Reklama

Co vede muze k tomu, aby podvadeli?

mirabel (Út, 8. 7. 2008 - 09:07)

To Resitel: jenže život by měl podle mě být i o nějakých hodnotách a ne jenom o konzumu a o tom, že si chlap může dopřávat další a další modely aut a nové a nové mladší a krásnější partnerky.To potom opravdu spíš svědčí o tom, že si sám sobě potřebuje něco dokazovat, třeba to, že je ještě statný a okouzlující samec :-)) Ano, ve stáří pravděpodobně bude moct vzpomínat, kolik krásných ženských měl, kolik jich dostal pod sebe, ale co bude dělat, až bude už v letech a jeho poslední krásná mladá partnerka ho taky upgraduje, protože si najde mladšího samce?
Nechci na nikoho útočit, jen říkám svůj názor :-). Bohužel je to ve společnosti nastavený i tak, že když si starší chlap stále hledá mladší a mladší krásnější ženy, tak je borec, všichni ho plácají po zádech, jak je dobrej. Nemusí být vůbec hezkej, může bejt plešatej, břichatej, ale hlavně, že má třeba postavení (nemyslím teď to v kalhotech), peníze, prestiž. Jeho vrstevnice už společnost jaksi odsouvá do pozadí, přisuzuje jim role hodných babiček a kdyby si taková čiperná "babča" pořizovala nové a nové, krásnější a mladší milence, všichni by si klepali na hlavu.

milos (Út, 8. 7. 2008 - 09:07)

Resitel:
no ale ja som to s tymi autami myslel tak, ze ked mam mercedes, nezlaka ma ziadne ine vozidlo. Nezniesol by som sklamanie, ze presadnem, vyskusam a budem sa aj tak vracat k mojmu mercedesu s pocitom, ze druhe vozidlo nestalo za vela. Iste uznas, ze ked si zvyknuty na standard mercedesu, mozes skusat akekolvek ine vozidlo, kvalitativne lepsie tazko najdes.
Ano, auta mozes prikupovat kolko zvladnes. Mozes ich dokonca parkovat vedla seba - ALE nijako tym neublizis ani jednemu zo zucastnenych "kusov" svojho autoparku a v konecnom dosledku ani Ty nebudes mat "trpky" pocit, ked presadas z jedneho do druheho.
Ale aj tak si myslim, ze partnersky zivot je s tymto velmi slabo porovnatelny uz len preto, ze auto rokmi straca na cene, je ojazdene, vychadzaju nove - lepsie modely... s partnerkou to mam ja nejak opacne :-) Cim dlhsie sme spolu, tym si viac rozumieme, a tym je kazda oblast nasho spoluzitia lepsia. Samozrejme, na to treba podobny pristup z oboch stran - to sa ale pri stratenej dovere asi neda. :-)
Lesk a prestiz? to je presne to, co som uz pisal. Chlapska jesitnost a potreba si vzdy nieco dokazovat. Prestiz, uznanie, motivacia to su veci, ktore sa daju ziskat aj inak ako ublizovanim milovanej osobe. Posledna tvoja veta ma skutocne dostala. Tuha rodina, dlholety laskyplny vztah, spokojne deti, vseobecna pohoda a stastie v rodine su prave
atributy, ktore zaistuju spokojny koniec zivota. A nie sustavne dokazovanie si, ze na nieco este mam. Je to vsetko o hodnotach...

...keby mali Tvoje partnerky na Teba podobny nazor ako mas Ty na ne... teda, ze by Ta jednoducho z casu na cas "upgradovali" za lepsi model ... co sa kludne aj moze diat a ani to tusit nemusis... to by Ti dodalo tiez motivacie, lesku a prestize? :-)))

Resitel (Út, 8. 7. 2008 - 07:07)

