Reklama

Bible a dnesni svet

co to tu je za (Ne, 10. 6. 2018 - 01:06)

bible je kniha hoven a pobožní ta hovna rozmazávají....

Tony (Ne, 10. 6. 2018 - 01:06)

Nemyslete si, že jsem přišel na zem uvést pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč.
Neboť jsem přišel postavit syna proti jeho otci, dceru proti matce, snachu proti tchyni;
matous 10,34

Tony (Ne, 10. 6. 2018 - 01:06)

Exodus 21:20-21 Jestliže někdo uhodí svého otroka nebo otrokyni holí, takže mu zemřou pod rukou, musí být usmrcený pomstěn. Jestliže však vydrží den či dva, nebude pomstěn, neboť byl jeho majetkem.

Tony (Ne, 10. 6. 2018 - 01:06)

Deuteronomium 22:20-21 Jestliže však byla ta řeč pravdivá a u té dívky nebylo shledáno, že je panna, tedy vyvedou dívku ke vchodu do domu jejího otce, mužové jejího města ji ukamenují a zemře, neboť tím, že smilnila v domě svého otce, dopustila se v Izraeli hanebnosti. Tak odstraníš zlo ze svého středu.

trubiroh (Ne, 10. 6. 2018 - 00:06)

Měli jsme bohužel malou katolickou disidentskou scénu za komunismu.Místo toho bylo všude všech mániček a fetek co to brali jako vrchol konzumu a fetu a nakonec chtěli mít auru disidentství.

Ignácie, s tímhle bych souhlasil. On vůbec celý "český disent" , lespoň ten mediálně známý byl dost "na baterky" či spíše alkohol - viz Havlova bohémská squdra..

Tony (Ne, 10. 6. 2018 - 00:06)

Doufám, že Klausovi ml. se...Puritánský zpozdilý katolíku. Jsi v tomto vedle jako jedle. Toto neobstojí, v tomto mě velmi oslovil Jakub, škoda, že se tu už přes patnáct měsíců neukázal, který ač ateista. který by Bibli jako něco velice toxického nevzal vůbec do ruky, tak jsem si ho nehorázně velice oblíbil. V jeho přirozené moudrosti jsem totiž viděl návrat do bodu nula. On ve svých devatenácti letech dospěl lechce k tomu, k čemu jsem přišel těžko až ve svých letech pětapadesáti

NIKOMU NIC NEVNUCOVAT

Je to pro mě samotného těžké, když mě nezbylo, abych se jako starý dědek ponaučil od mladého kluka.

Katolík (Ne, 10. 6. 2018 - 00:06)

Typický příběh byl ožrala Jirous.V mládí možná něco znamenalm,ale později to byl nechutná případ alkoholického otrapy co nadával na všechny a spílal na všechno.
Naproti tomu katolík ví,že drogy jsou svinstvo a nedělá se disentem,když pije první ligu a přizná, že zklamal a že je pouhý ubohý alkoholickí troska.

Katolík (Ne, 10. 6. 2018 - 00:06)

Měli jsme bohužel malou katolickou disidentskou scénu za komunismu.Místo toho bylo všude všech mániček a fetek co to brali jako vrchol konzumu a fetu a nakonec chtěli mít auru disidentství.

Tony (So, 9. 6. 2018 - 23:06)

když podle Nového zákona...Příspěvek neosvobozeného homosexuála na adresu ženy je děsivý, jako celé tvé fejky po dnešní den. Jenže je to chyba jiných, kteří vůbec nedokáží kontrovat Písmem Svatým.

Galaťanům 4¨

16Slib byl dán Abrahamovi a ‚jeho potomku‘; nemluví se o potomcích, nýbrž o potomku: je jím Kristus.
17Chci tím říci: Smlouvu, od Boha dávno pravoplatně potvrzenou, nemůže učinit neplatnou zákon, vydaný teprve po čtyřech stech třiceti letech, a tak zrušit slib.
18Kdyby totiž dědictví plynulo ze zákona, nebylo by založeno na slibu. Abrahamovi je však z milosti Bůh přiřkl svým slibem.
19Jak je to potom se zákonem? Byl přidán kvůli proviněním jen do doby, než přijde ten zaslíbený potomek; byl vyhlášen anděly a svěřen lidskému prostředníku.
20Prostředníka není potřebí tam, kde jedná jen jeden, a Bůh je jeden.
21Je tedy zákon proti Božím slibům? Naprosto ne! Kdyby tu byl zákon, který by mohl dát život, pak by vskutku spravedlnost byla ze zákona.
22Ale podle Písma je všechno v zajetí hříchu, aby se zaslíbení, dané víře v Ježíše Krista, splnilo těm, kdo věří.
23Dokud nepřišla víra, byli jsme zajatci, které zákon střežil pro chvíli, kdy víra měla být zjevena.
24Zákon byl tedy naším dozorcem až do příchodu Kristova, až do ospravedlnění z víry.
25Když však přišla víra, nemáme již nad sebou dozorce.
26Vy všichni jste přece skrze víru syny Božími v Kristu Ježíši.
27Neboť vy všichni, kteří jste byli pokřtěni v Krista, také jste Krista oblékli.
28Není už rozdíl mezi židem a pohanem, otrokem a svobodným, mužem a ženou. Vy všichni jste jedno v Kristu Ježíši.
29Jste-li Kristovi, jste potomstvo Abrahamovo a dědicové toho, co Bůh zaslíbil.

