Reklama

Panic po dvacítce

Lida (Čt, 22. 5. 2008 - 09:05)

A taky je pravda, ze starsi holka uz se taky tolik nestydi, takze ta komunikace je uz na jine urovni.

Lida (Čt, 22. 5. 2008 - 09:05)

No, muj pritel to videl stejne jako vy. Nikdy nemel pocit, ze by nekoho zaujal. Vseobecne ho lidi vnimaji jako oskliveho. Je fakt, ze si ani neodvazoval pomyslet, ze bych mohla mit zajem, protoze me lide naopak vnimaji jako atraktivni. I me dostal predevsim vnitrkem, ma silne charisma, tezko se to vysvetluje, kazdopadne jsem ho vnimala jinak nez ocima. On to taky v zivote postupne vzdal. Prestal to resit, a zacal se plne venovat svym zajmum, kterych je vic nez dost. Nekdy se treba dostal do situace, ze kdyz byl v hospode, tak by si nejaka opilka dala rict nebo spis... se nabizela, jenze o to mu neslo, on chtel vztah. Vztah se sportovne zalozenou holkou, se kterou by mel hodne spolecneho. Kdyby mu slo o sex, mohl vyuzit privatu nebo tak, jeho kamosi tam semtam zasli, ale tohle je pod jeho uroven a hlavne to nebylo to, po cem touzil. Cekal holt na tu pravou, a vypada to, ze se dockal :-). Ja jsem o rok a pul starsi, jsme spolu rok a pul a muzu rict, ze takhle super partnera a krasnej plnohodnotnej vztah jsem jeste nezazila. Vpodstate jsem takovej vztah nikdy nevidela ani ve svem okoli. Nejen ze nam funguje chemie, pritahujeme se, milujeme se, neustale po sobe touzime, vazime si jeden druheho, ale dokazeme spolu resit vsechny prekazky, co se vyskytujou a partner je hodne schopnej, hodne veci zaridi (konecne nelezi vsechno jenom na me :-) ), udela, opravi, ani nemusim rikat. Navzajem se rozmazlujeme :-) a uzivame si spolu krasnyho spolecnyho zivota. Co se tyka panicu, ja to vidim asi tak, ze zalezi na tom, proc je ten urcity kluk panicem. Pokud je panicem proto, ze ma urcite naroky a nechce slevit jen proto, aby se panictvi zbavil, pak neni jedinej duvod se vztahu s takovym klukem bat. Takovej kluk to ma zrejme v hlave srovnany, vi co chce, a jde si za tim. To je super. Akorat mel smulu, ze jeste nepotkal nekoho, kdo by za to stal. A nebo potkal, ale melo to treba jiny hacky, proc to neslo. Co se sexu tyce, tak si myslim, ze je dobry, ze uz nejsem piskle. Myslim, ze tak od tech 25-ti uz skutecne vim, co mi v sexu dela dobre, tudiz uz vim, co ho mam ucit. Driv jsem toho moc nevedela, takze i kdyz jsem mela partnera a sexualne jsme spolu zili, bylo tezky mu rikat, co se mi libi, kdyz jsem to sama tapala a vlastne se teprve sama poznavala. Takze i kdyz jsem mela sex od 17-ti, jako kvalitni sex bych ho opravdu oznacila az od tech 25-ti. Je to mozna i tim, ze v tech 17-ti jsem byla nezkusena ja i partner a s tim jsem byla hodne dlouho a on nemel moc snahu nas sexualni vztah zlepsovat (podvadel me jinde a doma mu stacilo dovnitr ven) az pozdeji jsem byla se starsim, zkusenejsim a s tim jsem teprve mela moznost podrobne poznat sve telo. Takze to bude asi individualni, ale myslim, ze cim mladsi partnerku si najdete, tim mensi sance je, ze vam s tim pomuze, protoze sama by jeste potrebovala poradit :-)

Ela (Čt, 22. 5. 2008 - 08:05)