To Milos, ba ne, to srovnani s autama jsi nahodou vystihl velice trefne: Pokud mas mercedes, tak asi do skodovky (sebenovejsi) presedat nebudes, ani do bavoraku to z mercedesu uz zpatky nikdy nejde, ver mi:-) Na druhou stranu, i z mercedesu muzes presednout do mladsiho jaguaru, lexusu ap. Resp. si k mercedesu muzes "prikoupit" Porsche, Corvettu, off-roada ... a parkovat je dokonce vedle sebe.
Auta jsou nahodou skvele prirovnani, jen ta casovost je u nich asi hoooooooooodne zrychlena. Kazdy chlap si chvali auto, ke kteremu se vlastnicky nebo statutarne dopracoval, pritom kazdodenne posilhava v zacpach nebo na dalnicich po zdatnejsich a prestiznejsich kouscich. S partnerkami je to to same: cim vic poutaji pozornost ostatnich muzu, tim vic jsme na ne pysni. A pokud si muzeme poridit impresivnejsi kousek, tak proc ne? Uz jsem o neco vyse napsal, ze marketing vubec neni proti prirode...a zijeme preci ve vrcholove vlne konzumu. Upgradovana partnerka Te motivuje, stimuluje, dodava Ti leska a prestiz. Na zajisteni spokojeneho konce zivota a stari prece ve vrcholicim konzumu a postkonzumu slouzi uplne jine nastroje, nezli dlouholety partner, deti a tuha rodinna (sebe)kazen:-)

Deba (Po, 7. 7. 2008 - 23:07)

Stojící vlhký péro a touha po obdivu a uznání,instink dobyvatele,nic jiného v tom není.

milos (Po, 7. 7. 2008 - 23:07)

to Resitel:
Tvoja sucasna partnerka radsej pocita u Teba s tym horsim a potom je milo prekvapena? A to naozaj? Vsak sa jej casom prejes ako tej sebechutnejsej polievky.Podla mna asi zije v strachu, kedy to uz pride..:-))) Moja manzelka vie, ze keby doslo k tomu, ze by som nejakym sposobom zahol, bude prva, komu to poviem. kedze som jej este nic take nepovedal-moze si byt ista, ze sa nic take nestalo.
Ved prave, ze viem ako znie tema tejto diskusie. Preto som sa zapojil aby som poukazal, ze nie vsetci muzi si potrebuju stale nieco dokazovat a ospravedlnovat to nejakym nastavenim od prirody...
Kolko mam rokov? No niekto moze povedat, ze este malo, ze este o zivote toho vela neviem... Zatial uvediem len tolko, ze s mojou manzelkou sme spolu stastne viac ako 15 rokov. Ked sa Ti uz manzelka nechutila, tak to este nie je dovod, aby si jej klamal... si myslim.
Ja som nikde nepisal, ze som nejakym zvodom zubami nechtami odolaval. Jednoducho nepotrebujes vynalozit Bohvieake usilie na to, aby si bol verny, ked svojho partnera milujes a vazis si ho. Pouzivas rozne prirovnania, tak v tomto pripade to aj ja prirovnam - ked sa vozis mercedesom a niekto Ti bude ponukat skodovku-tiez nebude problem odolat, nie ? :-)))
Je mi jasne, ze ked sa partneri v niecom dolezitom nezhodnu, je lepsie ist kazdy svojou cestou. Ale da sa to aj bez klamania a zranovania partnera.
S tym windowsom - Ja viem ako si to myslel a preto som to napisal. Neviem cim sa zaoberas, ale ja pracujem prave s tymi windowsami a pamatam si este doby, ked takmer ziadny windows ani nebol.A ver mi, ze som sa uz viackrat vyhol "modnemu" upgradu. Proste som pracoval na tom, co bolo momentalne pre mna lepsie. :-) (ale toto fakt nema s temou dskusie nic spolocne..rovnako ako to porovnanie s autami :-)) )
To, ze vacsina muzov "upgraduje" svoje partnerky je pravda, ale nie preto, ze by muz po 30-ke bol nejak viac sexualne aktivny ako zena. Prave naopak, je pravda ako pises, ze zena okolo 30-ky je na svojom sexualnom vrchole a muz po 30-ke uz za vrcholom, lenze muzi su vo svojej podstate velmi jesitni a potrebuju si vselico dokazovat. :-))

Resitel (Po, 7. 7. 2008 - 22:07)

