Reklama

Mirena

Hana (Čt, 21. 6. 2007 - 14:06)

Já mám Mirenu od úterka, zavádění pěkně bolelo. je mi 45 a mám 2 děti. Má někdo v tomto věku více zkušností?

Bona (St, 20. 6. 2007 - 15:06)

Včera jsem absolvovala výměnu, vyndání je v pohodě, dávání už méně, ale zas to trvá krátce, pan doktor byl šikovný a rychlý..:-), hned mi udělal ultrazvuk a tak mám zas na chvíli klid, doufám, dnes už ani nekrvácím. Přeji vám všem to samé....:-).

Janča (Po, 4. 6. 2007 - 20:06)

Jsem po 2císařských řezech, dnes mi poprvé zavedli Mirenu, bolelo to jak čert, jelikož jsem měla hrdlo uzavřeno. Ale snad to splní účel:-)) Držím všem palce, snad budu také spokojená:-)

Michaela (Po, 4. 6. 2007 - 09:06)

Jitka:
Mám Mirenu taky 8 měsíců a nejsem s ní spokojena. Nemám tak závažné problémy jako ty, ale není neplní to, co dr. říkal a co jsem od toho očekávala. Informoval mi o roční záruce. Domnívám se, že když ti ji vyndali z tak závažných důvodů, které uvádíš, peníze by vrátit měli ! Jsem z toho v šoku. Chystám se taky na gyndu, že s dr. hodím řeč.

Jitka (Ne, 3. 6. 2007 - 19:06)

Ahoj všem,já jsem si Mirenu dala zavéct před 8 měsíci a je to týden co mi jí vyndali.Celých osm měsícu jsem skoro měla menstruaci,nehledě jsem přestala dostatečně mazat při styku.První den po vyndání to docela šlo,ale ted mam bolesti a hrozně krvácím.Jdou ze mě kusy sražené krve.Prostě nic moc.Budu muset zase na gyndu,kde jsem mimochodem byla během těch osmi měsícu asi pětkrát.Předtím jsem absolvovala pouze roční prohlídky.a to bez problému.Tak jsem měla asi smulu.6000 Kč mi nikdo nevrátí a telísko je venku.Hezký den

Bona (St, 30. 5. 2007 - 13:05)

Ahoj všem, já mám Mirenu pět let, tento měsíc jdu na výměnu a jsem spokojená. To občasné špinění je sice tou horší stránkou, ale přiznám se, že mnohem lépe se snáší než menzes. Nakonec i to špinění jsem odbourala a velmi jednoduše, každé ráno si v rámci zdravé výživy vymačkám ciron a před snídaní si dám skleničku. Nejen, že to pomáhá čistit střeva, ale pomohlo mi to i s tímto problémem. Jinak můj doktor mi automaticky měsíc po zavedení dělal ultrazvuk, aby zjistil, zda tělísko sedí, kde má a tak má jistotu, že nevypadne a splní tak svojí funkci. Jsem spokojená a proto do toho jdu znovu. Aktuální cenu vám mohu napsat zítra, až si Mirenu vyzvednu. Hezký den všem...:-)!

zdenina (Po, 28. 5. 2007 - 23:05)

Ahoj Zuzko, já už půjdu na výměnu Mireny po 5 letech a jsem s ní moc spokojená. To co popisuješ jsem ze začátku cítila také , ale myslím, že jsou to jen psychické problémy, kterých se po čase zbavíš. Přeji ti aby jsi počáteční obtíže ,,překonala'' stojí to za to. Mirena je fakt perfektní.

hanka (Čt, 24. 5. 2007 - 21:05)

Já mám Mirenu už 5 let a je to moc pohodlné nemít menstruaci a asi to je i normální. Nechala jsem si ji zavést kvůi bolestem hlavy, což časem pomohlo, ale nyní, když je Mirena vyčerpána, mám bohužel stejně urputné bolesti hlavy. Jinak vyhovuje.

hanka (St, 23. 5. 2007 - 13:05)

Tak já mám Mirenu už 3. rok a dost mě uklidnilo,že jsem si přečetla, že to nepravidelné špinění nepostihuje jenom mě.Po zavedení jsem také dost často dlouho špinila a doktor mě stále uklidňoval, že se to upraví a vážně upravilo. Teď špiním asi jednou za měsíc a to úplně stačí slipová vložka. Nevím jestli to má nějaký vliv, ale od té doby co mám Mirenu netrpím na žádné výtoky a záněty. Takže s Mirenou jsem velmi spokojena a doporučuji ji.

