Reklama

Mirena

jana (Ne, 19. 8. 2007 - 15:08)

Tak mam Mirenu už 3 mesice. tvrdim nejlepši antikoncepce, lepši neni. Nejhorši je zavedeni a prvni měsic. pak to vše stojí za to, opravdu věřte mi!

mili (Čt, 16. 8. 2007 - 21:08)

ahoj holky,jsem už dvanác let vdaná a mám dvě děti kluka a holku no a devět let beru hor.antikoncepci vše bylo ok až co se mi narodila dcerka to jsou dva roky začaly problémi není chut´ na sex.Za poslední dva roky jsem vyskoušela tolik prášků a ani jedny mi nepomohli no a tak jsem se domluvila s gyn.že bude nejlepší dát Mirenu,prosím holky měla jste některá zvás také tyto problémy?Můžete mi říct že tam ta změna je co se týče na chut´na sex.Můj manžel je s toho už na prášky no po prevdě,já se mu ani nedivím.Dík

Dáša (Čt, 16. 8. 2007 - 16:08)

Haló haló prosím o odpověď, máte-li někdo zkušenost : Zaváděli už někomu staršímu Mirenu, a jak to funguje ? Dnes mi to můj gynekolog navrhnul místo operace dělohy, zkusit se to prý může - a kromě ztráty menstruace by se mohly zmenšit i mé myomy. Je mi 51 let let, třeba by to mohlo zafungovat !! Docela to spěchá, díky moc za odpovědi ! Zatím normálně menstruuji a to dost, přechod u mě zatím v nedohlednu.
Takže díky za vaše event. zkušenosti ! Dáša

Bona (Čt, 16. 8. 2007 - 09:08)

Ireno, zas tak šílený to zavedení není a pokud se tak strašně bojíš, tak si jí nedávej, ne...? Pokud tam půjdeš s takovým strachem, koleduješ si, že to problém opravdu bude. Několik nás tu už psalo, včetně mě, že zavedení je nepříjemné, ale trvá to tak dvě minutky, déle určitě ne, pár dní se s tím bude Tvoje tělo prát, protože je to cizí těleso a pak uvidíš. Těch pár dní si můžeš od bolesti pomoci prášky jako při menzes, poraď se s doktorem a krvácení je u každého jinak. U mě to poprvé bylo tak týden, podruhé už jen dva dny a místo menstruace jsem jen špinila pár dní. Toť vše. Tak se spíš naopak těš, ne...? Za tu pohodičku co následuje to fakt stojí.....

Irena (St, 15. 8. 2007 - 18:08)

příští týden jdu na zavedení Mireny,mám šílenej strach z bolesti při zavedení a pak že mi nesedne anebo že budu mít dlouho měsíčky(to jsem jen slyšela)já už dlouho beru antikoncepci a mám problémy co se týče sexu(není chut´)no a pak mi se mi nalívali prsa tak že mě to šíleně bolelo,no a gynekolok mi doporučil Mirenu že se mi to po ní spraví no a tak mám obavi.

Lenča (Út, 14. 8. 2007 - 05:08)

Tak včera odpo mi zaváděli Mirenu.Bolest hrozná,bylo mi na omdlení sotva jsem se držela.Doma na práškách,ale dnes je to lepší.Stále to sice cítím,ale snad se to brzy usadí.Jsem zvědavá jak budu reagovat dál.

marta (Po, 13. 8. 2007 - 13:08)

jo, dvakrát mi to dávali a bolelo to jako hrozně, po druhé mi to vyndali a nandali, tak jsem byla na tom tak, že mi doktor nalil panáka, byla jsem uplně mimo, že jsem i zapoměla že jsem tam autem, byla to taková neidentifikovatelná bolest, jako by mi někdo uvnitř břicha stále něčím kroutil, prostě né bolest jako když se třeba říznu a vím co mě bolí. Za hodinu už to bylo v pohodě, ale cítila jsem stejně kde to je, ale druhý den už paráda a neměnila bych.

Běla (Po, 13. 8. 2007 - 11:08)

souhlasím, bolest, křeče, nemohla jsem se narovnat, léky nepomáhaly

petra (Po, 13. 8. 2007 - 09:08)

k tomu zavedení,bolelo to jako prase a to jsem dvakrát rodila.400brufeim po zavedení byla malá náplast.

