Reklama

Podvazky a punčochy

Marcela (Po, 6. 12. 2010 - 15:12)

Hanko, mám stejný problém,...Rago 1361 občas nosím do společnosti. Moc pohodlný není,je stále hodně pevný. Prodavačka mi tvrdila, že je lepší menší velikost než mám v pase, že se vytáhne. Mě se ale moc nevytáhl,to bych ho asi musela nosit na celý den-to bych ale nevydržela.navíc jsem trochu přibrala, s oblékáním mám podobnou zkušenost jako Libuše,oblékám se ale sama, aby manžel neviděl, jak jsem v něm narvaná. Na WC ho nemůžu sundat, proto nosím jako Libuše úzké kalhotky, ty vysunu dolů nebo mezi nohama na stranu. Podvazky jsem zkrátila, tak mohu mít i krátkou sukni- s trochou opatrnosti. Sedět stejně moc nemůžu-zadní podvazek hodně tlačí. V divadle to tak nevadí-sedadla bývají měkká, a ve tmě nemusím tak dávat pozor,jen při vstávání.
Kdyby byl levnější,koupila bych si větší. Myslíte, dá se na pas zvyknout, abych o něm skoro nevěděla?

Vlasta (Po, 6. 12. 2010 - 12:12)

Já mám dobrou zkušenost s bokovkou z Úpavanu Trutnov. Kalhotky nosím pod pásem. Na WC stáhnu pás i s kalhotkama a bez bez problému zase natáhnu zrovna tak jako punčocháče s kalhotkama.
Dobře se nosí i punčocháče s otvorem popř, vykrojené, člověk se v nich tak nepaří, ale jsou dost drahé.

Libuše (Pá, 3. 12. 2010 - 19:12)

Občas podobný pas nosím,...Hanko, mám stejný problém, byla jsem vždy velmi štíhlá, ale k padesátce nějaké to kilo přibylo. Nohy jsem považovala za svoje velké plus a sukní nad kolena se nechci jen tak vzdát. V práci jsem snad jediná, kdo nosí i v zimě sukně. Na punčochy jsem zvyklá, punčocháče nenosím. Zkušenosti s pásem RAGO 21 nemám, manžel(mimochodem též velký příznivec punčoch) mi kdysi sehnal pás RAGO myslím 1361. Velmi stahovací, vysoký, od pupku až přes boky, 6 velkých podvazků, po straně zapínání na zip a háčky. Tehdy jsem si ho vzala a hrůza. Při sezení zadní podvazky tlačily, punčochy končily sotva v půlce stehen, kratší šaty to tedy sotva kryly, navíc podvazky se děsně rýsovaly pod šaty - což jsem bohužel zjistila až na toaletě společenské akce. Nejhorší bylo jít na WC, dlouho jsem to odkládala a pak to málem špatně dopadlo, než jsem vyprostila zpod pásu kalhotky. Shodou okolností přesně před týdnem jsme byli na prestižní společenské akci. Po přibrání několika kil jsem nebyla spokojená s žádným stahovacím prádlem a tak opět přišel pás RAGO ke slovu. Tentokrát pod černé šaty s úzkým pásem, ale volnou sukní kousíček nad kolena. Pod ně luxusní spodnička Marks and Spencer. Jak jsem přibrala, sotva jem se narvala do pásu a manžel musel pomoci zapnout zip a háčky. K tomu pravé nylonové punčochy. Ne že by to bylo extra pohodlné, ale efekt byl skvělý, byla jsem spokojená. Co se týče kalhotek, che to co úplně nejnžší, aby se daly vysoukat na WC. Protože RAGO 21 má jen 4 podvazky a končí výše, stahuje víc břicho než boky a asi k němu lze nosit i delší punčochy byl by pro mne vhodnější a uvažuji o něm. Jesti si ho pořídíš, budu ráda když napíšeš zkušenost.

Pavel (St, 1. 12. 2010 - 18:12)

Horní okraj punčocháčů vykukující nad sukni nebo (ještě hůř) nad kalhoty se mi rozhodně nelíbí. Naopak nohy v punčochách nebo v punčocháčích v sukni (i delší) působí maximálně ladně a žensky.
Ono je vlastně jedno zda ženy nosí punčochy nebo punčocháče, ta část, ve která se liší, je stejně okolí ukryta. Z praktického hlediska je hlavní rozdíl, že u punčoch vzniká mezi lemem punčoch a pásem mezera, která umožňuje "větrání". V zimě nepříliš příjemné a v létě naopak příjemné. Proto pokud pomineme erotickou a estetickou stránku věci a budeme ryze pragmatičtí, tak punčochy ocení hlavně, ženy, které musí i v horkých dnech nosit punčochy. Pokud by sukně zaujaly své místo v pánském šatníku, tak lze předpokládat, že by muži preferovali spíš punčochy než punčocháče.

