Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

chrusta (Po, 31. 3. 2008 - 15:03)

daly mi v repromede test na kterem je napsano ze ukaze vysledek uz 5 az 7 den po oplodneni.tak to vite jak me laka si ho uz udelat.ale zase se bojim aby to nebylo brzo.je to dnes 9 den.ach jo.ja to asi nevydrzim

Marcela (Po, 31. 3. 2008 - 15:03)

Jak sis určitě všimla psala jsem, že mi to také přijde jako podraz. Klidně bych mohla začít propichovat prezervativy, které teď požíváme, ale neunesla bych to v sobě a brala bych to jako velkou zradu a hlavně, i když si myslím, že to není případ mého přítele, jsou i muži, kteří se s ženou rozejdou hned, jak zjistí, že je těhotná a to bych opravdu nerada riskovala. Děkuji za tvou reakci, ale skus mi tedy poradit co mám dělat, abych na to alespoň přestala myslet a hlavně to příteli přestala připomínat, protože mám strach, že jeho pohár trpělivosti už nemá daleko k tomu, aby přetekl a já bych ho nerada ztratila. Děkuji.

Stastne bezdetn (Po, 31. 3. 2008 - 14:03)

Marketo, nedalo mi to nereagovat na tvuj prispevek (a tim i na predeslou diskuzi na toto tema):

"Takže je to každýho věc, ale myslím, že na tom, když ženská chce s chlapem dítě, tak na tom rozhodně není nic špatnýho."

Ano, neni na tom nic spatneho, ale stejne tak neni nic spatneho na tom, ze muz dite nechce. Obvinovat ho kvuli tomu ze sobectvi mi pripada hodne zcestne - stejne tak by on mohl tvrdit, ze sobecka je zena, kdyz ho kvuli sve touze po miminku nuti do role, o kterou on nestoji. Pokud si muz na nic nehraje a na rovinu rekne, ze dite nechce, co je na tom spatneho? To, ze o dite se vetsinou stara zena, nehraje roli - i pro otce je to zavazek na cely zivot, ktery by na nej nikdo nemel hodit bez jeho souhlasu.

Sit podobnou boudu na partnera mi proste pripada jako opravdovy hnus a sobectvi vuci partnerovi i diteti, ktere si urcite zaslouzi dva rodice, kteri o nej stoji.

"Nakonec z toho bude celej štěstím bez sebe a pokud má Marcelu rád (což si troufám odhadnout, že ano, tak si myslím, že není co řešit...)."

Bohuzel existuje spoustu otcu, kteri z toho byli natolik stestim bez sebe, ze od rodiny odesli, protoze novou situaci proste neprijmuli. Tvrdit, ze kazdy chlap bude skakat radosti do stropu z neplanovaneho ditete, je nebezpecna naivita...

Marcela (Po, 31. 3. 2008 - 14:03)

Zdravím děvčata! Moc Vám všem děkuji za vaše rady, ale co se týče toho, že bych vysadila prášky aniž bych mu o tom řekla, tak za prvé si sem jistá, že i kdyby na to přišel třeba za 20 let, že by to bral jako velký podraz a neodpustil by mi to. Za druhé jsem ten typ, že bych to v sobě dusila, žralo by mě to a dřív nebo později bych to na sebe stejně vykecala a za třetí jsem částečně smířená s osudem, takže až bude čas aby to přišlo, tak to přijde. Spíš mi vadí, že mě příbuzní otravují s dítětem hlavně tedy moje babička, kterou v 17-ti museli kvůli dítěti přidat rok. Dnes je jiná doba, ale byla bych ráda kdyby se rozhoupal obzvláště po tom co jeho o rok mladší nejlepší kamarád čeká za měsíc miminko. Děvčata spíš mi poraďte jak se mám zaměstnat, abych na to pořád nemyslela. Děkuji za každou radu.