Romane,to přirovnání slepice a vejce, sice si myslím, že nejde aplikovat na moji situaci (to si mě špatně pochopil), ale ukazuje to něco o tvém sexy mozku, jak tu někdo psal (mě to teda napadlo tehdy taky,ale někdo mě předběhl:-)). Chlape, jak je možný, že ti nepadají ženský k nohám?Nebo si takhle intelektuálně přitažlivý jen přes síť?
Jestli si jenom z poloviny vtipný jako tady,tak to nechápu. Musíš ty vtipy asi provázet nějakým nevhodným neverbálním chováním-neslintáš na ty holky moc?:-) To byl vtip-vážně:-)Jinak jednej se mnou na rovinu, vyhovuje mě to a těší.
Jo a k těm ústrkům, taky jsem to zažila-připadá mi zbytečné tady líčit, jak se mi smála celá třída, jak spolužačky kreslily moje karikatury atd. a že jsem byla figurka známá po celým městě.
No, ale to jsem odobčila, já to sebevědomí získala už před tím, než jsem než mě sbalil můj první kluk a to moje sebevědomí ten můj "v pohodě stav" byl příčinou toho, proč o mě projevil zájem.

Ela (Čt, 22. 5. 2008 - 08:05)

Romane, ale já jsem toho svýho přítele nesbalila,on sbalil mě. Asi hodinu jsme si povídali,byla to taková akce na uvítání prváků, tak se tam seznamovali všichni, já byla samý vtípek,uvolněná, protože mi o něj fakt nešlo. Teprve kamarádka mi řekla, že je to nejhezčí kluk z celýho klubu a takové ocenění ve mně vzbudilo zájem:-),takže když mě pozval na rande, tak jsem tu nabídku přijala, i když jsem si pak nadávala, co jsem to udělala(byla jsem už trochu připitá). No a v průběhu toho rande jsem přemýšlela, jak se z toho vykroutím:-), jak mu naznačím, že z toho víc než kamarádství nebude. Když jsem se s ním loučila, dal mi pusu, dostalo mě to jeho sebevědomí,suveréně mi přede dveřmi řekl-"My, jsme ale ukecanej pár, to je super. Do kolika máš zítra přednášky?Počkám na tebe a půjdem ven". A pak mi vlepil pusu. Byla jsem z takovýho chování naprosto vedle, ta "drzost" mě na jednu stranu přišla legrační, na druhou stranu mě ohromila, tak jsem řekla, kdy mě má vyzvednout. No a líbit se mi začal až ten druhý den.
Nemám čas na všechno reagovat, tak se zatím loučím. pa

Marek (Čt, 22. 5. 2008 - 07:05)

Lído je to přesně tak jak píše Roman,nejsem typ kluka kterého by balila nějaká holka. To je sen snad každého věčně odmítaného kluka. Jinak takových hodných a citlivých holek jako jseš ty je opravdu velmi,velmi málo. Většinou jsou to takové ty vysmívavé a namyšlené potvory. Potom před ní řekni,že skoro ve třiceti jsi panic,no toby potom už zbýval jen skok s Nuseláku nebo pod Pendolíno:-), hotová společenská sebevražda. V současné době už asi dva roky hraju mrtvého brouka,vúbec se už o nic nepokouším,je mi to jedno. Nastal stav smíření se s osudem,který je nutno přijmout a naučit se sním žít:-).Takže taková je současná situace na bitevním poli.

marek (Čt, 22. 5. 2008 - 02:05)

