Reklama

Amputace

Návštěvník (Út, 31. 10. 2006 - 23:10)

VlÁD?O já bych mněl zájem o ty fotky ale jen nezávazně jo jestly se ti bude chtít mně je poslat ale jen na mailem aby to nikdo neviděltajesli se ti bude chtít a nevíš o nějakých erotických stránkách kde by to bylo vidět ty amputace u ženskejch a nebo kde sou k vidění třeba šilhavý holky v akci nebo jejich fotky dík za odpověd?ale jen na mail kubena6"seznam.cz ještě jednou dík

Martin (Út, 31. 10. 2006 - 21:10)

Ahoj Evo, dekuji za tvoji odpoved a nejak moc nevim co k tomu dodat. Asi se tve pocity popsat popsat nekomu, kdo to nezazil nedaji a asi je ani popisovat nechces. Preji ti, aby ses s tim nejak vyrovnala a zazila jeste mnoho krasneho.

Eva (Po, 30. 10. 2006 - 18:10)

Čítala som to ale aj tak vaše pociti nechápe a nikdy nepochopím, pretože nikdy nebudete vediet ako sa cíti človek s amputovanou časťou svojho tela, hrozne.

Martin (So, 28. 10. 2006 - 20:10)

Vysvetleni pro Evu
Ahoj Evo, tady pisu male vysvetleni a neco pro tebe k zanysleni, co ti mozna pomuze nektere veci pochopit jestli mas
zajem. Amputace je hrozna vec a nikomu ji nepreji. Pri predstave te nezvratnosti a jakesi nelecitelnosti mne mrazi. Asi
neexistuje drastictejsi lekarsky zakrok. Amputace je vlastne vyjadreni lekarske bezmoci. Kdyz vidim nekoho s amputaci, tak
mne toto napadne. Na druhou stranu mne napadne, ze se ten clovek a zena obzvlast s tim musel nejak vyrovnat a zit dal tak jak
to jde. Vzdy mne napadne co asi citi a jaky je ten asi nepopsatelny pocit chybejici casti tela, kdyz nemas neco (a vis ze
nikdy mit nebudes) co jsi nekdy pred tim kazdy den pouzivala a musis vyresit jak delat vsechny zivotni ukony bez te
chybejici casti tela. Vzdy premyslim, jak se s tim musela ta zena v dusi vyrovnat a musi stale vyrovnavat. Z hlediska telesneho mne asi na tom i fascinuje ten prazvlastni kontrast zdrave casti zbytku tela vuci zvlastnimu tvaru a pohybum pahylu. Ta zena

absolvovala neco a ma neco co zadna jina nema a tim je pro mne jedinecna a moc mne pritahuje. Zvlastni na tom take je, ze
zivot po te strasne veci jde dal a zalezi na te zene jak moc si tu amputaci necha zasahnout do zivota. Jestli ji to amputuje i cast duse. Letos jsem v jednom nakupnim centru videl neco, co jsem myslel ze asi nikdy neuvidim. Potkal jsem tam asi tricetiletou zenu s asi pomerne nedavnou amputaci nohy pod kolenem, ktera mela protezu bez kosmetickeho kryti a berle. Co na tom bylo zajimaveho a podle mne vypovidajiciho o jeji sile duse bylo, ze ta zena tam byla v dzinovych minisatech a telovych punchoacich. Asi to byl od ni i kus jakehosi exhibicionismu, ale podle mne tim davala najevo, ze takto byla zvykla se oblekat pred amputaci a ze ji amputace nedonuti na tom neco menit. Ze asi velice hrube receno ma holt na jedne noze misto obycejne boty protezu a okoli porad si s tim jak umis. Tolik asi na vysvetlenou nasich pocitu a chci te Evo poprosit, at aspon napises,jestli jsi to cetla?
Dik Martin

Libor (Pá, 27. 10. 2006 - 22:10)

Neni na co.že se mi libi amputace,pahýli,vozíčkářství,chůze o berlích a že bych si to s nima vyměnil,tak to zrovna za obdivuhodné nepovažuji. Děkuji.

Návštěvník (Pá, 27. 10. 2006 - 17:10)

teda,já zírám.

Libor (Pá, 27. 10. 2006 - 11:10)

škoda,že si to nemohu vyměnit s těma postiženýma.Jim bych pomohl a sobě neublížil.

