Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

cert (Ne, 7. 3. 2004 - 23:03)

longhairportraits.com hairphoto.com tlhw.com tlhs.org glhs.de xxl-haar.de llhair.cz hairwearesecrets.com takze toto je zopar stranok kde mozes vidiet mnoho krasnych fotiek a kazda stranka ta nasmeruje na dalsie a najdes tam aj take kde su dobre rady ako sa o dlhe vlasy starat ja si ich velmi rad pozriem a mozes tam poslat aj fotky svojich vlasov ktore by som tiez rad videl zatial papa

Richard (Pá, 5. 3. 2004 - 21:03)

Líbí a krátký taky. Chce to ale mít u krátkých vlasů štíhlý dlouhý krk, to mě dostane do kolen.A nad 40 dlouhý vlasy neberu, to leda u čarodějnic.

Anjelik (Pá, 5. 3. 2004 - 21:03)

Nie nenavstevujem ziadne taketo stranky, vlastne som ani o ziadnych nepocula, ale ak mas nejaky dobry typ, rada sa pozriem :-) Zatial pa

cert (Pá, 5. 3. 2004 - 20:03)

tiez si myslim ze s vekom by sa vlasy nemali skracovat hlavne ak su zdrave myslim ze sa zeny sami oberaju o to byt trochu ine ako ostatne ,ktore to vzdali. Anjelik patri ti moj obdiv a este otazka navstevujes nejake long hair stranky mam par dobrych tipov zatial pa

Pavel (Čt, 4. 3. 2004 - 17:03)

Jsem muž a líbí se mi i krátké vlasy i dlouhé. Ovšem jak na kom. Krátké vlasy můžou podtrhnout ženskost a křehkost ženy stejně jako dlouhé. Někdy se mi zdá, že i víc.

Anjelik (Čt, 4. 3. 2004 - 17:03)

No ja neviem, mozno som zvlastna, ale ja si nemyslim ze ked je zena starsia, mala by si ostrihat svoje dlhe zdrave vlasy na kratke, len preto ze je starsia. Videla som uz vela starsich zien a velmi im tie dlhe vlasy pristali. Samozrejme pokial su uz vlasy neskor nezdrave alebo ovela redsie tak je asi lepsie ich skratit, ale inak nevidim ziaden dovod. Tak to je moj nazor :) Cert: Zatial sa strihat nechystam :)

cert (Út, 2. 3. 2004 - 21:03)

podla mna je to to najkrajsie ak ma zena dlhe a zdrave vlasy a ked taku stretnem vzdy sa mi roztrasu kolena preto chcem odkazat vsetkym dlhovlaskam aby sa o vlasy dobre starali a nechali si ich rast lebo cim dlhsie tym krajsie. a odkaz pre anjelika: som rad ze si to vydrzala a nestrihaj sa papa

Evča (St, 4. 2. 2004 - 11:02)

Mo taky nevím. Mám hnědé vlnité vlasy po pas, přítel je z nich unešen. Chce, abych je měla dlouhé i až budu starší-viděl to na jedné ženě a děsně se mu to líbilo. Ale já s tím podvědomě nesouhlasím, cítím tady tak nějak to "pravidlo": starší žena - krátké vlasy. Ale jde i to o, jestli se člověk dokáže oprostit od diktátu veřejnosti a pravidel, které vše řídí, takže uvidíme :-)

Kristi (St, 4. 2. 2004 - 11:02)

Někde jsem četla, že ženy nad 30 by neměly mít dlouhé vlasy, že by měly být "upravené". Takže po třicítce nosit drdol, nebo vlasy ustříhnout ? Je pravda, že je to nepraktické (schnou 3-4 hodiny), aby zůstaly lesklé po celé délce, tak masky a kondicionéry - na druhou stranu ráno, když se mi nechce vstávat, vlasy jen pročešu, stáhnu do gumičky nebo sponky a jsem učesaná za 3 minuty a když fouká vítr a zmoknu, nic se tím nezmění. A pro ty, komu dlouhé vlasy nenadělila příroda touží po nich, a´t si připraví 20 000Kč a může být třeba zlatovlasá princezna :-)

wumps (So, 31. 1. 2004 - 19:01)

nejsem muž,ale myslím,že dlohé vlasy jsou symbolem ženství.je to fetiš..nechápu ty,které se ostříhají.sama mám ted blbý mikádo,protože jsem kráva blbá-po dredech jsem musela dohola-mooooc pláááču...

Petr (Po, 5. 1. 2004 - 15:01)

Dodatečně díky za přání. Svátky byly celkem nudné, ale je to jedno z mála období, kdy nepracuji. Tu holou hlavu, do toho bych klidně šel, ale nošení plnovousu není zrovna moc příjemné. Myslím si, že partneři by si měli umět vyhovět a být k sobě tolerantní. Podobné "naschvály" ničemu neprospívají.A co ty, vyhověla bys svému klukovi, kdyby chtel, abys nosila dlouhé vlasy? Petr.

