Reklama

snížená funkce štítné žlázy

Benzi (Po, 10. 7. 2006 - 12:07)

Romčo, díky za rychlou odpověď. I já to psala tak rychle, že jsem zapomněla připojit svůj nick - omlouvám se, psala jsem sem už několikrát.

Romca (Po, 10. 7. 2006 - 11:07)

Ahoj neznama......reaguji na nizky tlak a tep!Jsem na tom uplne stejne!!!Tlak mam nizky porad,ale pri namaze se mi mota hlava a tep pri jakem koliv vykonu mam maximalne 80,vetsinou ale tak 70!v klidu i 55!Nekde hodne na zacatku jsem psala o svem otci,ktery nez mu zjistili stitku,tak nemohl stat ani na nohach,jak strasne mel nizky tep a tlak!Pristroje to nedokazaly ani zmerit!Podle doktoru uz tenkrat nemel ani zit!
Abych to zhrnula,ja tohle uz neresim!Jsem zvykla na to,ze mi srdce tluce pomalu a nekdy mi busi a najednou ticho a pak znovu!Nevim jak to popsat,je to takovej zvlastni pocit!

Rozarko....kolik prosim meris a vazis?Dekuji predem!Ja z 82kg mam ted po 3 mesicich 73kg!Jupi jupi!Merim 175!Zvlastni je,ze mam strasne placaty brisko a lidi mi rikaj,ze jsem moc hubena!Jina holka by si pri tehle vaze pripadala jeste jako obtloustlik!Ja bych rekla,ze kdybych mela jeste nejaky kilo dole,tak uz mi to snad nebude ani sluset!

Honzi....Ty musis srset po tech laznich velkou energii!!Ovsem jestli te tam nekdo v okoli pekne nenasere,ze joo??Ja bych si taky dala klido ty lazne,ale maximalne na tyden!!Dyl bych to nevydrzela!!Celej tenhle tyden budu chodit do prace a pak 14 dni dovca!Jeste nevim kam se vypravime,ale asi jen tak nekam jen na vikend!Nejak nam nezbyva na nic jinyho!Braska si ted koupil velkej bazen a ja to mam k nemu jen 3 km,takze Nik se tam muze chodit koupat a porad a je spokojena!!

Jdu honem delat bastu,za chvilku jdu na odpoledne!!Tak papa vsichni!!!R

Návštěvník (Po, 10. 7. 2006 - 07:07)

Všechny Vás zdravím, po delší době jsem mrkla na diskusi a našla tam zajímavou informaci o solné jeskyni. Už delší dobu přemýšlím, jestli by to mohlo pomoci. Ale mám dojem, že to pomůže v případě, že funkce je pouze snížená a meberete žádné léky. Tím do sebe dostanete porci jodu. Když už ŠŽ vůbec nefunguje a její činnost je plně nahrazena hormony, nedala by se solná jeskyně považovat naopak za "strumogen"? U nás v Olomouci ji totiž také máme, ale při kontrolách si se svou endokrinoložkou nemůžu o ničem podiskutovat - kouká na mne jako na blbečka (však to všichni znáte - "jez prášky a neotravuj").

A ještě mám jeden poznatek a byla bych ráda, kdyby se k tomu vyjádřil někdo z Vás, kdo to taky zkusil:

Při intenzivní déle trvající námaze (svižný pochod trvající více než 5 hod.), mi začně klesat tlak, zpomaluje se tep. Mám to oficiálně změřeno po jednom turistickém pochodu, kdy nám všem zdravotní sestry změřily tlak a tep. Proběhla jsem 25 km za 3,5 hod.!, tlak jsem měla 70/100, tep 65. Znovu jsem si na totéž vzpomněla minulý týden, kdy jsem si v Jeseníkách dala skoro 30 (horských) km a odpadala jsem ne z toho, že by mi při chůzi do kopce bušila krev v hlavě, srdce, atd. - všichni ten pocit námahy znáte - ale místo toho jsem zývala, lapala po dechu, srdce prostě bušilo naopak pomaleji a nedodávalo mi dost kyslíku.