chrusta. (Po, 31. 3. 2008 - 14:03)

ahoj Marketko.jsem rada ze mas stejny nazor na mimi jako ja.jinak prsa stale boli.takhle me jeste v zivote nebolely a jsou tvrdy.test si udelam uz v patek.o den driv.je vyzkouseny ze se to uz ukaze.tak se bojim.ze bude negativni.ach jo.venku je nadherne tak to aspon cloveku trochu zlepsi naladu.Nelo-zadny nohy do vrchu a podobny nesmysli.jak je to uz rok tak uz to chce pomoc odborniku a hlavne zjistit v cem je pricina nezdaru.treba to bude nejaka banalitka.nemusi to hned koncit ivf.ale ztracet cas by jste taky nemely.hodne stesti.

Markéta (Po, 31. 3. 2008 - 12:03)

Ještě dotaz Marcely. Já bych to udělala stejně jako Chrusta. Prostě po sedmi letech vztahu, je chlap sobec. Chlapi jsou fakt na tohle srabi. Můj brácha chodí s holkou 2 roky, je jim 35 let. Já neříkám, že jsou nějak starý, tedy brácha samozřejmě ne... Ale jeho přítelkyni už dost tikaj biologický hodiny.. Má ho ráda, rozejít se s ním nechce a chce s ním dítě... co je na tom do háje špatnýho, když ženská chce dítě...? Krom toho, ten kluk může jít vždycky od válu, chlapi takový jsou... Člověk může bejt šťastnej, zamilovanej... A taky za dva roky rozvedenej, že jo.... Jen proto, že chlapi, prostě když chtěj, tak jdou..

Takže je to každýho věc, ale myslím, že na tom, když ženská chce s chlapem dítě, tak na tom rozhodně není nic špatnýho.

Nakonec z toho bude celej štěstím bez sebe a pokud má Marcelu rád (což si troufám odhadnout, že ano, tak si myslím, že není co řešit...).

Nelo: Tak pokud to už zkoušíte rok, máš právo si vyžádat od svýho gynekologa žádanku na vyšetření na CAR (centrum asistované reprodukce). My to zkoušeli také rok... a pak jsem šla na vyšetření. Manželovi zkontrolovali spermiogram, ale on je v pořádku. Problém byl ve mně a v mojí nepravidelné MS, neměla jsem ovulaci.

Jinak, jestli chceš ještě zkoušet... Tak je nejlepší, měřit si bazální teplotu (každý den ve stejnou dobu) a nebo si kupovat ovulační testy (jsou podobné těhotenským).

Mno a samozřejmě jez vitamínky - nejlepší je Femibion 800, ale můžeš i centrum babyplan a k tomu to střídat s kyselinou listovou.. Pokud máš nepravidelnou MS, tak pomáhají bylinkové čeje - já piji od Grešíka - ženský čaj.

Pokud máš problémy s bederní páteří, tak je nejlepší cvičit Mojžíšovou metodu.

Tak co... ;o)), vyčerpávající???

Ahoj Chrusto, jak je co prsa, je to lepší???

Nela (Ne, 30. 3. 2008 - 22:03)

Ahoj holky,jsem tu nová, tak se chci zeptat. Rok se snažíme o miminko a nejde to. Já vím, že mi asi neporadíte žádný fígle,ale přece, kdy je třeba nejvhodnější plodit? My máme málo času přes den,takže se snažíme jenom večer a v noci, kamarádka zase říká, že to máme dělat ráno.Snažím se o to v plodné dny,ale ty má každá taky jinak,dávám nohy nahoru, co mám ještě dělat? Myslíte si, že jsou spermie kvalitní každý den, když mám plodné dny,tak se snažíme co nejčastěji, dozrají za tu krátkou dobu? Možná pitomé otázky,ale já se nemám koho zeptat, s kým poradit.....

