Reklama

Minulé životy

Jana (Čt, 2. 8. 2007 - 18:08)

Děkuju za radu,kdyby to byl ale trest,nebráním se ho přijímout.Ten dotyčný se mě snažil ovládat již v minulosti.Byla jsem stejného zaměření jako on.V tomto životě jsem ale jiná,on však stejný zůstal.Včetně lásky k fašismu a okultismu.Znovu se mě snaží ovládat a já nedokážu z toho vyjít ven.Je duchovně mocnější,než já.Nechápu,proč se rodí stejné bytosti, já svůj dluh zplácím,ale on ne.Neumím se proti němu bránit.Asi budu potřebovat odbornou pomoc,ale vážím si i této rady.Děkuju.

Evelyn (Čt, 2. 8. 2007 - 10:08)

Ahojky Jani,
karmu nemůže člověk odblokovat v takovém smyslu, že by někdo mávl "kouzelnou hůlkou" a karma byla pryč, to by bylo žůžo :), ale tak to nejde, následek je tu vždy díky příčině a má se na něm člověk cosi naučit. Pokud pociťuješ negativní působení od někoho druhého, pak bohužel právě teď "sklízíš, co jsi zasela".
Můžeš však přece jen něco udělat: snažit se o pochopení. Naslouchej sama sobě, svým pocitům, myšlenkám a zkus přijít na to, co v tobě toho druhého popouzí k tomu, že se k tobě chová tak, jak se chová. Aby se změnilo jeho chování vůči tobě, musí nejprve dojít ke změně tvého náhledu na něj, ta změna se musí nejdříve uskutečnit v tobě. Možná postačí hluboké odpuštění všeho, co ti kdy tato osoba způsobila, proměna negativního pocitu vůči ní za soucítění a nakonec lásku. Ten člověk je tu právě teď pro TVOU proměnu k lepšímu. I když to tak nevypadá, je tvým nejlepším přítelem, protože ti pomáhá tvou karmu pročistit, naučit se cosi, pochopit tak, aby ses už s něčím podobným nikdy nemusela ve svých životech setkat. Pokud svou současnou lekci nepochopíš, budeš se k ní muset vrátit.
:)))

Jana (St, 1. 8. 2007 - 21:08)

dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda někdo neví,jak odblokovat karmu z minulého života (nevím,jak to nazvat).Někdo na mě hodně negativně působí a já se toho nedokážu zbavit.Je to doba fašismu.Dotyčný člověk mě chce nejspíš ovládat.

Lucie (St, 25. 7. 2007 - 20:07)

Ahojky, moc se zajímám o regresi a chtěla jsem se zeptat, zda-li někdo máte kontakt na někoho v Praze kdo regresi provádí a máte s ním zkušenost? Díky

Janinka (Ne, 22. 7. 2007 - 10:07)

Ahoj Tomáši,

chci si udělat kurz regresní terapie. Už před půl rokem jsem se zajímala o kineziologii, postupně jsem se dopracovala až k HAP. Zajímal by mě Tvůj názor, jestli je vhodné, než se na kurz přihlásím, absolvovat někde terapii, abych věděla, "do čeho jdu". Ale nějak vnitřně cítím, že je to to pravé ořechové, co jsem dlouho "hledala" a konečně k tomu dorazila. Chtěla bych se HAP zabývat a pomáhat lidem...
Jen nevím, jestli vše budu zvládat emočně - i když nad tím tedy vůbec nepřemýšlím, to spíš jsou podněty jiných osob.
Děkuji za Tvůj názor :).

kočička (St, 20. 6. 2007 - 12:06)

Adinko - dobrý:-)))))

Já mám hodně zdravotních problémů, převážně psychického rázu, myslíte, že by mi regrese pomohla? Jak na to - kde sehnat někoho schopného??

AdinkaD (St, 20. 6. 2007 - 11:06)

Mě by zase zajímalo, kam jsi chodil do školy.... :-))

Petr (St, 20. 6. 2007 - 09:06)

me bi zajímalo jak sem umrel

Luboš (Po, 18. 6. 2007 - 20:06)

Ahoj Máničko, jsi zkušenější, ale přesto si dovolím podotknout, že se tady prezentuješ jako "stádní trouba". Ale použít svoje myšlení je opravdu namáhavé a častokrát to i hodně bolí...

Tomáš (Po, 18. 6. 2007 - 20:06)

Anebo taky frustrace ze života současného a ty nás ovlivňují přestože už si je nepamatujeme, tak potřebujeme regresní terapie:) Proč by nebyl posmrtnej život, ale já nevím co tak třeba problém duše robota od S. Lema?

Ali (Po, 18. 6. 2007 - 19:06)

Pri hyponoze jsem se videla lezet v hrobe, divala jsem se na oblohu, bylo to v lanu obili, asi to nebyl hrob, spis nejaka jama, do ktere jsem mozna spadla a pomalu uhasinala.. ale od te doby nemam nektere zdravotni problemy. Proste minule zivoty si neseme v sobe, to mi nikdo nevymluvi.