Máte někdo podobné zážitky? Jsem přesvědčena, že to musí těsně souviset se ŠŽ, dokud jsem byla v pořádku, neznala jsem to. Stejně tak mi při viroze klesá teplota pod 36 C. Prostě všechno naruby.

Honza.w (Út, 4. 7. 2006 - 21:07)

Ahoj Romí, tak už máš spravenej počítač, to je dobře. Hele já jsem Ti zatím nepsal, když jsi měla rozbitej počítač, ale chci Tě moc pozdravovat, v těch lázních to bylo pro mě super a vůbec tam ta krajina byla krásná, tak když někdy budete mít čas, tak se tam zajeďte podívat, je toho na koukání hodně a ten vzdoušek je fantastickej.
Pomalu likviduju zarostlou zahradu, zítra na ni zase vlítnu a něco udělám. Budu mít volno pět dnů, tak si možná udělám výlet, ale ještě nevím kam. Tak to v té práci nějak vydrž, budu držet palečky, ahojky Honzík :o))))).

Romca (Út, 4. 7. 2006 - 14:07)

Ahojda Rozi,Honzi......nemam cas odepisovat,ale ctu vas!!!!
Pro Martinku...Marti tak vidis,rekla bych,ze Ti nasi doktori se shoduji!To znamena,ze se opravdu nemusime nikdo obavat,pokud ty leky bastime,ze jo??
Tak me napadlo,co Ti treba zase napsat"tak hura jdi do toho"
Treba me ted uz zadna slecna nebo pani nenapise,ze jsem nezodpovedna....hihi!Tak papa
Mejte se vsichni primacky!!!

Ja totiz makam jako sroubek a ted maj v praci vsichni dovcu,tak to tam valcime ve dvou a je to mazec a nestihame a jsem unavena!!Romca

Rozárka (Út, 4. 7. 2006 - 10:07)

Ahojky Martí,
tak to je hodná, že Ti to napsala, viď? Takže, žádný nervíky, užívej si léta a držíme palce, ať se to povede a všechno dobře dopadne - přijď se ukázat a napsat, co je novýho :o)

pa pa Rozárka :o)

Martina (Út, 4. 7. 2006 - 10:07)

Ahoj holky,
tak tohle mi napsala doktorka:

Dobrý den,
Pokud plánujete otěhotnění v srpnu, až budete s jistotou vědět, že jste těhotná ,pak se ozvěte . Jinak se nenervujte, léky berte.Miminko si od vás v pohodě hormony štítné žlázy sebere, než si vytvoří svoji vlastní štítnou žlázu s vlastní produkcí ( od 12.týdne). Jde o to , aby jste před těhotenstvím nebyla sama v hypofunkci . Takže pokud léky berete , tato možnost se minimalizuje .
Zdravím
MUDr.M.Dvořáková

Takže budu brát poctivě prášky, a snad bude všechno v pohodě.

Tak Vám přeju hezké léto a já se zase někdy ozvu

Pa.Martina

Honza.w (Út, 4. 7. 2006 - 09:07)

Ahojky Rozí,
trochu jsem se aklimatizoval, ale s tím ranním spaním je to zase stejné. Tam jsem sice musel vstávat před sedmou, ale nějak jsem pak byl v pohybu a je tam prostě jinej vzduch a tak to bylo jiný. Taky jsem si mohl každou chvilku poležet, což tady nemůžu, teda v práci. Ale taky mě tam vadilo, že jsem musel ráno vstávat, jenže to bylo potřeba, tak jsem to neřešil.Ale jinak pro mě vstávání je vždycky nepříjemné.

