Reklama

Depo-Provera

Inka (Pá, 14. 8. 2009 - 15:08)

Na Depo Proveru nedám dopustit, užívám si s ní bezstarostný život bez plánování dovolených a v naprostém zdravotním pořádku (!) už víc jak pět let!! Paráda nemuset shánět vložky, tampóny atd, mít naprostou volnost v oblékání, nemuset odhánět manžela protože "mám své dny".. - mimochodem menstruovat vůbec není přirozené, víte? Je to dobré pouze když chcete mimčo, jinak naprosto zbytečné - zeptejte se gynekologa..
Takže milé slečny a dámy - směle do toho!!!

Sandra (Pá, 14. 8. 2009 - 14:08)

Ahoj :) Je mi 18 let a depo proveru beru od svých 15ti let ... zdálo se mi to jako nejpohodlněší způsob antikoncepce ... od té doby nemám menstruaci a rozhodně s ní nemám žádné problémy ... netloustnu ... vše je OK ... Za týden jdu na vyšetření kvůli té depo provery, tak uvidím jestli to má na mě nějaké negativní účinky, ale zatím si nemůžu stěžovat ... :)

Ivana (Čt, 13. 8. 2009 - 09:08)

Ahoj holky..
no já právě taky nemám mestruaci bez tabletek(Utrogestanu),ale nový doktor mi řekl,že Utrogestan pro mě není vhodný,tak mi ho vysadil..Na konci měsíce bych měla menstruovat,tak jsem zvědavá,jak toho docílí on..:-)

Ivana (Čt, 13. 8. 2009 - 09:08)

Ahoj holky..
no já právě taky nemám mestruaci bez tabletek(Utrogestanu),ale nový doktor mi řekl,že Utrogestan pro mě není vhodný,tak mi ho vysadil..Na konci měsíce bych měla menstruovat,tak jsem zvědavá,jak toho docílí on..:-)

Toska (St, 12. 8. 2009 - 20:08)

Hlavně na to Ivano moc nemysli a nech tomu volný průběh ... já potom, co jsem četla na netu, jsem ani nedoufala, že bych mohla otěhotnět .. ani jsem neměla MS. Prostě štěstí, teď už zbývá jen doufat, aby bylo vše v pořádku. Ivano i tobě samozřejmě držím palce, ať máš na testíku brzo //

Eva (St, 12. 8. 2009 - 19:08)

to víš že se to podaří Ivano.a je super že třeba ještě letos

Ivana (St, 12. 8. 2009 - 10:08)

Ahoj holky,Tosko,tak to ti upřímně gratuluju!!!Je fakt,že teď svitla naděje..Evi,tak že by to nakonec potkalo i mě?Dr. mi řekl,že to nebude tak velký problém,že třeba už na vánoce se dočkáme,tak teď zase doufám..:-)

Eva (Út, 11. 8. 2009 - 22:08)

tak hlavně že to vyšlo jak sme chtěli,to je fajn

ForBio (Út, 11. 8. 2009 - 19:08)

Patříte také k lidem, kteří začínají "řešit" svůj zdravotní stav až ve chvíli, kdy se projeví příznaky onemocnění? Také přehlížíte rodinnou anamnézu, tzn. vrozené dispozice a "čekáte" až na období, kdy se "něco" objeví? V takové situaci je základním předpokladem úspěšné léčby, ale také prevence, včasná a co nejpřesnější diagnóza.
Je mnoho způsobů, jak najít řešení a pomoc. Jedním z nejefektivnějších je využít nabídky Studia ForBio, nově zřízeného pracoviště v Plzni s možností špičkové diagnostiky přístrojem METATRON 4025GR Hunter. Tato NLS diagnostika nabízí velmi přesnou metodou komplexní vyšetření Vašeho organismu s vysokou mírou přesnosti. Je to jediná NLS diagnostika s certifikací pro lékařské účely. Metoda je schopna odhalit i nádorová onemocnění v jejich raném stadiu, stejně jako odhalit skrytá stadia různých onemocnění ještě před projevem jejich vnějších příznaků. Tímto neinvazivním a pro člověka bezpečným vyšetřením zjistíte, jaký je skutečný stav Vašeho organismu a účinným způsobem předejdete onemocnění a zdravotním komplikacím. V převážné většině to má zásadní význam pro rychlou prognózu a následnou volbu léčby. Můžete tak rychle a efektivně provést zásadní rozhodnutí směřující k Vašemu zdraví a dobré kondici. Více na www.forbio.cz

Toska (Út, 11. 8. 2009 - 18:08)

Evi icq bohužel nepoužívám - máme skype. Jinak já jsem pořád přemýšlela, kdy druhé. Zda jít na chvilku do práce, nebo ne ... nakonec jsem to nechala na přírodě. Ještě včera jsem si tak v duchu říkala, že bych snad přeci jen do práce na chvilku šla ... teď se tomu musím smát.

