Reklama

SERLIFT

Návštěvník (So, 3. 1. 2009 - 22:01)

Ahojky beru serlift rok a je mi dobře nemám s ním problémy,ze začátku jsem byla unavená ,ale ted v pohodě.hodně mi pomohl,jiný pžíznaky mi nedělal.Mám zase radost ze života mějte se krásně

angelika (Pá, 2. 1. 2009 - 12:01)

začátek nebyl nic moc, měla jsem návaly úzkosti, ale pak to přešlo a už cca dva roky jsem v pohodě. beru ještě vysokou dávku, ale už nemusím jíst neurol, což beru za první úspěch. Tak možná za další dva roky bych mohla být bez léků, když to bude v pohodě s vysazováním.

Georgeus (Čt, 1. 1. 2009 - 14:01)

Ahojte vsetci,,,kedze uz serlift beriem 6 rokov,snad by som mohol cosi o tom povedat..,Mne osobne sa ucinok dostavil az po mesiaci,,ale kazdym dnom to bolo potom cim dalej tym lepsie,,prve dva tyzdne po zaciatku uzivania bol stav horsi,,zle spanie, nechut do jedla a pod.,,ale ked vydrzite neziaduce ucinky,,potom sa mate na co tesit,,a to fakt myslim uprimne..,Spominam si na stavy, ked som sa prebudzal s pocitom-Dalsi blby den,strach zo vsetkeho,,,ale vdaka Serliftu-Zoloftu je to teraz uplne ine:-)

Dana (St, 22. 7. 2009 - 19:07)

Ahoj Simono.Brala jsem Serlift skoro dva roky.Zezačátku jsem neměla skoro žádné vedlejší účinky - možná trochu jakás nervozita či jak to nazvat - asi než začal zabírat - velmi mi pomohl. Přestala jem mít deprese a přestala jsem brát vážně všechny problémy okolo. Jenže jsem za tu dobu přibrala asi 20 kilo, i když jsem dodržovala pořád stejné stravovací i pohybové návyky. Takže jsem začala řešit problém, jetli být spokojená a tlustá nebo nešťastná a štíhlá jako dřív. Zvolila jsem tu druhou možnost. Už je to skoro dva roky,zhubla jsem jenom polovinu a psychicky na tom nejsem nic moc.U každýho je to ale s tou váhou samozřejmě jiný, i když jsem to ale slyšela, že se po antidepresivech přibírá.

Starý serlifťák (Ne, 30. 12. 2012 - 15:12)

zdravím všetkých, ja...ešte doplnok, čo sa týka alkoholu--občas, teda vždy:-) v piatok a sobotu trošku viac toho popijem, teraz na Silvestra ani nehovorím, a nikdy som nemal problémy, myslím žiadne depky po opici a pod.,pečeňové testy mám vždy v pohode, takže je to pravda že serlift a alkohol s mierou idú dohromady.samozrejme kým liek nezabral som nepil, vtedy som nebol schopný ani rozprávať a vyjsť po schodoch, nieto ešte chlastať:-)

Starý serlifťák (Ne, 30. 12. 2012 - 15:12)

zdravím všetkých, ja serlift beriem už po druhý krát, prvý krát som ho bral 6 rokov, cítil som sa priam euforicky dobre/200mg dávka/, vysadil som ho, som myslel že už ho nepotrebujem ale po pol roku sa mi kruto vrátili depresie, panické záchvaty a vnucujúce sa myšlienky:-(,, tak ho zase berem v plnej dávke 200mg už rok a pohodička,,občas slabšia chvílková depka ale to sa dá vydržať:-),naplno mi začal účinkovať až presne v siedmom týždni od začiatku užívania-odsledoval som si to,niežiadúce účinky boli iba prvé 4 dni a to také, že som nemohol vobec v noci zaspať, potom to prešlo, doteraz nechápem ako som mohol vydržať prvý mesiac bez pomocného lieku- spitomin alebo xanax.Takže serlift doporučujem rozhodne každému, kto má podobné problémy, ak nezaberá, skúste ísť do plnej dávky 200 mg za deň, problémy zmiznú samé, a budete v pohode ako kedysi

stanka (St, 12. 9. 2012 - 19:09)

no já už serlift beriem mesiac a zdá sa že už som v lepšej pohode a chystám sa po mesiaci marodky do práce ale ešte to neni ono bojím sa ako budem zvládať prácu dúfam že to pôjde už len k lepšiemu len som začala slabo vidieť myslíte ža to je len že ešte mám tú depresiu a že sa mi to zlepší?

