Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

chrusta (St, 16. 4. 2008 - 23:04)

Hanicko prosim te nemluv tak.ja uz to nedavam.mam kolem sebe porad tolik bolesti ze uz ani neverim ze je an svete nejaka radost.my tady nemuzem otehotnet.kamosce umrela maminka.je to ma kamaradka uz 6 let a maminku jsem taky znala.tak je mi strasne.je mi ji strasne lito a pritom vim ze sve zkusenosti ze zadna slova utechy nepomuzou.ze ji nemuzu nijak pomoct.je ji 24 let a uz nema maminku.holky me uz je ze vseho tak smutno.potrebuju nejakou dobrou zpravu.za 14 jedu za segrou do cech tak se pomazilkuju se synoveckem.ma tri roky.a je to andilek.moc se tesim.malo ho vidim protoze je to daleko.segra sem moc nejezdi.to vite,finance.

Hanka (St, 16. 4. 2008 - 22:04)

Ahoj Ivi i vy ostatní, dnes jsem si udělala test a je bohužel negativní, tak jak jsem očekávala, teď je to poprvé za ty měsíce, kdy jsem začala víc než doufat, chodilo to na den přesně,teď se mi stalo tohle, byl to můj první test,jinak jsem si ho nikdy neměla potřebu dělat a je negativní, je to v prdeli, přesně jak jsem sýčkovala,je to asi nějaká porucha a mám opět co řešit s mým gynekologem. Je to tu fakt prokletý, nemůžu si pomoci, jsem ráda, že si o tom tady můžeme povídat, protože já to taky nikomu neříkám, řeším to jen s manželem, za to jsem tady vděčná,ale vezměte si, jakou sem chodíme dobu, kolik nás tu je a ještě ani jedna není těhulka.Holky, já prostě už nedávám nic, nic mě nebaví,nemám jedinou radost na světě, protože jsem se na to už uplula a z hlavy to nevyrazím, ani kdybych se na ní stavěla.Přijde mi, že se mi všechno hroutí, tatínka mi odvezli do nemocnice se srdíčkem, tak mě přepadají myšlenky,že se vnoučete ani třeba nedožije, že mu tu radost /i mamce samozřejmě/ ani nebudu moci dopřát....
Taky už nemáme sex pro radost,ale z povinnosti za účelem plození, to je prostě na nic,lae přijdou rádoby vhodné dny a my MUSÍME jít.No má někdo takovéhle starosti? Vrzne si jednou a je to, je to tak hnusný a nespravedlivý, nikdy jsem nevěřila tomu, že budu tohle zažívat a takhle se trápit.Holky moje, jsem ráda, že vás tady mám!!!!

Ivča (St, 16. 4. 2008 - 21:04)

Nebo si ještě říkávám, že všechno chce svůj čas. Tak musíme možná jen vyčkávat jak nám to osud vepsal. Přesně o tom to je, že můžeš jít na 3umělé oplodnění a pak to najednou výjde samo jen tak...to je přesně tohle. Jo a haničko ty piš at máme radost. A zuzi, jsem na tom stejně jako ty, tady můžu napsat všechno...tím že to tajíme nemám se absolutně komu vyspovídat tak jsem ráda že můžu tady nebo je to mučivé peklo držet to v sobě a všechno si říkat v sobě a řešit všechno jen sesebou. Jsem ráda že tahle stránka je, i když prokletá :-))))) ne to snad ne.

Ivča (St, 16. 4. 2008 - 21:04)

čau kočky, tak Evi ty vubec nestresuj, nemusí to být pravda. Četla jsem příběh o kočce které se test nevybarvil a po 14dnech pak jo a bylo to. Sice nevím jestli to může být i po umělém, ale asi jo...ona otěhotněla normálně a nedostala to. HOLČINY A CO HANKA? Jinak chrusti napadlo mě totéž a už včera, že je to tady snad prokleté nebo co. A jen vám chci ještě napsat jak to bylo v té porodnici těžké zvládnout, je to kámoška a dost velká, ale ne zase natolik abych jí řekla jak na tom jsem já s těhotněním. Pořád to tajíme a zatím uspěšne, ale až se to provalí nedám to...znám se. Vždycky jsem všechno jakš takš ustála, ale tohle mě položí to vím. Bylo to dost těžké držet toho prcka a přitom myslet na to jak se těším a jak to nejde a do toho poslouchat jaký je to všechno pocit a jak to za to stojí, ale já jsem si říkala musím to vydržet a nenechat na sobě nic znát, tak jsme si to slíbili. A pak mě asi něco osvítilo a říkala jsem si, že mě toto taky čeká a když budu silná vyjde to. Nechtěla jsem ty mimina už ani vidět ani těhule ani kočárky, ale poslední dobou se to nějak láme a točí a naopak si říkám, že se nesmím stranit a naopak s chladnou tváří dělat že nic. Nevím čím to je ale začala jsem strašně věřit, že to výjde. Nevím čím ani jak, ale vyjde. Vím to. Třeba za rok nebo za 2 ale hlavně že to bude. Věřím, že jo a těším se. ten malý mě asi tak nakopnul nebo já nevím co to, ale jsem si jistá, že jak ted porodí naši dvojí kamarádi, půjdu tam zase a zlepší mi to náladu o 200% zase. Samozřejmě že závidím taky, jsem normální člověk a jsem stejná jako vy tady tak mám v něčem stejné pocity ale ta závist nepřekračuje ten zdravý rozum. Mám stejně depky jako vy, stejný pocit, že už to děláme spíš ne pro radost, ale jen kvůli tom mimču, někdy už i s odporem a nebaví nás to, že je to takové jiné naplánované ale věřím, že to všechno k něčemu je. Každá zkušenost je dobrá zkušenost a všechno zlé je k něčemu dobré.

