Reklama

Starší partner

Dr.Uzel (Čt, 10. 11. 2005 - 15:11)

No dobře, já jsem taky dědek, jenže mě každá mladá pošle do řiti, a já je za to tak nenávidím! Chci šukat!

Dr.Uzel (Čt, 10. 11. 2005 - 12:11)

Hlavně pozor, ať dědka netrefí šlak při mrdačce!

Hanka (Čt, 10. 11. 2005 - 12:11)

Ja si myslim, ze je to kazdeho osobni vec, jak stareho partnera si clovek vybere. Tak proc se kruci Cesi do toho tak starate? JAk rekla Simona, u takoveho Belmonda vam to ani neprijde, ze ma 70 let a male dite s mladou manzelkou. Ale kdyz tady nekdo napise, ze ma partnera starsiho o vic nez 5 let, tak je na odstrel. Pritom ani nevite, ze nekdy min muze byt vic. Nekdy je lepsi prozit krasny zivot s nekym, koho milujete a kdo miluje vas, mit krasny vztah a uzivat si, i kdyz to bude kratce, jako zit s nekym do 80-ti a pak si uvedomit, ze to zrovna moc stastnej zivot nebyl. Ale klidne si tady lzete sami sobe, ze mate supr vztahy a uklidnujte se, ze je to porad lepsi, jako kdyby ste meli starsiho partnera, ale jednou, az vam rozum vyzraje pochopite, ze to tak nebylo. Mozna mate to stesti, ze rozum nebudete mit nikdy a taky mate jiny rebricek hodnot, ve kterem skutecna laska a porozumeni nehraje takovou roli. Jen vam rikam, az se vam nekdy stane, ze se zamilujete do cernocha, starsiho kluka/holky nebo cloveka o 20 cm nizsiho, nez jste vy, a budete mit pocit, ze vsechno ma naraz smysl, kdyz jste s nim, tak se vam taky nebude libit, kdyz vam budou ostatni rikat, ze se mate na to vykaslat, protoze to neni bezne a vy nesmite vybocovat z rady...A pro Simonku, neboj se, v zivote se stavaj ruzny veci, nikdy nemuzes predpovedet co se stane zrovna tobe. Mozna i kdybys mela partnera stejne stareho jako jsi ty, tak te zivot nemile prekvapi. Lidi jen kritizujou to, co nezazili a co neni az tak caste (proto se da videt, ze v Americe se tym nikdo nezaobira). Ty lidi, co te kritizujou, stejne nestoji za to. Sama jsem zjistila, ze kazdy, kdo proti takovemu vztahu neco mel, byl clovek, ktery mel osobne problemy v partnerskem zivote, i kdyz to dokonale ukryval (hrat se da ledacos). Ti, co byli stastni mi vzdy prali. A taky muj vztah vydrzl zatim nejdele z tech, co porovnavali. Takze si nedelej tezkou hlavu, zi si svuj zivot, a tyhle lidi ber jako nutne zlo, neco, co te nauci se neohlizet a prijimat i ty spatne veci. Nejsme kazdej prejici a citlivy clovek, takovych lidi najdes jeste spousty. At se oni spovidaji za svuj zivot, ty se nemas za co stydet.

Simona (Čt, 10. 11. 2005 - 10:11)

Nazdar Jardo, můžu tě uklidnit. Má 2 děti, které jsou ve stejném věku jako já a nikomu z nás to nepřijde divný. Asi jenom tobě. Teď uvedu jen takovej naivní postřeh: já nevím, ale komu z vás přijde divný, že např. Mel Gibson, Michael Douglas mají malé děti. Vím, že jsem blbá, že to píšu, protože na rozdíl od nás jsou slavní a bohatí..., ale to stejně není nejdůležitější. Čteme o tom dnes a denně a nepřijde nám to divný. Jitule, věřím, že si na tebe nikdy nevzpomenu. Nikdo nežijeme věčně, když jsme staří jsme nemocní, no hrůza.. Oba o tom dobře víme, je natolik realista, že mě nenechá hloupě snít. Ale je fakt, že onemocnět může i mladej a to je myslím daleko horší! Já s tím počítám a budu se za něho prát. Moc ho miluju. Co se týče výběru mého předešlého partnera, možná je to pravda - podnikatel, věčně se honící za prací, ve stresu, věčně nespokojen se mnou. Milovat se 2x denně, to mě zas tak neláká, zvlášť s takovým, který si tu navíc vynucuje hrubým až vyděračským způsobem. Tak to ať jde do .... a může mu být 20 nebo 50 let.

