Reklama

Herbalife

Návštěvník (Út, 22. 7. 2008 - 15:07)

Heleno jdi někam! Každý průměrně inteligentní člověk ví, že potřebuješ hlavně PRODAT

Helena (Út, 22. 7. 2008 - 14:07)

Po herbalifu jsem nejen zhubla, ale zlepsila se mi plet,nehty, atd. Vhodne jak na hubnuti tak jako doplnek stravy.
Prodej ci informace- heli_v14"seznam.cz

Iveta (Čt, 17. 7. 2008 - 21:07)

Nalití...
jelikož jsem po operaci št.žlázy,za 3 roky jsem přibrala přes 10 kilo,pohybu mám myslím, víc než dost..denně min.15 km pěšky,doktorka mi řekla,že se s tí musím hold smířit,že mám metabolismus lenochoda,tak jsem ráda za každou berličku...nic ve zlém,ba naopak

Granvin (Ne, 13. 7. 2008 - 20:07)

Nalití čistého vína
Názorů na to je mnoho, já se ale budu držet toho svého, že příroda a zdravá strava jsou fajn, ale i kvalitní doplňky jsou prospěšné, což dokazují i řady klientů, kteří se uzdravili a srovnali si své zdraví právě díky doplňkům. Zajímalo by mě, jak si tato uzdravení vysvětlujete, když podle Vás doplňky nejsou účiné?

Nalití čistého (Ne, 13. 7. 2008 - 07:07)

Zdravý život je přímo úměrný Vaší snaze žít zdravým životním stylem.Byla nám dána genetická informace našich předků,neseme i jejich kody nemocí.Z trabanta mercedes neuděláte,můžete ho leštit jak chcete,ale může nám dobře sloužit,pokud se o něho budeme pečlivě starat.Herb.bunky nevyživuje,to umí pouze firma made-in-příroda ve formě organických živin ovoce,zeleniny,atd.To,že jsme jediný živočišný druh,který jí místo toho svinstva všeho druhu,je naše zřejmě prokletí.Dnes už není otázka-jak zdravě žít.Dnes je otázka-jsme tak schopni žít?Je samozřejmě jasné,že jsme si to,z čeho máme být živi zaneřádili pesticidy a bordelem všeho druhu.To však nic nemění na tom,že to je jediná cesta,a zamyslet se na tím,jak tuto situaci řešit.

Granvin (Ne, 13. 7. 2008 - 01:07)

Anonym
Jj, to je opravdu vědecký přístup :D
Hubnutí není jen o doplňcích, ale i o tom, co děláme kolem nich.

Návštěvník (Ne, 13. 7. 2008 - 00:07)

JE TO SRAČKA.Moje máma to bere a nezhubla.

Granvin (So, 12. 7. 2008 - 12:07)

Nalití čístého vína
A mohu se zeptat, co víte o herbalife a o hubnutí? Dle vašeho příspěvku asi nic moc, že?
Ano, je potřeba srovnat výdej a příjem (i když není to to jediné, co je třeba změnit), ale právě na to se dá využít pomoci přípravků herbalife. Pokud to někdo prezentuje jako zázraky je jiná věc a ani zdaleka to nevypovídá nic o skutečné účinnosti či neúčinnosti daného postupu, či přípravku.

Granvin (So, 12. 7. 2008 - 12:07)

Iveta
Herbalife je jen taková berlička, nicméně ve většině případů účiná. Aby se ale člověk nestal jen trvale odkázaným na herbalife, tak je potřeba současně i změna životního stylu a stravování.
Nevím jaké informace o změně životního stylu a stravy Vám podal Váš poradce, každopádně pokud byste měla zájem o konzultaci, tak stačí napsat na můj mail.

vecnezdravi"seznam.cz

Návštěvník (So, 12. 7. 2008 - 09:07)

Iveto, já ti jednu radu dám, vyvaruj se užívání toho svinstva od Herbalife.

Nalití čístého (So, 12. 7. 2008 - 09:07)

Výdej rovný se příjmu.Je to tak zvaný zákon o zachování energie,nejlepší dieta.Ovšem je třeba se omezit v papání,což je nelidské,že?Takže zkusíme nějaké zázraky.Možná se nebudu uset omezit ve své žravosti.Něco to udělá za mě.

Iveta (So, 12. 7. 2008 - 08:07)

tak jsem si dnes koupila Herbalife,tak snad konečně zhubnu...Máte někdo zkušenosti,nebo rady,je třeba se něčeho vyvarovat?Díky moc...

