Reklama

ALS - amyotrofní laterální skleróza

Lenka (Pá, 17. 8. 2012 - 08:08)

SRDCE
Dobry den, chcem sa opytat - tatinovi v poslednej dobe prichadza casto zle od srdca. nevie to presne definovat, vravi, ze akoby sa mu fascikulacie prenasali na srdce, niekedy pri tom strati aj vedomie. Stava sa pacientom s touto diagnozou, ze maju arytmiu alebo dostanu srdcovy infarkt? Dakujem za info. Drzte sa.

Jitka 2 (St, 15. 8. 2012 - 22:08)

pro aa
asi "bb" jde o to, že tahle stránka roky funguje pro nemocné a jejich rodiny, které si tady předávají informace, rady, radosti i smutky. Jakmile se tady objeví někdo s nabídkami čehokoliv, není zde vítán. I když to můžete myslet dobře.....

cc (St, 15. 8. 2012 - 21:08)

...Víte co, aa, běžte do pr...

aa (St, 15. 8. 2012 - 11:08)

bb, o co vám jde?

aa (St, 15. 8. 2012 - 11:08)

vital-morse-r-cs-zazracna-detoxikace-syrova-strava-pro-regenerac

Dalším případem byl mladík málo přes dvacet, který měl poraněnou páteř mezi čtvrtým a pátým krčním obratlem. Jiţ dva roky byl ochrnutý od trupu aţ po chodidla. Po šesti měsících našeho programu mohl hýbat nohama a sám se vyprázdnit. To bylo velice důleţité, neboť kvadruplegici a většina paraplegiků nejsou schopni ovládat střevní peristaltiku. Potom dochází k ucpání lymfatického systému a autointoxikaci buněk.

bb (St, 15. 8. 2012 - 11:08)

Ty hyeny díleři se neštítí vlézt i na tak smutnou diskusi, která je tady. :(
je zlá doba, nezcitná.

aa (St, 15. 8. 2012 - 11:08)

vital-morse-r-cs-zazracna-detoxikace-syrova-strava-pro-regenerac

Je pro mne skličující vidět v tomto světě tolik kvadruplegiků a paraplegiků, jimţ údajně není pomoci. Nicméně opak je pravdou. Můj první těţký případ byla čtyřiatřicetiletá ţena s poraněním páteře mezi třetím a čtvrtým krčním obratlem. Při úrazu došlo k úplnému přeraţení páteře. Tehdy jí bylo dvanáct let a od té doby mohla pohybovat pouze hlavou. Trpěla nesmírnými bolestmi a křečemi. Po jedenácti měsících u nás na klinice mi tato mladá dáma, která se předtím pohybovala na vozíku ovládaném jazykem, mohla potřást rukou a zvednout kaţdou nohu, kolikrát jsem chtěl. Nyní byla

aa (St, 15. 8. 2012 - 11:08)

vital-morse-r-cs-zazracna-detoxikace-syrova-strava-pro-regenerac

Ve své aroganci a slepotě přehlíţíme pravdu, kterou máme pořád před očima. Neboť dokáţe-li se naše tělo zázračně opravovat, jak jsme toho svědky u zlomenin, hlubokých řezných ran či obnovy nejrůznějších ţláz a tkání, tak proč by nemohlo opravovat nervy ? Věru můţe, avšak nesmíte jíst vařené, mrtvé pokrmy a potraviny, které překyselují tělo.
Neurony jsou nejvyšší energetická centra v těle. Ke své regeneraci potřebují nejenom alkalické prostředí, ale také potraviny s nejvyšší energetickou hodnotou – ovoce. Fruktóza je vysoce energetický jednoduchý cukr, jenţ dodává buňkám rychle energii. To platí i při veškerých neurologických chorobách včetně roztroušené sklerózy, Parkinsonovy nemoci, Bellovy paralýzy a dokonce při astmatu. Nezapomínejte, ţe všechna tyto choroby mají původ ve slabosti nadledvin.

aa (Ne, 12. 8. 2012 - 11:08)

vital-morse-r-cs-zazracna-detoxikace-syrova-strava-pro-regeneraci-doc-pdf-rar

http://www.ulozto.net/xZjEZCH/vital-morse-r-cs-zazracna-detoxikace-syrova-strava-pro-regeneraci-doc-pdf-rar

Jitka2 (Pá, 3. 8. 2012 - 07:08)

Jitko2,

můžete mi také...Pro Vladimíra - napsala jsem Vám na email.

aa (St, 1. 8. 2012 - 08:08)

Mozek můžeme opravit a obnovit. I u velmi vážných nemocí!

