Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

Návštěvník (Pá, 28. 3. 2008 - 21:03)

Markéto, on ale ani Marcelu nikdo nenutí, aby v tom svazku setrvávala. Holt si musí ujasnit, jestli je pro ni důležitější mít dítě nebo stávajícího partnera. A pro jejího partnera platí totéž, ten se zase musí rozhodnout, jestli je pro něj cennější bezdětnost či Marcela. Pokud se výsledek jejich rozhodnutí nebude slučovat, je jediným rozumným řešením rozchod a ne podvodem zplozené dítě.

jaruš (Pá, 28. 3. 2008 - 20:03)

ahoj holky!Chrusto na neschopenku půjdu na 100%a držím pěsti ať ti to vyjde.zítra začínám stříkat do nosu a brát prášky,jsem z toho trochu nervozní,a k tomu mě dnes začalo bolet v krku.

Markéta 2 (Pá, 28. 3. 2008 - 15:03)

Chrusto, to si piš, že tam jsou... ;O)), drží se zuby nehty... ;O). Jak moc krásný? Každé těhotenství je přeci krásný!!! A ty si to zasloužíš, to víme všichni!!!

Moc na tebe myslím a držím palce, samozřejmě i Všem ostatním. Strašně bych Vám to všem přála...

chrusta (Pá, 28. 3. 2008 - 12:03)

anonym je bez komentare....Ivco o te stitne zlaze jsi mela rict v kazdem pripade.ta je totiz take vetsinou priconou proc nejde otehotnet.kamoska to tak mela.nemela kvuli stitne zlaze uz ani menstruaci a jeji telo bylo ve 26 letech v prechodu.u ni to teda vyresil clomhexal.za dva mesice byla tehotna.jak pise Marketka tak kazde CAR by si melo delat svoje testy na stitnou zlazu.Marketko vzdyt ja ani nevim jestli tam ty miminka jsou.jinak stav porad stejny.boli podbrisek a prsa.je to teprve sestej den a me to pripada jak mesic. :-) ja tomu stejne neverim.to by bylo az moc krasny a az moc neuveritelny.diky moc za podporu a taky na vas myslim.

Markéta (Pá, 28. 3. 2008 - 11:03)

nejdřív k anonymu... Víš, co běž do háje a tady se neobtěžuj psát... Tady jsou lidi, víš.., kteří by dali půlku svýho života, aby mohli mít miminko a ty tady mluvíš do sobců a idiotů... Samozřejmě, že je nejlepší, když miminko chtěj oba... Ale když ten kluk je sobec a šukat jo a děti ne..., tak se ta žena může rozhodnout... Protože je to ona, která bude mimnko nosit, pak rodit a hlavně se o něj starat, pro chlapa se zase tolik nezmění... Každej chlap se sice toho bojí, ale pak je rád, když to malé doma má... A jestli nechce mít děti, tak ať si najde partnerku, která taky nechce mít děti, ale tohle je sobectví, hlavně toho chlapa... Takže laskavě taky Chrustu neurážej a starej se vo sebe...

A teď k tomu důležitému... ;O). Ivuško, já to měla asi se štítnou žlázou stejně, protože jsem alergická na jod, beru jen Kelp, který mi tak nevadí a docházím na štítnou žlázu spíš jen preventivně mi to hlídají... Dřív jsem chodila pořád na nějaké vyšetřiní a teď tak jednou za rok... Já jsem to sice na CARu při první návštěvě řekla, ale oni mi řekli, že si dělají svoje testy (z krve), které jsou mnohem citlivější... Takže poznají, zda máš štítnou žlázu v pořádku, nemusíš se bát.. A až tam půjdeš příště, tak jim to pro svůj klid můžeš říct...

Chrusto, já mám takovou radost..., jsi statečná a fakt bojovnice... Jestli ty tvoje miminka budou po tobě, tak se nemusíme ničeho bát... ;O)!!! A co jinak nemáš bolesti, je ti dobře?

