Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Karob (St, 10. 12. 2003 - 23:12)

ANJELIK: Ja to chapu moc dobre, starej se o ne, je to poklad(hnědé a pod zadek to je snad sen). Hlavně ted na vanoce pozor na svicky a prskavky! :-) Me ale k dlouhovlaskam nepritahuji jen ty vlasy, ale i jejich duse, ktera ma tu chut a vuli je mit. Taky je zajimave, ze ve me vyvolavaji pri setkani zvlastni uklidnujici emoci. Da se to tezko posat, ale je to jako skok ze stresu do relaxu.

kapka (Út, 9. 12. 2003 - 22:12)

:)))) ja si vzpominam, ze jsme se v sedme tride misto hodiny rustiny nechali uplne cela trida ostrihat na jezka a vypadali jsme vsichni stejne krasne

Anjelik (Út, 9. 12. 2003 - 22:12)

Karob, skoro vsetky moje kamaratky maju vlasy kratke, alebo najdlhsie tak po ramena :) Musim sa ale priznat, raz som si ich skoro ostrihat dala...chcela som ich skratit tak aspon o polovicu, to viete, dlhe vlasy to nie su len plusy ale ma to aj svoje minusy :) Spominas ze vlasy samozrejme nemaju byt len dlhe, ale tiez zdrave a leskle. Suhlasim s tym a ja pre to robim vsetko co je potrebne. Nechcem vsak vyzerat ako nejaka namyslena fiflena ktora nerobi nic ine iba stoji pred zrkadlom a sleduje si vlasy. To urcite nie :)) Mam stastie ze som zdrave a pevne vlasy zdedila, som rada ze ich mam, tak sa o nich staram.....nie? :)))

Karob (Po, 8. 12. 2003 - 23:12)

Rozhodně dlouhé. Jen když si přečtu příspěvek výše, tak mi stoupá nejen tlak :-) Ale nejen dlouhé. Taky zdravé, silné a lesklé.Anjelik: neuvažuj a podporuj kamarádky! :-)

Anjelik (Pá, 5. 12. 2003 - 22:12)

Ahojte. Ja mam tiez skusenosti skor take, ze muzom sa pacia dlhe vlasy. Ja osobne mam vlasy s dlzkou pod zadok a su nefarbene, maju svoju prirodzenu tmavohnedu farbu. Musim povedat ze sa vsetkym okolo mna pacia, ale samozrejme, kazdy ma svoj nazor a vkus. Aj kratke vlasy su krasne, ak sa o nich zena stara. Ja osobne som vsak este o skrateni nerozmyslala.

Lep (Pá, 5. 12. 2003 - 15:12)

Charlie, to teda holky asi docela podcenujes... Prece by zadnou soudnou osobu nemohla presvedcit nejaka netova diskuse k tomum, aby zmenila neco, s cim je spokojena a co se ji libi...Tohle je spis takove neskodne rozptylovani se...Neco jako clovek se zepta a uvidime, co tu lidi budou rikat...Jo a jinak osobne jsem mela asi do 18cti let uplne kratke vlasy a bylo to fajn a pak jsem si je nechala dorust a je to zase fajn... A az me to prestane bavit, tak je pekne rychle usmiknu - zadna tragedie... :))))

Charlie (Pá, 5. 12. 2003 - 15:12)

Já Petře rozumím. Umím si představit, jak by mi bylo "příjemné", kdyby mi někdo diktoval, jak mám vypadat a co mám dělat, abych se mu zalíbil. Spíš mě zaráží, že se tu ještě nikdo (hlavně z ženské strany) nepozastavil nad duchem této diskuse: "Napište mi, co se vám líbí a já se podle toho zařídím. Vždyť jsem tu přece pro vás!"

Jana (Pá, 5. 12. 2003 - 14:12)

Petro, proč jsi tam protivná? Máš vztek, že většinou muži píší, že se jim dlouhé vlasy moc líbí?. O tom ta diskuze je. Sama říkáš, že Ti krátké vlasy sluší, a to je přece nejdůležitější, ne? Muži vnímají (myslím) ženu jako celek a když je žena sebevědomá, ví, co jí sluší a zařídí se podle toho, tak podle mě nemá o nápadníky nouzi. Nebuď zapšklá protiva :o)

Petra (Čt, 4. 12. 2003 - 14:12)

Chtěla bych jen přidat svůj názor na délku vlasů. Je mi z vás chlapů, co preferují dlouhé vlasy, úplně špatně. Já sama mám krátké vlasy. Ano, chtěla jsem mužům udělat radost a patřit mezi ty dlouhovlasé a měla jsem je kdysi polodlouhé. Jenže ty mi absolutně neslušely, vypadala jsem o 10 let starší a jako čarodejnice. Teď když je mám krátké, tak vypadám mnohem lépe. Bohužel jsou mezi vámi i takové holky, kterým dlouhé vlasy nesluší a slušet nikdy nebudou. Nazdar.

Pavel (Ne, 30. 11. 2003 - 19:11)

Jednaznacne dlouhe a prirodni nebarvene.