Ahojte,
Tak koukam, ze tu je hodne prispevku, tak nejak to zas skusim sesumirovat:
1. Seznameni na internetu, no nevim, 99,9 % devcat chtelo hned fotku.
Ted mozna budu mit pritelkyni, kterou znam jen prez net a telefon, ale uvidime.
2. Muj pribeh:
A) zakladka 7. trida prvni holka, ty krasne chvile, polibky, horkost a tres tela, na to se neda zapomenout. Hodne casto me to vzrusilo, az sem se bal.
Sice sme se jednou rozesli, ale pak se na tabore opet dali dohromady, no a uz ani nevim jak se to stalo, vzal sem ji ruku a polozil si ji do rozkroku. Ona udelala totez s mou, pruser byl, ze sme na chatce nebyli sami, ale nekolikat sme to zopakovali. Dalsi prusvih byl, ze mne bylo 13 ji 15. Pak sme se rozesli, castecne mou chybou, jelikoz sem se asi zamiloval do jine holky, ktera me jeden vecer utesila a navic byvala bohuzel zacla mit masochystycke choutky.
V 9. tride to vypadalo, ze se mozna dame dohromady, ale byla v tom zarlivost kamaradky, ktera na me zarlila a byla jedna afera, diky ktere na me bla nastvana, sem strasne citlivy k vecem, zvlaste elektroniky a jeji kamaradka vzala muj notebook a slysel sem, takovou ranu, tak sem ji rekl, ze ji za to neco udelam, avsak jak si to mohla vylozit a jak to vylozila sve kamaradce? Ja te udelam.sice se to potom nejak vyresilo, ale uz to nebylo ono.
Pak se do me zamilovala jedna holka, ja sem s litosti rekl, ze bohuzel s i chodit nebudu, jelikoz k ni necitim lasku, vzala to v pohode a sme dodnes kamaradi.
B) stredni, az do konce tretaku sem prez 8. a 9. tridu miloval tu jednu. Avsak ona to proti mne zneuzila, veskere veci co byli jen pro ni vedeli i jeji kamaradky a kamaradi.
Pak sem nasel jednu divcinu, do ktere sem se zamiloval, nejdrive sem resil jestli to rici nebo ne, pak sem ji to rekl, ale stala se jedna takova neprijemna vec, ze jsem jednou byl s ni v divadle a vzhledem k tomu, ze sem nemel stale bydleni, tak sem mel prislibeno prespat u kamarada, avsak ten me nechal stat pred dverma, tak sem ji musel pozadat o pomoc, a i kdyz vychazime krasne, bojim se, ze sem mozna o ni prisel.
Az do letoska, tj. 4. rocnik, rok a pul na ?vysce resp.. 2. sem ji miloval.
Furt k ni neco citim, ted mam v sobe mensi zmatek, jestli na ni cekat nebo zkusit to ve vztahu s tou prez internet, ona o tom riziku vi, ze se muze stat, ze treba ji nebudu tolik milovat jak bychom si oba prali, nechame to az se v Cervnu vratim z Danska.

No a to jsou veskere me zkusenosti.
Prusvih je, ze se asi rychle vzrusim a bojim se, aby to holky nebrali jako ze sem uchyl.
No tak se mejte, asi pudu spat, mam zitra resp. dnes skolu.

Roman (St, 21. 5. 2008 - 23:05)

Marku, myslis vyraz c. 273 - "Proboha co si me to vubec dovolilo oslovit"? Ten znam dobre :-).
Jinak Lido, udelala jsi to dobre. Pravda je, ze kdyz ta holka o toho kluka fakt stoji, tak ji to vadit nebude. Kdyz bude ... jak to rict ... kapku jednodussi :-), a treba se s nim kvuli tomu i rozejde, tak mozna zadna skoda, protoze ten vztah by stejne nevydrzel (dovedete si predstavit, co by se delo, az by museli resit fakt nejakej problem a ne tenhle "problem"?). V tomhle plnne souhlasim s robynou.
Lido, opravdu je to tak, ze podobny typy jako Marek (nebo treba ja) se musi spolehnout na to, ze je sbali nejaka holka, ktera o ne fakt bude mit zajem. Problem ale je, ze zrovna takovych holek jaksi moc neni :-) (mozna nebudu daleko od pravdy, kdyz reknu, ze jejich pocet se bude dat spocitat na prstech jedny ruky, mozna dokonce i ruky delnika z pily :-)

Lida (St, 21. 5. 2008 - 23:05)

My vpodstate ani rande nikdy nemeli. Nase setkani se dela spis na bazi "kamaradstvi". Prvni libani bylo pri prvnim milovani

dotaz (St, 21. 5. 2008 - 23:05)

Na kolikatem rande jste se poprve libali?

Lida (St, 21. 5. 2008 - 23:05)

Proc by to bylo nemyslitelne?? To je nesmysl.