No taky jsem rád, že to s tím autem už mám za sebou, zase bude na nějakej čas pokoj.
Ten bodovej systém je možná dobrej, ale dost krutej a hlavně je blbý to s tou padesátkou, tam stačí jet o kilometr rychleji a měsští policajti to hned berou jako přestupek za 1000Kč, no ale uhlídej to vždycky, to abychom jezdily silně pod padesát. Ale ještě tam přibyly nějaké nové věci, které musíme dodržovat a to by taky mohl být kámen úrazu, třeba nezapopmenout dát blinkr vždy, když předjíždíš cyklistu i když jede tak, že Ti nepřekáží.Četl jsem si takou přílohu z novin o těch novinkách v dopravě, tak se to budu muset naučit, abych neměl zbytečné problémy.
No mám dovču v pátek, tak budu mít pět dnů volna a to je paráda. Asi něco udělám ještě na zahradě a možná si udělám nějaký výlet.
Má být krásné počasí, tak to bude fajn, třeba se pojedu koupat, ještě nevím, ale něco bych měl s tím volnem udělat.
Tak se Rozí měj pěkně a zatím ahojky Honzík :o)))).

Rozárka (Po, 3. 7. 2006 - 15:07)

Ahojky Honzí,
tak vidím, že už jsi se aklimatizoval - tak Ty budeš mít dovču? No jo - vlastně - to je úžasný v tom, že i když měsíc nejsi v práci, tak Ti zbejvá celá dovolená :o))))))) - tak to je fajnky :o).

No - chodit po úřadech není ani moje hobby, ale hlavně, že už to máš všechno vyřízený, ne?

Já se teď moc nezdržuju doma, dneska jen proto, že peru, ale jinak jsme s Kubou docela pořád někde venku - učí se na skejtu a já mu dělám společnost :o). Je s ním sranda, pak jdeme vždycky na kafe, a tak si užíváme prima dny - vízo bylo dle očekávání.

Co se týče těch pravidel - v neděli jsme jeli do Hypernovy do Teplic a byli jsme asi jediný, kdo dodržoval pravidla - ostatní stále jezdí jako prasata a v neděli to skvěle prokázali, že je nějakej novej zákon vůbec nebere, takže já v tom nevidím žádnou změnu - akorát v tom, že ty, co jsou v balíku si svoje přestupky zase vykoupí a korupce pokvete ostopéro. Já teda myslím, že jezdím fakt vyloženě poslušně, ale máš pravdu v tom, že by to byl pešek, kdyby člověka nachytali třeba na tom, že jede pár kiláčků navíc než má. Aby člověk měl šestnáct očí a sledoval co se děje na silnici a neustále koukal po tachometru, jestli náhodou nejede v obci 55.

Tak to je fajn, že jsi tam zhubl a Honzí, přece tam jsi taky musel vstávat brzy na procedůry, tak já myslela, že Ti to trošku ten biorytmus upraví - nebo ne?

Tak - půjdu pověsit prádlo, ať to mám všechno hotový a možná ještě dneska někam vyrazíme :o). Měj se prima - pa pa Rozárka :o)

Honza.w (Po, 3. 7. 2006 - 12:07)

Ahojky Rozí,
děkuji za zprávu, nějak jsem se nemohl dokopat k odepsání, tak to dělám teď. Tak se zase vylepšilo to počasí a je krásně. Teda kdybych tam v lázních mohl být i teď tak to by bylo príma, no ale už jsem si trochu zvyknul na domov, tak to jde.
Tak jsem měl trochu lítání k vůli autu, skončil mi leasing, tak jsem si byl v pátek pro ukkončovací smlouvu a musel sem jim za to dát 1100Kč, pak mi dali plnou moc pro přepsání majitele. V sobotu jsem s autem byl na STK, dopadlo to na výbornou, to jsem ale věděl, já moc nejezdím a tak se nemělo co pokazit. Pak jsem ještě odpoledne makal na té zahradě, posekal jsem tu trávu, trvalo mi to dvě hoďky, normálně jen jednu a dvě hoďky jsem to hrabal. Bolely mě z toho ruce, tak pak jsem vzal Ejminu a šli jsme se projít po okolí.V neděli jsem si trochu konečně poležel a pak jsem šel na zahradu a pustil se do pletí a stříhání keřů a kytek co přerostly. Trochu to prokouklo, ale je tam toho ještě na práci dost a hlavně co je z toho materiálu, to pak odvezu do sběrného dvora.Navečer jsem se stavil u ségry, něco jsem jí přivezl a ona se ráno vrátila z Itálie, tak jsem dřív nemohl. Ukazoval jsem jí fotky a pokecali jsme. Dneska ráno jsem byl na magistrátu přepsat to auto na mě, naštěstí to netrvalo dlouho, tak že to šlo. Tak teď už mám všechno kolem auta v pořádku a zase budu mít na čas klid.
No s těma bodama je to docela dost kruté, já sice taky jezdím opatrně, ale přeci jen něco člověk neuhlídá a hned může být po bodech a taky ty pokuty jsou dost vysoké, no uvidíme.
Jaké měl Kuba vysvěčení, doufám že to šlo.
Ještě jdu zítra do práce a pak je volno, mám v pátek dovču, tak to budu mít pět dnů veget, už se těším hlavně že nebudu muset vstávat. Zase něco udělám na zahradě, ale jen tak pomaličku. Asi bych si mohl někam udělat výlet, ještě to zvážím. Mám takovej dojem že se mi podařilo nějaké to kilo shodit, asi mi prospěly ty lázně, tak budu muset v tom pokračovat. Přeci jen jsem tam omezil takové to mlsání, nějak jsem na to neměl v lázních chutě, byl tam jinej režim a více pohybu a tak mě nehonila mlsná.
Tak se Rozí měj moc krásně a užívej si sluníčka. Ahojky a papa Honzík :o))))))).

