Reklama

Podvazky a punčochy

Lucka (So, 21. 8. 2010 - 18:08)

Zdravím. Chtěla bych si koupit podvazkový pás. Mohli byste mi, prosím poradit? Jak si dobře vybrat, na co dátt pozor a tak? Můžete poslat i odkaz na nějaký vyzkoušený osvědčení kousek. Pište prosím na e-mail: [email protected] Díky moc!!

ml (Pá, 20. 8. 2010 - 07:08)

mate velke plus za nosenie podvazkov.

Libuše (St, 18. 8. 2010 - 18:08)

DÁVÁM SI ŠÍT PÁSY U PANI...Mám stejnou zkušenost jako Jana. Já jsem si nechala ušít dva podvazkové pásy u paní Sowové. Není to bokovka, vzadu mají řadu háčků na zapínání až nad kalhotkami, takže se na WC nemusí svlékat, ale narozdíl od běžně prodávaných jsou vpředu vyšší, super pevné, stáhnou břiho a skvěle drží punčochy. Nechala jsem si je šít na zakázku, ale nyní podobný paní Sowová inzeruje na svých stránkách. Vřele doporučuji! Stejně tak doporučuji punčochy Aries - Sindy. Super poměr mezi cenou a kvalitou. Tenoučká lycra, 15 den, i v obchodě asi 35 Kč, úžasně pohodlné - ani o nich nevíte - jdou i pod kratší sukně, s krátkými podvazky se dají vytáhnout až pod zadek, vůbec netáhnou a nesjíždějí, jako některé zahraniční příliš pevné lycry, kreré se nenápadně vezou vzadu dolů a mohou pak pod sukní nebo zvlášť v rozparku jejich lemy vykukovat. Skutečně český výrobek nad několikrát dražší dovoz. Kvalitní stahovací podvazkový pás + tyhle punčochy ideální pro nás čtyřicátnice. V práci se mi skoro vysmívaly a teď když se ochladilo, jedna za mnou přišla(43let), říkala , víš že ty podvazky nejsou tak úplně blbý, když se na to trochu zvykne tak je to docela fajn a ten můj je navíc úplně v sedmým nebi.

JANA (Ne, 8. 8. 2010 - 13:08)

DÁVÁM SI ŠÍT PÁSY U PANI LENKY SOWOVÉ /NAJDETE NA INTERNETU / NA MÍRU.VŠE VYŘIZUJI PŘES INTERNET A VŽDY VŠE DOBŘE PADLO.CENA JE NIŽŠÍ NEŽ V OBCHODECH.NEJRADĚJI NOSÍM BOKOVKY,KTERÉ I TROCHU POSTAVU TVARUJÍ,ALE NENECHÁVÁM SI JE ŠÍT MOC VYSOKÉ.ASI JEN 25CM,TO STAČÍ.HEZKÉ A KVALITNÍ PUČOCHY SE SEŽENOU TAKY V MARKS AND SPENCER.KDYŽ MAJI AKCI VYJDOU ASI NA PÁĎO.ŠPATNÉ NEJSOU ANI OD ARIES- SINDY.LETOS JSEM BYLA VE STUDENCI,TAK JSEM SI NAKOUPILA PŘÍMO U VÝROBCE,VYŠLY ASI NA 22Kč.DĚLAJÍ TAKY DOBRÉ SAMODRŽKY.DLOUHO VYDRŽÍ, LEM SE NEKROUTÍ A VŮBEC NESJÍŽDĚJÍ.JSOU DOBRÉ I PRO TOHO ,KDO MÁ SILNĚJŠÍ NOHY.

Jana (Po, 2. 8. 2010 - 15:08)

TO:Jana.....v obchodech v...Velký sortiment je i v řetězcích C&A, já nakupuji např. v Salzburgu. V Rakousku je nabídka v C&A o 500% větší než u nás.

lenka 2 (Pá, 30. 7. 2010 - 18:07)

TO:Jana.....v obchodech v rakousku a to kde přesně dáš nějaký tip? předem dík .l

Jana (Čt, 29. 7. 2010 - 18:07)

Chci se zeptat, zda někdo...Bokovku dostaneš v prodejnách Elite, např. v Praze, Na Florenci. Nosím podv.pas stále a jsem spokojená. Ještě lepší pasy mají v obchodech např. v Rakousku, jsou s kovovými přeskami s 6-10podvazky a drží punčochy perfektně.Žádné titerné erotické náhražky, které nevydrží ani při hrátkách v posteli.