rudo (Čt, 10. 11. 2005 - 08:11)

Simono nedej se! Když jsi spokojená a vyhovuje ti to, tak buď šťastná i nadále. Ten tvůj se možná dožije mnohem více, než tví spolužáci, které skolí infarkt ve 48, jako mého superkamaráda.

Pepa (Čt, 10. 11. 2005 - 07:11)

Starej dědek je nejlepší, ty uděláš stojku o on ti ho tam /čuráka / pěkně zhora nasype!

Jarda (Čt, 10. 11. 2005 - 07:11)

Petre, nechapes toho hodne zrovna tak jako Simona.

Petr (Čt, 10. 11. 2005 - 06:11)

Jardo, VŮBEC jsem nepochopil, proč to píšeš? Na co to má vliv? Co to ovlivňuje??? Věta do prázdna. Asi jako když spíš 4 hodiny denně místo osmi doporučených a někdo ti řekne, aby sis uvědomil, že chodíš spát za tmy.

Jarda (Čt, 10. 11. 2005 - 06:11)

Simono rozhodne ti do toho nechci kecat, jen si ale - jen tak pro ilustraci - uvedom, ze ten tvuj partner uz by klidne mohl mit DCERU, ktere je 30 let.

Jitule (Čt, 10. 11. 2005 - 02:11)

Simonko, rekla bych ze to co tu ohledne mladsich chlapu popisujes ma spis vic co delat s vyberem spatnych partneru nez s jejich vekem.Pises, ze ti je 24. Ja znam opravdu hodne skvelejch muzskejch ve veku od toho tvyho az treba po tricitku, jsou to chlapi co maji dobry zamestnani nebo svoje firmy, vydelavaji a jsou zodpovedni, sportuji a je s nima sranda, plno jich je stastne zenatejch a staraji se pohodove o rodinu.Ale o to vubec nejde. Ty za patnact let budes 39 zenska na vrcholku sil a tvymu bude 63.Za deset let na to ti bude 49, porad mlada zenska a doma budes mit 73 leteho partnera.Ja ti fakt verim, ze ted je vsechno v pohode. Odmitas ale videt tohle. Mne je naprosto jasny, ze ted mi za pravdu nedas. Ty zas ale VER TOMU, ze si na tuhle debatu za patnact let vzpomenes.P.S. Chranbuh, aby te chlap obtezoval a mel naladu milovat se s tebou 2x denne!No nic, papa

Simona (St, 9. 11. 2005 - 13:11)

Ahoj a díky Hani. Máš pravdu, někteří lidé to nedokážou pochopit, ale když nás blíž poznají jsou určitě nadšení a přejí nám to. Aspoň tak to zatím vnímám. A ti, co nám to hezký nepřejí, tak závidí. Snad to nezní moc sebevědomě, ale tím jsem si jistá.

Hanka (St, 9. 11. 2005 - 11:11)

Simonko nedelej si z tech jejich reci tezkou hlavu, ja mam taky starsiho partnera a neumim si vynachvalit. Tady v CR nejsou lidi zvykli potkavat pary s velkym vekovym rozdilem, a jak je znas, vsechno co oni nezkusili hned odsuzuji. Tak je nech, at se hadaji, rozvadeji, at jsou zakomplexovani ze vztahu a uzivej si to, co mas. Stejne ti muzou jenom zavidet!