Rozárka (Pá, 30. 6. 2006 - 09:06)

Ahojky všem, já nevím, kdo ten poslední vzkaz před Honzíkem napsal :o)))))))) ale děkuju :o))))

Ahojky Honzí :o),
taky mám pocit, že počasí se řídí zavedeným systémem - 14 dní před koncem školního roku tropy a začátek prázdnin ochlazení :o)))), ale je fakt, že přes třicet stupňů je pro spoustu lidí smrt, takže radši takhle a ten déšť se zase umoudří, teda doufám, protože jinak zase hrozí záplavy!

No, taky jsi mohl poslat nějaký fotky, co říkáš? :o). Honzí, poslouchej - já věřím, že ty lázně jsou super bomba - já si ale vůbec nepřipadám nemocná nebo unavená nebo tak něco a zvýšená péče o mojí osobu by mi přišla spíš na obtíž. Za další nesnáším, když mi někdo organizuje denní program a tak lázně ráda přenechám všem těm, který to potřebujou a dělá jim to dobře, víš? Naše zvířátka - to jsou naši miláčci, hlídání pro ně nemáme a tak svoje volno řešíme výletama, což je prima, protože nemusíme domov opouštět na dlouho - já prostě nejradši spím ve svý postýlce :o).

Hm, teda solná jeskyně v Praze? hi - no to je nářez - to jsem netušila :o). Tak jestli Ti to tam dělalo tak dobře, tak to koukej zjistit a můžeš jí občas navštívit, viď?

Hele, my vždycky, když máme nějakej sraz se známejma nebo tak, tak já radši dělám taxíka na zpáteční cestě, ale tentokrát jsme byli bez autíčka a nějak to vyplynulo ze situace a tak jsme dali nějaký ty šampíčka - hi a já myslela druhej den, že normálně umřuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :o))))). Teď ve středu, když jsme měli sraz s tím kurzem, tak jsem vůbec nepila, takže včera jsem byla svěží jako vánek :o)))))).

No - Honzí, co se týče bodovýho systému - já se snažím pravidla neporušovat ani teď, kdy bodovej systém ještě neplatí, takže já se nebojím :o). Neriskuju, jezdím v klídku - v pohodičce - nikam nespěchám, takže není čeho se bát :o).

Jo - pěkně se to tady rozjelo - to máš pravdu - taky mě to těší, přišlo pár fajn holek, takže to tu zase trochu žije :o).

Tak Honzí, je pátek - juchůůůůůůůůůůů - hele, zahrada se nepo...e :o), odpočívej - ono se to nezblázní, ne? :o). Nikdo to za Tebe stejně neudělá, takže je to fuk :o).

