Reklama

Sex a pervitin

J. (Út, 10. 11. 2009 - 00:11)

no ja bych to taky rada...Já bych piko měl,ale nemám paradoxně sex !!!

milan (Po, 9. 11. 2009 - 23:11)

Když si ho dáš jednou,...hm... ma pravdu nezastavys se budes sukat o zavot

nina (Po, 9. 11. 2009 - 23:11)

sx na perwitinu je oprawdu...no ja bych to taky rada zkusila, protoze pevnou vuli mam...jediny co nemam, to je pervitin...takze nezkusim...zase budu o novy poznatek chudsi...skodaaaa...

Johana (Po, 9. 11. 2009 - 10:11)

Sex na pervitinu je naprosto hnusný.Nikomu to nedoporučuji.Pokud jste někdo zažil milování z lásky tak po sexu na piku vám bude na zvracení z toho jak je to odporně husný.Je to jenom o droze se sexem to nemá nic společného.Jako dva králici naprosto bez citú a emocí.Nic horšího v postely nelze zažít..

Dan (Po, 9. 11. 2009 - 05:11)

Souhlasím s Pavlem.. Totálně :-)))

monika (So, 7. 11. 2009 - 17:11)

Jestli to provozují často...sx na perwitinu je oprawdu nezapomenutelny zazitek a je to to nejlepsi co se da zazit...pokud mas silnou wuli klidne to wyzkousej pokud ne tag to radsi nezkousej jinag bys to oprawdu jen nezkusila

dana (Pá, 6. 11. 2009 - 15:11)

Má nejlepší přítelkyně a její...zkusenosti stim mam a ne male byla sem zavysla rok a pul ted uz jsem cista ,ale hruzaa kkdo muze at se tomu vyhne obloukem :( kdyby chtel nikdo poradit pisnete na mail [email protected] rada si popovidam

Cagliary (Čt, 5. 11. 2009 - 14:11)

Jestli to provozují často...přesně tak souhlasím s tebou ja jsem taky začala nevině a dnes je tomu 7let co ho užívám

mama (Pá, 30. 10. 2009 - 21:10)

Moc Vam dekuju za Vas prispevek - je videt ,ze jste aspon nekdo z Vas dostali vcas rozum a snazite se alespon radou podrzet dalsi .Za to si Vas moc vazim. Ja ted zacnu bojovat taky ,ale ne s dcerou sama se sebou , abych se vyrovnala s tim co se stalo - vim ,ze v prvni rade musi chtit ona - to je polovicni uspech.Jiz mam sjednanou schuzku /Sananin/ coz mi bylo doporuceno a uvidim co bude dal.Vim ,ze kdyby byly moje dcera v pohode -neudela to co mi udelala - to me na tom boli nejvic . Budu bojovat - dcera mi za to stoji . Jeste jednou vsem dekuji a pokud mate nejake spatne obdobi za sebou -tak drzim palecky a do dalsiho zivota Vam preju jen to nej nej nej - Zivot je krasny i kdyz nekdy zaprsi . Jedna obycejna mama co ma rada sve deti.

maruška (Pá, 30. 10. 2009 - 13:10)

Dobry den poradte mi prosim...dobrej, má vaše dcera nějakýho hodně velkýho koníčka? nebo nějakou bláznivou touhu co by v životě chtěla dokázat? i když se vám to může zdát kravina podpořte ji v něčem z čeho bude unešená. uvidí že se žije jinak než žije teď, a že může i ona něco dokázat, něco, co jí baví. Hlavně ji nic nezakazujte, nenuďte ji na léčení. Snad si ještě nepíchá do žil, pokud ano, tak to už ji teď musíte i tak nějak svým způsobem chápat. Starší sourozenci by ji taky mohli třeba někam vytáhnout, do jiné společnosti, pokud nějaké má. Je to těžké¨radit, pokud byste věděla nějaký přímý zdroj toho výrobce pervitinu nebo alespoň většího distributora tak bych to být vámi oznámila na policii, třeba anonymně, pokud se bojíte. Když nebude zdroj, nebude vaše dcera mít co brát. U nás na okrese zavřeli tři vařiče během měsíce a teď tady nikdo nic nemá.

