Reklama

Rakovina jater

Ludvík (Čt, 17. 5. 2007 - 21:05)

Všem nemocným,i těm, kteří se rakoviny jenom bojí, doporučuji přečtení článku o rakovině- příčiny vzniku,vývoj nádoru,léčba
www.tianshi.wz.cz

Emca (Čt, 10. 5. 2007 - 08:05)

Dodry den, mate nekdo nake skusenosti. S produktem.Ovosan. DEKUJI

olina (Út, 8. 5. 2007 - 22:05)

To si fakt děláte prdel........jeden idiot a druhej posr.....dealer,to fakt je do nebe volající jaký se najdou hovada

?dena (Út, 8. 5. 2007 - 18:05)

dealere bez se vycpat

Libor (Po, 7. 5. 2007 - 13:05)

Ahoj, pomaha Aloe od firmy Forever Living Products. Kdybyste meli o zakladni informace zajem, muzete napsat na e-mail: libor.ucen"centrum.cz

neznamy (Ne, 6. 5. 2007 - 22:05)

kdyztak rakev. naucte se psat kretene....muzete si tam skocit o jednoho dementa min...jen tu nemoc mit...

Návštěvník (Čt, 3. 5. 2007 - 23:05)

10 cm? No chystejte rakef.

petra (Čt, 3. 5. 2007 - 19:05)

dobry den, ma nekdo skusenosti nebo radu. memu priteli nasly meta. jen jednu. ted ma nasledovat chemo. pak operace. jake jsou vyhlidky na uzdraveni. je to vubec mozne. podle toho co tu ctu. dekuji.

Saša (Čt, 3. 5. 2007 - 08:05)

Olino,přesně takto umřela moje kolegyně.A taky otec mého kamaráda. Víš co je zajímavé?Rakovině jater u obou předcházela cirhoza jater (ani jeden z těch dvou nepili alkohol). A příčina cirhozy ? Na 99 % prodělaná žloutenka, která nebyla rozpoznána a tudíž nebyla léčena. Dobrý co? A teď babo raď.
Někdo tvrdí, že zvýšený bilirubin může být známkou přechozené a neléčené žloutenky. Doufám, že to není jediná příčina,protože ho má zvýšený můj muž už 5 let.Kdybych se měla stresovat případné cirhozy a event. rakoviny jater, tak bych nemohla vůbec fungovat.Ale je pravda,že zvýšený bilirubin doktor každoročně při preventivní prohlídce pouze konstatuje, ale neřeší. Tak nevím.

olina (St, 2. 5. 2007 - 21:05)

Chemoterapie většinou na játra nezabírá,je to ale,ale,tak to ještě asi nejsou játra úplně zasáhnutá.naše babičce řekli že už jí nepomůžou a žádnou léčbu už nenasadili a chemoterapii vyloučili/babičce je podotýkám50 let,takže je to strašný,už dvakrát jí odčerpávali vodu z těla a to je to nejhorší,to už je výsledek toho že játra už nefungují,zežloutla,strašně zhubla a je n a náplastech proti bolestem,to už je to nejhorší,protože lepší stav jí už nečeká,dokonce doktoři jí sdělili že jí čeká pár týdnů a myslím si že je to sice IN říkat pacientům co je čeká ale v tomto případě je to špatně,si to představte,psycchycky je na tom hrozně špatně,protože pořád čeká co bude,3 měsíce byla doma a ted radeji sama chce do nemocnice aby jí moc nikdo neviděl,nikdo si nedokáže než se s touto nemocí setká jak to člověka změní a zdevastuje,ani já to pořádně nechápu jakej je to fofr,jak člověk chřadne a v 50 je to nepochopitelné,byla to šik ženská a vitální,ještě v prosinci-neskutečné.Všechny metody selhali i přírodní medicína,tý moc nevěřím ta je spíš jako prevence,ale už v žádném případě už nikoho nevyléčí.

Návštěvník (St, 2. 5. 2007 - 11:05)

Chtěla bych se zeptat, moje sestra má prokázanou primární rakovinu jater s nálezem 10 cm a metastázy v druhém laloku.Chodí na chemoterapii.Máte zkušenosti k tomuto onemocnění?Jaká je prognoza.Děkuji.

monika (Ne, 29. 4. 2007 - 11:04)

dekuji.

olina (So, 28. 4. 2007 - 14:04)

Nechci vás odrazovat,ale jakmile jsou metastázovaná játra,nedělá se chemoterapie-nezabírá to a metoda p.Jurkoviče jsou vyhozené peníze a trápení pacienta cestou na Slovensko,mám vlastní zkušenost,bohužel

monika (Pá, 27. 4. 2007 - 10:04)

muzu se optat pana mirka.mam podobny problem s otcem.volala jsem mudr.jurkovici.tata je v lednu po operaci konecniku. a sono mu ukazalo pred mesicem metaz. v jatrech. nevim nakolik je dobra jeho lecba. nevime si s tim take rady. na onkologii se teprve chystame.dekuji za odpoved.

