Reklama

Amputace

Seth (Pá, 9. 1. 2004 - 18:01)

udelat nejakou takovou stránku by bylo fakt dobry..bohuzel ale dělat stránky neumím..

dillinjah (Pá, 9. 1. 2004 - 13:01)

Parada to sice je, ale jak s tim na verejnost? I kdyz vlastne lidi sou mi vite kde.... zalezi mi spis na tom, aby nase citeni pochopili i zeny s amputacemi. Jeste jsem se nestkal s diskusi, ve ktere by byly plne zapojeny i ony a otevrene se o tom s nami bavily. Asi se nas boji, ze jsme nejak nebezpecny (kazdy z devotaku ale zna pravdu) jenom proto, ze jsme jiny. Podle me by bylo nejlepsi poradat nejaky srazy, kde by byly jak amputari/ky, tak devotaci/cky a treba i psycholog, aby o tom mohla byt vedena otevrena diskuse. Rozhodne si ale myslim, ze prace psychologu, kteri s takto telesne postizenymi pracuji je nedostatecna. Kdyz jsem slysel, ze se o nas zmini jenom jako u urcite sorte lidi, kterym se jejich postizeni libi, pak si pripadam fakt jako uchylak. Mozna mezi nama nejaky jsou, ale to jsou i mezi normalnima. A co je vlastne normalni, ze jo? Kazdej ma nejakou tu "uchylku", at to jsou dlouhy vlasy, prsa, nohy, zadek nebo treba ten pahyl. Az tohle ty zensky pochopi, pak to bude dobry. Zajima me, jestli nekoho napada, jak s tim neco udelat? Napriklad spousta handicapovanych hleda na netu odpovedi, ale pokud by se jich mel dobrat, musel by proserfovat celej mesicni plat. Fakt si myslim, ze kdyby tu byla oficialni stranka zabyvajici se jak amputacemi, jejich pricinami, lecenim, komplikacemi a i devotakama, bylo by to pro obe strany jen ku prospechu. Jestli se budem porad schovavat, nic se nezmeni a budem jen uchylaky, kteri po necem sni, ale boji se toho dosahnout. Je fakt ze sice i sobe pisem, ze jsme normalni. Ale normalni clovek se za svoji zalibu nestydi a my se nemame za co stydet nebo jo????? A jestli nekomu zalezi na ostatnich, tak je opravdu blazen.

Seth (Pá, 9. 1. 2004 - 12:01)

20%?No jestli se to číslo aspon trochu blíží ke skutečnosti,tak je to docela mazec,když si vemete jaké kvanta lidi se o tom bojí mluvit a třeba se považuje za úchylný...to je paráda,nádhera že je nás TOLIK:)

amp (Čt, 8. 1. 2004 - 19:01)

To je dobrá poznámka. Jasně, že to je staré jak lidstvo samo. V Číně přece lámali děvčatům chodidla aby je měli co nejmenši. To jsou podle mne takové první náznaky devotes. No a co třeba některá umělecká torza. Nemyslím Venuši, ale vědomě namalovaná. Myslím, že mezi chlapy je fakt 20% devotes. Bylo by zajímavé odhadnout kolik je jich mezi ženami.

Honza (Čt, 8. 1. 2004 - 15:01)

Pro amp,měl bych zájem o tvé CD, jak to provedem?HonzaP.S.dedah"seznam.cz

voice (Čt, 8. 1. 2004 - 14:01)

Pokud vim, sochy puvodne nebyly vytesany bez koncetin, zde zapracoval zub casu, vandalove atd., ne vsak fantazie tvurce :-). Dokonce byly sochy ve staroveku barvene, coz by dnes bylo povazovano za kyc. Ale to jen na okraj.......

dillinjah (St, 7. 1. 2004 - 23:01)

Jo, taky jsem se chtel zeptat, jestli nekdo nema nejaky historicky udaje o prvnich devotacich? Kdyz se totiz podivate napr. na sochu Venuse (ne ty Vestonicky), je vytesana bez rukou. Myslite, ze je mozny, ze autor uz v te dobe dokazal ocenit krasu zeny s amputovanyma rukama? A tech soch z te doby je vic, nemyslite?