V USA máme enormní nárůst lidí s diagnózou Parkinsona, MS, ALS, autismu, mozkových poranění a mnoha jiných nemocí dnešní doby. Tyto nemoci odvážně atakujeme a často pozorujeme u pacientů dramatická zlepšení. Mnoho lékařů používají principy, které se ode mne naučili.

Vždy myslete na to, že otrava rtutí poškozuje tuky v buněčné stěně, a pokud my toto nespravíme, nebudou naši pacienti v pořádku.

Zvířecí tuky, také máslo a smetana mají vysoký obsah nasycených mastných kyselin a ty dávají buňkám svoji ztuhlost, svoji formu.

Je ale také důležité, že buňky potřebují vedle své určité pevnosti také elasticity a fluiditu a té dosáhnou díky nenasyceným mastným kyselinám.

To jsou esenciální mastné kyseliny, které najdeme např. ve slunečnicovém oleji, nebo v bodlákovém oleji, v rybím a lososovém oleji a ve lněném oleji. Tyto oleje, pokud jsou požívány, jsou zabudovávány do buněčné stěny a dávají tak buňkám jejich elasticitu.

Jedna mastná kyselina, která má v Evropě neprávem velmi špatné jméno, je kyselina Arachidonová (- čtyřikrát nenasycená esenciální mastná kyselina). Je hlavně obsažena ve vejcích, sýru a v másle.

Ve skutečnosti je to ta nejdůležitější kyselina ze všech, poněvadž všechny ostatní kontroluje.

Pokud jsme otráveni rtutí, vylučuje naše tělo ve zvýšeném množství mastné kyseliny Omega-6, tím zchudne naše tělo o tyto kyseliny a tím o základy kyseliny Arachidonové.

Teď je na řadě trocha biochemie a to musíte prosím vydržet.

Existují dvě rodiny mastných kyselin Omega-6 a Omega-3.

Uvnitř Omega-6 mastných kyselin existují dvě rodiny: 1.

1. Bodlákové, slunečnicové a pupalkové oleje, ty jsou odbourávány, nebo přeměněny na prostaglandin I -série

Prostaglandiny jsou zodpovědné za komunikaci mezi buňkami, jsou něco jako e-maily, nebo dopisy, které buňky posílají sem a tam. Tato pošta jde vždy přes molekuly kyseliny arachidonové, a pokud Vám tyto tuky v potravinách chybí, nebo chybí v důsledku intoxikace rtutí, zhroutí se mezibuněčná komunikace.

Drudá rodina jsou mastné kyseliny - kyseliny arachidonové - které jsou převážně obsaženy v mase, vejcích a v živočišných produktech.

Mastné kyseliny Omega-3, kyselina linolová, lněný olej a EPA (kyselina eikosapentaenová) z lososového oleje a DHA (kyselina docosahexaenová), jako další část rybího tuku.

Rovnováha mezi těmito oběma rodinami je bezpodmínečně nutná.

Bez dodání správných olejů - není mozkové aktivity.

Při léčbě pacientů toxikovaných těžkými kovy, je zohlednění olejů nedůležitější bod diety. Důležitější než všechny ostatní, jestli jste vegetariáni, nebo cokoliv jiného, žádný bod není tak důležitý jako oleje.

Dr. Sholomo Yehuda doporučuje, že poměr mezi těmito částmi olejů, by měl být 4 : 1 (4 díly omega-6 a 1 díl omega-3). Díky testům na pacientech, v nejuznávanější laboratoři na mastné kyseliny v USA a také klinickým pozorováním, jsme mohli toto potvrdit.