Měj se prima Honzí, jo - zapomněla jsem na tu práci - ještě nic, ale nebojka, ono se něco vyskytne :o) pa pa Rozárka :o)

Honza.w (Pá, 30. 6. 2006 - 07:06)

Ahojky Rozí,
tak už jsem třetí den v práci a celkem to jde, ale jsem nějakej ospinkanej, to víš jak musím brzy vstávat, tak to není ono. Tam v lázních jsem si mohl aspoň vždycky na chvíli lehnout, třeba mezi procedůrama a to bylo fajn. Tak jsem se včera byl pořádně podívat na tu zahradu, no je to tam pěkně zarostlé, tak budu mít co dělat, ale jen nevím zda mi bude přát počasí, k vůli tomu dešti jsem ani nesekal už před lázněma. Já mám dojem jako bych přivezl to blbý počasí z těch Jeseníků, tam jsem jel za deště a už je to tu zas. No klasika, jak mají mít děti prázdniny, tak se to zkazí, ale aspoň nejsou ty vedra.Já jsem zvědav až půjdu 12.7 na kontrolu se štítkou co mi řekne paní doktorka, já si myslím, že to bude dobrý, užíval jsem ten Thymunex a teď ještě v těch lázních jsem byl v té solné jeskyni, tak si myslím, že budu OK. Takhle mi nepřipadá, že bych s tou štítkou měl nějaké problémy, spíše o ní nevím. Prý je taková solná jeskyně i v Praze někde blízko Masarykova nádraží, ani jsem to nevěděl a řekli mi to v těch lázních spolupacienti, prý to má dobrý vliv na sníženou funkci štítky. Tuhle jsem se koukal na ty fotky z lázní na počítači, trochu jsem si zavzpomínal na tu dobu, když jsem tam byl, bylo to příjemné. Hele tak ty jsi se tak trochu uvázala doma s těma zvířátkama, ale do těch lázní by jsi mohla jet třeba i s Pepínem a klukem, když by jste si to připlatili, tak by jsi měla rodinu u sebe. Ale řeknu Ti, že je dobrý a prospěšný občas vypadnout z toho klasického stereotypu všedních dnů a pak by jsi se ještě více těšila na ty své miláčky. Teda mě to vůbec nechybělo, že nejsem doma, bylo mě fakt fajn, že jsem nemusel nic řešit a jen si užívat pro sebe, jindy jsem si to pro sebe nedovolil a to byla chyba. Já jsem si to taky nedovedl představit jak to tam vydržím, ale ono to pak bylo dobrý a příjemný a moc jsem si odpočinul, ale ještě bych tam nějakou dobu vydržel, tam poznáš nové lidi a to pro mě bylo moc příjemné, já mám dobré lidi rád a hlavně, když cítíš že tě taky mají rádi je moc fajn.
Tak ty si takhle chodíš pěkně oslavovat a pak je ti špatně, to já taky moc pít nemůžu, taky mi to nedělá dobře, asi bych radši pil něco nealko, ale hlavně, že se Ti to jak jsi byla teď líbilo. Co nějaká práce není na obzoru? Ale jsou prázdniny, tak si užij volna, jen aby se to počasí zlepšilo. Jak jsi připravená na bodový systém? To bude asi zajímavé, hlavně aby jsme hned neztratili body hi :o(.Jak jsem tak trochu koukal zpětně, tak sem přibylo dost odkazů, nějak se ten chat zase rozběhl a to je dobře. Tak Rozí, měj se moc krásňounce ahojky a čauky Honzík :o))))).

Návštěvník (Čt, 29. 6. 2006 - 20:06)

Ahoj Rozárko velice děkuji za tvou pozornost.Určitě si tam zajdu.Díky a přeji hodně štěstí.

Rozárka (Čt, 29. 6. 2006 - 08:06)

Ahojky Martí :o),
moc Tě zdravím a musím říct, že mi vůbec nepřipadáš jako blázen!!!!! Je fajn, že k tomu těhotenství přistupuješ tak zodpovědně - to se mi fakt líbí. Až Ti napíše ta doktorka, tak nám napiš, co říkala, jo? Užívej si léta a až to v práci půjde, zase nám napísánkuj - budeme se těšit :o) pa pa Rozárka :o)

Rozárka (Čt, 29. 6. 2006 - 07:06)

Ahojky Romí :o),
tak Vám pořád takhle blbne ten počítač? Nám zase odešel monitor, tak ho máme na reklamaci, je trošku prehistorickej, tak snad si s ním poradí :o).