Peťa (Ne, 30. 3. 2008 - 19:03)

Pro ty,co nemohou otěhotnět,taky pomáhá prstíčková metoda-zadat do vyhledavače.

chrusta (So, 29. 3. 2008 - 21:03)

a dite byla a je pro me priorita.at uz s chlapem nebo bez neho.

chrusta (So, 29. 3. 2008 - 21:03)

no Hani pletes se.to jestli muzu nebo nemuzu otehotnet na muj nazor nema vliv.a uz to nechci resit.rozebirame tady neco co si musi Marcela prebrat v sobe sama a taky sama vyresit.a na celej svet rozhodne nastvana nejsem.za moje trapeni nikdo nemuze.tak blba jeste nejsem abych si to myslela.

Hana (So, 29. 3. 2008 - 20:03)

No však jo,prostě buď se dohodneme oba anebo jdu od válu ale nebudu na něj šít podraz!!! Z Chrusty mluví teď zřejmě to, že nemůže otěhotnět, je naštvaná na celý svět.Možná kdyby otěhotněla normálně, tak by mluvila jinak, teď si myslím, že dítě je pro ní priorita a chce ho ať už s chlapem nebo bez.Ale nikdo mi nenamluví, že je normální to na chlapa narafičit.....

Zuzka (So, 29. 3. 2008 - 20:03)

Ahoj holky..Jak píše Jitka, Hana i Chrusta...Něco mezi je asi pravda..Je to ode mě možná trošku alibistické, ale cítím to tak..Je to s každým chlapem jiné a jak už jsem psala, měla jsem chlapa, který byl vyloženě rád, že mi na rovinu nemusel říct, ať vysadím prášky a udělala jsem to rozhodnutí za něj..Měl prostě strach..Ale je fakt, že dřív jsem razila názor, že je to podraz..Ale po 5ti letech vztahu, když chlap se k ničemu nemá, tak je na čase to řešit jinak..Buď rozchodem, nebo vysazením prášků, ale tím riskovat to, že ten dotyčný jako otec a manžel selže, protože nebyl připravený..Ale narovinu, kdy je chlap připravený???Každopádně bych teď za dítě dala všechno a chtěla bych ho i bez chlapa..ale je pravda, že každé své známosti jsem vždycky řekla, že nic neberu a že se musíme chránit..A to ne proto, že bych měla strach z otěhotnění, ale proto, že jsem nechtěla být podrazák...Nadruhou stranu, chodit s chlapem delší dobu a on se na myšlenku na dítě netvářil nadšeně a já ho přitom milovala a věděla že s ním chci být, tak bych ty prášky dnes, po těch všech útrapách vysadila...Nikdy bych mu to ale nepřiznala! Je ale podstatné, jestli ten muž děti někdy chce, nebo nechce...To je ale např. v mém případě bezpředmětné řešit, protože s takovým člověkem, co mi řekne, že děti nechce, nebo možná někdy za x let, bych do vztahu nešla..

chrusta (So, 29. 3. 2008 - 19:03)

no vsak rikam,nazor mame kazda jiny.

Hana (So, 29. 3. 2008 - 18:03)

No názor mám stejný jako Jitka. Ono chtít dítě je hezká věc,ale opravdu věc obou.Nikdy bych nevynechala prášky, abych chlapa ošálila, to je fakt uhozené. A pokud chlap nechce děti ani po sedmi letech, buď musím čekat dál anebo ho pustit k vodě, rozhodně ne otěhotnět za jeho zády, to je nemorální a neomlouvá ho nějaký důvod jako že není připraven a že jsou chlapi srágory, to fakt ne.

chrusta (So, 29. 3. 2008 - 18:03)

diky ses moc hodna.ja ti to samozrejme taky preju.ted uz to pujde rychle neboj.tech kapek do nosu se vubec neboj.me to radila sama sestricka v repromede.

jaruš (So, 29. 3. 2008 - 18:03)