maruška (Pá, 30. 10. 2009 - 13:10)

neber to mam stim velkou...ahojky, s tebou úplně souhlasím. Já s tím mám jen asi roční zkušenosti ale i ty jsou pro mě nezapomenutelný. Sex na piku je dost dobrej, ale přesto naše tělo trpí neuvěřitelnou silou, i když nám to tak nepřipadá. Já jsem čistá, teď už ano, a vím, žei kdyby mi to někdo nabídnul, tak odejdu pryč. Lidičky vzpamatujte se, tohle není blahodárně prospěšná věc na váš organismus, budou z vás během pár týdnů trosky, a těžce se z toho budete vracet do normálních kolejí.

ogar (Čt, 29. 10. 2009 - 22:10)

jedině do odborné péče.,

mama (Čt, 29. 10. 2009 - 21:10)

Dekuji za radu ,ale tohle jsem opravdu neocekavala. Jsem dost stara na to, abych si uzila sex a to bez tech Vasich sragor - omlouvam se za ten vyraz.Asi uz jste na tom dost spatne pokud potrebujete k prozitku sexu tyto veci - musite mit uz o par bunek v hlave min a to je mi lito - to je jen Vas problem.Ztratil jste sam sebe a pokousite se radit ,ale Vase rady jsou na nic - jelikoz se v tom jiz vezete tak si informace sezenu uz jen od odborniku - vysokeho veku se nedozijete - proberte se .Asi nemate kolem sebe nikoho na kom Vam zalezi . Hodne stesti .

petr (Čt, 29. 10. 2009 - 14:10)

Dobry den poradte mi prosim...sex na perníku je super,nejlépe kdyz si perník zahulíš,jedeš celou noc,dva dny nespíš,pozor nepřehánet :-)

mama (St, 28. 10. 2009 - 10:10)

Dobry den poradte mi prosim nekdo - mam 20 letou dceru a uz v tom lita asi tak 1 rok /peri/.nekdy je normalni -to poznam ze je cista a nekdy je na zabiti - doslo to tak daleko ze si dovolila uz mi dat facku pri nasi hadce. Poradte mi prosim jak ji muzu pomoct - co s tim muzu udelat - jestli je to vubec mozne .dekuju mama

roland (Ne, 18. 10. 2009 - 22:10)

Víš to z vlastní zkušenosti?...neber to mam stim velkou skušenost.je pravdou že šukaní na tom je ně co mimořadnoho ale je v tom haček budeš to chtit pak znovu a a opakovat do vaze když už pernik ti neda ten očekavany zažitek mužes pernik pak menit za jinou kvalitu ja jsem ho bral 7let a taky jsem ho braval každy den ale vždy jen šnupal nikdy to nestřilej zapadneš dotoho ja jem měl kvalitu až 80 procent nikdy neber obarvený pernik to je šit nakopne tě ale dojezdy šilene na kvalitnem perniku dojest nepoznaš.neberto stratiš vše cos kdys měla hlavně sama sebe.ja stratil firmu 7let života a mam 5let podminky jen za pernik´a to vše jen kvuli sexu na perniku,ted ho neberu rok a dokazal jsem myt opet věci ktere jem stra il myt spět ted šukaní bez perniku je mi obtižne ale už nikdy ne pernik jednou pak pochopiš že život není jen šukaní na perniku budeš nirfomanka budeš šukat pak skaždym čago

Default User Image
David (Čt, 21. 3. 2024 - 09:03)

Kde seženu a od koho seženu kvalitní piko?Poradíš mi?

k (St, 7. 10. 2009 - 16:10)

jo abyste byli v obraze,jsem holka a řešim to u svýho novýho kluka,kterýho se zatim stydim zeptat.díky

k (St, 7. 10. 2009 - 15:10)

prosim vás,je možný,aby se kluk stal po 4 letech na perníku(ikdyž ted už je tři roky čistej)impotentní?z příspěvků sem pochopila,že kdo vyzkouší sex na piku,tak se tak snadno nevzruší,ale může to bejt až do tý míry,že se mu ani vůbec nepostaví?

Pikolik (Ne, 4. 10. 2009 - 17:10)

Bral jsem to 7let.Az po 7 letech me doslo do jakejch sracek me to dostalo.Vubec nic to neda,leda to spis zkurvy co se da.

Reklama

Přidat komentář