Gabča (Po, 10. 9. 2012 - 19:09)

Serlift nezabírá na nic. Ale zase se po něm netloustne. Přestala jsem ho do sebe valit asi za 3 měsíce. Efekt nulový.

peto (Po, 10. 9. 2012 - 10:09)

To, že konkrétne AD už...aby som to este upresnil...on mi zabral asi po 2 tyzdnoch, citil som sa super potom som isiel na dovolenku a tam sa to pokazilo...5 dni kazdu noc som chlastal a to dost a na to som hned jak som dosiel na izbu zobral serlift, takze neviem ci som to nepokazil tym. Teraz par dni som bez alkoholu tak sa mi to zlepsilo. Jaky mate vseobecne nazor na serlift a alkohol? ked som ho pred rokom bral tak som si vypil prilezitostne kazdy tyzden a ziadny problem. Len asi teraz som to pokazil ze hned na zaciatku uzivania vo velkom mnozstve 5 dni vkuse som bol v liehu :)

luciano (Čt, 6. 9. 2012 - 14:09)

caute...ja som zacal so...To, že konkrétne AD už nezaberá, pokiaľ sa preruší jeho užívanie je pomerne známy fenomén. Treba začať užívať iné AD, najlepšie z inej skupiny.

peto (Čt, 6. 9. 2012 - 10:09)

caute...ja som zacal so serliftom pred dvoma rokmi davkou 0,50mg na panicku poruchu spolu s neurolom 0,25mg ked bolo najhorsie.Vetsinou vecer ked som zalahol tak to na mna prislo.Prve 2 tyzdne boli uplne strasne.Ved to poznate.Potom to nejak preslo, rok som ho uzival a bolo mi vyborne.Tak som ho vysadil aj ked mi psyhiater povedal ze treba znizovat postupne davky tak neviem ci som s tym neurobil chybu. Teraz po 7 mesiacoch co som prestal ma to chytilo znova. Ale teraz nie a nie zabrat po mesiaci.Je mozne ze mi tento liek uz nezabera? nechce sa mi tomu verit velmi. Je mi strasne blbo, este ze mi ostal neurol

stanka (Pá, 31. 8. 2012 - 20:08)

Ahojte, aj mesiac je málo na...ahoj som rada že ti serlift zabral to ma trošku utešuje já ho beriem tretí týždeň a ozaj sa snažím žiť ako predtým ale sledujem že koncentrácia žiadná myslíš že mi bude lepšie?

w. (Út, 28. 8. 2012 - 19:08)

Já tiež beriem serlift...počkej ještě pár týdnů

stanka (Út, 28. 8. 2012 - 19:08)

Já tiež beriem serlift tretí týždeň a neviem či je to s toho lieku alebo ešte nie som po psichyckej stránke v poriadku ale nemôžem sa poriadne sústrediť a musím až moc zaostrovať oči aby niečo vydela poradí mi niekto?

bambulka (Pá, 20. 7. 2012 - 11:07)

Ahojte, aj mesiac je málo na to, aby liek začal fungovať tak ako má...Ja som ho brala 7 mesiacov a teraz som ho vysadila, som v pohode a začal mi zaberať asi po troch mesiacoch...je to individuálne. Ale mesiac je naozaj krátko...a najdôležitejšie je, aby človek aj sám na sebe pracoval, snažil sa robiť si život krajším a stále si plánoval niečo na čo sa môže tešiť:)A keď zabral raz, zaberie isto aj druhý krát...

maria (Pá, 13. 7. 2012 - 14:07)

Ja som si dnes ráno dala...tvoje priznaky mozu suvisiet prave s liekmi na alergie. porad sa rozhodne s lekarom, ci uzivat dalej a aku davku. ci neznizit na 25mg...

