Reklama

partner nechce deti

Janina (Po, 9. 7. 2007 - 00:07)

Alenko máš naprostou pravdu.

Návštěvník (Čt, 5. 7. 2007 - 08:07)

ja deti nechci NIKDY v zivote! partnera ktery nechce deti bych uvitala!!!!

Nudista (St, 4. 7. 2007 - 10:07)

Alenka se sama nudí,je nudná taky dost a tak proč ne?

Lizí (St, 4. 7. 2007 - 10:07)

Tedy čumím, pořizovat si děti z nudy, ty jsi fakt kousek. To by ses pěkně potrestala, děti nejsou pes...

Alenka (So, 3. 12. 2005 - 21:12)

Ja deti nechci a nikomu do toho nic neni.Je mi 26 a zatim proste deti nechci a ta predstava me desi. Deti si poridim az nebudu mit co delat ale zatim nevim kam driv a jeste deti. A nehodlam se vzdavat neceho co me uspokojuje a co dava memu zivotu velky smysl. Jsem rada ze neco takovyho mam , protoze ne kazdy ma to stesti a s detma uz by to proste provozovat neslo. Takze deti NE, leda ze by me tahle moje vášen přestala bavit a nudila jsem se... a kecy o zachovani lidstva a pokracovani rodu a ze tady budou Arabove?? To je mi celkem u prdele. Po nas potopa.

Standa (So, 3. 12. 2005 - 10:12)

Jaký hedonismus? Někdo má důvody děti mít, někdo má racionální důvody děti nemít. Proč se tady vůbec lidi hádáte? Máte někdo strach z toho, že nás převálcují vietnamci, číňani, arabové? Kdo nám ale nedává jistotu v životě, kde mam jistotu, že nepřijdu o práci, když vim, že muj obor ČR v současné době nemá perspektivu, protože tady nejsou na nic peníze? Jestli si tady někdo chce říkat, že je schopnej, perspektivní a způsobilej zakládat rodiny a plodit děti, ať to dělá, nemůžu se ale ztotožnit s názorem, že za to, že dost lidí nechce děti, můžou oni sami. Já bych je třeba i chtěl, ale "bohužel" k vašim názorům jsem natolik zodpovědnej k nim, partnerce i k sobě, že je nechci. Já se nechchi v budoucnu trápit tim, že neuživim děti, sebe i partnerku, nechci se kvůli tomu s někým hádat a mít po***** život. Kdo má dispozice, sílu, odhodlání a potřebu mít děti, ať je má a mají můj obdiv, já na to ale nemám. Musí mne za to ale oni odsuzovat? Já se snažim společnosti svoje závazky vynahradit zase jinak, vy zase třeba na nemáte na to dělat to, co dělam já. Třeba podporuju ty, co maj víc dětí..

Victoria (Čt, 25. 8. 2005 - 11:08)

to Viky: Ty jsi ale ubožák...

Viky (Čt, 25. 8. 2005 - 10:08)

Šukačka, šukačka,lepší než o děcka staračka!

Victoria (Čt, 25. 8. 2005 - 10:08)

Ráda bych se distancovala od příspěvku "Děcko sem, děcko tam...". Někdo mi ukradl nick a snaží se ze mě dělat bl*ce.

Denisa (Út, 16. 8. 2005 - 05:08)

Jo a tebe chytí jako první, spoutají tě do kozelce a na vloží do specielní vypolstrované místnosti. Bacha na ně Chytrolíno.

Evka (Po, 15. 8. 2005 - 21:08)

No o polityku by jste se meli zajimat a vedet do jakeho sveta privedete deti. Napriklad, ze to nebyli jen "teroristi" co zbombardovali v New Yorku a ostatnich mistech. Ale je to urcita skupina slozena z USA presidenta a jeho politickych pomocniku, milionaru, Greys a hlavne Illiminati co se snazi ovladnou nasi planetu. Chteji zmensit populaci a z ostatnich udelat otroky.

Jana (Po, 15. 8. 2005 - 21:08)

No promin ale je proste jina doba. Driv jsi mohla mit deti a socialistycky stat se postaral a matky podporoval s tím snad souhlasíš... ?? Ale dnes je doba jiná a budeme se stále blížit k Americe víc at se to nekomu líbí nebo ne. Také z toho nejsem nadšená. Ale lidé si budou muset zvykat si se spoléhat spíše na sebe než na stát. Takže opet tvrdim že bych v situaci kdy nemam jiste bydleni a našetřeno do tohoto světa díte nepřivedla. Samozřejme je to hlavne kvuli memu pohodlí. Díte bych uzivila ale na ukor toho ze ja bych nekde zivořila a počítala každou korunu.

Victoria (Po, 15. 8. 2005 - 12:08)

Děcko sem , děcko tam, dnes si pěkně zašukám!

jana5 (Po, 15. 8. 2005 - 12:08)

Jano, co do toho cpeš komunisty? To proto, že se to nosí? Takové pí..ny! Kdo za minulého režimu nutil ženy rodit? Mně ne a ani o nikom takovém nevím. Když chceš příklad, tak si vem komunistickou Čínu, tam mít víc než 1 dítě je nežádoucí, tak co kecáš!! Mít děti je podle přírody NORMÁLNÍ. Ale když je nechceš, tak je neměj a vys... se na politiku, pitom..čku.

Nána (Po, 15. 8. 2005 - 11:08)

Emancipace, emancipace, vychovala slepice!

Jana (Pá, 12. 8. 2005 - 16:08)

PXS asi stále nechápe že my nemáme nic proti tomu aby ostatní rodili děti, pokud chtějí, ale jen zastáváme názor že to není přece povinnost každé ženy. Prostě NECHCI tak NEMUSIM. A právě že za komoušu to byl jedinej smysl života...rodit děti, aby nás bylo hodne..nejlepe jako v USSR aby sme valcovali všechny aby všichni videli jakej je slavnej národ Cechu! (ty nepohodlný se pak pozavírali že jo) a mohli se nanovo rodit malý komouši.Bezvadný.

Victoria (Pá, 12. 8. 2005 - 16:08)

to Jana: Jano, s pxs nemá cenu diskutovat, neuznává jiný názor, než ten svůj.

Jana (Pá, 12. 8. 2005 - 16:08)

Hele PXS tak to ja ale hedonista nejsem...pokud je to o tom "mít furt víc a víc..hlad ve 3.svete apod" Ja nejsem ani karieristka. Do práce chodim aby bylo co do pusy a jakmile zaklapnou dveře kanclu tak si na praci ani nevzpomenu. Pravidelne přispívám na všemožny charitativní akce alespon malou částkou, vždy si koupím Nový prostor od bezdomovce či časopis Lev od dětí...třídím odpad,a budes se divit ale nepoužívam ani vyrobky testované na zvířatech.. Přesto mám názory které mám, tak ted argumentuj PXS..

Victoria (Pá, 12. 8. 2005 - 15:08)

to pxs: No jo, když ti docházejí argumenty (nebo spíš ty tvoje pseudoargumenty), je nejlepší plácnout takovouhle kravinu.

pxs (Pá, 12. 8. 2005 - 14:08)

Nemá cenu házet perly sviním!

Reklama

Přidat komentář