Sami si můžete jednoduše tento olej namíchat. Smíchejte 4 díly slunečnicového oleje s jedním dílem lněného oleje a přidejte třeba k salátu, nebo k jiným potravinám - několik polévkových lžic denně. Lněný olej je jediný rostlinný olej, který má tak vysoký obsah omega-3 jako lososový olej.

Někteří lidé se milně domnívají, že olivový olej obsahuje esencielní mystné kyseliny.

Existuje ale také kompetitivní (soutěživé) potalčování mezi oleji, to znamená, že pokud dáme příliš mnoho omega-3, budou omega-6 potlačeny.

Lidé zatížení toxickými kovy nejčastěji potřebují EPA z rybího oleje.

Problém tkví tom, že oleje, které by měly být tělu dodávány, musí být také stráveny.

První krok trávení je enzym pankreasu, lipase, pak musí být také přítomna žluč v tenkém střevě, která přeměňuje tuky na vodou rozpustné, a tím tak připravené k přijetí.

Pro tělo je tedy relativně koplikované tuky vůbec přijmout. Především pak pro osoby poškozené toxickými kovy, u kterých pakreas a žlučník vůbec nefungují.

Pro nás je velmi zajímavé, že žluč má dvojí funkci.

Za prvé jsou přes žlučník vylučovány jedy z životního prostředí, a také část kovů. Dále je sama žluč nutná k absorbci olejů, které pak opravují poruchy nervového systému.

V normálním případě má buňka vysoký obsah kália a nízký obsah natria, ten se posune, a tím dochází u neurologických onemocnění k ochrnutím, znecitlivění, pocit hluchoty a abnormálnímu vnímání. Dochází ke ztrátě mastných kyselin.

Jedna věc, která se dá relativně snadno zvládnout, je redukce uhlohydrátů ve stravě. Často je až s podivem co se u našich neurologických pacientů stane, když přestanou požívat uhlohydráty, tedy chléb, zákusky, dorty, sušenky a těstoviny. K tomu počítám i rýži a všechny ostatní alternativní obiloviny.

V první fázi terapie, kdy se snažíme stabilizovat pacienty s ALS, MS, nebo děti s trpícími křečemi - pryč s obilovinami!

Jezte pouze zeleninu, k tomu trochu masa, rybu, nebo vajíčka.

Niacin je vitamín D 3.

Kyselina nikotinová je s niacinem blízce příbuzná. Kuřáci mají často jeho nedostatek, je obsažen v cigaretách, musí proto kouřit, poněvadž by cítili nedostatek vitamínu D 3.

U hyperaktivních dětí používáme tak zvaný „nikotin touch“, což fantasticky funguje.

Existuje jeden slavný film `Lorenzův olej“, možná jej znáte. Pojednává o jednom chlapci, jménem Lorenzo, který trpí dědičným onemocnění peroxisomů. Jeho rodiče se pro něj snažili najít účinnou terapii a vytvořili tak tento olej. Tato terapie, která zpočátku krátkodobě fungovala a účinkovat přestala, sestálava z různých komponentů. Jedním z nich byla dieta bez tuků a selektivně přidávané oleje. Byly to olivový olej a řepkový olej. Ale ani v jednom z nich nejsou esencielní oleje.

Nakonec byla tímto tato nemoc poháněna dále kupředu. Toto onemocnění se jmenuje adrenoleukodystrofie - leukodystrofie.

Ve školní medicíně platí za nevyléčitelnou. My jsme doposud úspěšně pracovali se třemi dětmi, a to skrze opatrnou manipulací s oleji v dietě. V USA existuje celá řada případů dětí narozených s autismem, nebo se v raném dětství staly autisty, nebo trpěly jinou neurogickou poruchou, a to v důsledku otravy rtutí, především pak metylrtutí, u matky. Otrava matky mohla broběhnout na jejím pracovišti, nebo za jiných podmínek.