Simona (St, 9. 11. 2005 - 10:11)

No děkuji za přání, ale zní to trochu jako nějaká výhružka. Aha, zase jedna z těch v "přechodu", kterou opustil manžel a já se někdy těm chlapům ani nedivím. Vím co dělám, oba si to užíváme, ikdyž víme, že to nebude pořád tak růžové. Ale pořád lepší než žít třeba s mladým, který:1, myslí jenom na sebe, kde se pobavit, ožrat a pak vymýšlet ptákoviny - viz někde mi zahýbat2, poroučet mi, hrát si na důležitého, jak on je nejlepší3, po tom všem mě ještě obtěžovat, že chce sex nejlépe 2x denně, tak to si může akorát tak ...., řve jak tygr a vyhrožuje bordelem. Napsala jsem toho hodně, občas se aspoň některá s něčím z toho potká u svých partnerů, ale u těch starších to jaksi většinou NENÍ. Tohle už mají (a jestli vůbec někdy měli) za sebou a krásně se s nimi žije. A to stojí za to. Přes všechny nevýhody (viz budeš zpívat jinou písničku) je to lepší než věřit sice mladýmu, ale totálně jinak směrovanýmu chlapovi, se kterým se jak už to tak u nás v ČR chodí asi stejně brzo rozejdu, rozvedu... Starší muži si nás více váží, jsou starostliví, hodní a to určitě nejen proto, že mají doma mladé ženské. Vždyť pro ně to mnohdy neznamená jen výhody. Nám to funguje moc dobře, spousta "mladých" párů okolo se od nás může učit. Když vidím, jak se kolikrát partneři k sobě chovají (např. sprostě si nadávají před lidmi, chlap věčně sedící v hospodě a blbě kecající, nezájem o děti)... Nevím, ale nějak mi z toho vyplývá, že jsem udělala dobře a jsem tak spokojená, ale určitě je to individuální. Každý téměř padesátník takový není. Ten můj je tak trochu dobrodruh, je mu se mnou dobře a má trochu jinak postavené hodnoty, za což si ho velice vážím.

Jitule (Po, 7. 11. 2005 - 22:11)

Jojo Simonko, preju ti stesti a hezky si to uzivej, dokud muzes. Za patnact let budes zpivat jinou pisnicku.

Simona (Po, 7. 11. 2005 - 18:11)

zdravím všechny. Je mi 24 let a necelé dva roky žiji s mužem o 24 let starším. Oba jsme šťastně rozvedení, takže i já už nějaké zkušenosti mám. (manžel byl o 9 let starší, ale s tímto se to nedá srovnat). Co se chování ke mě týče a povahy vůbec... Jsme spolu šťastní. Je typ "chlapa", který se rád stará o rodinu a má hezký vztah k dětem. Rozhodli jsme se založit rodinu a moc se těšíme. Budeme rodit v prosinci (samozřejmě spolu). Nedávno jsme uzavřeli sňatek, v zájmu miminka. Asi mám štěstí. Opravdu bych ho za mladšího nevyměnila ani náhodou. Váží si mě, má na mě neskutečný vliv, protože je rozumný, klidný a rád sdílí mé střeštěné nápady, takže mi vůbec nepřipadne, že je o tolik starší. Rodina to ze začátku nemohla strávit a pochopit, ale po čase se vše uklidnilo. Vidí, že je mezi námi vše v pohodě, že si rozumíme a často si z toho všichni děláme i legraci. Jsem ráda, že jsem nedala na rady některých "kamarádů" a šla jsem do toho vztahu s plným nasazením. Máme prostě svůj svět, který se nám líbí a kašleme na to co si ostatní o nás myslí. Mám na mysli některé naše bývalé "kamarády". Proto kdo máte z něčeho podobného strach, nebojte se, stojí to za to. Já to můžu potvrdit.

webmaster (Út, 1. 11. 2005 - 16:11)