Eva (Út, 11. 8. 2009 - 18:08)

tě prsty,to sis pospíšila.já zase dlouho čekala,ale malá jde letos do školy tak to zase hezky vyšlo.tak se pak ozvi jak dlouho jsi.pokud máš icq tak mi piš tam.nikola52,snad to najdeš.

Toska (Út, 11. 8. 2009 - 18:08)

Evi děkuji ... já jen nevím, jak dlouho těhu jsem, protože jsem v podstatě MS neměla, jen jsem nepravidelně špinila .. takže uvidíme. Příští týden snad budu moudřejší (doktor má tento týden dovolenou) ... jsem hrozně napnutá. Doma mám už 27 měsíční holčičku, tak bych si tajně přála druhou ...

Eva (Út, 11. 8. 2009 - 17:08)

ahoj Tosko,tak to gratuluju.já sama sem po dp,a ted sem těhu 13plus5tt.

Toska (Út, 11. 8. 2009 - 16:08)

Ahoj všem. Já jsem Depo Proveru měla po porodu - poslední injekci jsem měla v září 2008. Poté jsem hned začala užívat prášky Cerazette. Poslední prášek jsem měla na konci května 2009. Od té doby jsem různě jen špinila .... dnes jsem zjistila, že jsem TĚHOTNÁ !!!! Takže určitě dobrá zpráva pro všechny, které se stejně jako já bojí či bály, že jen tak neotěhotní. Všem hodně štěstí !!!

kája (Út, 11. 8. 2009 - 01:08)

ahoj holky, dp mám taky a když jsem si to tu četla, vím, že až mi vyprší, což bude za měsíc tak s ní končím!Ivano, další prášky při kojení jsou prášky CERAZETTE, tak je zkus, kamoška žije v Německu a tam ji je nabizeli tak snad i v Anglii je maji..

Ivana (Ne, 9. 8. 2009 - 10:08)

Ahoj ja mam rocniho chlapecka a je to dite k zulibani:O}.Jinak ja mam tak depo proveru a jak to tady ctu,ty vedlejsi ucinky,tak nejsem sama.Motani hlavy,zle od zaludku .naladovost,no proste jak tehotna.Nevite nekdo jaka anti.je dobra pro kojici?Ja bydlim v anglii a tady to bude asi neco jinyho.Jinak mi nabizeli takovy maly inplantatek,ktery se zavadi do rukt.Je to takova mala jehlicka na 5 let.Ale brr..nevim jestli do toho jit..

Eva (St, 5. 8. 2009 - 10:08)

ahoj IVO,tak to už se ti to blíží.takže ted si 27týdnů,nádhera.holčička je fajn.já jí už mám doma,tak snad to bude ten kluk.uvidíme!jinak dneska sem 12plus6tt.pokud máš icq tak mi ho sem napiš,můžem si pak psát.

Iva (Út, 4. 8. 2009 - 21:08)

Pro Evku,..já mám termín 2.11. -štír-nicmoc asi co.dle ultrazvuku ve20.týdnu tovypadá na holčičku, ale mám slušnou tukovou vrstvu a to ultrazvuk omezuje pak. takže za 3.týdny tj. ve 30.týdnu to snad bude vidět lépe pokud bude mimi dobře natočený a tak.jsem zvědavá, kéžby holka-já vím je to vlastně jedno, ale radši bych to měla v rodině vyrovnané -dva kluce /manžel+syn, já + příp.dcera/ haha..než lítat kolem třch chlapů..tak se držte všici, pa

Ivana (Út, 4. 8. 2009 - 13:08)

Ahoj holky,tak jsem změnila doktora..Jsem úplně nadšená,protože mi během první prohlídky udělal tolik vyšetření,že jsem zírala.Předtím jsem do sebe jen tlačila tabletky a mimčo stejně nikde..:-(Tak teď už se snad pohnu z místa a třeba budu i vědět,kde to vázne..Chtěla jsem se vás zeptat,jestli nevíte,co znamená,když mám malou dělohu.Jesti je to problém,když chci otěhotnět,nebo "jen" s donošením mimča...

Eva (Ne, 2. 8. 2009 - 11:08)

ahoj kámoško.já na tom byla úplně stejně jako ty.neže bych tolik přibrala,ale dokud sem dp měla měsíčky byly jak kdy,ale po vynechání sem to neměla vůbec,musela sem jít na injekci abych to vůbec dostala,ale pak sem krvácela ob týden,takže taky nic moc.nakonec sem si nechala napsat normálně antikoncepci-tabletky-aby se mi to srovnalo.tu sem brala 2měsíce a pohoda!!!po vynechání sem otěhotněla.nepíšeš tady jestli chceš miminko.ale užila sem si s DP svý,asi jako všechny co tu píšou svý názory!!!tak si zajdi na gyndu něco ti stím udělá at mimi chceš nebo ne.jinak já jí měla 5let,ale už do ní nepůjdu to raději prášky.

Reklama

Přidat komentář