Jarda (Út, 30. 12. 2003 - 22:12)

Dneska sem jel v tramvaji a vedle mě byla ženská, nádherný umytý blonďatý vlasy měla byla krásná, chtěl jsme ji ošustit kvůli těm vlasům, byla nádherná....mmmm.

Darja (Po, 29. 12. 2003 - 10:12)

Ahoj, ja jsem do svých 16ti měla vlasy spíše delší. Jednou jsem se pak nechala ostříhat, pořád jsem je zkracovala, a prý vypadám o moc líp. Ta změna byla opravdu vidět. Navíc mám vlasy tmavě hnědé, lesklé a velmi husté (podle kadeřnic ideální), a přesto se mi doporučuje nosit je krátce střižené. Dlouhé vlasy mi opravdu vůbec neslušely, což mě MOC mrzelo. Dlouhé vlasy jsou totiž moc krásné. Dnes si s tím už ani nelámu hlavu, prý je to sexy, mít je kratší. Záleží na tváři. Mně rozhodně se ještě moc líbí mikádo, to bych taky chtěla rozhodně zkusit.

Olga (Po, 22. 12. 2003 - 15:12)

Tak nějak bych to taky vnímala... Ale řeknu ti, plnovous a oholená hlava - to by byla panečku obrana :-) Přeju ti, ať ženy v tvém okolí odolávají nájezdům kadeřníků a taky přeju krásné svátky. Olga

Petr (Po, 22. 12. 2003 - 14:12)

Cau Olgo.Ja myslim, ze zeny tak nejak podvedome citi, ze maji toho sveho jisteho, tak proc by se nadale prizpusobovaly jeho vkusu. Tak trochu podpasovka to urcite je.Na druhou stranu, i muzi by se mohli branit. Co by tomu manzelka rekla, kdyby si treba nechali narust poradny plnovous a k tomu oholit hlavu?Mozna by si mnoho zen to posvatebni strihani vlasu rozmyslelo:-).Ja bych mel svoje devce samozrejme porad stejne rad, s kratkymi vlasy by se mi uz ale tolik nelibila. Dlouhe vlasy jsou na zenach proste sexy, myslim pro velkou vetsinu muzu, skoro vsem mym kamaradum se vic libi dlouhovlasky.S tim nic nenadela ani dnesni doba, ktera dlouhovlaskam moc nepreje.Moda, vlasy, to je vsechno byznys. Vzdyt by ta armada holicu, kaderniku a vizasistu prisla o praci.

Olga (Čt, 18. 12. 2003 - 19:12)

Možná, že o tom uvažovaly. Ale nemluvily o tom. Možná je to tím, že člověk, když něco ve svém životě změní, změní i něco na svém zevnějšku. Stejně by mě ale zajímalo, co si o tom posvatebním stříhání myslí muži. Zdá se mi, že to musí být docela podpásovka :-)

Tereza (Čt, 18. 12. 2003 - 15:12)

Docela me to Olgo pobavilo, protoze jsem o tom tak nejak nezavisle premyslela. Mela jsem od malicka dlouhe vlasy, nechtela jsem je nechat ostrihat. Jednou me tata vzal s brekem k holici. Nejaky den se mi jeste zdalo, ze dlouhe vlasy mam a kdyz jsem se vzbudila, kde nic tu nic :-( Na dlouhych vlasech jsem hodne lpela. Az nekdy pred 5ti lety jsem je nechala zkratit. Ale porad jsou dlouhe tak na lopatky. Ted uz me to zacina pomalicku nudit a libi se mi cim dal vice kratke ucesy. Muj pritel ma rad delsi vlasy a tak je nosim. Rikala jsem si, ze je budu nosit nez se vdam a pak sveho manzela na zkraceni pripravim :-) Myslim si, ze je to tim, ze o tom Tve kamaradky uvazovaly uz drive, ale tim, ze zmenily svuj stav, tak toho vyuzily jeste ke zmene ucesu. Tak nejak to citim ja :-)

Olga (Čt, 18. 12. 2003 - 13:12)

Vysvětlete mi někdo jednu věc - všechny moje vlasaté kamarádky, spolužačky, kolegyně... všechny, které se vdaly, okamžitě ty dlouhé vlasy nechaly ostříhat. Proč to ženy dělají? Proč si po svatbě stříhají vlasy?

Karob (Čt, 18. 12. 2003 - 00:12)

už se stalo, (mail)

Anjelik (Pá, 12. 12. 2003 - 22:12)

Neboj, budem si davat pozor a drzat sa dalej od sviecok :)) Zaujalo ma to co si napisal, ze ta pritomnost dlhovlasok ukludnuje. Nic take som este od nikoho nepocula:) Mohol by si o tom povedat nieco viac? Celkom ma to zaujima:) Vela dievcat vravi ze by nechceli mat take dlhe vlasy, ze to musi byt otrava, ze by im to len zavadzalo a ze je to hlavne vela starosti..no ako som uz raz napisala, kazdy ma na to iny nazor. No ale este som sa nestretla s chlapcom ktory by povedal ze mu take vlasy vyslovene vadia. No, aj keby, zatial by som sa ich teda nevedela vzdat :))

Reklama

Přidat komentář