Předmět: O hodně let starší muž Autor: Gabča Datum: 31.10. 2005 18:22:15 Ahojte,moc by mě zajímaly vaše zkušenosti se staršími muži.Je mi 21 let a zamilovala jsem se do 37-letého úžasného chlapa.Myslíte si,že ten věk bude hrát důležitou roli?Zatím to tak nevnímám,užívám si toho,že mi je s ním fajn.Taky mám možná strach z toho,že se on bude bát,protože jsem já o hodně mladší.Děkuji za vaše názory.Hezký večer. Předmět: O hodně let starší muž Autor: Marketa Datum: 31.10. 2005 18:47:28 To se mi taky pred lety stalo. Bylo to super, trvalo to 2 roky a pak jsme se rozesli (kazdy jsme mel trochu jina ocekavani). Hodne mi ten vztah (i ten rozchod) prospel. Rada na nej vzpominam. M. Předmět: O hodně let starší muž Autor: Dana Datum: 31.10. 2005 19:08:14 Gabčo, můj bývalý velmi blízký přítel si po rozchodu se mnou našel 21leté děvče, jemu tenkrát bylo 48. Žijí spolu už pět let, a zdá se, že v pohodě.Je důležité, co oba očekáváte.Ta dívenka s třeba vzdala mateřství, ale pklánují spolu budoucnost až do... až do pryč. Nech to času, ono se ukáže. Někdy nevadí ANI věkový rozdíl, někdy se na něho i něco svede. Vztah dvoulidí je vždy nevyzpytatelný, a vždy je to riziko. Vždy. Předmět: O hodně let starší muž Autor: Jana Datum: 31.10. 2005 21:11:51 16 let rozdil jeste neni takova hruza...ja mam za sebou vztah s rozdilem 22 let a bylo to pekne. Vek nebyl duvod k nasemu rozchodu. Urcite me to obohatilo. V budoucnu bych ale dala prednost rozdilu max nakych 10 let ...

Erika (Pá, 14. 1. 2005 - 11:01)

No jo, tady se da videt, ze to neni o veku, ale o tom, s kym se citis dobre.Abych byla s nekym jen kvuli tomu, ze je mladsi a jinym lidem to vic vyhovuje... Takze se radsi vrat k tomu byvalemu, mozna si deti casem rozmysli, kdyz ho pekne na to navedes. Myslim, ze je to jen tim, ze uz ma dite, ale i tak se to da vyresit...

Jana (Čt, 13. 1. 2005 - 12:01)

Take prispeji zkusenosti..Pres rok jsem chodila s partnerem o 22 let starším. (Bylo mi 23). Nikdy jsem si s nikym jinym tak nerozumela jako s nim. Opravdu! Byla to velka laska oboustranna. Bohuzel ja uz jsem byla pripravena zalozit rodinu a on o tom nechtel slyset.Jednu dceru uz ma a pry by to financne nezvladl.Zacali jsme se hadat a nakonec se i rozesli :-( Ted chodim rok s byvalym spoluzakem ze skoly, ke kteremu jsem se chodila vypovidat :-) a on mi porad rikal, jak strasne ma rad deti a ze uz se na ne take tesi, ze uz by je i chtel... Po roce vztahu o detech nechce ani slyset, protoze jsme pry jeste mlady... bydleni mame, penez vydelava dost, ale holt se to uz dneska asi nenosi mit v 25 letech deti. A tak se nyni casto ve vzpominkach vracim k memu byvalemu (starsimu) partnerovi. Bylo mi s nim lepe.

prober (Pá, 10. 12. 2004 - 08:12)

Kláro: jasně že zralí muži jsou lepší než zmatení zajíci! :oPPřeju tobě i tvému manželovi hodně štěstí!

Klara (Čt, 9. 12. 2004 - 14:12)

Ja (22let) jsem zila rok a pul s partnerem o 22let starsim a bylo to ok. Neni na tom nic divneho! Abych rekla pravdu z pocatku me to trapilo, okoli - zvlaste kamaradi v mem veku se na me koukali jako bych se totalne zblaznila, ale mne proste vyhovoval po vsech strankach. Rozesli jsme se kvuli dlouhemu odlouceni(byl American a vratil se do USA). Ted jsem cerstve vdana za partnera o 15let starsiho a cekame miminko. Proste mi vyhovuji starsi muzi kteri jsou vyblazneni a vi, co chteji. Vekovy rozdil mezi nami neni vubec na poradu dne. Chce to trochu odvahy, ale kdyz budete drzet pohromade a nenechate okoli aby vas zdeptalo neoduvodnenymi posmesky vrati se vam to v podobe krasneho harmonickeho vztahu ktery musel projit tezkou zkouskou hned v pocatku!!

Reklama

Přidat komentář