ALE KDYŽ PŘIŠLA VÍRA, NEMÁME UŽ NAD SEBOU DOZORCE, A TÉŽ PRO TY, CO JSOU V KRISTU UŽ NENÍ VŮBEC ŽÁDNÉHO ROZDÍLU MEZI MUŽEM A ŽENOU (samozřejmě pouze po stránce duchovní, po stránce tělesné je rozdíl mezi mužem a ženou značný, je to však úradek jedinečného Boha), to dí Písmo Svaté.

Takže, má drahá Mimo, která jsi mi kdysi napsala, že z tvé zahrady, když jsem ti oprávněně napsal, že lpíš na liteře, se nad tím zamysli.

Katolík (So, 9. 6. 2018 - 23:06)

Doufám, že Klausovi ml. se podaří zbrzdit tento puritánský protestantský zpátečnický systém a zavést katolickou výuku do škol a zrušit sexuální výchovu.
Dnes by ven ani dítě nepustil po 8 hodině,protože již v tuto hodinu se v Praze potulují naháněči do peep-show, dcerám sotva osmnáctiletým nabízejí hrát v pornofilmech na zábavách a dokonce i mladým mužům nabízejí fotit akty.
Jedině zavedení katolické výchovy do škol, zrušení volného prodeje alkoholu do nočních hodin sotva zletilým a omezení turistických podniků v Praze může zvrátit tuto protestantizaci kouzelné katolické Prahy na obyčejný Leeds nebo Scheffield s jejich alkoholickými exhibicionistickými tahy každý pátek a sobotu,kterou tu ovšem provádějí každý den včetně neděl a všedních dní.

Tony (So, 9. 6. 2018 - 23:06)

Doporučuji vám naši sestru...Na holandské lodi Febe jsem před deseti roky t=měř rok jezdil, já tušil, že ten název lodi je biblický, jenže majitelé lodi se ke mně tak nezachovali, nutili mě hákovat i v neděli.

Katolík (So, 9. 6. 2018 - 22:06)

TO co se valí do ČR je celé dekadentní a uchylné a protestantsky amorální.Třeba se bránit těmto hrozbám zavedením katolické nauky do škol a zabavováním mobilů během výuky.

Katolík (So, 9. 6. 2018 - 22:06)

Nové kulturní díla jsou také závadné. Nedopručuji pálit nebo ničit a vykupovat, to už nemá účinek, ale vlastnímu dítěti bych počítač nekoupol, aby si mohl pouštět třeba Almodovara a jeho Rozkoš v oblacích, což je dle mého naprosto dekadentní film a divím se že není na Libri Prohibiti katolické církve,nebo ji za to nestojí a nestačí zvládat nápor dekadentních filmů.

Katolík (So, 9. 6. 2018 - 21:06)

Vyrůstá generace zkažená kapitalismem a víra katolická ji v dospělosti ještě bude dobrá.
Ono tělo Lary Kroft a umění Tarry White v posteli není do čtyřiceti.Pak nastane tvrdé prozření a snaha o normální život a četbou knih z Libre Prohibiti a sledováním dekadentního umění si pomůžou leda ke kariéře prostitůtů a prostitutek kapitalismu a pak jim nezbude než se vrátit k matce církvi.

Katolík (So, 9. 6. 2018 - 21:06)

Tak je tu vypiš, katolíkuNejsem blázen, jsem katolík, tak si je hledej sám.

jasně (So, 9. 6. 2018 - 21:06)

Nechci vám radit, ale když...takový poštěváček, když se začne usmívat, to je hotové neštěstí.

Eduard Nud (So, 9. 6. 2018 - 20:06)

Nechci vám radit, ale když nechcete, aby se vám poštěváčkové posmívali, napište to raději někam jinam. Ale kam?

9.6. (So, 9. 6. 2018 - 20:06)

Zjevila se mi Marie. Ale...Naslouchám...

Tony (So, 9. 6. 2018 - 19:06)

Tak to bude zase okult

Katolík (So, 9. 6. 2018 - 19:06)

Zjevila se mi Marie. Ale nemám chuť tady vypisovat více, protože tu je hodně posměváčků.

Reklama

Přidat komentář