Bona (Ne, 12. 8. 2007 - 21:08)

Jano i mě zavádění tělíska pokaždé bolelo, tak nevím, proč naše odpovědi nazýváš kecy. Odpovídám popravdě. Jsi vzácná vyjímka pokud Tě to nebolelo, ale ještě řekni, že Ti to bylo příjemné a řeknu také, že to je kec.....Diskuze je tady postavená na pravdivých odpovědích, aby ostatní věděly, ne aby osočovaly druhé, na to jsou fóra jiná....promiň....

pro Janu (So, 11. 8. 2007 - 18:08)

Jano není to kec,že to nebolí, to by kecaly všechny ty nahoře.Někoho to bolí víc,někoho míň,já se nemohla tak dobrý dvě hodiny narovnat,jak mě bolelo břicho a hodně ztěžka jsem dosedala na židli. Kamarádku to taky bolelo,ale vyšla z ordinace,dala si jedno cigáro a byla v pohodě.Takže si myslím,že si spíš jedna z mála,kterou to ABSOLUTNĚ nebolelo a která nic necítila.Jinak já neměla po zavedení žádné problémy,žádné špinění,menstruaci tak jednou za 3 měsíce a to hodně slabou,tři roky naprosto v pohodě. Potom jsem ale začala mít bolesti v podbřišku, bolely mě záda, občas jsem krvácela při styku.Absolvovala jsem všechny možný vyšetření,všechno bylo naprosto v pořádku.Když už jsem krvácela po každém styku,měla jsem toho plný zuby,břicho mě taky pořád bolelo,měsíčky jsem měla pravidelně jednou za měsíc a docela dost (to bylo ale to nejmenší),takže tělísko šlo ven a snad po týdnu veškeré problémy skončily.Nelitovala jsem těch peněz,protože ty tři roky jsem si fakt užívala,stálo to za to,další mi už ovšem lékař nedoporučil. Proč to někoho bolí víc, někoho míň, čert ví,ale to že to tebe vůbec nebolelo,že si to vůbec necítila,to ještě neznamená,že ostatní kecají.

Jana (Pá, 10. 8. 2007 - 17:08)

Dnes jsem byla u svého lékaře,který mě zavedl Mirenu.Ani jsem necítila že mi ji zavedl.Nevěřte že to bolí a td.Je to kec.
Jsem nadmíru spokojená,nic mě nebolí,jak mě ujišťovaly některé ženy.

Iva (Pá, 10. 8. 2007 - 07:08)

Neboj se. Jen si představ že nemusíš nic hlídat, pomalau ani kdy to máš dostat.Mám ji druhým rokem a jsem spokojená.

Návštěvník (Čt, 9. 8. 2007 - 22:08)

Bono díky za odpověď.Ani poprvé to nebyla žádná hrůza a to mi ji zaváděli dvakrát,protože poprvé paní doktorce vypadla.Ale pak se zadařilo. Jedině co mi mrzelo,že mi ji nezavedla moje gynekoložka.Musela jsem na ambulanci do nemocnice. Ale to se dá přežít. My holky přežijeme fakt hodně..... Jdu do toho znova. A pro Lenču neboj se toho. Ikdyž je pravda,že každé tělo to snáší jinak,ale já měla problémy s práškama. S Mirenou jsem naprosto spokojená. Uvidíš,jak to budeš snášet,ale za pokus to stojí. Tak držím palečky.

Bona (Čt, 9. 8. 2007 - 10:08)

Ivčo, psala jsem to tady jen možná v jiné místnosti....ano mám už druhou a výměnu jsme udělali najednou, vyndali, to nebolelo i když se "zatoulal jeden fous" a hned jsme zavedli novou. Přiznám se, že nepříjemné to je v každém případě, ale vyndání bylo pro mě skoro bezbolestné, zandání bylo trochu nepříjemnější. Ale, vyndání trvalo cca 3 vteřinky a zandání...jestli minutu....takže se neboj....:-), my holky něco vydžíme....:-D..! Akorát měsíc před vyndáním mi ještě dělal cytologii, aby se vědělo, že jsem o.k.

Monča (St, 8. 8. 2007 - 10:08)

Mirenu má m už po druhé a jsem s ní max spokojena. Platila jsem vždy 6000, ale když spočítám cenu vložek za 5 let tak by to vyšlo na stejno.Menstruaci nemám vůbec, používám občas slipové vložky, ale to jen pro můj lepší pocit. Zavedení mě trochu bolelo, vyndávání vůbec a hned jsem dostala další. Můžu všem jen doporučit.

Lenča (St, 8. 8. 2007 - 06:08)

Ahoj holky.Příští týden jdu na zavedení Mireny.Četla jsem všechny příspěvky a docela mám teď strach.Může mi někdo uklidnit?

Ivča (Út, 7. 8. 2007 - 16:08)

Bono čtu,že už máš Mirenu podruhý. Já ji mám 4 roky a jsem s ní maximálně spokojená.Žádná menstruace, je to pohoda. Jen se chci zeptat,jestli ti tu druhou zavedli hned po vyndání té první a jestli je vyndavání bolestivé.Díky

Helena (Pá, 3. 8. 2007 - 14:08)

Jano,mám trochu zhoršenou pleť v období kdy bych měla dostat menstruaci,ale během 3dnů se mi vše vylepčí.Jinak můj doktor má úmluvu z jednou lékarnou kde jsem ji koupila za 3700Kč

Helena (Pá, 3. 8. 2007 - 14:08)

Bono,dík moc v pondělí si zajdu k doktorovi a uvidim jak dopadnu,pak vám dám vědět co a jak

Reklama

Přidat komentář