Reklama

Diane 35

Lucie (Po, 29. 3. 2004 - 20:03)

Ahoj, potrebuji koupit Diane 35, jestli Vam nektere nezbyva. Onemocnel mi pan doktor, vypada to na dlouho a k nikomu jinemu se mi nechce. mne tato antikoncepce vyhovuje a nechci ji ted vysadit.Diky Lucie

Nikola (Ne, 28. 3. 2004 - 22:03)

Je mi 16 a zajimalo by mne jestli je pro me vhodna antikoncepce Diane-35. Diane-35 uz beru 3 měsíce a nechala jsem si ho predepsat, protoze jsem potrebovala aktikoncepsi a mam mírné akné.A pry na akné je pouze tento pripravek

bubak (St, 24. 3. 2004 - 20:03)

Ahoj, já diane brala jen rok pak jsem musela skončit a hned jsem měla problemy s pleti znova, je mi divné, že to bereš 6let, mě doktor řekl rok a dost je to prý neřád tak nevim..dal mi belaru ale nic to nepomohlo

Katka (St, 24. 3. 2004 - 16:03)

Koukám jako puk, beru Diane 35 už sedm let a jsem naprosto nadšená a spokojená uživatelka. Menstruace pravidelná, bezbolestná, nálada v pořádku, chuť na sex taky, pleť výrazně lepší, ikdyž ne uplně bez poskvrny. Prostě největší spokojenost. Za dva měsíce se s přítelem bereme a chceme se pokusit o miminko, takže vysazuju akorát týden před svatbou. Jsem přesvědčená o tom, že když jsem v pořádku celou dobu a byla jsem i před tím, tak mi nic nehrozí. Že se mi pleť zhorší mě doktor varoval, takže s tím počítám. Trochu mě tady na té diskuzy zaráží, jak všechny kritizujete a svádíte tloušťku, celulitidu a kde co na antikoncepci?? Vždyť vás přece nikdo nenutil ji brát, byla to jen vaše volba. Ale třeba jsem světlá výjimka nebo to opravdu nechápu?!!

Agáta (St, 17. 3. 2004 - 12:03)

Já musím říct,že po Dianě mám menstruaci naopak velmi slabou,téměř vždy jen špiním.Má lékařka říká,že je to normální.Ale psychicky na mě působí dobře. Tady nemám žadné potíže. Ale vážně si myslím,že je spousta lepší ant. a pokud vám nedělájí problémy zkuste je .

P_E_T (Po, 15. 3. 2004 - 12:03)

Ja chci asi za mesic a pul taky prejit na Belaru tak uvidim co to udela...Diane me totalne rozhodila hlavne psychicky coz mi dost vadi a navic mam mnohem silnejsi menstruaci...mam dojem ze krom zeslabenych chloupku (o coz jsem ani nestala) mi v nicem nepomohla naopak zhorsila takze bych HA nejradsi prestala brat uplne...ale podle toho co pisete ze nastane po vysazeni...zkusim Belaru a uvidim :)

Agáta (Po, 8. 3. 2004 - 13:03)

Ahoj všem,kteří mají zkušenosti s dianou. Já jí beru již 8let a nikdy jsem neměla žádné potíže. Několikrát jsem se pokusila přejít na jinou ANT,ale nikdy se to nepovedlo. Vždy jsem měla potíže s premenstruačním krvácením. Diana má zvýšenou hladinu hormonu a mě nic jiného nevyhovuje.Dnes mi můj lékař oznámil cytologii III,a čeká mě konizace děložního čípku.Nevím jak moc tento stav ovlivnilo užívání Diane,ale vážně uvažuji o jeho vysazení.Myslím si,že nějaký ten pupínek je daleko unosnější,než pozdější neplodnost v důsledku takových zákroků.Vám všem přeji jen to nej a hlavně ZDRAVÍ.

Lenka (Ne, 7. 3. 2004 - 17:03)

Diane 35 jsem zacala brat pred 4 lety, mela jsem velke problemy s akne ( pul roku jsem brala Roacutane - nic moc). Musim ale uznat, ze Diane 35 opravdu velmi rychle a velmi dobre zabrala. Dnes mam plet bez chybicky. Opravdu doporucuji!

