Reklama

Amputace

nejsem.divnej (Ne, 3. 4. 2005 - 22:04)

To je věc zaměření, co se komu líbí více. Je fakt, že zbytečky paží (soukromě si je nazývám křidýlka) jsou nádherné, ale když si takovou dívku představím ve skutečném životě, je to přeci jenom malinko nepraktické. Já proto preferuji amputaci obou nožiček hezky vysoko, krátké pahýlky jsou rajcovní a miláček na vozíčku nám zůstává relativně soběstačná ...

UWWmap (St, 30. 3. 2005 - 19:03)

Mám takovej malej dotaz. Proč se tu všichni bavíte o amputaci nohy? Mě se mnohem více líbí ženy po amputaci jedné, nebo ještě lépe obou rukou hned v rameni. Bylo tu o amputovaných rukou něco málo, ale proč tak málo? Cítí to někdo podobně jako já?

Akladip (St, 30. 3. 2005 - 14:03)

Samozřejmě že ty prasarny, co tu byly jsou výmysly. Mimo to to podle mě psal jeden člověk. A to chlap. Nebo spiž nějaké děcko, kterýmu se líbí amputace. Souhlasíte?

Emil (Po, 21. 3. 2005 - 09:03)

Milá Mirko.Jsem z těch kdo se řídí heslem

Andre (Po, 21. 3. 2005 - 02:03)

JP, Brumlo, Mirko: Jděte do hajzlu vy, vyblijte se a už se nevracejte, nikdo o vaše sprosté výlevy tady nestojí. Přečtěte si v odborné literatuře něco o Akrotomofilii a pak se k tomu třeba znovu vyjádřete.

brumla (Čt, 17. 3. 2005 - 13:03)

Mirko, konečně jedna rozumná řeč, nepochopím ty perverzní úchyláky a prasata, která by si nechala amputovat končetiny. Takovým chlívákům patří amputovat hlava, aby byl od nich pokoj!!!!!

Mirka (Čt, 17. 3. 2005 - 13:03)

Kdyz jsem poprve otevrela tuhle stranku, tak jsem si myslela, ze tu budou mluvit vzdelany lidi o amputaci ze zdravotniho hlediska, a nebo lidi, co jsou amputovany po nehode a zkousej se s tim vyrovnat. Nikdy by me nenapadlo, ze tu najdu takovy prasarny, ktery jsem si myslela, ze jsou jen v americkejch filmech. Jdete se vysrat uchylaci, chce se mi z vas blejt...nebo si fakt delate srandu? ja prijit o koncetinu, tak se zabiju, nechci bejt hnusna, a sukat s nekym takovym...ani za MILION!!!!!Pro Irenu: co tu placas za zvasty ty kravo posrana, jak asi pises na pocitaci bez rukou a nohou, to jako diktujes tvymu zkurvenymu uchylnymu partnerovi co ma jako psat, treba ze bys osukala nekoho jinyho? To je teda sila, ty mas vic uchylek nez svetova lecebna!Dete se vysrat idiotineni pro vas misto na Zemi!!!!!!

XX (St, 16. 3. 2005 - 14:03)

Chtěl bych reagovat na Irenu. Nevěřím ji ani slovo. Po amputaci přetrvávají výrazné jizvy řadu let, jejich úprava stojí statisíce a v zahraničí desetitisíce eur. Odstranění končetin v kloubech jak je popisuje je možné pouze ve filmu - viz Boxing Helena. Nedovedu si představit lékaře, kterýčtyřnásobou exartikulaci provede, a to ani za velmi výhodných ekonomických podmínek. Navíc na péči o amputovanou osobu je nutné mít k disposici dobře zařízenou nemocnici s dostatkem personálu. Takže další z vtipálků. XX.

JP (St, 16. 3. 2005 - 14:03)

Úchylní prasáci a sadomasochisti si vyprávějí zážitky, skutečně humus!!!

slávek (Út, 15. 3. 2005 - 22:03)

Ahoj Ireno,jak píšeš na počítači, když nemáš ruce ani nohy, ani žádné pahýly, to je dost problém ne? Slávek.

Seth (Ne, 13. 3. 2005 - 17:03)

Ahoj Ireno!Píšeš,že si dosáhla svých amputací v cizině za pomocí přítele,mohla by si prosím o tom napsat něco víc?Jak jste to udělali?Díky.

