž,chlapi si jiným způsobem nedokážou zvýšit sebevědomí a cítit se potřebným a chtěným.
Jenže takových,kteří si i tu chvilkovou přízeň musejí kupovat,těch je mi líto.Ještě víc je mi líto nevinných manželek,které jsou nakaženy vlastními manžely.Se zažitým stylem morálníní odpovědnosti českých mužů polovina republiky "spolehlivě" vymře na AIDS.

milenka (Pá, 27. 6. 2008 - 21:06)

Vsichni podvadime.. Je v tom kouzlo dobrodruzstvi, touha po vasni, po necem, co nam chybi.. a prinasi nam to spoustu trapeni. Aspon nam, zenam. Muzi jsou lovci, potrebuji rozproudit krev. Manzelky, pochopte, ze to, ze jsou s vami, je vyhra. Ze si obcas odskoci, nic neznamena. Zase se vraceji k vam, s lehkym pocitem viny, zvednou si sebevedomi a vam to muze jen prinaset pocit, ze vy jste ty jedine, ktere si ho k sobe privazaly. Ale stejne mi asi nebudete rozumet..

Iveta (Pá, 27. 6. 2008 - 11:06)

chlapi podváděj, ale ženský jsou světice, co? Je ale zvláštní, že se ty podvody vždycky provádějí se ženskou a pochybuji, že by se vždy jednalo o nezadanou. Myslete, blbky!

maceška (Pá, 27. 6. 2008 - 11:06)

A pokud jim nic nechybí, tak si stejně něco najdou, protože muž není monogamně založený.

i. (Pá, 27. 6. 2008 - 11:06)

Vždycky aspoň něco někomu schází. Nebo je někdo takový, kdo je úplně se vším spokojený? To neberu jako důvod, jedině, když těch důvodů je už opravdu hodně.
To, že zrovna není všechno jak bych chtěla, neznamená, že hned skočím někomu do postele.

qwertyst (Pá, 27. 6. 2008 - 10:06)

Muži podvádějí, když jim doma něco schází.

prcekbi (Po, 12. 11. 2007 - 13:11)

to je snad jasny jejich neustala nadrzenos!

__utmb=48467763 (Po, 8. 1. 2007 - 14:01)

Předchozí odpověď je mířena na ten příspěvěk toho prasata, že hledá pro svou partnerku byka.

Návštěvník (Po, 8. 1. 2007 - 14:01)

Jsem sice chlap, ale po tomhle příspěvku jsem se musel jít vyzvracet. Sakra chlape, ty seš úchyl, vylizovat po někom spermie. Děláš ze své partnerky kurvu. To tě vzrušuje? Dám ruku do ohně, že to chceš jen ty. Pokud bych opravdu musel strkat ruku do ohně, tak jste čuňata oba.

Blíženci,Ryby,V (Po, 8. 1. 2007 - 13:01)

Dotaz:
Vážený pane hejtmane,
dovolte mi touto cestou upozornit všechny arogantní kuřáky(jiné než arogantní neznám), že jsou arogantní především k sobě, následně pak ke svému okolí. Totiž zn. GOLEM, což je balený sypaný tabák, kteří si dost kuřáků kuppuje pro balení cigaret,není určen ke kouření! Tato informace je přímo na obalu výrobku, určeného k vykuřování skleníků, uvedena, ale kuřáci ji naprosto přehlížejí, a kupují tento snad nejlevnější, chemicky neupravovaný tabák, kde je nejvíce svinstev,ke kouření! Důsledkem kouření tohoto doslova HUMUSU je zrychlené chátrání jejich tělesného i duševního zdraví(pokud nějaké vůbec mají)a zrychlené stárnutí!Myslím si, že výrobce by měl zohlednit tyto skutečnosti a tento dosud nejlevnější tabák náležitě zdražit! Dodávám, že předpokládám, že Vy, pane hejtmane, nejste kuřák, vyhlížíte poměrně inteligentně, dodatečně se tedy omlouvám za tuto informaci, ale je myslím třeba o tom hovořit. Jde o zdraví nás nekuřáků, kteří nedobrovolně musíme dýchat všechny ty jedy, kteří tito aroganti vyprodukují kouřením. Děkuji a s přáním dlouhého života a pevného zdraví se louří Lenka, Havířov, nekuřačka

Návštěvník (Ne, 7. 1. 2007 - 11:01)

vysledok nizkeho IQ

Reklama

Přidat komentář