Tady krásně svítí sluníčko, tak přeji pěkný víkend... ;o).

ivča (Čt, 27. 3. 2008 - 20:03)

čau kočky no já zírám, píšete jak o život. dívám se že všude je to fakt jinak. my jsme čekali objednaní víc jak měsíc a kámoška mi říkala at se nedivím že je zlín nejlepší v okolí. chrusti myslím že ty jsi mi to taky psala, že o tom víš. ted čekáme na výsledky jsme objednaní na 7.4. kvůli práci jsem to musela o týden odtáhnout. jo a k těm vitamínům nám doporučili hořčík a selen ale co jsem slyšela výsledek tak po 2.měs. jo a taky se vás chci zeptat jestli jsem tam měla uvádět že mám pochroumanou štít.žlázu. prášky nejím tak 5let ale na kontroly chodím a kdyby se to zhoršovalo začala bych je hamtat. problém byl v tom, že mi to rozházelo cyklus tak jsem je vysadila a od té doby jsem neměla ani jeden. nechápu to ale dřív jsem tam chodila 3krát ročně a ted 1krát. chápete to? nějak se mi to možná upravilo samo nebo co. proto jsem jim to tam neřekla, myslíte že jsem měla? jinak chrusti na tebe ted tak děsně myslím...to si nedovedeš představit...hlavně ti to odpočítávám tak piš piš piš. jsme jak ve vlastním očekávání...papa

Návštěvník (Čt, 27. 3. 2008 - 19:03)

Teda to by jeden blil, z toho, co tady čtu. Vysadit prášky,narafičit to na chlapa jen za cenu toho, že já chci mít dítě, to udělá naprostej idiot a sobec, že Chrusto!! Na dítěti se snad musí domluvit oba,ne?

chrusta (Čt, 27. 3. 2008 - 16:03)

ahoj Marketko.zatim nezlobi.:-)

Markéta (Čt, 27. 3. 2008 - 16:03)

Ahoj Zuzko,

nejhorší je to čekání, já vím... :O/. Ale neboj, určitě se dočkáte, půjdete na vyšetření a všechno dopadne dobře... Jen to člověk nesmí vzdávat... I když je to někdy tak strašně těžký.

Držím palec, aby jste byli brzy v pohodě a mohli jiít na vyšetření a to vyšetření dobře dopadlo a pak to šlo RÁZ - NARÁZ!!! ;O)))

A druhý palec držím pořád Chrustě.... Co miminka, nezlobí???

Zuzka (Čt, 27. 3. 2008 - 15:03)

Ahoj holky. Všechny zdravím. Marcelo možná přítel patří mezi ty chlapy, co k myšlence na dítě a rodinu dospějí až později..Můj k tomu dospěl až ve 33letech..Naštěstí jsem ho poznala až když mu bylo 35, protože já ho poznat ve dvaceti, tak s ním nevydržím..Plně chápu tvé reakce a chuť najít si někoho jiného..Jen to není jednoduché..I rada Chrusty, ikdyž vypadá zákeřně není zcela od věci...Někdy chlap dítě chce, ale má tolik obav a strachu že to nezvládne a že to třeba nakonec nebude to pravé ořechové, že se do toho nehrne. Pak tohle může pomoci, ale za předpokladu, že mu o tom nikdy neřekneš!! To musíš ale poznat sama, jestli on je ten tip..Já to zažila s bývalým, s kterým jsem byla 5let a on se k myšlence na dítě taky moc nepřikláněl...Někdy jsem si dělala legraci, že vysadím prášky a bude a tehdy jsem podle jeho reakce zjistila, že by mu to ani nevadilo...Bál se jen přijmout zodpovědnost za "své činy" a myšlenka že bych "si za to mohla sama", se mu celkem líbila :-).
Chrusti držím palce..a děkuji za podporu.
A Pepino tvoje otázky vůbec hloupé nejsou..Nikdo neví poprvé do čeho jde..Já to taky nevím..A vůbec nevím, kdy do toho půjdem my..Můj je totiž teď na kortikoidech a nemůže absolvovat žádná vyšetření, protože výsledky by byli zkreslené a bez vyšetření si o IVF můžu nechat jen zdát..Je to na pytel. Včera jsme málem brečeli oba..Vůbec nevíme, kdy bude v pořádku a kdy budem moct pokračovat dál :-(....

Markéta (Čt, 27. 3. 2008 - 15:03)

souhlasím s Chrustou... On je sobec... a stejnak, chlapovi se v podstatě jeho život nezmění, pořád bude chodit do práce atd... To ženská si to miminko 9 měsíců nosí, pak rodí, v noci k němu stává a je s ním tři roky doma...

Každej si myslí, že až děti bude chtít, tak to půjde samo... Hihihi, taky jsem si to myslela, pak když jsem se objednávala na CAR a řekli mi, že mně můžou vzít až za 3 měsíce, že maj totálně plno, tak mi sklapla brada... Dneska má problémy kde kdo... A když mi řekli, že mi ve 27letech tikají hodiny, že mi vlastně už táhne na 30... tak si říkám, že odklady patřej na hnůj... A když ženská cejtí, že chce dítě, měla by si ho pořídit... Dítě je totiž ten největší dar...

chrusta (Čt, 27. 3. 2008 - 13:03)

myslim.rikam co bych udelala ja.ale je to kazdeho vec.tohle je diskuze a je jen rikam svuj nazor a jak bych to resila ja.kdyz on je sobec tak proc by nemohla na svoje stesti myslet taky ona?