dillinjah (St, 7. 1. 2004 - 23:01)

amp - jaka cenzura? Copak si v tom roce 1989 na Vaclavaku lidi klicema nevyzvonili demokracii? Tak to at mi laskave pan Havel polibi ... O homosexualite se uz taky mluvi jako normalni veci a proc taky ne. Ale nechapu, ze se nemluvi o "devotees". Nekde jsem dokonce cetl, ze sklon k "devoteesmu" (musime vymyslet ceskej ekvivalent :-) tohle se fakt blbe sklonuje) ma kazdej patej chlap. To je pokud se nemylim 20 % populace. A neni to nahodou vic nez ta 4% mensina??? ...pozn. nic proti homosexualum - fakt pohodovy typci.

ondrejz (St, 7. 1. 2004 - 23:01)

Pročetl jsem si tady tu celou diskuzi, a musím složit hold všem, kteří nás chápou nebo tolerují. Není to jednoduché, asi jako nebylo jednoduché ve středověku či nedávné minulosti chápat homosexuály či jinověrce. Těm co to nechápou vzkazuju, neřešte to. Je to těžce pochopitelné. Heterosexuál taky nechápe, jak může jiného přitahovat stejné pohlaví.Že se jedná o něčí tragédii, a že velká prsa, zadky, blond vlasy jsou příroda a tohle ne. A co lidé narození bez končetin, to není příroda? Prosím hlavně to neřešte! Jsme jiní, ale nejsme úchylové.

amp (St, 7. 1. 2004 - 20:01)

Já webové stránky dělat umím. Bohuzel je u nás taková cenzura, že je nikde nepověsíš.

dillinjah (St, 7. 1. 2004 - 15:01)

Jo, taky me stve, ze u nas je to porad takovy TABU. Jestli se s tim neco neudela, tak budem my devotees porad za uchylaky, aspon tady u nas v Cechach. Mozna by to chtelo hodit na net nejakou profesionalni webovou stranku, kde by se to dalo rozebrat. Nema nekdo z vas znamyho, kdo dela WWW stranky?

Vincristine (Út, 6. 1. 2004 - 23:01)

K amputaci nemám žádný vztah, klikla jsem sem jenom ze zvědavosti, musím říct, že jsem ani netušila, že existují lidé, které to vzrušuje...ale proč ne, je spousta variant sexuality :)

amp (Út, 6. 1. 2004 - 22:01)

Honzovi. Nabídka s filmy platí všem. Mám 12 CD a asi 6 hodinových filmů v celkem dobré kvalitě(v pohodě na celou obrazovku. Není to samozřejmě žádné DVD. Potom mám stovky klipů stažené z I. Některé sestříhávám tematicky do jednoho fimu, ale tam je malé rozlišení. Filmy jsou dobré, ale já se věnuji předevsím fotkám. Tam dosahuji profesionální kvality, že nepoznáš co je realita a co ne. Některé moje fotky kolují na I jako reall amp. Dost se tomu směji. To jsem trochu odbočil. Na Yahoo sleduji hodně klubů. Hlavně ty kde se něco děje. Neumím říct, který je nej. Ten přístup tam je úplně jiný.

Honza (Út, 6. 1. 2004 - 19:01)

Pro Mirka, nedovedeš si ani představit jak ti závidím...Vím, je to asi hloupé, avšak taky bych chtěl potkat takovou ženu, máš nějaký "návod" nebo tip jak toho dosáhnout?Ahoj Honza

R (Út, 6. 1. 2004 - 18:01)

Ahoj Mirko,mám stejné zájmy jako Ty a rád bych to s Tebou třeba někdy probral,pokud budeš chtít.:-)masarik.vs"seznam.cz

dillinjah (Út, 6. 1. 2004 - 15:01)

Anketa - ktery Yahoo club je podle vas nejlepsi?

Jirka (Po, 5. 1. 2004 - 11:01)

Milá neznámá. Nauvádíte mail, nemhu odpovědět diskrétně. Pokud je mi známo, lze kosmeticky dobře oprotézovat i vysoku amputaci. Mohu-li nabídnout svoje kontakty, ozvěte se na mail jirpo"seznam.cz

ekli (Po, 5. 1. 2004 - 10:01)

Milá Mirko. Nepovažuji Tě za exota, naopak se mi líbíš svojí otevřeností.Nabízím se za diváka a nejen to, rád pomohu npř. s výrobou jednoduché protézy. Jirka

Seth (So, 3. 1. 2004 - 22:01)

Mirka>souhlasim s ampem-exot nejsi..taky to občas dělám:)

amp (So, 3. 1. 2004 - 21:01)

P.S. dělám rovněž ES fotky zdarna stačí poslat foto.

Reklama

Přidat komentář