Typickou známkou u dětí je velmi světlá pokožka, poněvadž je hemoglobin místo na železo vázán na rtuť. U této formy autismu je to tak, že inteligence dětí je často normální, ale vnímání světa jako je vidění, slyšení, čich a chuť je naprosto odlišné.

Abnormální tuky jsou tuky s dlouhým řetězcem. V okamžiku, kdy se stáváme toxickými, začíná produkce těchto tuků. Tyto tuky mohou ale také pocházet z naší stravy např. z zpodzemnicového oleje, máslo z burských ořechů, také sem patří hořčice, řepkový olej, to jeou věci, které jsou pro tyto pacienty nestravitelné, nebo mohou být dokonce smrtelné.

Cílem terapie je spálení těchto tuků s dlouhým řetězcem, obnovení tuků s krátkým řetězcem a esencielní tuky, a poté vytvoření rovnováhy mezi různými tuky, které doplňujeme ke stravě. Nejdůležitějším opatřením je odstranění všech obilovin obsahujích lepek a všech mléčných produktů z kravského mléka.

U dětí je zvláštností je, že nejdříve změníme stravu a poté teprve začneme s detoxikací.

Doposud jsme díky naší metodě dokázali uzdravit 14 dětí s autismem. Máme také mnoho pacientů s MS, ALS a Parkinsonovou nemocí, ketří se uzdravili.

A teď ještě pár informací na téma těžké kovy.

Nejnebezpečnější jsou výpary rtutě z amalgámových plomb. Je vypočítáno, že v průběhou 7mi let se vypaří polovina rtuti z jedné plomby, 80% zůstává permanetně v nervovém systému.

Jena plomby váží v průměru 500 - 1000 mg = 1g to není nijak neobvyklé pro jednu výplň, znamená to ale, že je v ní 500 mg rtuti. U metylrtuti je smrtelná dávka ca. 1 mg. To zanmená, že dvě plomby obsahují dostatečné množství rtuti k zabití člověka, pokud by došlo k okamžitému uvolnění. Přežíváme pouze proto, že naše tělo má dostatek času k rozdělení a uložení.

Důležité je, že mícha přivádí rtuť do lymbického systému, tedy tam, kde sídlí naše emoce. Z tohoto důvodu jsou emocinální poruchytak časté se vším co k tomu patří: závislost, perverze, závislost na kouření. Kuřáctví je často následek otravy rtutí.

Rtuť je přijímána membránami v ústech, ústními sliznicemi, putuje nervy, které jsou ve sliznicích okamžitě směrem k míše a k mozku. Pokud někdo ještě žádnou amalgámovou plombu nemá a ta mu je vsazena, trvá to ca. 48 hodin, aby se mozek zaplnil rtutí.

Polikání rtuti v podobě malých částeček vytvořených opotřebováním, které tak imregnují střeva není tak škodlivé, poněvadž poze 5-7% se vstřebá do krve.

Bakterie v ústní dutině a ve střevě přetvářejí rtuť ze zubních výplní na metylrtuť, která je 50 krát jedovatější/toxičtější než ostatní formy rtuti.

To, co věda přehlédla je fakt, že rtuť uvolňující se z našich plomb přetvářejí naše vlastní bakterie v metylrtuť.

Také ti kdo tu dnes sedí a mají amalgámové plomby, jsou otrávení metylrtutí a tím také naše děti. Plíce je důležitá brána. Proud vzduchu procházi okolo zubů, a tak jsou výpary rtuti trasportovány do plic. V jódu byla dříve také rtuť.

Pomocí olivového oleje a citrónové šťávy můžeme velmi silně kontrahovat žlučník a přimět jej tak k vylučování jedů. V okamžiku kdy přijde nerv do kontaktu se rturí, nasaje tento nerv sám kov a trasportuje jej až k buňce.

Tato rtuť zanechá část své zkázy uvnitř nervové buňky.