Návštěvník (Čt, 27. 3. 2008 - 13:03)

Chrusto, to snad nemyslíš vážně!?

chrusta (Čt, 27. 3. 2008 - 12:03)

no Marci,mela jsi radsi vysadit antikoncepci a nerict mu o tom.to bych udelala ja.po tolika letech klidne.

Marcela (Čt, 27. 3. 2008 - 11:03)

Tak pokud se mohu připojit na toto téma mám stejný problém možná o něco horší. Bude mi 22 a příteli bude 25 moc bych si přála miminko, ale on po sedmiletém vztahu nechce ani svatbu ani dítě. Občas uvažuji o tom, že si najdu chlapa, který si mě bude chtít vzít a mít se mnou děti, ale pak si uvědomím, že ho miluji na tolik, že raději počkám i když už to opravdu někdy nemohu vydržet hlavně teď na jaře. HA jsem na začátku roku vysadila po domluvě s ním a přešli jsme na pánskou ochranu tak jen zatím marně doufám, že se to jednou povede.

Hanka 1 (St, 26. 3. 2008 - 17:03)

Ahoj holky,tak vás zase všechny moc zdravím a posílám sílu.Myšlenkama jsem pořád u vás a těším se, až Chrusta napíše, že je všechno o.k.!! Jinak na to doporučení jsem se tě Chrusto ptala já,tak jsem ráda,že si do toho můžu jít sama na vlastní pěst. Jenže já po té konizaci pořád špiním,takže jsem víte kde, nedá se nic dělat, jenom čekat, mám strach,že je to zase všechno špatně. Dala bych už nevím co,abych do toho mohla jít, aby se to hnulo, mě to neustálé čekání prostě deptá a ubíjí...
Tak holky ahojky a držte se!!!

chrusta (St, 26. 3. 2008 - 17:03)

ahoj Jarus.ja mam neschopenku.uz od odberu vajicek.ale nemusis lezet.prvni tri dny doporucuji klidovy rezim a pak muzes chodit i na mensi prochazky.jestli pujdes do prace zalezi jen na tobe.ja nemam fyzicky narocnou praci.delam na montazni lince a celou smenu u prace sedim a delam jen rukama.ale je tam prave spousta chemickych latek.a tak jsem zustala doma.pro Lucku.-neboj zadny vliv to mit nebude.kamoska mela pred svatbou rozlucku se svobodou tam docela dost pila.pak na svatbe taky ze.a po svatbe zjistila ze je v tom.pokud vcas prestanes tak je vse v poradku.

Markéta (St, 26. 3. 2008 - 15:03)

teoreticky ano..., ale já když byla poprvé těhotná, bylo mi 18, tak jsem slavila celé léto 18tiny, jedla léky na žlučník, protože moje doktorka si myslela, že to protože zvracím je určitě díky tomu, že mám v háji žlučník... a nakonec mám krásnou, zdravou holku... ;O)).

V druhém těhotenství, jsem věděla okamžitě, že jsem těhotná, vůbec jsem nepila, jedla pořád zeleninu... A jednalo se o tzv. zamlklé těhotenství. Takže bohužel to nevyšlo... :O/.

Teď je mi jasný, že už určitě pít ani kouřit nebudeš, takže ti tady nebudu psát, co máš a co ne..., ale neboj během těhotenství Ti udělaj tolik testů, že můžeš být klidná. Hlavně buď v pohodě a vychutnávej si těhotenství. Držím palce, aby vše bylo v pořádku.

Lucka (St, 26. 3. 2008 - 15:03)

Ahoj holky, dva roky se snažíme s manželem o mimi, už jsem to vzdala, a před týdnem zjistila že jsem těhotná. Problém je že před dvěma týdny jsme měli oslavu a tam jsem docela dost popíjela a kouřila. Aby toho nebylo málo, dostala jsem chřipku, teplotu, rýmu a kašel. Myslíte že to všechno může mít vliv na mimi? Docela hodně se bojím, aby bylo vše v pořádku. Díky za odpověď.

jaruš (St, 26. 3. 2008 - 15:03)

Chrusti chtěla jsem se zeptat,jestli si na neschopence?Psala jsi,že musíš pořád ležet.Mě to zajímá z toho důvodu,že dělám fyz.náročnou práci a u obuvnickýho lepidla.

Reklama

Přidat komentář