Reklama

Orgasmus u žen

Citlivka (Út, 24. 7. 2007 - 17:07)

Vážně? Všechny příspěvky za 11 minut? To je tedy výkon. Těžko mohu ovlivnit, co si myslíš (je trapné, když muž tyká a žena vyká, že? Takže navrhuju tykání :-)), ten respekt byl asi z toho titulu :-))/ mohu jen prohlásit, že můj sexuální život je zaplaťbuh naprosto uspokojující a protože to mohu posoudit pouze já sama, je tak říkajíc vymalováno.

Doktor (Út, 24. 7. 2007 - 17:07)

Přečetl jsem si to a pořád si myslím, že bys to potřebovala pořádně udělat.

Citlivka (Út, 24. 7. 2007 - 17:07)

Obávám se, pane doktore, že nemohu sdílet váš názor. Svůj sexuální portrét jsem sdělila na fóru kandaulismus, a nemíním se opakovat.
P.S. Stačí tam nahlédnout do archivu!

Doktor (Út, 24. 7. 2007 - 17:07)

Citlivko a co ty a sex? Přijde mi, že bys to potřebovala pořádně udělat.

Citlivka (Út, 24. 7. 2007 - 17:07)

jurass, tvá žena měla svatou pravdu. Ženský orgasmus je víc psychická než fyziologická záležitost. To, že jste byli tak důvěrní, jí prožitek jen násobilo, fakt, že se ti mohla svěřovat byl zdrojem pro ještě silnější rozkoš. Gratuluji. Škoda, že takový dlouhobobý sexuálně plný vztah je v naší kultuře spíš výjimečný. Když se mají dva rádi, když o sebe pečují a jsou-li jim i další okolnosti příznivé, chutná sex do vysokého věku oboum.

zvědavá (Út, 24. 7. 2007 - 16:07)

jurassi,z tvého popisování milování s první ženou mám pocit,že s tou druhou to není nic moc,ale možná se mýlím.Určitě jste měli hezký vztah.

jurass (Út, 24. 7. 2007 - 14:07)

Musím se přidat. Jsem vdovec , podruhé ženatý. Zažil jsem toho za svůj život hodně . S první ženou jsme byli spolu 30 let. Brali jsme se ve 20ti. První orgasmus měla 4 měsíce po porodu prvního dítěte a to jí bylo 22,5 , když seděla na mě. Málem omdlela a pak se rozplakala. A pak se to postupně vyvíjelo samozřejmě s věkem . Vždy jsme si vše říkali a ona si mne sama řídila , pokud chtěla. S odstupem času , když na to vzpomínám, tak říkala , že základ pocitu byl , jakoby v ní něco vybuchlo a pak se to rozlévalo , postupovalo , rozšiřovalo ,jako vlna rozkoše , procházející celým těle. Měla také silné tepání , pulzování ve vagíně. Prakticky měla klitoriální, vaginální , anální i kombinovaný orgasmus . Přiznávám , že jsme hodně experimentovali. Také nás pozitivně ovlivňovali videokazety , které nás na motivovali v druhé polovině našeho manželství. Prakticky jsme spolu žili sexuálně 33 let.
Žena tvrdila , že každý orgasmus je trochu jiný. Také říkala , že pokaždé byl jinak silný. Ženy vědí, že pokaždé to není stejný . Prostě podle nálady .
Základ našeho

Adél (Út, 24. 7. 2007 - 10:07)

Tak já už fakt nevim, nikdy jsem orgasmus neměla, ale poslední dobou, mám nového partnera tak dva měsíce, mám pocit, že už se to blíží. začnu mít silné stahy v pochvě, rozklepou se mi nohy, hlavně stehna a při pocitu, že tak za 5 vteřin je to tady mě to za dvě vteřiny přejde. To se při milování stane třeba i pětkrát a vícekrát. Taky mám pocit, že se počůrám i když mám moč. měchýř prázdný. Můžete mi někdo poradit co s tím a jestli má někdo stejné zkušenosti. Proč to těsně před koncem odezní i když už při této zkušenosti se mi začne tak točit hlava, že si popravdě nedokážu představit co nastane až to fakt příjde. Dík Adél

Jana (St, 4. 7. 2007 - 00:07)

Ještě dodatek.Nyní chodíme nejraději do přírody,tam si nemusíme dávat vůbec pozor a je to ještě lepší.