To Mirabel: jj, shodneme se urcite na tom, ze verejna/proflaknuta nevera je smrt vztahu nebo alespon duvery v nem. Na druhou stranu, treba soucasna moje parnerka rika: Radeji pocitam (u Tebe roz. u mne) s tim horsim a pak jsem treba mile prekvapena. Takze kazdy to zvlada podle svych sil, zkusenosti a odvahy:-)
To Milos: Nezlob se na mne, ale tema zni: "Co vede muze k tomu, aby podvadeli?" A Ty se holedbas, ze Ty nic, ze Ty jsi muzikant:-) Nevim, kolik Ti je let, ale ja jsem take hodne let po vstupu do manzelstvi odolaval. A nebylo to jednoduche, protoze jsem se profesne dostal casto do spolecnosti, kde se nemuselo moc prilezitosti hledat, ba prave naopak. Ale po case se kazda, zpocatku sebechutnejsi, polevka preji a mas chut ochutnat i neco jineho. Tusim, ze je to slovenske prislovi - alespon mi ho septala jedna Tvoje krajanka, kdyz mi kdysi pomahala ospravedlnit moji neveru. Ono totiz s pribyvajicimi lety poznas, ze zivot padi okolo Tebe a svody, ktere Ti drive pripadaly malicherne a kterym jsi zuby nehty odolaval, najednou ziskavaji na atraktivite a jsou daleko vetsim pokusenim, nezli kdyz zacinas v manzelskem zpocatku intenzivnim a nezabehnutem sexu.
Treba s byvalou manzelkou mame naprostou duveru majetkovou a privatni. Dokonce mame i klice od nasich domovu a dispozice k uctum a i jinak se podporujeme. Na druhou stranu je to, co nas kdysi spojovalo i intimne, proste nadobro pryc. Tak proc se trapit a blokovat a nicit jeden druhemu plynouci cas?! A to moje srovnani s Windows jsi moc nepochopil - nekdy okusis Visty, ale pak si reknes, ze jeste zustanes u XPecek. Ale stejne, jako casteho uzivatele, Te nakonec upgrade nemine resp. se mu nevyhnes. A s partnerkama muzu je to to same - vsimni si, ze skoro naprosta vetsina uspesnejsich samcu upgraduje partnerky nebo behem sveho zivota stihne obstastnit i dve tri generace zenskych protejsku. Coz se u zen tvrdit moc neda - jejich "rije" je obvykle rozprostrena nekam mezi 30 rok a pocatek klimakteria. A nektere jsou jiz v te dobe neatraktivni nejen pro sve manzely a partnery, ale i potencialni milence. Takze z toho zivota a jeho svodu moc nemaji. O to vic si zarlive strezi sve muzicky a laji jim za jejich nevery. Moje manzelka je nastesti atraktivni a pritazliva a snad proto asi to, ze byla upgradovana, nese statecneji, nezli jeji vrstevnice.

milos (Po, 7. 7. 2008 - 20:07)

to Resitel:
...ak som dobre pochopil, pises, ze mas dodnes velmi perfektny vztah s manzelkou.Tak to zrejme ani netusis, co znamena mat perfektny vztah. V mojom ponimani to znamena, ze sa kazdy vecer mozem s kludnym svedomim pozriet manzelke do oci a zazelat jej dobru noc. To by som nedokazal, keby som sa "porozhlidal" jinde.Kedze pises, ze clovek mieni a priroda meni - dokazujes, ze az tak perfektne si sa vo svojom vztahu necitil, ked si mal potrebu "zkouset". Nie, s tym windowsom je to neporovnatelne. Po prve-s manzelkou mame vztah a windows uplne obycajne len pouzivam ako sucast pracovneho prostriedku. Po druhe - nie, nelaka ma vyskusat ziadna nova verzia windowsu, kym viem, ze je len horsia ako ta, co pouzivam doteraz...:-)
Co oci nevidia - srdce... neviem s tymto nazorom suhlasit z dovodov ake som opisoval vyssie - ciste svedomie. Je ovela lepsie byt partnerke uprimny ako ju zranovat a klamat jej.
To, ze okolo mna je tiez vela nevernikov (a nebud si taky isty, ze len chlapy su od prirody stavany na striedanie partnerov...) este neznamena, ze kazdy zmysla rovnako.