Ariesek67 (St, 1. 12. 2010 - 14:12)

No vidíte chlapi, já to...Mno ale to si piš že mě zajímá co je pod punčocháči.Já přímo miluji punčocháče na ženě.A když jsou ještě ukryté pod kalhoty a nad pasem vykoukne proužek punčocháčů to je něco úžasného.

Pavel (Út, 30. 11. 2010 - 21:11)

To je jasné, že první musí být žena v sukni a taky je jasné, že punčocháče vítězí. Punčochám i podvazkům se přisuzuje až moc erotiky. Pokud se nosily běžně, tak to nikoho ani moc nezaujalo.

Jitka (Út, 30. 11. 2010 - 18:11)

I když s tím někdo nebude...Rozumnej názor. Co je vlastně vidět pod kalhotama. Já jsem taky sukňovej typ. Nejdřív musí být něco vidět a potom už je jedno jestli máte podvazky nebo co vlastně....

Zdeněk2 (Út, 30. 11. 2010 - 18:11)

I když s tím někdo nebude souhlasit, uznávám, že i punčocháče mohou být hezké. Rozhodně jsou lepší, než když ženy nosí celý rok dlouhé kalhoty.

Jitka (Út, 30. 11. 2010 - 17:11)

No vidíte, podvazky a...No vidíte chlapi, já to neřeším, natáhnu si pohodlný punčocháče a jdu. Kdyby vás radši zajímalo, co je pod těma punčocháčema :-)

robert (Út, 30. 11. 2010 - 15:11)

Do názorů žen se nemíním...No vidíte, podvazky a punčochy jsou (nebo by měla být) dámská záležitost, ale nejvíce příspěvků zde máte vy - chlap, který nosí punčochy ze zdravotních důvodů. To mě jen utvrzuje v mém názoru, že podvazky už nejsou pro dámy in. Prostě je to pryč. Zůstává jen nostalgie.

Pavel (Út, 30. 11. 2010 - 14:11)

Jenom doplňuji, že...Do názorů žen se nemíním míchat, pouze jsem se vyjadřoval k technickým problémů - zde mám bohaté zkušenosti. Pokud jde pouze o upnutí punčoch, tak se kvalitní prádlo se správnou velikostí nosí pohodlně a bez potíží. Pokud se toto ovšem kombinuje se stahovacím efektem, tak už platí úměra: čím větší úbytek na obvodu, tím větší nepříjemnosti při nošení.

Robert (Út, 30. 11. 2010 - 00:11)

Nošení punčoch může být...Jenom doplňuji, že manželka má i kvalitní pásy a bokovky a jistě zná svou velikost.
Problém je prostě ten, že většině žen je toto prádlo nepohodlné a také se ho trochu stydí nosit. Mám hodně kamarádek, které jsou atraktivní, ale podvazky prostě nenosí. Ženám nevadí, když se jim pod halenkou rýsuje zapínání podprsenky, ale kdyby jim byl přes sukni znát podvazek, tak to je pro ně prý dost nepříjemné. Mně se podvazky na ženách také líbí jen připomínám dnešní realitu, proto také to srovnání s panskými podvazky - těm odzvonilo myslím si definitivně. Pokud pan Pavel musí nosit kompresní punčochy ze zdravotních důvodů a vyhovují mu podvazky, tak to chápu, ale mš zajímá spíše názor žen, ale opravdových žen nikoli transvestitů apod. Dík.

Pavel (Po, 29. 11. 2010 - 20:11)

Nošení punčoch může být při použití dobrého prádla výrazně pohodlnější než u punčocháčů. Hlavně v létě, kdy mnoho žen musí k "pracovnímu úboru" nosit punčochy. Bohužel se u nás prakticky nedá koupit použitelné prádlo. Spíš se nabízí nějaké erotické nic, které je vhodné na hrátky, ale punčochy moc neudrží ani se nenosí pohodlně. Další chybou je nesprávná volba velikosti, ale to už jsem psal několikrát.
Pánské podvazky jsem viděl, ale pro mne jsou nepoužitelné - musím nosit stehenní punčochy.

robert (Po, 29. 11. 2010 - 16:11)

Podvazky se mi na ženách také líbí. Manželka je normálně nenosí, ale občas mi udělá radost, když si je vezme na sex.Jednou za čas i na ples apod.
Na mé přání, aby je nosila častěji (má 50 let) odpovídá asi toto: Je to nepohodlné a také už trochu přežité. Také má obavy, že by si toho někdo mohl všimnout - spony podvazků jsou přes sukni (pokud není úplně volná) znát. Nehledě na ostatní havárky, když se dáma zapomene. Nám chlapům se to líbí. Na druhé straně se ženám nedivím, že se nošení podvazků min. z 99% vyhýbají. Nedávno při takové debatě mi žena řekla, že existují také pánské podvazky na ponožky, jestli bych je nosil? No asi těžko. Ženám, které podvazky nosí opravdu fandím.