No Ty jsi blázínek, tak Tobě se v práci dělá takhle zle z vedra a pak jdeš najet 50 km na kole???? Neměla bys v tomhle počasí to tělíčko tak přetěžovat, víš? I když je to v přírodě. No - na nízkej tlak je prej dobrý každý ráno paňáka něčeho :o)))))), ale to já bych byla pořád nalitá :o). Jinak gratuluju k tý Tvojí váze, já už mám dole deset kilo, takže taky je to fajn :o).

Až budeš mít počítač v pořádku, tak písni, budu se těšit a pošlu nějaký ty fotičky :o).

Opatruj se kočičko a dávej na sebe pozor, ať to s Tebou v těch vedrech nešvihne!!!! pa pa Rozárka :o)

Rozárka (Čt, 29. 6. 2006 - 07:06)

Ahojky Honzí :o),
No - umím si představit, co asi Ejminka dělala a to, že sis nejdřív udělal kafe - Ti určitě odpustila, hlavně, že už Tě má u sebe, co? :o).

O víkend posekáš zahradu a zbytek počká. Já jsem včera taky pracovala, fakt jsem byla děsně akční a večer jsem šla na rozlučko toho rekvalifikačního kurzu, kam jsem chvíli chodila - ovšem pila jsem jen kafe a vodu - hi - takže mně dneska blbě není :o). Byla sranda - je tam fajn parta, takže jsme se fakt pobavili.

Dneska už tam zase svítí sluníčko, tak to asi nebude tak příjemný jako včera, ale mně to nijak nevadí, protože mám doma zatažený žaluzky a když se mi bude chtít, tak se půjdu chvíli opalovat na balkon :o).

Honzí, umím si představit, že to v těch lázních bylo prima, ale mně by lázněma nikdo nepotěšil - já mám totiž lázně celej rok :o) a navíc jsem zvyklá bejt denně se svojí rodinou a zvířátkama, takže pro mě by to bylot ak trochu za trest, víš? :o).

Budu Ti držet palce, aby Ti příští rok tyhle lázně znova někdo napsal, aby sis to zase mohl užít a budu se těšit, až mi to popíšeš do mejlu, ale nepospíchej - v klidu se zaklimatizuj - ono skoro po měsíci jít zase do práce, to je pěknej záhul.

Tak se měj prima, zejtra už je pátek a pak víkend, tak to o víkend nestrhni, ať nejsi v pondělí utahanej :o) pa pa Rozárka :o)

Martina (St, 28. 6. 2006 - 13:06)

Ahojky Romco a Rozi !!!
Romco, mrzi me ze jsem se neozvala driv,ale taky se tak moc casto na net nedostanu, a kdyz,tak se musim hlidat,aby to v praci nepoznali,ze jsem na netu (pisu vzdycky ze zamestnani:-)
Romco,dekuji ti, ze ses doktora zeptala!!! Vypada to docela pozitivne. Taky jsem moji pani doktorce napsala, ale ma do tohohle patku dovolenou,tak musim pockat do pristiho tydne jak se vyjardi,a pak dam vedet.
Asi vam musim pripadat jako blazen,ze k memu pripadnemu tehotenstvi pristupuju mozna az moc zodpovedne,ale fakt nechci nic zanedbat:-)
Dokonce jsem si vcera koupila kyselinu listovou (je pry nezbytna aby ji zena uzivala jeste pred otehotnenim a pak jeste dva mesice tehotenstvi)...
Tak se zatim mejte, zase se nekdy ozvu
Pa.M.