evik (St, 16. 4. 2008 - 15:04)

A NEVITE NAHODOU NEKDO JESTLI TREBA NEKOMU UZ TAKY TEST UKAZAL ZE NENI A NAKONEC TREBA BYL NEBO TO NENI MOZNY NAPISTE

Markéta (St, 16. 4. 2008 - 13:04)

Zuzko, to si piš, že to budem zkoušet ;O))!!! Jednou se to musí podařit a já nějak cítím, že teď je ta nejlepší doba, mno jestli to nevyjde, tak budu zklamaná, ale myslím, že prostě člověk někde v sobě musí znovu a znovu najít tu sílu a zkouše a zkoušet..., protože bez toho to samozřejmě nejde... ;o))))

Zuzka (St, 16. 4. 2008 - 13:04)

evik:držím pěsti(nosí štěstí).

evik (St, 16. 4. 2008 - 13:04)

NA KONTROLU MAM JIT TENHLE PATEK A ASI JO ASI TO JESTE ZKUSIME UVIDIM CO MANZEL PROTOZE NAS TO STALO 20 TIS ALE DOUFAM ZE DO TOHO JESTE BUDE CHTIT JIT

Zuzka (St, 16. 4. 2008 - 13:04)

Markéta:a budeš to zkoušet znovu?

Markéta (St, 16. 4. 2008 - 13:04)

Evičko, po dvou týdnech se fakt ještě nemusí nic objevit, to je ještě brzy.

Aha Zuzko, já přesně nevěděla co myslíš, víš?

Jinak asi je to u všech podobný. Rok se snažíte, pokud nic, dostanete od svého gynekologa žádanku a s tou pak buď na CAR (tam chodím já) a nebo do podobných (můžou bejt i soukromých) středisek.

Na CAR jsme se museli objednat, čekali jsme tři měsíce než nás vzali. Pak ten den udělali spermiogram a udělali nám testy krve - na AIDS, chlamydie a sifilis. Mně ještě udělali test štítné žlázy.

Protože manžel byl v pořádku, tak se už dál nic neřešilo. Mně dali injekci a vzali mi znovu krev. Zjistili podle testů, že mám málo nějakých hormonů a už to začlo, dali spousty léků... Otěhotně se nám podařilo hned ten cyklus, ale bohužel to nedopadlo... :O/.

Zuzka (St, 16. 4. 2008 - 13:04)

evik:Evi,tak vydrž do pátku.ono chvilku trvá než se to vajíčku usídlí.kdy máš jít na kontrolu?

evik (St, 16. 4. 2008 - 13:04)

JO VSECHNO TO CHAPES DOBRE

Zuzka (St, 16. 4. 2008 - 13:04)

evik: pokud ti doktoři říkají.udělat test až v pátek,tak ho udělej znovu až v pátek.

Zuzka (St, 16. 4. 2008 - 13:04)

evik.takže jsem nakoukla trochu zpátky.ty už jedno dítko máš a po porodu jsi prodělala laktační psychózu s kterou se léčíš dodnes.a te se snažíte o druhé a byla jsi na umělém oplodnění.chápu to dobře?

evik (St, 16. 4. 2008 - 13:04)

BYLA JSEM NA TOM ORED DVEMA TYDNY

Zuzka (St, 16. 4. 2008 - 12:04)

Markéta:evikpsala,že už se dva roky snaží o miminko,tak jsem se jí ptala,jak to řeší?

Markéta (St, 16. 4. 2008 - 12:04)

Chrusto, to víš, že není tahle diskuse prokletá. Z testu ještě nemusí být nic poznat. Nejlépe je, si ho udělat ráno. Doktoři řekli v pátek ráno, tak ve středu odpoledne ještě nemusí být nic vidět!!!

A hlavně není všem dnům konec, nevyšlo to teď, vyjde to jindy, mno ne??? ;O)))

Takže žádný pesimistický řeči a nevěřím tomu, že nám to nevyjde... ;O))).

Prostě teď se do toho pořádně opřem, dáme dovču, načerpáme síly, Chrusta vyzkouší léčitele... a je to... ;O))))!!!

Zuzko, co myslíš tím, ja to řešíte?

Zuzka (St, 16. 4. 2008 - 12:04)

teď nedávno?

EVIK (St, 16. 4. 2008 - 12:04)

BYLA JSEM NA UMELYM OPLODNEN

Zuzka (St, 16. 4. 2008 - 12:04)

a jak to řešíte?

Reklama

Přidat komentář