Irena (So, 12. 3. 2005 - 20:03)

A já se snažím pomocí brady posunout o ten směšně malý kousek od tebe, přesto že mě to vlastně táhne zpět. Vím, ale že přijdeš. A ty přijdeš. Otočíš mě na záda a jen mě líbáš. Potom chvíli přestaneš. Napdne tě totiž, že by tě ještě víc vzrušilo, kdyby ten bezmocný tvoreček před tebou něco řekl. A já řeknu. "Pokračuj". A při tom se zavrtím a našpulím rty, protože to je tak všechno co můžu udělat. A ty se na mě vrhneš a ani nevím jak a už i ty jsi po chvíli nahý. A teď už víme co se stane. Ahoj, už jdu spát. Díky Patriku. Popisovat pohyb tam a sem, to už si dokážeme oba jen představit.

Patrik (So, 12. 3. 2005 - 20:03)

Tak jo! Nejdřív tě vezmu v pase a vyzdvihnu a hodím s tebou lehce do trávy. Ty dopadneš a bezmocně se vrtíš, čímž mě ještě víc rozpálíš. Já si lehnu na tebe a líbám tě a hladím od prsou přes ramena a hladká místa, kde byli tvé ruce až po zadeček a místa, kde bys měla mít nohy. Potom zajedu rukou pod tebe a převalím se s tebou na záda, čímž se ty dostaneš na vrh. Líbáme se dál a po chvíli při tom i válíme sudy kus z kopce. Potom ti zajedu rukou pod kalhoty a ty zas jen tak bezmocně zavrtíš a zamračíš. A já ti rozepnu pásek a sundám z tebe ty džíny. Pod nima nic nemáš, jseš jen na ostro. Strhnu z tebe tryčko směrem dolů, protože mi v tom nebrání ani ruce ani nohy. Jseš jen v podprsence a stím si taky hravě poradím. Když jsi úplně nahá, vezmu tě mezi sví nohy a při tom tě líbám a potom tě hudím poipředu do trávy a jen tě sleduju.

Irena (So, 12. 3. 2005 - 20:03)

"Už to nebudem protahovat hochu dělej si se mnou co chceš!"

Patrik (So, 12. 3. 2005 - 20:03)

"Co se vám vstalo?" Zeptám se když ji(od teď budu psát "tě")Zeptám se když tě otočím na zád a opřu tě o strom.

Irena (So, 12. 3. 2005 - 20:03)

"Mohl byste mi... prosím... pomoct?" vydechnu přerývaně. Tohle je muž mých snů. Toho mi seslalo samo nebe.

Patrik (So, 12. 3. 2005 - 20:03)

Takže já tamtudy jdu náhodou taky, jenže z druhé strany. Když zahnu spolu s cestou, spatřím na zemi něco ležet. Vzápjetí vidím, že se to hýbe. Zrychlím krok a pomalu mi dochází že je to žena bez nohou a bez rukou. Doběhnu až k ní a chvíli koukám jako pitomec, protože totálně nevím co dělat. Potom žena rychle zvedne hlavu a zahledí se mi do očí. Je nádherná. Protože na ni, ale dál koukám jako pitomec a bojím se, že je to jen sen, zeptá se mě. (na co se mě zeptáš?)

Irena (So, 12. 3. 2005 - 20:03)

No jasně. Jsem sama v parku na svém pojízdném křesle. Alespoň myslím, že jsem sama, ale najedou z křoví někdo vyskočí, shodí mě z křesla na tvrdou zem. Před tvrdým nárazem na hlavu mne zachrání jen má velká prsa, zakritá černou podprsenkou, přes kterou mám už jen modré sexy přiléhavé tričko. Silně utažený pásek kolem mého pasu pevně drží mé džínsy s nohavicemi svázanými na uzel a zbytky ustřiženými. A tak tam ležím bezmocně na zemi a koukám, jak ten někdo prchá a táhne za sebou můj vozík a potom ho shazuje dolů ze schodů a prchá jiným směrem.

Patrik (So, 12. 3. 2005 - 16:03)

A co by za to bylo? Popsala bys mi nejdřív, jak jsi oblečená a kde chceš se mnou být?

Irena (So, 12. 3. 2005 - 16:03)

No, možná bys mi mohl pomoct ty. Mám ráda pomyšlení na věci, co bys se mnou dělal. Mohl bys sem něco takovýho napsat? Protože je tohle jen diskuze a nikdy se s tebou neuvidím, chtěla bych to zkusit. Jestli tě to, ale uráží, omlouvám se. Jsem normální slušnej člověk.

Reklama

Přidat komentář