Romca (St, 28. 6. 2006 - 13:06)

Ahoooj lidickyyy....Rozi,Honzi....
Honzi Tebe tady vitam a jsem rada,ze jsi se mel tak uzasne!!!Ja ted nemuzu psat,blbne nam net a funguje uz 3 dny jen asi pul hodky,takze dnes ho povezem braskovi at na to jukne!Pak se vam vsem zase ozvu!!!R
Rozi...vis jak jsi byla na te zpevacce,tak jak budu mit net v poradku,tak Ti poslu mailovku,mam jinou a ty my posles nejaky fotecky,ju?
Rozi Honzi.....hodte se do klidku,u nas je 28 stupnu a dusno jako krava!!V praci se mi udelalo tak zle,ze holky myslely,ze me povezou rychlou!Celej den se mi mota hlava,mam strasne nizkej tlak a jeste ke vsemu je zatez 3!strasny!!!Musim se vam pochlubit....vcera jsem najela na kole v prirode 50 km!!Jsem sikovna!!Vaha po trech mesicich o 7 kg lehci!!Z 82 na 75!Sladkosti zeru porad v takovym mnozstvi,jen jsem zacla sportovat a cvicit!
Tak papa Mam vas rada!!!!
PS:Mrzi me,ze se Martina neozvala na to co mi poslal pan doktor!Tak ja tady nejakej den nebudu!Tak ahojkyyyyy Romca

Honza.w (St, 28. 6. 2006 - 11:06)

Ahojky Rozí,
tak to víš že Ejmina mě vítala velice moc a hlavně chtěla okamžitě ven na procházku, celou dobu ji neměla, ale to jsem ji zklamal, potřeboval jsem si trochu odpočinout a udělat kávu. No jo doma jsem to všechno musel uvést do normálního stavu, vybalit věci a zkontrolovat poštu, no pořád jsem měl co dělat než jsem si sednul na kávu. Pak jsem ještě musel do krámu a pak teprve jsem šel vyvenčin Ejminu, to víš, měla tam spoustu SMSek od pejsků, tak měla co číst a odepisovat chi :o).Svátek jsem moc neslavil, jen tak normálně, ale děkuju za přání. Já totiž mám léta svátek na Husa, tak tenhle beru jen okrajově. Já Ti to jak bylo v těch lázních napíšu asi do mejlu, jo?
Tak dneska není takové horko, naštěstí, ale ty budovy jsou vyhřáté, tak se to tu drží i když větrám. Pomalu se aklimatizuju a jsem dneska v práci, což byl docela šok po měsíci flákání, ti povím, ale zatím to jde.
Taky budu muset doma vyluxovat, je tam nějakej bordel, ale to udělám v klidu, potřebuju ještě v sobě zažít to pěkné z lázní. Ale to bych Ti taky doporučoval, je to moc príma a člověk se odreaguje od všeho.
No to víš, že bych zase příští rok jel, jen jestli mi to bude mít kdo napsat, ta moje doktorka odešla, ale mám na ní mejla, tak bych to zkusil.
Tak Rozí, měj se mocinky krásně a zatím ahojky, papa Honzík :o))))))).

Rozárka (St, 28. 6. 2006 - 09:06)

Ahojky všem - ahojky Honzíííííííí :o),
no - vítáme Tě zpět - je skvělý, že se Ti tam tak moc líbilo :o). Našel sis tam nějaký přátele????? A co Ejminka, když jsi přijel - skákala metr vysoko, co? :o). A jak jsi tam oslavil svůj svátek???? Nám se tady mezitím docela rozjela diskuze - jsou tu prima lidi, takže ani tady to nebylo "k zahození". Je úplný léto co? Dneska to vypadá na příjemnejch 22 stupňů - přece jenom pro lidi, který jsou v práci v těch tropických vedrech to asi moc příjemný není, takže dneska je tak akorát :o). Tudíž i já můžu konečně vyluxovat, taky vyžehlím a trošku to tu zkulturním - to víš - zvířátka řádí :o)))). Tak až se trošku zaklimatizuješ, tak podrobně napísánkuj, jak to tam probíhalo - v té jeskyni to muselo bejt prima :o). Musíš příští rok ukecat doktorku, aby Tě tam zase poslala, když Ti to dělá tak dobře!!!! Moc Tě zdravím - pa pa Rozárka :o)

Reklama

Přidat komentář