Reklama

Ženská EJAKULACE

Olina (Po, 7. 1. 2013 - 16:01)

Já vím, že to takhle bude...Jirko to bych tě chtěla vidět squirtovat jedině tak krásně močit to se mi líbí jak to chlapovi krásně čůrá ,dlouho a daleko.

Jirka (So, 5. 1. 2013 - 15:01)

Nemůže někdo návod z té...Já vím, že to takhle bude blbě vypadat, ale já to umím naprosto spolehlivě. Můžu tě to naučit, jestli chceš.

Jana (Čt, 3. 1. 2013 - 11:01)

Tvůj předešlí...Dotaz se vztahuje na Vlasra z 1.1.2013 omlouvám se za drobnou chybu diky

Jana (Čt, 3. 1. 2013 - 11:01)

Psala jsem už tady před...Tvůj předešlí příspěvek jsem nenašla a vůbec mu nerozumím o co jde můžeš to vysvětlit. díky

MilanXd (St, 2. 1. 2013 - 16:01)

Děkuju - to mě těší, i když jsme v polemice.
Můj odhad není "počet squirtujících žen", ale "počet žen, které BY MOHLY SQUIRTOVAT". Tedy mají fyziologicky tu možnost, ale třeba se k tomu nikdy nedostanou.

Jinak jsem konečně našel jednu fotku, kterou hledám už několik let a doplnil jsem jí do článku a návodu na squirt. Je to třetí fotka shora.

http://www.eroticke-pomucky.cz/squirt-squirting-zenska-ejakulace-a-mokry-orgasmus-a301.htm

Tomaš (Út, 1. 1. 2013 - 22:01)

Milane považuji tě za odborníka přes ženské pohlaví,taky se v tom trošku orientuji ale 40 až 50% squirtujících žen je trošku příliš výzkumy se přiklánějí spíše ku 25 až 30% žen a to jsou výsledky ze střední evropy.

MilanXD (Út, 1. 1. 2013 - 19:01)

Je to zábava to číst tady :-)))
Takže ještě jednou: Když jsem se rozhodl napsat tento návod
http://www.eroticke-pomucky.cz/squirt-squirting-zenska-ejakulace-a-mokry-orgasmus-a301.htm
tak jsem navštívil několik sexuologů a gynekologů a sbíral všechny možné i nemožné informace. Včetně záporných a odsuzujících.
V Sexuologickém ústavu jsem se dozvěděl, že se jedná o cca 10-15% žen. Při rozsáhlém průzkumu dělaném při Erotic City se to číslo posunulo na 15-20%. Pak jsem napsal tento návod - napřed pro EC a později jsme ho výrazně doplnil a zlepšil a uveřejnil na svém webu. A číslo se prudce začalo posunovat nahoru, protože spousta žen si uvědomila, že tlak a potřeba si dojít "na malou" je pravděpodobně předzvěst squirtu. A pustily to. Jenže jsem cca po roce navštívil zase ty odborníky a tam jsem se dozvěděl o úspěchu tohoto návodu a z odahdu profesionálů se schopnost dosahovat squirtingu posunula až na 40-50%.

Je faktem, že je třeba posuzovat hlavně zkušenější ženy v počínajícím středním věku, které již svojí sexualitu plně zvládají, netrpí studem a dokážou si to naprosto užívat.

P.S. Fero - nepíšeš špatně ani bludy, ale nebylo by špatné, aby Ti někdo mrknul na pravopis. Jinak jsou Tvé příspěvky podobné snaze nějakého pubescenta na sebe upozornit. Zbytečně se tím degradují vcelku rozumné názory.

Tereza (Út, 1. 1. 2013 - 18:01)

Je mi 22 let ale to co je v pornu ty stříkačky tomu se věřit nedá Taky mívám silné orgasmy i nějaká ta kapička vyteče ale gejzíru jako z filmu se asi nedočkám nemám v sobě čerpadlo.