Honza (So, 29. 11. 2003 - 09:11)

Potvrzuji názor Ály z 15.9.2003. Ženské vlasy čím delší, tím krásnější. Dlouhovlásky máte mou podporu! Ovšemže potom se neshoduji se všeobecně hlásaným názorem v multimediích a podporovaným módním průmyslem. Hold škoda.

Richard (Út, 18. 11. 2003 - 05:11)

No, hlavně ve výlevce u vany , to je tak na pozvracení. Ne, nic proti, ale tímhle se mi dlouhý vlasy u holek zošklivily. Nebo když někde vidím vypadlej dlouhej vlas. Na hlavě, to je něco jinýho, taky se mi líbily. Ale hlavně a teď apeluju na ženy nad 35 let- patří k mládí.Mladší holky, no dobře, starší jedině krátký nebo polodlouhý, jinak jste jak ježibaby.

Honza (Po, 17. 11. 2003 - 22:11)

Znal jsem ženu, která měla vlasy až po kolena - to byla neuvěřitelná krása. Přimlouvám se za dlouhé vlasy, takové ženy by se měly na rukou nosit.

Charlie (Po, 3. 11. 2003 - 10:11)

No nevím, nevím... Sice nejsem "všichni muži" nebo "většina mužů", ale já osobně dlouhé vlasy vůbec nevnímám jako atribut ženství. Někdy mám dokonce pocit, že se dlouhé vlasy obracejí tak trochu proti jejich nositelkám samotným, a to v případě, když do nich vkládají celou svou osobnost, jinými slovy, když takřka celé své "já" zakládají na svých vlasech. Takový kult vlasů se mi pak dost protiví. Možná i proto jsou mi sympatické a blízké holky/ženy, které dokáží žít s i krátkými vlasy v souladu se sebou samotnými. Tím samozřejmě nechci říct, že bych snad měl cokoli proti dlouhým vlasům (jasně že někomu moc sluší), ale STEJNĚ tak se mi líbí i vlasy polodlouhé (osobně mám slabost pro mikádo), krátké (některým holkám sluší jako nic jiného) i téměř žádné (Sinéad O'Connor).Ještě takovou drobnou poznámku... Když se mám vyjadřovat k vlasům (potažmo vzhledu) někoho jiného, cítím se trochu nepatřičně a nekompetentně. Jakýkoli jednoznačný a kategorický názor zde totiž může působit tak trochu jako diktát a já NECHCI, aby někdo přizpůsoboval svou podobu tomu, co se líbí mně (nebo někomu jinému). Podle mého názoru je nejhodnotnější ("nejkrásnější"), když někdo vypadá tak, jak se líbí jemu samotnému, a vyzařuje z něj jednota jeho vnitřního sebepojetí a vnější podoby.

Anonym (Pá, 10. 9. 2021 - 18:09)

O můj bože, tak tohle je ten nejkrásnější komentář, který jsem kdy četla. Tak pravdivé všechno❤️

Honza z Brna (2 (Po, 3. 11. 2003 - 09:11)

Ahojka, mě osobně se moc líbí vlasy delší. A určitě zastávám názor čím delší tím lepší. Samozřejmě, že to není tak, že by se mi holky s krátkými vlasy nelíbily, je jich spousta nádherných, ale dlouhé vlasy jsou dlouhé vlasy, je v nich neěo, co nás muže přitahuje a nemyslím si, že by to bylo o tom, že bychom za ně chtěli dívky tahat při sexu. Spíš je to takový atribut ženskosti. Já vím, že to je strašná práce se o dlouhé vlasy starat, dlouho schnou a je jich všude plno, moje sestra i přítelkyně mají dlouhé vlasy (i když ne zas tak dlouhé :-))) ) takže to velmi dobře znám, je to hrozně nepraktické, náročné a zdržuje to v dnešní uspěchané době, ale klukům se to líbí (asi většině, co znám) Zaplať pánbůh, je holek, co to chápou a dlouhé vlasy mají, pořád dostatek...a jestli mají vlasy obarvené, nebo přírodní je jedno. hlavně, když je nemají modré nebo zelené, anebo mastné, či zdredované.

ola (Po, 15. 9. 2003 - 19:09)

Tak to se mi líbilo :)))

Pavel (Po, 15. 9. 2003 - 18:09)

Je to uplne jedno. Nekdo je sexy s kratkymi, nekdo s dlouhymi, nekdo s dlouhymi i kratkymi, nekdo ani s dlouhymi, ani s kratkymi.

Petr (Po, 15. 9. 2003 - 18:09)

hlavne dlouhe,cim delsi tim hezčí,pokud mozno prirodni

Ála (Po, 15. 9. 2003 - 14:09)

Ahoj Martino,z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že se mužům líbí dlouhé vlasy. Hodně dlouhé vlasy. A je jim snad i jedno, jestli jsou trochu roztřepené, protože já sama mám vlasy po zadeček a vždy, když si je nechám zastříhnout kvůli roztřepeným koncům, tak muži kolem mne "brečí", co jsem to prý provedla.

Reklama

Přidat komentář