Chrusti díky,nevěděla jsem jestli vůbec můžu kapky do nosu používat,měla jsem strach abych nesnížila účinek synarelu.Ta bolest prsou určitě značí ,že jsi těhu.Přeji ti to .

chrusta (So, 29. 3. 2008 - 14:03)

no je to vec nazoru.ja Marcele svuj nazor nevnucuji a ani ji nerikam co ma delat.pocitam ze je dospela a svepravna zena a rozhodne se jak ji rozum a srdce bude radit.ja treba kdybych sveho pritele milovala celym svym srdcem a vedela bych ze on miluje me tak bych ho nedokazala poslat k vode jen proto ze zatim nechce dite.po sedmi letech vztahu jak to ma Marcela je tezke zacinat znovu.opravdu bych udelala to co rikam.vysadila bych prasky a nerekla mu to.protoze Marcela nepise ze on dite vubec nechce ale ze ho jeste nechce.a ona uz nechce cekat.coz po 7 letech naprosto chapu.takze jestli si je jista tim ze ji miluje a ze spolu budou cely zivot je to male a nevinne zlo.a on ten jeji chlap jednou bude stejne stastnej ze to mimi maji.jak psala Marketka,chlapy jsou sragory a casto se boji jakekoli zmeny a naruseni jejich stereotipu.cimz bezesporu dite je.navic je mu 25 let takze by uz mohl dospet a zacit se chovat jako chlap.

Jitka (So, 29. 3. 2008 - 12:03)

Ne, Chrusto, nejsem chlap a anonymem jsem byla jen proto, že bohužel zapomínám vyplnit jméno, za což se omlouvám a podotýkám, že příspěvek z 27. 3. 2008 19:15:48 jsem nepsala já. Nevím, co bych dělala v diskuzi "nechci miminko", protože já dítě mám, chtěné a dlouho očekávané. Dokážu proto pochopit zoufalství Vás všech a opravdu Vám moc držím palce, ať to vyjde, ale s názorem, že žena má právo zplodit dítě i za cenu podvodu opravdu souhlasit nemůžu. S prvním partnerem jsem se totiž rozešla právě proto, že nechtěl mít dítě a jsem přesvědčená, že je to jediné správné rozhodnutí, které lze v takové situaci udělat. Můj bývalý partner si po čase našel přítelkyni, se kterou se na bezdětnosti dokázali shodnout a já přítele (dnes již manžela), který stejně jako já dítě chtěl a jsme za něj spolu šťastní. Přes všechnu svoji touhu po dítěti bych však svého partnera tajným vysazením antikoncepce nikdy nepodvedla, protože je to prostě nemorální a neodpustitelné jak vůči muži, tak vůči budoucímu dítěti. A co se tématu diskuze týče, domnívám se, že vzhledem příspěvku Marcely a následným reakcím na něj, si vyslovení názoru na uvrhnutí partnera do nechtěného otcovství mohu dovolit i zde a to i přesto, že Tebe, Chrusto, tento názor nezajímá. Důvodem mého příspěvku totiž není vyvolat Tvůj zájem, ale odradit Marcelu od případného špatného rozhodnutí, které jsi jí ve svém příspěvku lehce nastínila.

chrusta (So, 29. 3. 2008 - 08:03)

Jarusko,drzim moc moc pesti.jenom prosim te kdyby se k te bolesti v krku pridala jeste ryma tak vzdycky pred tim nez si striknes synarel si nakapej do nosu.normalni kapky proti ryme.abys uvolnila nos.aby se ten sprej dostal tam kam ma.myslim na tebe.me tak boli prsa ze me tak v zivote nebolely.

chrusta (So, 29. 3. 2008 - 08:03)

anonyme ja myslim ze tahle diskuze se jmenuje chci miminko ne nechci miminko.a tvoje nazory nas nezajimaji.pravdepodobne soude podle nazoru jsi chlap ze?takze si najdi treba diskuzi chci jit na pivo.nazdar.

Reklama

Přidat komentář