Marek (St, 21. 5. 2008 - 23:05)

Lído a o tom to je. Holka která o tebe stojí,o mě teda ještě nikdy žádná holka nestála. A vůbec aby mě balila tak je v mém případě absolutně nemyslitelné.

Marek (St, 21. 5. 2008 - 23:05)

Jo a ještě Robyno,samozřejmě že nezvu holku na rande stylem jsem panic nechěla bys se mnou chodit. Prostě jí řeknu jestli nemá čas si semnu někam sednout na skleničku a tak. Buď mi řekne,že je už zadaná,to v tom lepším případě,nebo nahodí takový jakoby kyselý ksicht a to už vím která bije.

Jiří (St, 21. 5. 2008 - 23:05)

No Lindo, kéž by takovejch bylo víc jako jseš ty, jen doufám, že snad do 28 nebudu muset čekat.

Lida (St, 21. 5. 2008 - 23:05)

To ja jsem poznala na mem nynejsim priteli sama, ze bude asi nezkusenej. Bylo to znat, ja ho balila, atmosfera by se dala krajet, jak to jiskrilo, navstevoval me a nikdy nic. Tak jsem se ho, kdyz uz bylo jasny, ze konecne dojde k milovani, sama zeptala, jestli neni panic. Nechtela jsem ho samozrejme zesmesnit, ale sla jsem do toho takhle brutalne, protoze jsem vedela, ze jen tak mu muzu v te tezke chvili pomoct. Bylo mu v tu dobu 28, a verte, ze se bal hodne. Tim, ze jsem na to stocila rec, a on to vyklopil, tim jsem mu hodne pomohla. Bylo to venku a on videl, ze se k tomu stavim dobre a jsem ochotna si s nim povidat. Takze jsme dost veci probrali a on uz pri prvnim milovani nemusel mit strach, ze neco poznam. Hodne jsem mu tim pomohla a pri milovani jsem ho vedla :-). Holka, ktera o vas stoji spis oceni, ze jste nezkusenej, v dnesni zkazeny dobe....

Roman (St, 21. 5. 2008 - 22:05)

Cimz nerikam, ze bych to nekdy na rodice zkusil s figlem "vymyslena holka". To mi prijde ubohy. To uz v nouzi nejvetsi radsi presvedcim nejakou kamaradku a sehraju pred nima maly divadlo :-) (ale to snad nebude nutny, vydedit se me doufam nechystaji :-)

Roman (St, 21. 5. 2008 - 22:05)

To je jak u nas :-)). Mne se jednou znama ptala, jakou holku by mi doma schvalili, no co jsem ji mel rict? Po pravde - to je jedno, hlavne aby nebyla vymyslena a nebo to nebyl chlap :-)). Smala se az malem vylila piti.

robyna (St, 21. 5. 2008 - 22:05)

a to, Marku, budes resit hned, co se poznate? To pochybuju. Myslim, ze prvni je na rade, jestli si lidi maji, co rict. A pokud pozna, ze jsi fajn, tak to uz neni takovej problem. To, ze se na druhym rande dozvi, jak na tom jsi, prece nemuze zmenit jeji nazor. A pokud ano, tak je to smula, ale je to kaca podle me.

Marek (St, 21. 5. 2008 - 22:05)

Robyno:jasně že nikdo s nás nemá na čele napsáno,že je panic. Jenže jsou věci které neutajíš. Holka se bude ptát měl jsi předemnou nějaký vztah. Bude mluvit s mými známými,rodičy atd.,a co ti jí řeknou. Konečně si Marek našel holku,protože nevíme o tom,že by někdy před tebou nějakou měl. Takže to té holce dojde určitě samo.

Roman (St, 21. 5. 2008 - 22:05)

Jiri: uplne ta sama vec by se dala rict i o dalsich 1038 holkama "zakladnich pozadovanych vlastnostech" ;-)
Jira: no kdyz tak hezky prosis... :-)

Jíra (St, 21. 5. 2008 - 22:05)

Romane:
Já tam mám taky profil i s fotkama a s osobními údaji a taky jsem si na tohle fórum založil speciální profil ;-) Jen běž, budeme tam dva :-)

Reklama

Přidat komentář