Zbavte se paraz (Út, 3. 7. 2012 - 15:07)

Ja som si dnes ráno dala...Po AD začnout chcípat paraziti a vytvařejí toxický odpad /z mrtvol/který zatěžuje krevní oběh+chem.AD proto je blbě i cvokaři to vědí i když o PARAZITECH NIKOLIV -ONI JEN LÉČÍ "DEPRESE" :-(

Recepty z bylinných prostředků, jako je hřebíček, pelyněk, slupka ořešáku černého a fenykl, jsou dostupné v obchodech a dají se použít k odstranění parazitů.
Běžné věci lze k jejich odstranění využít také, třeba ricinový olej, fíky, semena tykve, čerstvý česnek nebo kajenský pepř. I zelená slupka vlašských ořechů je známá tím, že parazity a červy zabíjí. Po tisíce let platily vlašské ořechy za výjimečné jídlo, protože mají podobný tvar jako mozek i jako střeva.
Zařazujte tyto potraviny pravidelně do svého jídelníčku a vaše tělo bude silné, parazité v zásaditém prostředí nepřežijí.

Při likvidaci parazitů se také osvědčila některá elektronická zařízení (Zapper apod.).

NĚKTERÉ DRUHY PARAZITU A CO DĚLAJÍ

Nematodi(okrouhloústé) mohou vyprodukovat 300 000 vajec denně! Milióny lidí jsou jimi nakaženi. Horní abdominální nepoholí, astma, nespavost, zánět slepého střeva, zánět podbřišnice,vyrážky kvůli sekretům nebo odpadním látkám z červů. Způsobují zácpu ve vnitřních ústrojích, krvácení při pronikání střevní stěnou, abscesy v játrech, hemoragický zánět slinivky břišní, nechutenství a nedostatečnou absorbci strávených jídel. Dospělí jsou 15 palců dlouzí.

Měchovec- jeho larvy proniknou kůží. Když měchovci dosáhnou dospělosti, mohou podkopat hostitelovu sílu, vitalitu a celkovou duševní pohodu. Mladí červy použijí své zuby k prokousání se skrz střevní stěnu a živí se vaší krví. Symptomy jsou- nedostatek železa, bolesti břicha, nechutenství, nedostatek bílkovin, suchá kůže a vlasy, podrážděná kůže, otoky, nafouklé břicho, duševní otupělost a nakonec selhání srdce (ano,na měchovce můžete zemřít).

Roupy se nakazí jedno z pěti dětí. Symptomy jsou: svědění a dráždění řiti a pochvy, zažívací poruchy, nespavost, podráždění a nervozita. Červy ženského pohlaví vylézají řitním otvorem ven a kladou 15000 vajec denně. Vajíčka nesená vzduchem mohou přežít kdekoliv až dva dny. Celosvětově je nakaženo více jak 500 miliónů lidí roupy.

Bičíkovití infikují ročně několik set miliónů lidí!! Symptomy: krev ve stolici, bolest v podbřišku, ztráta hmotnosti, hemeroidy, zvedání žaludku a chudokrevnost.

Angelina (Út, 3. 7. 2012 - 14:07)

zdravíčko, chcems a...Ja som si dnes ráno dala prvý Serlift 50mg a asi po hodinke a pol mi prišlo zle.. Pálil ma žalúdok, tiež som mala pocit, akoby mi bolo na vracanie, krútila sa mi hlava a celá som sa triasla.. Neviem, či je to z toho..ale iné lieky (okrem liekov na alergiu a antikoncepcie) neberiem. Nič som ani nejedla, čo by mi nesadlo..čiže myslíte, že to je z lieku? Normálne sa bojím si ho ráno znovu dať..či vyskúšať, či to bolo z toho a bude mi lepšie (alebo horšie), neviem!? Poradíte mi? Máte aj iní takúto skúsenosť?

Lenka (Čt, 14. 6. 2012 - 11:06)

čau, počuj ten serlift,...Uzivam Serlift skoro rok a musim povedat, ze zabera vyborne. Prvy mesiac som sice myslela, ze umrem, uzkosti, nechutenstvo, strach... ale potom prislo vykupenie, nie som oblbnuta, len som prestala plakat, lepsie sa ovladam, nestiska ma pri srdci, nechytaju ma hysaky. Jediny neprijemny dosledok je silne nocne potenie a slabsie prezivanie orgazmu. Mne osobne tento preparat dost pomohol a najdalej pomaha.

Laco (Čt, 22. 3. 2012 - 18:03)

no ďakujem za vaše reakcie...čau, počuj ten serlift, aké sa ti prejavili nežaidúce účinky ?

Reklama

Přidat komentář