Normální cesta - pokusím se zde ukázat příklad - je přes trojklanný nerv, který innervuje všechny zuby. Rtuť je tedy přijmuta a putuje ke ganglionu trigeminu. Tento innervuje nejen zuby, ale i nejrůznější čelistní svaly. To co pak různí lidé v noci mají je kousání, skřípání zuby. To je většinou známka otravy ganglionu trigeminu rtutí. Takovému čl

Vladimír (Út, 31. 7. 2012 - 02:07)

Jitko 2 ,
prosím napiš mi...Jitko2,

můžete mi také napsat na můj mail [email protected], jsme na tom stejně asi jako Petr a taky bych se na něco chtěl zeptal Děkuji V.

Vladimír (Út, 31. 7. 2012 - 01:07)

U nás to bylo podobné. Maminka měla silný dávivý reflex - i při čištění zubů se dávila. Zavádění PEGu však proběhlo v narkóze. Dnes PEGem podáváme veškeré léky. Trošku je to náročné i na "údržbu" - čistíme to každý den (dezinfekce, novou gázu) - ale po čase je to již rutina (5 minut). Akorát se nám výživou trochu zpevnila stolice, což dá mamince docela zabrat. Nemáte někdo nějaký tip na zlepšení??

Jitka 2 (Po, 30. 7. 2012 - 10:07)

Je to formou gastro zavádí se přes krk do žaludku. na netu je to někde popsáno detailně. Maminka se tomu také moc bránila a tvrdila,že na to nikdy nepůjde. Potom už nemohla skoro pít a byla strašně slabá - v ten moment souhlasila se zavedením. Příjemné to jistě není, ale je to v případě této nemoci opravdu nutné.Maminka s Pegem fungovala dobře dál. Jen se člověk musel naučit pravidelné krmení (cca po 3 hod) stříkačkou. Nutrisan se odebíral na recept v lékárně a psal nám ho nutriční lékař.

Petra N. (Po, 30. 7. 2012 - 07:07)

A je PEG narocny zakrok? Mam obavu,ze mamka nebude chtit do nemocnice, protoze porad veri, ze to je borelie. I kdyz v posledni dobe se ji ji jiz hure a obcas se poradne zakucka.

Jitka 2 (Ne, 29. 7. 2012 - 18:07)

Dobrý den,
děkuji za...PEG= hadička zavedená rovnou do žaludku, kterou se dává stříkačkou tekutá strava.Lepší zavést PEG včas, jakmile začnou potíže se polykáním.Dokud člověk hodně nezhubne.

Petra (Ne, 29. 7. 2012 - 14:07)

zdravim,

muze nekdo poradit co je mozne si vyjednat ohledne pomoci do domacnosti, osetrovatele, mozna od nejake charity? Mamka se stara o tatku a je na to sama a nebude to zvladat (ma na starosti jeste svoji maminku a tetu - to vse na male vesnici, kde si vsechno musi obstarat samy). Ja ziju v zahranici a chtela bych ji nejak pomoct, Dekuji

M. (Ne, 29. 7. 2012 - 12:07)

Dobrý den,
děkuji za...perkutánní endoskopická gastronomie :)

Petra N. (Ne, 29. 7. 2012 - 11:07)

Dobrý den,
děkuji za rady. Zkusim se po nějaké tedy podívat. Můžete mi ještě napsat co znamená PEG?
Dekuji

A. (Ne, 29. 7. 2012 - 10:07)

Děkuji T. Jen se obávám,...Pane Marku, nebo i kdokoliv, kdo máte takové potíže, můžete se mi ozvat, jak jste dopadl? Nevidím tady žádné reakce, jste v pořádku? Mám podobné problémy, fascikulace po viroze už od března 2012, EMG v pořádku, ale to fascikulace nebyly tak intenzivní přes den, zdá se mi, že se to stupňuje. Před deseti dny mne začal bolet sval levé ruky a do týdne pravá noha, je to jako bych ušla tůru. Cítím se unavená, teplotu mám pořád 37,1. Nevím si rady a bojím se ALS.děkuji za jakoukoliv reakci

Reklama

Přidat komentář