Katka (Pá, 18. 5. 2007 - 15:05)

Dobrý.Já jsem si před pár dny nechala zavést nitroděložní tělísko Mirena a doktor po mne chtěl 6000,-kč.Nevím jak to působí na menstruaci,ale od té doby,co to mám,tak jsem nepřestala špinit.

zuzka (Út, 15. 5. 2007 - 12:05)

Mám dotaz,Mám 14dní zavedenou Mirenu.První den po zavedení mě strašně bolelo břicho.další den to přešlo.Ale pořád jí v sobě cítím(pocit,jak když máte zavedený velký tampón),pořád mám takový divný pocit,jak když se sune dolu.Je to normální jí takhle hodně v sobě cejtit?Poraďte prosím,začínám z toho být nervózní.Díky moc Zuzka

Silvie (So, 5. 5. 2007 - 21:05)

Mirenu mám již dva roky a jsem s ní maximálně spokojená. Patřím k ženám se silnou bolestivou menstruací, takže jsem moc nevěřila, že bych zrovna já mohla žít bez vložek. A opravdu, po třech špatných měsících soustavného krvácení či špinění, na které jsem (díky této diskusi) byla připravená, si tělo navyklo. Že se blíží menstruace poznám poslední dva dny podle vody v těle a větší chuti na jídlo. Jeden nebo dva dny poznám stopu narůžovělého hlenu a dvě nejtenčí prodyšné slipové vložky za cyklus to jen jistí.

Helča (So, 5. 5. 2007 - 12:05)

Ahojky,prvních šest měsíců po zavedení bylo vše bez problémů.Pak jsem začala neustále krvácet a špinit.Paní doktorka mě předepsala Ascorutin,který i bez předpisu stojí kolem 20Kč a vše se po krátké době upravilo.

kamila (Čt, 3. 5. 2007 - 22:05)

Urcite se to upravi.Ja to mela taky tak.Akorat nikdy nevim kdy to dostanu.Ale sem spokojena.Vubec uz nepouzivam normalni velky vlozky,jen ty tenky.A to clovek taky trochu usetri co?A vubec neni pravda kdyz nekdo tvrdi,ze je to spatny,kdyz to zena vubec nema.

pavla (St, 2. 5. 2007 - 11:05)

Děkuji za podporu. Mirenu mám zavedenou od konce ledna 2007 a zatím téměř stále s výjimkou 9-10 dní v měsíci špiním nebo krvácím. Uvažovala jsem i o vyjmutí, ale stále váhám, že prý se to upraví. Díky za příspěvek, zatím zkusím ještě vydržet.

kamila (Ne, 29. 4. 2007 - 22:04)

Ahoj.Mam mirenu rok a vse v pohode.Muj dotor me rekl,ze na kazdeho to pusobi jinak.Nekdo spini vic,nekdo to nema vubec,ale predem to odhadnout nejde.Jeste mi rekl,ze si ji casto nechavaji davat doktorky.To me docela potesilo.Myslim,ze ty vi co je dobry a co ne.

alena (Po, 23. 4. 2007 - 21:04)

mirenu mam a jsem moc spokojena,ale nevim jest-li nemuze zvednout cholesterol poradte

alena (Po, 23. 4. 2007 - 21:04)

mirenu mam a jsem moc spokojena,ale nevim jest-li nemuze zvednout cholesterol poradte

Evě (St, 18. 4. 2007 - 15:04)

Ahoj Evi.Určitě to nevzdávej,je to příliš brzy,tři měsíce to trvá než to bude v poho.Já zatím problémy nemám tak uvidíme.Tak vydrž a nevzdávej to.Denisa

Evě (St, 18. 4. 2007 - 15:04)

Ahoj Evi.Určitě to nevzdávej,je to příliš brzy,tři měsíce to trvá než to bude v poho.Já zatím problémy nemám tak uvidíme.Tak vydrž a nevzdávej to.Denisa

Reklama

Přidat komentář