Návštěvník (Po, 7. 7. 2008 - 18:07)

hnusná manželka doma.........

mirabel (Po, 7. 7. 2008 - 18:07)

To Resitel: Máš pravdu, co oči nevidí, srdce nebolí. Takže asi takhle, dokud se ten můj nenechá nachytat nebo nedej bože nepřizná, budu si v klidu žít a věřit, že je mi věrný. Skutečnost asi bude jiná, nejsem naivní, ale pátrat po tom nebudu, to je totiž to nejhorší, co člověk může udělat. Já co se týče ženských, tak mám naopak okolo sebe spíš ty, které nezahly (zatím). Problém je dneska i v tom, že je mnohem víc možností,jak si najít nějakou bokovku a udržovat s ní kontakt, takže to možná i víc svádí.I když těžko říct, v době kdy byli naši rodiče mladí,jsme my byli děti a oni se nám asi nesvěří, kolik měli bokovek. Takže máš pravdu, ale s přiznanou partnerovou nevěrou, s tou bych žít nemohla.

Resitel (Po, 7. 7. 2008 - 16:07)

To: Milos
Ze jsem nasel tu "pravou" jsem si taky myslel (kdysi) a jak pisu, mame dodnes velice perfektni vztahy. Ale s rostoucim casem, jsem se (obcas) porozhledl i jinde. Clovek mini, priroda meni:-) I Windows si zamilujes, ale kazda dalsi verze Te zlaka k min. ozkouseni. Marketing vubec neni proti prirode, ba naopak!
To: Mirabel Jo, mas pravdu, de facto maloktery muz nebo prip. i zena jsou verni, ale jen blb(-ka) se pritom necha od partnera nachytat... Co oci nevidi, srdce neboli. I diky internetu (a jeho intimite) je v tom dneska daleko vice jasno. Nemam okolo sebe ani jednoho znameho, co by nikdy nezahnul. A i hodne kamaradek se mi sverilo, ze alespon jednou v zivote si unik ze stereotypu vyzkouseli. Pohledem z venci jsou to ale VZTAHY a RODINKY jako pevnost, tak proc ne?:-)

mirabel (Po, 7. 7. 2008 - 15:07)

Miloši díky za Tvůj názor. Jsem ráda, že jsou opravdu i muži,kteří nemají potřebu zahýbat. Zrovna tak nemůžu souhlasit s názorem Plína pú Percy, že jsou ženy taky stvořené k tomu aby zahýbaly. Já teda rozhodně nemám potřebu zahýbat, když jsem ve vztahu spokojená. Pokud bych zahla, tak jedině, že mě v současném partnerství něco nevyhovuje a zamiluju se do jiného, ale tím pádem se rozejdu se svým bývalým a budu s tím novým - a to už není zahýbání. A vůbec nemám chuť na jinou vůni, jiné tělo, jiné dotyky. Ten můj mi úplně stačí. Jinak pro Resitele - taky cvičím, sportuju a udržuju se, mám 3 děti, je mi 35 a mám myslím postavu lepší než leckteré osmnáctky. Nejsem žádná blbka, co věří na debilní romantické báchorky, nicméně, pokud bych zjistila, že mi je ten můj nevěrný, tak bych s ním už být nechtěla. Není to tak ani o tom, že si teda šel někam smočit, ale už by pro mě právě ztratil tu přitažlivos, důvěru a všechno, co jsme si spolu budovali.Poslala bych ho, ať jde dál smáčet, ale už beze mne.

Návštěvník (Po, 7. 7. 2008 - 13:07)

Třeba to, že manželkám často bolí hlava, když se má souložit.

Návštěvník (Po, 7. 7. 2008 - 13:07)

Co vede muze k tomu, aby podvadeli?????

Protože to jsou HOVADA

milos (Po, 7. 7. 2008 - 13:07)

To Resitel:
"muzi su od prirody stvoreni k striedaniu partneriek".... no, dovolim si trosinku nesuhlasit. Ano su muzi a musim podotknut, ze vacsina, ktori su na to Bohuzial odkazani, lebo su jednoducho neschpni si najst tu spravnu partnerku. Kedze mne sa podarilo najst tu, ktora mi uplne vyhovuje, na prvy pokus, nepotrebujem nic riesit a zahybat. Vies, niekedy sa treba na veci, o ktorych pises pozriet aj zo strany partnerky/manzelky/zeny. Kludne by Ti Tvoja manzelka mohla povedat, ze ona je od prirody stvorena na striedanie partnerov a upgradovala by ona Teba.... :-) inak dufam, ze si u nej upgradovany uz davno, len o tom nevies...:-)