Laďka (So, 27. 11. 2010 - 19:11)

Trochu jsem po dětech...Občas podobný pas nosím, Rago 1359. Musím říct. že punčochy drží výborně,ale při sezení tlačí zadní spona podvazků, Je skutečně pohodlnější než stahovací kalhotky-proto ho nosím místo nich. Nemůžeš si ale vzít moc krátké sukně,nebo se musíš hlídat, aby nebylo nic vidět, hlavně při ohnutí nebo sezení. Kalhotky můžeš vzít přes pas-hezčí je to pod , ale na WC je to nepohodlné.
Na celý den si pas neberu,to bych asi nevydržela,je přeci jen dost nepohodlný, zvlášť, když je nový a pevný, ale jen třeba do společnosti na kratší dobu. Ty píšeš, že manžel chce, abys pas nosila, já
se v mu v něm nechci ukazovat, jak jsem
v něm "narvaná"

Pavel (Ne, 21. 11. 2010 - 00:11)

Trochu jsem po dětech...Firma RAGO vyrábí velmi kvalitní prádlo. Nosím zdravotní punčochy a jejich prádlo nosím, podvazkový pás i body. S modelem RAGO 21 vlastní zkušenost sice nemám, ale můžu konstatovat:
1. Při vhodné volbě velikosti (reálně zhodnotit míry a nebrát příliš malé číslo) určitě mírně vylepší postavu.
2. Punčochy určitě udrží.
3. Jak jsem psal, když nebude velikost od dvě čísla menší, tak se nosí velmi pohodlně - punčochy nosím celý den a je to celkem pohodlné.
4. Kalhotky a podvazkový pás je téma na hodně dlouho a předmětem dlouhých debat na webu. RAGO 21 má dolní okraj dost vysoko, tak bych doporučoval kalhotky na pás, jednak je to na WC bez potíží a jednak pás na holé kůži drží lépe. U pásů nebo body, které končí níž to už je horší.

Hanka (So, 20. 11. 2010 - 21:11)

Trochu jsem po dětech přibrala, nejde to dolů. Mám fajn chlapa, který to nebere tak tragicky, ale vždycky chtěl abych nosila podvazky a teď to asi využívá, když mi tvrdí, že pod sukní to spraví bokový korzet, který mi našel na internetu, je od američanů, Rago 21. Začíná nad pasem a končí těsně pod zadkem, speciálně vyztužený a tvarující, vpředu se zapíná na řadu háčků a dole jsou podvazky. To jsem už ochotná zkousnout, podvazky kvůli manželovi si občas vezmu a tak hrozné to není, zvlášť v teple. Žádné mi ale pořádně nedrží punčochy a už se mi stalo, že mi zadu slezly tak, že při chůzi vykukovaly lemy a musela mi upozornit jedna paní v práci. Chci proto vědět: Má někdo zkušenost s korzety RAGO:
1. Opravdu tak úžasně formují pás a boky 2. Udrží pořádně punčochy
3. Moc pohodlí nečekám, ale dá se v tom
vydržet aspoň líp než ve stahovačkách
4. Dají se pod tím nosit kalhotky /jeden e shop ukazuje slečny, které pod tím něco mají, další dva zřejmě bez kalhotek/ tak aby se v tom dalo ňák jít na záchod bez svlékání punčoch a korzetu? Budu moc vděčná za odpověď. Prosím o seriózní odpověď. Děkuji

mikeGB (Út, 2. 11. 2010 - 19:11)

Ahojte, podvazky su super sexi takze dievcata/zeny neokunajte sa tolko a poteste nas muzov a noste ich castejsie. Inak mozem odporucit e-shop mojepuncochy.cz, nakupoval som tam zatial 2x a som spokojny. Michal

Jana (Út, 2. 11. 2010 - 13:11)

Který nový obchoďák myslíš?

Lenina (St, 27. 10. 2010 - 20:10)

Tak se zeptej dole na...Fakt super výběr. Můžu doporučit.

Reklama

Přidat komentář