Reklama

Kastrace

Jolana (Po, 28. 7. 2014 - 11:07)

co to obnáší nikdy. O...Prožitky Ti zůstanou pokud to fungovalo předtím,bude i potom.Semeno je méně než deset procent ejakulátu.Jen ženu už neoplodníš,soulož je,ale jalová,což někomu vyhovuje,tak proč odsuzovat.Pro nemožnost oplodnění ženy dotyčným mužem se to přece vždycky dělalo.

Za tu cenu (Út, 22. 7. 2014 - 12:07)

A také je z něho mazlík...co to obnáší nikdy. O určité prožitky se nemíním nechat připravit.

Jana (Út, 22. 7. 2014 - 12:07)

U strážců vnitřních...A také je z něho mazlík přítula.Takže máte li už děti není důvod mu je nevyndat.

Ty máš s tím zk (Út, 22. 7. 2014 - 10:07)

Michalko.Ten kluk vypadá...Spíše z něj bude domácí ňouma, který se za rodinu nedovede poprat. To však některým semetrikám vyhovuje. Než vůl nebo valach bude možná vypadat jako vepř. Takovému by Michalka pindíka už moc nepohonila.

Pepa (Út, 22. 7. 2014 - 09:07)

Ahoj je to zajímavá diskuse...Michalko.Ten kluk vypadá normálně.Pytlík po odstranění varlat má splasklý.Pokud si tam nechce dát implantáty, tak si může nechat přebytečnou kůži pytlíka nechat odříznout.Jinak ten kluk po katraci je mnohem přítulnější, nic jej nerozčilí.Je z něho takový domácí mazlíček.Je to stejné jako u kastrace býka, nebo hřebce, z kterých se pak stane vúl nebo valach.Fotku nemám, ale na internetu jich najdeš dost.
Jinak přeji hodně spokojenoti při honění pindíka.

gin (Čt, 17. 7. 2014 - 17:07)

Dříve se kastrovalo kvůli operaci prostaty, dnes je na to chemoterapii. Dotyčný mohl dostat umělá varlata, něco jako skleněné oko, aby dotyčný nevypadal blbě s prázdným pytlíkem třeba ve společných sprchách.

Jolana (Čt, 17. 7. 2014 - 15:07)

Ahoj je to zajímavá diskuse...U strážců vnitřních harémů byly vyřezány celé genitály.Dnes se vyřezávají mužům jen varlata,pytlík normálně má,jenže je prázdný splasklý.Záleží na operatérovi,někteří eunuši mají pytlík neporušený.Varlata jsou vytažena řezem otevřeným tříselným kanálem.Zatím jedinou stoprocentně prokázanou výhodou kastrace muže je pro něho nemožnost oplodnění ženy.

gin (Čt, 17. 7. 2014 - 11:07)

Ahoj je to zajímavá diskuse...Buď ráda, takto má to "nejlepší z obou světů" jak tomu říkají Němčouři. Je jako obřezanej ale neztratil jediné z citlivých zakončení na vnitřní předkožce. Asi teď dýl vydrží, ale nikdy ho později nepostihne anorgasmie, jako některé obřezané.

jouda (Čt, 17. 7. 2014 - 10:07)

My se z té vaší rybiny také nepoděláme. Někdo se v tom dokonce rochňá.

michalka (Čt, 17. 7. 2014 - 10:07)

Ahoj je to zajímavá diskuse můj kluk obřízku nemá a ani ji nechci aby si ji nechával udělat. Nechava si pindika přetaženyho a to bohaté stačí a mužu ho vyhonit kdy chci a nesmrdi. ale co by mne zajímalo jak vypadá teda kluk co je vykastrovaný to jako ma prázdný pytlík nebo ma uriznutej celek pytlík. Dejte někdo fotku neumím si to představit. Diky

Alan (Po, 14. 7. 2014 - 11:07)

Zdravim - co sa tyka obriezky tiez som si ju chcel nechat spravit kvoli byvalej , ale potom co som sa docital o nej uplne vsetko som si to rozmyslel ....
samotnu kastraciu by som si nechal spravit ale az v takom veku ze uz by som bez tak nic nezmohol ...
byt otrokom pre zenu - ano znie to naozaj krasne z pohladu cloveka co uznava BDSM / DS - lenze ani manzelstvo vam nezaruci ze po kastracii s vami dotycna ostane a nenajde si druheho ( sluby sa slubuju , blazni sa raduju ) .. takze chlapi nenechajte si od zien zblbnut hlavu ,
v podstate je to podobne ako keby si ste si nechali vytetovat meno vasej partnerky , zasadny rozdiel je ze tetovanie nema priami vliv na vas sexualny zivot
,

gin (Ne, 13. 7. 2014 - 15:07)

Divná studie.Manžel měl...Píšu to tu jak šogor pořád dokola. Zaleží na stylu obřízky. Týká se to stylu, kde je amputovaná celá vnitřní předkožka a uzdička a pouze to nastane asi tak u 10% takto upravených. Tvůj manžel patřil naštěstí mezi těch 90%, které to neovlivní.