Jana (St, 4. 7. 2007 - 00:07)

Vím,že to zní divně a asi jsem se špatně vyjádřila.Raději to upřesním.Partner mi počítal počet ztahů a střiků,které šly současně.Já tomu říkám orgasmus.Omlouvám se.Nechtěla jsem aby to vypadalo,že si vymýšlím.Taky jsem to zpočátku nechápala.Trvalo to několik minut,ale to byl rekord.Normálně je to do 10.

Eva (Út, 3. 7. 2007 - 23:07)

jano 32 orgasmů za noc? Neděláš si z nás pr..l? to neříkám ze závisti, jen mě to zajímá :-)))

Jana (Út, 3. 7. 2007 - 23:07)

Já prožívám neuvěřitelně nádherný orgasmus,ale není to tak dlouho.Něco přes rok.Od té doby co mám nového partnera.Umí to jak jazykem,tak rukou.Rekord byl 32 orgasmů(on mi to počítal).Mám tak silné ztahy,že mu vystrčím i prst...Vždy mi při tom říká,že kdyby tam měl úd,tak mu ho vystrčím a ani se neztihne udělat.Ale jednu nevýhodu při mém orgasmu přeci jen mám a to,že "ejakuluji"prostě jakoby se počůrám.Zpočátku jsem se to snažila udržet,ale jednou to nevyšlo a vystříkla jsem.Snad metr.Hrozně jsem se styděla,ale mému partnerovi se to zalíbilo.Od té doby se to nesnažím zadržet a když to příjde tak to už nedržím.Orgasmus je od té doby mnohem intenzivější.Asi to vypadá nechutně,ale stojí to za to!!!.Partner je připraven tak,že vše je suché.Stačí vložka,kapesník,atd.Hlavně na to už nemusím myslet a jsem zcela uvolněná!!!Jen po té sérii orgasmů mi trvá,než se vzpamatuji,občas o sobě chvíli vůbec nevím.Jednou dokonce se mnou prý musel zaklepat,protože jsem omdlela.Před tím jsem nic podobného nezažila.

jack (Út, 3. 7. 2007 - 12:07)

Moji holce trvalo 10 let, nez dosahla orgasmu. Pak potkala mne a trvalo to 14 dni. Od te doby ma orgasmus pravidelne. Sice lizaci, nikoliv zasunovaci, ale to prece nevadi! Hlavni je spravny partner. Pokud ho se soucasnym partnerem nemate, uz se to asi nezlepsi. Pak bud milence, noveho partnera nebo se s tim smirit. Posledni varianta je smutna.

katka (Út, 3. 7. 2007 - 11:07)

tak to byla pěkná odpověd

Návštěvník (Út, 3. 7. 2007 - 09:07)

Az ho prozijes,vytrati se tve veskere pochyby.Poznas to.

Eva (Po, 2. 7. 2007 - 22:07)

Mam pravidelne sex, ale nevim kdy mam orgasmus a kdy ne. Jak to poznam?odpovezte prosim

pavlina (Čt, 28. 6. 2007 - 16:06)

HOlky jak se vám podařilo dosáhnout orgasmu? Onanii nebo s partnerem? Jsem jedna z těch, které orgasmus ještě nezažily, tak se proto ptám, vy které jste dlouho měly problém dosáhnout vyvrcholení, jak jste k němu došly?

Lenka (Út, 26. 6. 2007 - 20:06)

Cetla jsem, že někdo dosáhne orgasmu ,tak , cvičí na žebřinách, visí nohama dolu a přednožuje. TAk jsem si uvědomila, že to vlstně je i můj případ, zjistila jsem to už v dětství, jen jsem nevěděla, že je to orgasmus...:-) No a problém - s partnerem jsem ho nikdy neměla - nejste na tom někdo podobně aq nevíte o poloze, která by mi mohla pomoci? Na žebřiny opravdu nepůjdeme:-)) Díky.

seralik (So, 23. 6. 2007 - 01:06)

no jasne že jo!!.mám dívku,a ta nema mokrý
orgasmus.když se divam na video,a tam to je,tak si ho musim vydrncat.strasne mne to vzrusuje.strikas hodne???

Návštěvník (Út, 6. 3. 2007 - 01:03)

Občas si diskrétně někam odskoč,žádné výčitky a stresy,či pobláznění nedopust,jen ten k zbláznění dobrý sex.

Reklama

Přidat komentář