Lenka (Po, 26. 7. 2010 - 20:07)

Chci se zeptat, zda někdo neporadí, kde sehnat podvazkový pás, kvalitní, spolehlivý a především pohodlný na běžné celodenní nošení, žádné erotické prádelko. Ideálně bokový. Nosím samozdržící punčochy, ale bohužel se mi stalo, že mi třeba jedna začala padat a já ji musela co minutu natahovat zpět, což bylo ne vždy úplně nenápadné a pořádně trapné, aspoň pro mě. Ráda bych se cítila jistěji a punčochové kalhoty kromě zimy opravdu nosit nechci :-(

Zdeněk2 (Po, 26. 7. 2010 - 20:07)

Je vidět, že dobře víš, co je hezké. Zvlášť sympatické je, že jsi dostatečně sebevědomá a nepřivede Tě do rozpaků, když se na Tebe muži dívají, aby mohli ocenit Tvoje půvaby.

SYLVIE (Po, 26. 7. 2010 - 18:07)

Tak to čumim. Punčošky...Jak reaguje okolí?, různě, o manželovi jsem už psala, kolegové v práci by také měli zájem podívat se pod sukýnku na podvazky, ale mají smůlu. No a na ulici registruji občas pohledy i snahu o kontakt. Při těch 35st. jsem zjistila, že punčochy dost okolí dráždí. Hlavně na schodech a eskalátorech v metru pánové si nechávají trochu odstup, aby měli zespodu dobrý výhled. Zjistila jsem, že mne to docela vzrušuje.

Zuzi (Út, 20. 7. 2010 - 22:07)

Tak to čumim. Punčošky...nic moc,

m (Po, 19. 7. 2010 - 22:07)

v techto vedrech nosím jen...Tak to čumim. Punčošky také ráda nosím, ale v tom vedru, kdy je nad 30st. to nezvládnu. Jak na tebe reaguje okolí?

jirka (Čt, 15. 7. 2010 - 22:07)

v techto vedrech nosím jen...máte můj obdiv:-)))

sylvie (Čt, 15. 7. 2010 - 17:07)

v techto vedrech nosím jen podvazkový pas plus punčochy, bez kalhotek. Samozřejmě nemohu mít k tomu supermini ale jen mini.I tak jsou podvazky občas vidět. Manželovi se to moc líbí, tak mu ráda vyhovím. Většinou po návratu domů z práce mne díky tomu hned za dveřmi čeká styk. Bez punčoch bych ale nevyšla i kdyby bylo snad 50st.

Majo (Út, 6. 7. 2010 - 15:07)

Děkuji za radu, ale...Milá Petrucha myslím si, že je to celkom prirodzené ak starší muži chcú,alebo presnejšie vyžadujú od svojich polovičiek niečo "naviac" tzrebars podvazky a podobne...
jednak vedia čo chcú a hlavne ten prvotný sexuálny chtíč z mladej novej manželky už majú za sebou .... viem je to trocha tvrdé konštatovanie ,ale asi pravdivé.
Ja mám po štyridsiatke a podvazky na ženách sa mi páčia od jakživa a v tej dobe pančuchy nosilo pomerne vela žien a čo je na tom najstrašnejšie je to,že stále sa mi tento druh pradla páči viac a viac a ženy ho nosia menej a menej......

Takže ženy, prosím Vás objavte kúzlo pančúch a podvazkov!
Vopred ďakujem.