Tak (Út, 1. 1. 2013 - 17:01)

Danielo zase nepíšeš...Fero,takových žen,co mají mokrý orgasmus moc není,ani já ne,ale mám-li být úpřímná,možná bych to chtěla jednou zažít-jen vědět,jaké to je,ale stále bych to tak nechtěla,možná mi to nevěříš,ale je to tak.Shlédla jsem video jen abych se koukla,byl to opravdu mazec,ale já nevím,to ty ženy musejí mít při sexu něco pod sebou,běžné to opravdu není.

fera (Út, 1. 1. 2013 - 17:01)

To by me taky zajimalo, ja... Danielo zase nepíšeš kolik máš let,jaké procento žen to prožívá to nevím ale jsou ženy které to prožívají hodně intenzivně mám s tím zkušenost.Mám na to takovej malí tryk a už několik žen mě řeklo po mlování že to v životě ještě nezažili byly ztoho vedle celé se třasli než to přešlo do normálu. A to nejsem žádný nad samsc jsem průměrný chlap.

fera (Út, 1. 1. 2013 - 16:01)

Osobně si myslím, že je to... Jani není to žadné chlapské ego, to že ženy dovedou prožít krásný mokrý orazmus je naprostá pravda mám s tím skušenost,nenapsala jsi kolik Ti je let ono je to asi když žena už nemusí myslet že otěhotní a má odrostlé potomky, opravdu manželka začala dosahovat mokré orgazmi až 59letech a poměrně dost intenzivní milujeme se 2krat za týden a skoro vždy si to pěkně užívá, někdy cítím výstřik až na lítkách opravdu nic nenadsazuji.

Loučka (Út, 1. 1. 2013 - 11:01)

Není to fantasmagorie...měl...Pročítal jsem se zájmem tuhletu diskusi.Dříve jsem o tom jen slyšel, četl.Mohu ubezpečit nevěřící, že je ženská ejakulace to nejkrásnější, co v sexu dá se zažít.Přiznám, mám milenku a spolu jsme ,,stříkání,, přivedli k dokonalosti. Stačí plácnout, lehký dotyk prstem a stříká třeba desetkrát za sebou.Přál bych to všem ženám. Pocity pro ni jsou prý úžasné. Taktéž pro mě.Pěkný nový rok 2013

rak (Út, 1. 1. 2013 - 11:01)

Není to fantasmagorie...měl jsem ženskou, byla dost tlustá a ošklivá, ale občas vystříkla a bylo to, jako teplá sprcha a nádherný pocit pro chlapa...trochu to vylepšovalo její vzhled...

Vlasra (Út, 1. 1. 2013 - 08:01)

Psala jsem už tady před několika dny že dám manželovi dárek a nechám si rozpůlit kapuci. Po půlnoci jsme si popřáli do nového roku a šli jsme na věc.Vše bylo připravené a tak manžel skleněnou tyčinku zasunul pod kapuci a poštěvák a jehlou s navlečeným vlascem na konci kapucku propíchnul,trošku to štíplo potom svázal oba konce a zatáhl na uzly a teď čekáme až se kapuce rozpůli.Novoroční dárek je splněn

Honza (Ne, 27. 12. 2009 - 15:12)

Taky se hlásím mezi procento...Tak to bych Tě rád poznal:-)

elen (Čt, 10. 12. 2009 - 14:12)

Taky se hlásím mezi procento těch šťastných.Po souloži s milencem po mě zbyde naprosto mokrý prostěradlo a při orgasmu cítím jak to ze mě doslova proudem teče.Takže možné to je a je to úžasný!

st. (St, 9. 12. 2009 - 21:12)

Po dlouhé době se opět připojuji do diskuze a zdravím. Škoda,že to všichni asi nezažijí, ale je to báječné. Je pravdou, že ne pravidelně, ale pokud je manželka řádně vzrušená tak ejakulát má a pod zadečkem má mokro i já jsem mokrý.Ale je to asi i spojeno s g-bodem, kolena musí při souloži mít vedle hlavy a pak to většinou příde. mnoho štěstí

venca (So, 21. 11. 2009 - 19:11)

Pánové, líbí se vám ženská...a komu se nelíbí, mě teda jo

J. (So, 21. 11. 2009 - 18:11)

Pánové, líbí se vám ženská ejakulace?

MilanEP (So, 14. 11. 2009 - 21:11)

Tak zase po nějaké době: Návod "Jak na to" + co to vlastně ja + tématická videa

http://www.eroticke-pomucky.cz/zenska-ejakulace-mokry-orgasmus-squirt-squirting-a301.htm

Reklama

Přidat komentář