Resitel (Po, 7. 7. 2008 - 12:07)

Plína Pú Percy, presne tak, nemyslim si, ze muz musi za kazdou cenu immerwehre podvadet. Presto nema cenu si bulikovat, ze by byl stvoren jen pro jedinou zenu. Bohuzel, romany pro blbky stale s takovym modelem vztahu ve spolecnosti pracuji resp. s tuzbami zen, aby zeny po uchopeni muze do chomoutu uz na sobe nikdy nemusely pracovatl. P.S. Moje partnerky kazdotydenne nekolikrat cvici, behaji, jezdi na kole na bruslich, plavou etc. A nejsou to zrovna osmnactky. Proste dobre vypadaji, citi se a chteji byt pritazlive. Urcite tim snizuji moji touhu po jinych, ale stejne tak se rad ohlednu i po pritazlive baculce nebo typicke pohodarce. Proste prirode neporucis, ani ji nejde dle navodu v blbkokoloritnich romanech precurat:-(

Plína Pú Percy (Ne, 6. 7. 2008 - 22:07)

Resiteli,Tvůj postoj je nesmyslně šovinistický"Muzi jsou od prirody stvoreni ke stridani partnerek"
Zeny jsou stejně tak uzpůsobeny ke střídání partnerů.Nicméně chápu-otázka zněla proč muži,že?
Mirabel,samozřejmě že zahne i té co je v posteli úžasná,stejně jako ženský taky zahne tomu,který je úžasný.
Moc nechápu co dokola na tom řešíte.Nevěra není přece o tom,kdo je a není úžasný.
Je o to změně-třeba i k horšímu,ale změně.
Cerstvý vítr.Jiný pach,jiné dotyky,jiné tělo..prostě jiný genetický kod.Tot vše.

Resitel (Ne, 6. 7. 2008 - 21:07)

Muzi jsou od prirody stvoreni ke stridani partnerek. Sam jsem upgradoval dosavadni manzelku po mnohaletem manzelstvi loni. Pochopila to a vychazime spolu skvele! S novou partnerkou si uzivam na plne pecky zivota. Ani ji nevadi, ze s byvalou manzelkou vychazime oba v pohode. Naopak si ji a mne o to vic vazi. Muzi v tom problemy namivaji. Se zhrzelymi "bejvalkami" ale byva obvykle spis potiz.
Protoze byla byvala manzelka velice rozumna, ani jsem ji presprilis behem manzelstvi nezahybal - ono zakazovane ovoce chutna a laka nejsilneji. S novou partnerkou ani nemam potrebu si zatim odskakovat jinam. Presto mi pokazde, kdyz na delsi dobu cestuje sluzebne pryc, pripomina, kdy se vraci a abych ji doma nepripravil pri jejim navratu "prekvapeni". Je videt, ze rozumne a emancipovane zeny a divky s pochopenim nas - muzu - problemy nemaji. Zadne bych ale nikdy neslibil, ze je jen ona jedna jedina - prestaly by si mne urcite vazit:-)

Návštěvník (Ne, 6. 7. 2008 - 21:07)

A proč to je???
Jen muži mají 2 hlavy, které je potřeba dostat do kompromisu.

mirabel (Ne, 6. 7. 2008 - 20:07)

pro anonym ze 4. 7. - ty jsi ale chytrák, je zajímavý, že spousta žen pro svého muže ráda udělá v posteli, co si přeje - třeba ten zmíněný orál s polykáním. Já osobně s tím nemám problém, ale jak psal hezky někdo přede mnou, chlap musí umět taky vnímat potřeby své partnerky. A přesto někdy chlap zahne i té své ženě, o které často prohlašuje, že je v posteli úžasná.

Návštěvník (So, 5. 7. 2008 - 11:07)

Ženy mají dělat vše a většina chlapů bezohledně jde za svým, chlap, který umí vnímat co jeho partnerka potřebuje nemá problém, že by ho ženy odmítaly s orálem.

Reklama

Přidat komentář