Reklama

Mirena

stanka (Ne, 18. 5. 2008 - 19:05)

Ahoj Elen já mám mirénu od července 2007 a po nějaké době jsem začala mít problémy s bušením sedce.Byla jsem na vyšetření štítné žlázy a i žlučníku od toho to někdy bývá.Ale na nic my nepřišly a tohle stejně pokračuje dál asi je to taky zvednutý tlak mývala jsemv ždy nízký,ale jestli je to od mirény to nevím ale je pravda že to začalo až po zavedení mirény.Své doktorce jsem říkala že mám tuhle antikoncepci tak mě říkala že by to na to vliv mít nemělo.tak nevím.ale měsíčky mám pořák taky každý měsíc.

Elena (So, 17. 5. 2008 - 20:05)

Mirenu mám od září 2007 od té doby se mám vysoký tlak.Před mirenou byl tlak spíš nízky.Krvácím taky každý měsíc a navíc 5 dní špinění a 5 dní krvácení. Máte některá taky problém s tlakem?

Návštěvník (So, 17. 5. 2008 - 05:05)

Ahoj Holky, měla jsem antokoncepční náplast, ale kvůli silnému krvácení po 5 měsících jsem s ní skončila, měla jsem Mirenu, pořád jsem menstruovala a nakonec se mi po 5 měsících sama nějak vypudila, můžu hned zkoušet zase jinou antikoncepci a tak tělo zkoušet s různými hormony, nebo to chce pauzu bez antikoncepce. Chtěla bych, aby se mi upravila přirozená dlouhá a silná menstrace. Valda

Návštěvník (So, 17. 5. 2008 - 05:05)

Přestala jsem krvácet za týden, po vyndání Mireny kvůli problémům. Ahoj Jana

Monaa (Pá, 16. 5. 2008 - 19:05)

Milé dámy, Mirenu jsem si nechala zavést v roce 2003,kdy to byla ještě horká novinka.Po normálním tělísku bez hormonů jsem měla dost silnou menstruaci a pilulky prostě moje tělo nějak odmítá.Hrozně jsem se těšila, všechny, co ji tenkrát měly, chrochtaly, jak ke to pohodlné, bez nebo téměř bez menstruace....Po zavedení jsem krvácela a špinila 17! měsíců z dvaceti...Takže musela jít ven.Po opětovných pokusech s pilulkami jsme s panem doktorem zkusili NuvaRing kroužky a zatím je to fajn..

Jitka (Pá, 16. 5. 2008 - 13:05)

A kdy Ti ji Jiřko vyndaly? A ty máš jinak dělohu zdravou? jestli jo a před mirenou jsi problémy neměla,tak bych v žádném případě na operaci nešla. Neboj tělo si zvykne. Mě nejvíc štve,že mám menstruaci te´d po vypuzení dost silnou a dlouhou. To jak už jsem psala,jsem dřív neměla.

jirinka (Pá, 16. 5. 2008 - 12:05)

milá jitko moc děkuji za odpověd ja jen doufám že se to vrátí do normálu a té operaci se taky nebráním ale radši bych šla až na podzim nebo v zimě tak snad se ty měsícky ustálí.to že budu mít menzes třeba 8 dní to přežiju ale krvacet30 dní v kuse 2 dny nic a zase ta prokletá 30 a 7 měsícu po sobě to už byla moc velká síla a přesto se doktorka tvářila divně když jsem požádala o vytažení mireny ale myslím si že to už by porazilo i vola.ted se jen modlím aby to krvácení přestalo aspon na ty 3 tydny a ja si oddechla chvíli od vložek a tamponu .zaprvé to leze do peněz a za druhé je tu léto a chodit pořád s vložkama je hnus.

Šárka (Pá, 16. 5. 2008 - 09:05)

Ahoj já mám mirenu zavedenou od února, první měsíc jsem měla měsíčky a druhý jen špinění teď nic, s tímto jsem maximálně spokojená, nenmám ani bolesti, prostě o ní nevím, problém mi nastal až teď, začali mi padat vlasy a docela dost hrozně, jsem zničená, máte nějaké zkušenosti, třeba jestli se to upraví nerada bych skončila holohlavá dík Šárka

Jitka (Čt, 15. 5. 2008 - 18:05)

Ahoj Jiřinko,mě se mirena vypudila samovolně a skoro přes čtrnáct dní jsem krvácela. Teď mám mnohem silnější měsíčky než před mirenou a mnohem delší. Mám myomy a zvětšenou dělohu,takže mě operace odstranění dělohy čeká na podzim,ale vůbec se mi nechce,tak uvidíme. Jinak to krvácení přestane neboj,musí si děloha zvyknout,že tam teď chybí hormon. Dokonce jsem slyšela,že můžou problémy s krvácením trvat 3-5 měsíců,tak hlavu vzhůru a bu´d v klidu,nejsi sama,též jsem měla tyto problémy a přešlo to samo až na tu menstruaci,která je fakt protivná a někdy bych mohla chodit každou chvilku na záchod jedním slovem hrůza,ale pořád doufám,že se to zklidní a budu to mít jako před mirenou 5-6 dní normál. napiš jak to probíhá.