Libor (Pá, 27. 10. 2006 - 11:10)

Jestli ma někdo nějake filmy,fotky žen po amputaci pište na amberl".seznam.cz

,- (Čt, 26. 10. 2006 - 15:10)

Každý túži po tom aby bol zdraví a nie aby mu odrezali nohu, takže je to dosť čudné, nie? Zamysli sa nad tým, vieš čo by dali postihnutí za to aby im Tá noha narástla späť?

Libor (Čt, 26. 10. 2006 - 09:10)

Možná,ale já nikomu neubližuji. Naopak mě baví pomáhat tělesně postiženým. Jinak je tu pěkna nuda na téhle stránce.

,- (St, 25. 10. 2006 - 21:10)

Tak to by si sa mal ist liečiť!!!!!!!!!

Libor (St, 25. 10. 2006 - 13:10)

Jednou jsem viděl hodně silnou ženu s vysokou amputací nohy. Byla nadherna,pomalu se belhala o berlich a já šel za ni. Vyděl jsem jeji tlusty pahyl,jak se bezmocně chvěje v těch uplych kalhotech. Když přišla ke schodum nabidnul jsem ji pomoc. Byla rozkošna,berle ji moc slušely. Odmitla ale ja se dival dál na jeji nadherny pahyl a ladne belhaní do schodu. Chtěl bych byt mrzak s vysokou amputací.

Libor (St, 25. 10. 2006 - 12:10)

Tuhle stránku otevírám skoro denně.Už od puberty mě lákaly pahýly žen.Sám sem si představoval,že mam amputovanou nohu,nebo ruku nebo že jsem na voziku bez noh.Chuze o berlích je také skvělá. Láká mně bezmoc invalidniho mrzáka,odkázaného na pomoc cizích lidí.

Libor (St, 25. 10. 2006 - 10:10)

četl jsem snad všechny přízpěvky. Je to opravdu skvěle. Také bych chtěl najít holku po amputaci,nebo si sní aspon psat. Představa,že bych libal její pahylky,ktere by ji čněly s kalhotek mě neskutečně vrušuje. Vysoké amputace zbožnuji. Amputované ruce jsou také skvělé a nejlepší jsou na hodně silnych ženách. Co vy na to?

Libor (St, 25. 10. 2006 - 09:10)

Dobry den,mam net.teprve chvili a zaujala mě tahle stránka. Mě totiž fascinují amputované končetiny,sádrování,vozíčkářstvi.Libí se my končetiny jen po amputaci. Kdyby někdo věděl o nějakých stránkách,kde jsou fotky žen po amputaci,byl bych moc vděčný. děkuji.

Libor (Út, 24. 10. 2006 - 12:10)

Náhodou jsem našel tuhle stranku,jsem rád,že je nás vice,které vzrušuje amputace,sádrování a jine postiženi.Dnes jsem již psal,ale pořad marně čekam,že semnou začne někdo komunikovat.Mam net. teprve měsic moc se nevyznám.Rad bych s někym o tom mluvil.Prosim pište.

Libor (Út, 24. 10. 2006 - 08:10)

Fascinuje mně amputace,vozičkářství a sadra. Nevíte někdo o nějakých internetových stránkách zabývající se touhle tématikou? Na 1 mistě je u mně amputace.Byl bych moc vděčný.

TO UZ JSEM TI R (Út, 24. 10. 2006 - 03:10)

8. 9. 2006 17:56:32,
Evo tady se ti takovych informaci asi nedostane, neni to totiz forum lidi kteri prisli o koncetinu nybrz pisi zde fetisiste, ktere sexualne vzrusuje osoba, ktera ma amputovanou konceinu.
Romanovi nejde o tebe, ale o to, ze nemas nohu, jinak bys ho nezajimala.

Eva (Po, 23. 10. 2006 - 20:10)

Sem už písať nebude, vidím že ste všetci rovnaký. Každý sa snažíte nájsť nieko s chýbajúcou časťou tela, nepochopite?né.
Môj posledný príspevok

x (Po, 23. 10. 2006 - 12:10)

Také se mi libi sádra,vozíčkářství a amputace,jsou to kouzelne věci.

Reklama

Přidat komentář