Renáta (So, 5. 7. 2008 - 15:07)

Výrobky jsem pod vedením poradce pravidelně a poctivě brala skoro rok, zhubla jsem pouze 3 kila, a peněz do toho dala

wigo (Čt, 26. 6. 2008 - 20:06)

Ahoj zdravim, Klaro. Nevim jestli ti pomohu pouzivam produkty HBL vic jak 7 let, dnes jako skvely doplnet stravy a hlavne vyvazene jidlo, sam jsem si upravil zazivani a pribral 7kg. Ale mohu ti dat kontakt na cloveka, ktery se o me celou dobu stara a poskytuje mi skvele informace z oblasti vyzivy, doplnku a jidelnicku. pi. Petra Datinska, puvodem zdravotni sestra z ara, tady mas i telefon 736 544 535 nebo pres www.optimalnivaha.info Treba ti to pomuze, ja se sam presvedcil, ze me ano.

mimi (Čt, 26. 6. 2008 - 17:06)

Člověk to musí chtít moje máma to brala este před 8 lety a zhubla 30kilo a je stejná dodnes,dodrzovala vse jak měla a slo to

Klára (Čt, 26. 6. 2008 - 12:06)

Granvine,
děkuji za reakci. Vzhledem k tomu, že jsem silný alergik a veškerá kosmetika mi dělala problémy, tak když jsem našla kosmetiku, která mi vyhovuje, tak jsem se také začala zabívat kosmetickým poradenstvím. Toto poradenství dělám již 5let a tak taky nechápu lidi, kteří jen prodávají a říkají si poradci. Není to o tom, co si člověk nastuduje co na co je, ale je to o tom, poradit člověku podle vlastních zkušeností tak, aby mu bylo lépe a byl spokojený. Včera jsem byla u jedné paní z Herbalife a ta se mi zdála, že opravdu ví o čem mluví a nechce pouze zbohatnout.
aiva"atlas.cz

Granvin (St, 25. 6. 2008 - 21:06)

Klára
To bude u herbalife trochu problém, řekl bych.
Když jsem se kdysi ptal svého up-line na nějaké podrobnější informace o složení a působení produktů HBL, tak mi na to řekl něco v tom smyslu, že to mě nemusí zajímat, že je mám prostě rozdávat dle jejich doporučení.
Bolí tě břicho? Tu máš aloe. Je ti cokoliv jiného? Tu máš buněčnou výživu. Etc. Etc.
Poté jsem se s ním rozloučil se tím, že chci dělat poradce a ne jen prodejce. Nechápu, jak si tito lidé mohou dovolit říkat si poradci. Já si to troufám až nyní, po třech letech studia výživy a diagnostiky.
Tedy hodně štěstí při hledání.

vecnezdravi"seznam.cz

Klára (St, 25. 6. 2008 - 13:06)

Hezký den Mirku,
hledala jsem nějaké informace o Herbalife, neboť mám velké zdravotní problémy a všechny pokusy zatím selhaly, a tak jsem narazila na tyto stránky, kde jsem si přečetla Vaší diskusi se Sandrou. Musím uznat, že máte skvělou průpravu a měla bych jít asi k Vám na školení sebeovládání a argumentací. Pracuji také v přímém prodeji, takže vím o čem mluvím. Sandře se nedivím. Měla jsem podobný názor, že chtějí lidé jen zbohatnout na neštěstí druhých. Až když jsem slyšela kladnou reakci jedné mé spolupracovnice, která se dříve pracovala 8 let u Herbalife a pomohl jí, tak jsem změnila názor. Teď jen natrefit na toho správného odborníka a ne na rádo by obchodníka.

Ludmila (So, 14. 6. 2008 - 01:06)

No tak to s Tebou Sandro nemohu souhlasit. Já jsem sice do Herbalife investovala,ale rozhodně se mi investice vrátila v podobě zhubnutí,zdraví.Ubylo mi mnoho prášků atd. Myslím,že nevíš o čem píšeš a že jsi tyto produkty sama niukdy nevyzkoušela máš to jeno,že jedna paní povídala.....

Grass (Út, 3. 6. 2008 - 11:06)

Na EAV chodím k panu doktoru Fildánovi v Brně Králově poli. Dá se tím zjistit většina nemocí. Řada z nich mnohem dřív než propuknou naplno a jsou tak zjistitelné laboratorními testy.

Reklama

Přidat komentář