Mánička (Po, 18. 6. 2007 - 18:06)

Tomáši a ty VÍŠ JISTĚ že nebyl žádnej Gandalf ani středozem? Z něčeho to Tolkien přece vyčíst musel, nebo tobě připadá normální, že by si vymyslel 12 jazyků i se slovíčkama?
A VÍŠ JISTĚ že věda a církev popisuje minulost tak jak to opravdu bylo? To ty seš blázen. A ještě hloupě závidíš nám zkušenějším kteří mají "lepší" prožitky!

Tomáš (Po, 18. 6. 2007 - 17:06)

Věřím a nepotřebuji důkaz. Pěkná magořina!
Samozřejmě, že ti v hypnóze a tak do hlavy nalejou jenom něco s čím budeš souhlasit, takže ti to bude připadat známý a jako by tvoje osobní! A budou to pořád jenom ty, jenom tvoje "tušení a vědění":)
Mě je taky hodně divný, proč KAŽDEJ kdo prošel regresí, vzpomíná na to jak se věnoval černý magii, jenom já ne:)
To by těch mágů už bylo:) Zajímavý, skoro nikdo nebyl římskej voják nebo rolník:)A těch bylo miliónkrát víc než mágů:)
A taky je pravda, že ty vzpomínky jsou až moc často jako opsaný z dobovejch učebnic:)popis tý doby kdy ten kterej žil se vyvíjí podle toho, co ukážou v bedně a dokonce se někdo nestydí tvrdit, že v minulým životě bojoval o Středozem po boku Gandalfa:)
Já taky věřím na minulý životy, proč ne, i když Bible s tím nesouhlasí, ale tenhle "disnylend" kolem toho neberu vážně:)

Iva (Po, 18. 6. 2007 - 15:06)

Absolutně věřím na minulé životy, prostě to vím a cítím, že to tak je a nepotřebuju důkazy. Mimochodem spoustu věcí, které jsem se dozvěděla z regresí až později, jsem sama jaksi dávno tušila a věděla, jen se mi to pak potvrdilo a vše do sebe zapadlo.

Monča (Po, 18. 6. 2007 - 11:06)

minulý životy...Tak jsem prošla pár takových terapií a co mě STRAŠNĚ zarazilo, že lidi si vzpomínali podle svých znalostí dějin. Pracuji totiž jako pedagog a někteří, které jsem potkala na takových akcích, byli mí bývalí studenti, případně žáci nebo studenti ze tříd mých kolegů a kolegyň. Bylo zajímavé sledovat, jak lidé v minulých životech prožívali dějiny se stejnými chybami, jak byly odučeny ze skript a učebnic:) To myslím zcela vážně.
Pak se do těch vzpomínek také vloudilo množství chyb z médií:)
Například jeden člověk tvrdil, že býval v Krkonoších řezbářem a přitom popisoval přípravu smrkového dřeva chybně, podle Receptáře s P. Podlahou:) Pokud by opravdu postupoval, jak popsal, zahynul by ne cestou s penězi zimou, ale bez výdělku hladem:)
Nicméně, odborníci na regrese jsou bývalí inženýři ekonomie, psychologové a nebo i "osoby z lidu" kterým schází praktická zkušenost s dobovými technologiemi a dokonce někdy i vůbec povědomí o kulturním vývoji:)
Takže já nevěřím, pokud jsou minulé životy, možná v genech:)

Šárí (Po, 18. 6. 2007 - 11:06)

Podle toho, co jsem se o svých minulých životech dozvěděla já, je interval rození 1000-1200 let, o kterém se tu psalo, úplný nesmysl. Já jsem tam měla jako nejkratší interval necelých 60 let, jindy něco kolem dvou století. Ale neviděla jsem všechno, samozřejmě, třeba jsou leckdy ty intervaly delší-i kratší.
Jinak jsem taky ten případ, který si otevřel cestu do

Jsme nepolepšit (Pá, 15. 6. 2007 - 17:06)

Zijte tak,aby kdekoliv se v budoucnu objevíte,jste byli lepší lidé.Když se ale koukenem po světě,rodí se čím dál tím víc sobeckých,bezohledných parchantů.Na zlepšení lidských vlastností reinkarnací kapacitně logicky nemůže vystačit,protože zlepšení vlastností člověka vypadá na svinsky dlouho každého z nás.

Katka (Pá, 15. 6. 2007 - 14:06)

A je to prijemne? Myslim jako treba se uplne lekne nebo neco takoveho podobneho, popripadne rekace atd

MIlan (St, 28. 3. 2007 - 00:03)

Vedete zajímavou diskuzi, ale minulost je v nás a klidně se začne pomalu otevírat i bez regrese, pokud jsme staré duše přece jen si něco v podvědomí neseme a ono se to začne pomalu otvírat a najednou začne všechno do sebe zapadat. Problém je v tom, člověk pak tomu procitnutí chce pomoci a běda když ještě úplně neprocitl a narazí na někoho záporného a sám je kladný. Já osobně si myslím, že poznávání minulých životů je mnohdy komerce a mnohdy chytání duší, zrovna tak jako mnoho jiných metod nabízejících rozšíření duchovna a velmi si vážím a obdivuji ty, kteří se opravdu snaží něco udělat pro procitnutí lidstva.

Marie (Út, 27. 3. 2007 - 22:03)

zajímám se o regresi,nevím kde však najít dobrého odborníka,děkuji předem za odpověd

Reklama

Přidat komentář