Mirka (Čt, 15. 5. 2008 - 07:05)

Ahoj holky, na obyčejné tělísko opravdu pozor, mám dvě kámošky a obě s ním otěhotněly, takže tato metoda antikoncepce je více než nespolehlivá. Nevím, proč se to ještě vůbec zavádí, když doktoři k tomu stejně radí používat ještě něco. Jinak já mám Mirenu půl roku a zatím bezva. Krvácení žádné, akorát občas trochu pnou prsa, ale to jde. Takže přeji všem krásný den

stanka (St, 14. 5. 2008 - 18:05)

Ahoj Míšo tak to asi normální nebude u nehormonálního tělíska by to podle mě být nemělo.Taky jsem měla obyčejnou danu a po roce s ní jsem otěhotněla.Pak mě doktorka žekla že se to může stát.Ted mám mirénu a stejně to mám každý měsíc a ještě jsem k tomu přibrala 7kilo a to ji mám jedenáctý měsíc,ale doufám že se to ještě nějak urovná a hlavně se snažím schodit nabyté kila.

jirinka (St, 14. 5. 2008 - 08:05)

tak mam mirenu od pondělka venku a doktorka mě chce poslat do nemocnice na odebrání dělohy,a ja nevim jestli je to nutne.ma nekdo zkušenost jestli se mi muže menzes upravit sama a kdy bych mela po vyndání přestat krvácet.

Káča (Út, 13. 5. 2008 - 08:05)

Mám ji půl roku a mimo bolesti při zavádění prostě super. První týden jsem špinila a od té doby jako když utne. Prostě paráda.

Jana (Ne, 11. 5. 2008 - 19:05)

Ahoj, holky! Ženy vlastně riskují pod příslibem pohody v budoucnosti, že nepříjemné přechodné problémy s Mirenou brzy pominou, ale v dnešní, medicínsky vyspělé době těch problémů je víc než je únosné. Kromě sebe znám ještě 2 ženy, které si musely Mirenu vyndat a 2 co špinily déle jak půl roku a pak se to zlepšilo a 5, které jsou po 2-3 měsících spokojené.

Valda (Pá, 9. 5. 2008 - 22:05)

Taky mám Mirenu od listopadu a nekrvácela jsem max. 3 dny v měsíci, pořád jsem to nějak řešila s doktorem pomocí léků a injekcí a dnes mě něco nepříjemně tlačilo v pochvě a ejhle Mirena je venku a už nemusím nic řešit, hurá. To je život, někdo je v pohodě a ani nemá měsíčky a někdo má pořád problémy, chtělo by to vymyslet něco šikovnějšího, než Mirena, co by v tělě nevzbuzovalo tak silné protireakce.

Ivča (Pá, 9. 5. 2008 - 11:05)

Ahoj, souhlasím s Bonou, jsem ráda,že se tady taky občas objeví pozitivní názory.Už ji mám taky po druhé a jsem v pohodě.

marie (Čt, 8. 5. 2008 - 13:05)

ahoj jirinko,ja bejt tebou tak bych nevahala a nechala si ji vyndat,ja ji mam vyndanou 3 nedele,a menstruaci mam normalne jako pred tim,jsem rada ze ze jsem si ji nechala vyndat i kdyz mi to doktorka rozmlouvala!!!kazdyho teda vec

jirinka (St, 7. 5. 2008 - 13:05)

mam mirenu od listopadu a krvacim tak 25 dni v měsici.antibiotika nezabiraji pamba ani norestinol. ted mi dali depoproveru a po 17 dnech jsem zase neprestalakrvacet,jsem z toho zoufala muže mi nekdo poradit co mam delat .jestli pomuže když si necham mirenu vyndat a jak dlouho po tom vyndani budu krvacet. mam z toho krvaceni už nocni muru ,

inka (Po, 5. 5. 2008 - 10:05)

Ahoj.ja sem měla mirenu zavedenou jenom měsíc.měla sem z ní zanět jak svina.museli mně čistit a bolesti sem měla jak kdyby šla rodit.Doktor mi řekl že mi peníze nevrátí ale 2 měwsíce otravování pomohlo a dnes si mam jít pro penízky.Vrati mi 80% takže 4tis.ale musela sem si sehnat číslo na prahu a mi dala číslo na doktora ktery reklamace schvaluje a tohle všechno sem doktorovi dala a pak sem ho otravovala at to obvola a zařídí ale šlo to musíš se o své penízky hlásit.Nech si ji vyndat když ti děla neplechu.ja už mam klid ješte měsíc sem potom krvácela měla bolesti.Držím palečky

Bona (So, 3. 5. 2008 - 16:05)

Ahoj, tak vyndání Mireny je pohoda, ani jsem se nestihla psychicky připravit a byla venku..:-)... mám už druhou a tu mi hned po vyndání doktor zas zavedl a to je nepříjemnější. Jinak zpočátku trochu trochu krvácení, ale sedla si mi rychleji než napoprvé, pro mne je to prostě to pravé a nej...:-)!

Reklama

Přidat komentář