Jana (Út, 29. 6. 2010 - 11:06)

Bezvadný podvazkový pás,...Děkuji za radu, ale podvazkový pás jsem již koupila v prodejně s dámským prádlem v pasáží Černá růže v patře Na příkopech. Několikrát jsem ho měla v práci, ale pouze se sukní max 15 cm nad kolena. Kratší sukni jsem neměla odvahu si vzít. Ale díky za radu. Třeba časem dokoupím ještě jiný.

petrucha (So, 26. 6. 2010 - 19:06)

Bezvadný podvazkový pás,...Je zajímavé, že většina žen, které nosí podvazky se to naučily s donucením starších mužů. Já taky, ale nelituju toho, nosím je stále. V letošním létě - nelétě kdy je ráno pořád zima jsou ideální. Oblíbila jsem si české punčochy Sindy od Ariesu. jsou s lycrou, 15 den, vypadají skvěle navíc mají antibakteriální úpravu a super se nosí. Stojí kolem 40 Kč, což při možnosti koupě více párů uteklé očko přijde jenom na dvacku. Zkoušela jsem zahraniční, mnohem dražší, ale ty i při 15 den nevypadají tak dobře, všechny díky vysokému obsahu Lycry strašně lezou dolů, protože většina podvazků je dobře neudrží a pod kratší sukní mohou lemy vykukovat. Sindy mají na krabičce napsáno pohodlné punčochy a opravdu pohodlné jsou, dají se nosit tak dlouhé až pod zadek a dobře je udrží i úzké podvazkové pásy, které jsou fajn v teplejším počásí. Když je chladněji, nebo chci -li si upravit více postavu do společnosti a k delší sukni oblékám bokovky Úpavan. Výhody punčoch jsou i jinde. Nedávno mě tohhle oblečení zachránilo před strašným trapasem. Před týdnem jsme byli na jakémsi školení za Prahou. Nakonec nás šéf pozval na oběd a víno. Vypila jsem dvě skleničky a v příjemném náladě nás šéf vezl domů. Brzy se mi ale začlo mi chtít čůrat. Po hodinové hodinové jízdě to bylo kritické, ale to jsme byli už na kraji Prahy v Počernicích a já si vyčítala, že jsem se styděla si nechat před Prahou zastavit. Byla jsem zoufalá, protože se mi už kdysi podobná nehoda stala a neuměla jsem si představit ten trapas kdyby se měl opakovat ve světlém kosýmku. Požádala jsem šéfa, aby mi vysadil za Černým mostem na sídlišti. když jsm vystoupila, bylo jasné že to neudržím. Sice poloprázné sídliště, ale sednout si na bobek před panelák ve dne to zas nebylo. S posledními silami jsem docupitala k lavičce, sedla na krajíček vyhrnula krátkou naštěstí širší sukni a šlo to samo. Teprv pak jsem se stačila rozhlédnout, naštěstí nikdo blízko nebyl. Pak jsem se sebrala a uháněla od loužičky. Mít punčocháče to by to dopadlo!

Olina (So, 26. 6. 2010 - 13:06)

Mám na vás jeden dotaz....Bezvadný podvazkový pás, trochu širší než ty úplně uzoučké, ale přesto docela sexy, mají v prodejnách Timo. Třeba v Libni nebo u kulaťáku v Dejvicích. Dělají je bílé nebo červené. Já punčochy na podvazky nosím jen výjimečně, když je teplo a nemůžu mít holé nohy, ale tenhle podvazkový pás se nosí fakt moc pohodlně. Za chvíli o něm ani nevím a punčochy drží perfektně na místě třeba i celý den. Doporučuju.

Olina (So, 26. 6. 2010 - 13:06)

Mám na vás jeden dotaz....Bezvadný podvazkový pás, trochu širší než ty úplně uzoučké, ale přesto docela sexy, mají v prodejnách Timo. Třeba v Libni nebo u kulaťáku v Dejvicích. Dělají je bílé nebo červené. Já punčochy na podvazky nosím jen výjimečně, když je teplo a nemůžu mít holé nohy, ale tenhle podvazkový pás se nosí fakt moc pohodlně. Za chvíli o něm ani nevím a punčochy drží perfektně na místě třeba i celý den. Doporučuju.

alena (Čt, 24. 6. 2010 - 17:06)

hance a monče já na rozdíl...Jsem s manželem 26let a je to v sexu nuda. Ale opravdu mě vzrušuje se do práce pro kolegy oblékat sexy, mikrotanga, punčochy s krajkovým lemem, podvazkový pas, minisukně. Pro manžela na víkend vytahané kalhotky do pasu, punčocháče a sukně pod kolena. Nenamalovaná pro manžela, silně nalíčená pro milence. Docela mě vzrušuje jak manžela svou usedlostí trápím.

Reklama

Přidat komentář