Marta (Ne, 13. 7. 2014 - 15:07)

Vidím, že víš kulový....Divná studie.Manžel měl obřízku už když jsem ho poznala.Nejsem žádná světice a tak jsem zkusila i jinde.Zjistila jsem,že je to v mém případě hloupost.Dnes už máme oba před důchodem a manžel je pořád lepší,než ti mladší s kterými jsem mu zahla a obřezaní nebyli.

gin (Čt, 10. 7. 2014 - 16:07)

Předkožka není erotický...Vidím, že víš kulový. Amputací vnitřní předkožky ztratí muž 20000 speciálních nervových zakončení, kdažto v žaludu je jich jenom 8 tisíc. Když žalud následně zkeratinizuje = anorgasmie.

Jolana (Čt, 10. 7. 2014 - 15:07)

Toto jsou pouze smyšlené...Předkožka není erotický orgán.Negativní vliv na sexualitu by mělo odstranění žaludu,nebo varlat.Bez předkožky spousta mužů provozuje sex do pozdního věku.

gin (Čt, 10. 7. 2014 - 15:07)

Je to velice...Toto jsou pouze smyšlené protiargumenty cirkummaniaků. Amputace nejcitlivější části mužského těla vždy mít negativní vliv na sexualitu bude. Nejde o žádnou přebytečnou kůži ale o zvláštní erotický orgán.

Jolana (Čt, 10. 7. 2014 - 14:07)

Nejhorší je, že jsem si...Je to velice individuální.Spousta neobřezaných mužů má po dvaceti i méně letech od sexuálního probuzení problémy s erekcí.Někteří mladí muži se dokonce potýkají s impotencí.Není to ani tak následkem obřízky jako vlivem životního stylu,stravování apod.

gin (So, 5. 7. 2014 - 17:07)

Konečně se našel někdo...Není nutné. Já to mám tak taky. Jenže je to dáno typem penisu. Mám ho dost velký v klidu a v erekci se mi téměř nezvětší, jen se vzpřímí a ztvrdne. Přetahování mi od malička šlo vždy perfektně i v erekci.

Pepa (So, 5. 7. 2014 - 16:07)

Konečně se našel někdo kdo tomu rozumí. Pochopitelně kdo má celý žalud překrytý kůži při ztopoření, tam je zkrácení předkožky nutné, Tam,kde při ztopoření překrytý není, je to pitomost, protože se tím likvidují nervová zakončení. Ženy, pokud se vám líbí obnažený ptáček, tak mu kůžičku ztáhněte jemně svoji ručkou.

gin (Čt, 3. 7. 2014 - 17:07)

Obřezání není...Nejhorší je, že jsem si ještě před 4 měsíci myslel to samé co Jolana. Jenže jsem zjistil, že opak je pravdou. Nejdříve jsem viděl příspěvky o anorgasmii obřezaných mužů, pak jsem přešel na německé veby a zjistil jsem otřesnou skutečnost. Každý desátý muž, jemuž byla zcela amputována vnitřní předkožka s uzdičkou trpí do 20 let po obřízce anorgasmií. Už nedokáže dosáhnout orgasmu. Je to tím, že vnitřní předkožka obsahuje až dvacet tisíc speciálních nervových zakončení, kdežto žalud pouze osm tisíc. Při amputaci celé vnitřní předkožky se sníží citlivost penisu až o 75%. U 10% lidí s trvale odkrytým žaludem, žalud nadměrně zkeratinizuje, citlivá zakončení jsou časem pohřbena pod vrstvou keratinu, poněvadž je citlivá vnitřní předkožka amputována, má pak dotyčný se sexem vymalováno, už má pak penis zase jen na čůrání. Obřezání není v žádném případě jen neškodné odstranění předkožky, jak jsem se před 4 měsíci ještě bláhově domníval. Teď se i u nás začínají objevovat první postižení, kteří se před 20 lety nechali nachytat na to, jak je obřízka skvělá věc.

Reklama

Přidat komentář