Mirek (St, 25. 4. 2007 - 14:04)

Dobrý den,
má matka (57) v listopadu roku 2005 absolvovala operaci nádorového onemocnění na tlustém střevu. Její stav byl výborný, alespoň dle sdělení lékařů jičínské nemocnice, kde zákrok podstoupila. Po operaci nastoupila chemoterapii (méně agresívní) a vše vypadalo být v pořádku. Na konci května roku 2006, kdy měla začít další z pravidelných měsíčních chemoterapií, měla lehkou virózu a lékař jí toho dne oznámil, že subjektivně se cítí dobře a není tedy další chemoterapie nutná. Obdržela ještě infromaci o tom, že plánované ozařování na podzim r.2006 nemusí absolvovat, jelikož její stav je velmi dobrý. Do tohoto konce května matka nepodstoupila žádné vyšetření (ultrazvuk, CT, ani krevní testy), teprve až na konci července byla pozvána na ultrazvuk, CT, atd.
Nález na játrech v podobě metastází byl přirozeně šokem. Doporučenou léčbu matka odmítla, nedůvěra v úspěch byla po předchozím postupu lékařů logická. Rozhodla se pro tzv. trypsinovou metodu MUDr. Jurkoviče, po počátečních úspěších ale před vánoci 2006 musela vysadit jednu ze složek léčby regulující štítnou žlázu a při následující kontrole v lednu 2007 byla patrná progrese nemoci. MUDr. Jurkovič upravil znovu dávkování léků a zdálo se, že by mohlo dojít alespoň ke zpomalení nemoci. Bohužel štítná žláza opět vykazovala zvýšené hodnoty a tak bylo nutné znovu onu složku vysadit. Nyní je situace taková, že metastáze vykazují progresi a byly zasaženy i plíce. Další návštěva u Dr. Jurkoviče nás čeká příští týden.
Existuje ještě nějaká varianta, která by mohla zafungovat - viz. nové léky jako SUTENT?
Děkuji za odpověď.

katy (Út, 24. 4. 2007 - 19:04)

vasi babickyje mi moc lito.ja jsem v podobne situaci.moje babicka ma rakovinu jater,ale zaroven ma nador na mozku i na pateri.A navic nemuzu byt ani s ni,jelikoz jsem v USA.Drzi se uz rok,ale kazdym dnem to muze skoncit.

pepa (Ne, 22. 4. 2007 - 18:04)

Dobrý den
Mohu Vás požádat o kopii lekařské zprávy?Samozřejmě bez identifikačnívh údajů nemocného.Zašlete prosím mailem na kinv"seznam.cz ihned po prostudování se ozvu

pavla (Ne, 22. 4. 2007 - 14:04)

Zdravím,trvalo to 3 měsíce od začátku nemoce,bohužel není už nic možné,už je na těch nejsilnějších náplastech a všichni bohužel víme že se blíží konec,tato nemoc je strašně rychlá sama to nechápe z vitálního člověka je za 3 měsíce troska doslova a dopísmene,léčba a chemoterapie bohužel nezábírá,tak se mějte

Ala (St, 18. 4. 2007 - 14:04)

Asi bude nejlepší tatínka netrápit. Určitě ho moc milujete, dožil se krásného věku a je na konci. Zaslouží si klid. Ne ozařování, které nevede nikam a bude mít jen velké potíže.

Mirka hery44"se (St, 18. 4. 2007 - 11:04)

Dobrý večer, muj otec byl před rokem na operaci tenkého střeva, kde mu zjistili nádor, který vyoperovali, byl to prý tzv. podivný nádor, spíše nezhoubný, ale prý se mohlo stát, že určité rak. buňky obsahoval, ale v té době prý žádné metastázy neobjevily.Byli jsme moc rádi za skvělou práci lékařů a i za to, že v té době bylo vše v pořádku. Jen mně ale ještě bylo sděleno, že když by se mu něco dostalo do jater, nebudou ho ani operovat, ani ozařovat. Doufala jsem, že se nic takového nestane, chodil na jaterní testy, byly v pořádku, tak jsem na hrůzu z rakoviny jater přestala myslet. Ovšem přesně za rok po té operaci, je vše úplně jinak, můj otec má už bohužel velké metastázy v játrech a prý mu už není pomoci. Prosím o informaci jak by otce mohlo záření poškodit, kdyby se na tuto nemoc přišlo včas - je již dost starý - 87 let a nebo co bych ještě mohla udělat, je ještě něco možné_-? Děkuji každému moc za odpověď.

Reklama

Přidat komentář