Petra (Pá, 5. 3. 2004 - 13:03)

Ahoj, taky jsem se chtela podelit se zkusenostmi s Diane. Beru ji 8 let s jednou prestavkou a zatim jsem nemela zadne problemy. Taky jsem ji zacala brat hlavne kvuli akne a poceti. Ja osobne si myslim, ze veskera antikoncepce je riziko pro telo a kazdemu vyhovuje neco jineho. Me napriklad zmizelo akne a vahu mam furt stejnou. Myslim, ze gynekolog vi nejlepe, co vam predepisuje, protoze zna vase telo. Nemyslim, ze je dobre stridat antikoncepci, jen kvuli tomu, ze vam nekdo rekl, ze s ni mel problemy. Kazdy reaguje na ruzne slozky antikoncepce jinak, ale doktori vedi, co predepisuji. Hezky den Petra

Lucka (St, 3. 3. 2004 - 08:03)

Ivo, ja mam taky problemy se stitnou zlazou a beru leky jako napr. Letrox, Trymepralon ... poslednich 20 let a Diane 35 beru 9 let. Jsem u gynekologa, ktery se prave specializuje na endokrynni problemy, tak vi co predepisuje. Plus, vsichni moji lekari vc. me endokrynolozky vedi, ze beru Diane 35 a nikdy nic proti tomu nerikali. Jen snad internista byl nazoru, ze zvysuje hladinu cholesterolu, ale tu mam spis zdedenou.

Iva (Po, 1. 3. 2004 - 18:03)

Zacala jsem ake uzivat Diane 35, jednak kvuli akne a jednak jako ochranu. Ted se ale vsude docitam,ze je tam obrovske mnozstvi hormonu, a ze tuhle antikoncepci hodne lidi nedoporucuje! Co ted? To mam jit za svym gynekologem a rict mu, co jsem slysela, ze chci jine leky? Ja jsme myslela, ze takovi doktori by sami meli vedet, co je dobre a co ne, ne? A jeste neco. Dlouhodobe uzivam LETROX (je to na stitnou zlazu a take ma v sobe nejake hormony). Svemu gynekoogovi jsem to nerekla, myslite, ze uzivani LETROXU muze mit na DIANE 35 mit nejaky negaivni ucinek? Treba ze nebude ucinne chranit proti tehotenstvi? Dekuji moc za odpoved, Iva

Martina (Po, 1. 3. 2004 - 12:03)

ahojky, já jsem diane brala 6 let, ted jsem pred 4 měsíci vysadila a tak od druhého měsíce se mi taky radikálně zhoršila pleť. Byla jsem s tím na kožním a tam mi řekla, že to je hormonální reakce, takže se to pokusíme přírodně zmírnit. Napsala mi kyselinu listovou - což je v podstatě složka vitaminu B, beru to teď už skoro měsíc a pleť se mi nádherně spravila, no doufám,že to vydrží, ale myslím,že to fakt zabírá. Tak to taky zkuste, třeba vám to pomůže - jo je to jen na lékařský předpis. Dejte vědět, jaký s tím máte zkušenosti vy. Tak pa Martina

Silva (Pá, 27. 2. 2004 - 18:02)

Zkuste místo Diane novou Yadine.Má taktéž antiandrogénní účinek a navíc se po ní nepřibírá, protože nezadržuje vodu v těle.Od Diane bych dala ruce pryč.

Mirka (Čt, 26. 2. 2004 - 22:02)

Může mi někdo vysvětlit, proč se Diane stále ještě předepisuje jako lék na akné, když po vysazení se akné radikálně zhoršuje? Sama mám tuto zkušenost, brala jsem jí asi rok od svých 24 let (doktor mi to předepsal jako antikoncepci!), předtím jsem žádné velké problémy s pletí neměla, ale od té doby strašné akné, se kterým bojuju už 5 let(teď je mi 30).V těhotenství se mi pleť hodně zlepšila, ale asi 10 měsíců po porodu vše začalo znovu. Po návštěvě několika dermatologů, kteří mě bez rozboru krve předepisovali buď antibiotika nebo Diane, jsem si vymohla odběr krve a skutečně mi byla zjištěna zvýšená hladina testosteronu.Takže kožařka samozřejmě navrhla Diane. Jenže z většiny příspěvků tady a i z vlastní zkušenosti celkem jasně vyplývá, že se jedná pouze o dočasné řešení, které je navíc spojené s dalšími možnými nežádoucími účinky. Takže já už jsem se rozhodla - do Diane rozhodně nejdu. Chápu, že když má někdo těžkou formu akné(boláky, vředy), může být Diane východiskem z nouze, ale přece do sebe nemůžeme cpát takový svinstvo až do 50 nebo do kolika vlastně? Jestli právě HA II. a III. generace nemůže být důvod, proč je dneska tolik ženských s akné i po 40? Je to jen myšlenka, ale proč dneska přetrvává akné i do pokročilého věku nebo se dokonce objevuje až takhle pozdě? Potvrdila mi to i kožařka, že dřív toho u dopělých tolik nebylo. No to jsem se teda rozepsala, ale už mě to vážně štve! Je to pořád dokola.Já osobně to teď zkusím s čínskou medicínou, která má vyléčit příčinu a ne stále jen potlačovat důsledky špatné funkce těla. Doufám v úspěch a budu průběžně informovat. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti, tak se prosím ozvěte. Díky moc a zdravím všechny.

Lenka (Čt, 26. 2. 2004 - 19:02)

Tak teda já jsem brala diane 35 asi zhruba po dvou etapach jednou asi rok a půl a pak jsem se kní vratila po roce asi zase na rok a můžu tedy konstatovat ze kdyz jí clověk bere je to super ani pupínek vlastně pokud jako já máte vetší oclupení tak vám i sníží rychlost porostu ale jakmile jí vysydíte tak se telíčko absolutně zblázní nyní jsem samé akné a to nejen na obličeji je mi 26 a nikdy ani v puberte jsem nemela tolik zanesenou plet jako nyní samozrejmě se zase o neco zhorsilo i mé ochlupení a co mě nejvíc zužuje ze skoro po 3 letech co jsem ji mela naposled jsem jeste nedostala menstruaci pravidelně. takze ji nikomu moc nedoporucuju Lenka.

zuzka (Út, 24. 2. 2004 - 13:02)

uz som chcela pisat o tom ze mi diane robi len a len dobre,ale brala som ju asi velmi kratko na to aby som hodnotila[3 tyzdne] ked tu sa zrazu objavili bolesti v hrudniku a kazdodenne nutkanie na zvracanie,takze som svoju put s diane musela ukoncit.ale musim podotknut ze podobne problemy som mala aj s inou antiko,takze chyba bude asi vo mne..diane som vsak brala pre jej antiandrogenny ucinok,kedze som po hormonalnej liecbe endometriozy mala zvyseny testosteron..cafte zatial

Syd (Čt, 19. 2. 2004 - 13:02)

Diane je strašné svinstvo, na pleť trochu pomůže, někomu hodně, ale po vysazení je to stokrát horší. Jestli nemusíš, tak ji neber!

Bára (Čt, 19. 2. 2004 - 09:02)

Mně Jeanine na pleť taky nepomohla-mám střední formu akné.

Lenka (St, 18. 2. 2004 - 12:02)

Beru Jeanine přes rok a žádný efekt na pleť jsem nezpozorovala mám také problémy s pletí, chtěla bych s tím už konečně zkoncovat a tak jsem včera byla na gyndě a nechala si předepsat diane 35 ale po přečtení všech příspěvků mám opravdu strach ji začít brát,že je to pouze dočasné vyřešení problému a po vysazení diane se vše vrátí,a bude to ještě horší, je vůbec někdo komu diane pomohla a po vysazení to tak opravdu zůstalo??!!

Syd (Út, 17. 2. 2004 - 14:02)

Jeanine je pokud vím také na akné dobrá, ale je dost drahá. Já beru Belaru, ale zatím moc krátce na to, abych mohla říct jaká je. Přecházím taky z Diane 35, brala jsem ji jen dva měsíce, naštěstí jsem si o ní zjistila co šlo a okamžitě jsem ji brát přestala. Je to hnus.

Reklama

Přidat komentář